arrow
profile_image
Marge1980
od 16. 2. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Atanera
mohla bys mi poradit, jak děláš ten chleba a pečivo? Já to taky zkoušela, ale nemumím to prostě upéct, peču to v troubě přes hodinu a půl a výsledek je stejně nedopečený chleba, když přidám teplotu, tak je nahoře osmahnutý a vevnitř stejně syrový. Díkas

Jinak musím předat naprosto úžasný tip - včera jsem si zbaběle povolila aspoň přírodní cukry

byla jsem v Tescu a našla jsem tam super mlsotku - jmenuje se to 9Bar, na Slavii to mají v části dia a bio potraviny a píšu složení: slunečnicové semínko, dýňové semínko, karobová poleva, nerafinovaný třtinový cukr, med, sezamové semínko, rostlinný tuk, mák, loupané konopné semínko. No je to jedna báseň, úžasně slaďoučké a přitom strašně dobroučké, bála jsem se, co to bude, ale překonalo to moje očekávání Jediné negativum - tyčinka 50g stojí 30 Kč...

arrow
profile_image
Marge1980
od 16. 2. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

lily30
napíchla na vidlici a opekla v krbu
super nápad - snad topíte přírodním dřívím

arrow
profile_image
Ciriel
od 22. 7. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

tak ste mě inspirovaly, holky, a já neska budu dělat na ohni špízečky, mňam.

Ronnie - no je to možný, s těma vejcema, já to vim jen takhle od slyšení, ale nevidim do toho, každopádně já je jim taky hodně, když dělim. různý placky z nich dělám, to miluju.

Simona - taky si myslim, že nemusíš tak snižovat. třeba ke svačině pět mrkví by mi nestačilo ani náhodou. já musim furt jíst a mrkve nepovažuju za jídlo. fakt tak po třech, čtyřech hodinách urgentně potřebuju žvanec.

arrow
profile_image
emko
od 22. 3. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

holky špíííízy,super nápad přítel plus kaše a jsme oba spokojenýale dneska mám kytkymyslím,že je moc často nebudu zařazovat,zvířátka mi vyhovujou víc...já a bez jogurtu

Už se těším, jak budu hubnout jako ďas...každopádně stále čekám...ty mrkve byly místo jogurtíku s medem-měla jsem šílenou chuť na sladké a nic lepšího mě nenapadlo...ořechy jsem raději vynechala-přeci jen jsou tučné...Možná dělám špatně, že jím hrášek a ty fazolky jako zeleninu, ale Kořínková to tak psala...tak nevím..
Buřtíky na ohni Vám závidím-my zatím bydlíme v paneláku tak třeba o víkendu

arrow
profile_image
Ciriel
od 22. 7. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Simona - já bydlim taky v paneláku, ale kámoš má zahrádku, tak tam deme se psama. bacha na extrémní snížení příjmu - pak si jednou dáš a bude zle. neboj se ořechů ani tvarohu s medem, naopak - fakt varuju!!! myslim to vážně a upřímně. pak už si to nedáš, bacha na to. a naopak - pokud to jíst budeš, stejně budeš hubnout. věř tomu, že takovej jídelníček, jako máš ty, na dělený stravě jen tak nějaká nemá. takže neboj a pokud je to dělený a NENI to nějaká bomba šílená či kvantum obří či hostina půlnoční, tak s přehledem do Simony
hrášek a fazolky bych teda ke zvěři nejedla!!!

Emko - jasný, na zvěř nic nemá!

arrow
profile_image
Marge1980
od 16. 2. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

ani ja bych hrasek a fazolky ke zveri nejedla...

Jinak ted svacim fakt zajimavou kombinaci:
- od obeda mi zbyl salat z ryze natural, tofuoveho cehosi - takove platky - moc vyborne, chutna to jak sekana, ledoveho salatu a sojove majonezy - a hodila jsem to mezi kaiserku jako pomazanku. No samotny me to prekvapilo

Holky tak já dám na vás!....možná v tom dělají neplechu ty fazolky a hrášek-blbý je, že jsou skoro v každí mražené zelenince...ale to nevadí...Jo a přítel mi téměř denně dával sterilizovaný hrášek do salátu...tak že by to byla ta chybička?

Dneska jsem nějaká divná-vůbec nemám chuť k jídlu ani hlad-ale i tak jím, abych nebyla bez energie...Zrovna jsem dorazila ze spiningu......To jsem tedá nezažila snad pár let, že bych neměla chuť k jídlu

Marge já jsem expert na všechny prapodivných kombinací...a to tvoje zní dobře...já když jdu na brigádku-ještě jsem na VŠ-tak si mezi bagetu dám všechno možné-brokolici nebo nějakou kečupovou směs se sojovým masem...mi to různě padá ale já chrochtám blahem...

NEMÁTE NĚKDO PO RUCE KOŘÍNKOVOU? ZAJÍMAJÍ MĚ TA RAJČATA-JESTLI JSOU FAKT OVOCE KDYŽ SE UVAŘÍ...A SLUNEČNICOVÁ SEMÍNKA-JESTLI JSOU KYTKY NEBO JAKO OŘECHY NEUTRÁL...

To patří asi jinam...Jaký máte názor na plavání? Myslíte, že je účinné na hubnutí?...Přemýšlím, že bych ho přidala z časových důvodů-vyhovovalo by mi, že do bazénu můžu kdykoliv...

To jsem se zase rozepsala...

TY RAJČATA TO JE ALE DIVNÉ...CO BY PAK BYL KEČUP NEBO RAJSKÝ PROTLAK?...POUŽÍVÁM TOTIŽ LOUPANÁ NEBO DRCENÁ RAJČATA V KONZERVĚ...tak ať zas nedělám něco co mě bude zdržovat...

arrow
profile_image
Marge1980
od 16. 2. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Simona
rajčata dle kořínkové jsou neutral, i syrová, i vařená, i kečup je neutrál.
Podle ursuly summ (tj. dr. hay) jsou rajčata syrová neutrální, ale po vaření se prý jejich chemické složení hodně změní, takže jsou už a teď nevím - dokonce je zařazuje do skupiny s masem, ted fakt ale nevím na 100%, tak nechci plácat nesmysly. Každopádně já jím rajčata, syrová i vařená a kečup, jako neutrál a neřeším to

ty semínka jsou na tuty neutrál, jakákoliv.

arrow
profile_image
Marge1980
od 16. 2. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Simona
jinak taky mi to dneska z té housky padalo, ale já to mám ráda
při dělené stravě se mi stává, že někdy mám fakt menší hlad, je to podle mě doprovodný psychologický efekt, že když si můžeš de facto dát co chceš, tak najednou zjistíš, že to tolik nepotřebuješ a řídíš se fakt potřebama svýho těla. To mám na sobě vyzkoušené

To máš pravdu...mě samotnou to překvapilo...Roky jsem měla pořád mlsnou a záchvaty vlčího hladu a bylo to jen tím, že jsem se pořád omezovala... a teď když můžu cokoliv, tak jsem v pohodě...Dřív jsem si dávala třeba kečup na brambory, k vajíčkům prostě skoro ke všemu a teď ho už prostě nepotřebuju...tomu říkám zázrak....

Děkuju za odpovědi na otázky

Marge1980
nikdy se mi nestalo, že by se mi chleba neupekl. Teď jsem si koupila nový sporák s horkovzdušnou troubou a je to upečené rychlejc než v tom starém. Jedinej problém bych možná viděla v tom, že se nemá péct v ničem bílém, to odpuzuje teplo. Takhle to píšou v papírech k tomu novému sporáku. Já ho dávám to takové nerezové vaničky, už hodně staré, mamka v tom dělala sulc. Troubu nechám rozpálit na nejvíc a potom peči asi na 200 stupňů. Ve starém sporáku jsem pekla tak něco přes hodinu. Možná jesli nemáš ten chléba takový jako tuhý.
Tady je recept na chleba který peřu jenom o prázdninách ke grilovačce protože je úžasný, ale už není moc dobrý druhý den.

Chléb:
1 kg polohrubé mouky (dělím to na půl se nějakou celozrnnou a nebo tmavou)
špaldové vločky (používám různé druhy i několik najednou)
pohanka
slunečnicová semínka
lněné semínko
4 syrové brambory - nahrubo nastrouhat
1 kostka kvasnic
česnek
sůl
cukr
(může přidat kmín, ale ten dávám navrch chleba s dýňovými semínky a slunečnicovými)
Nechá se to vykynout a dělám z toho takové bochánky a peču na pečícím papíře. Je výborný a všem moc chutná.

arrow
profile_image
emko
od 22. 3. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Simona
já jsem se domnívala a dočetla že kečup je také zelenina???????mrkni na stranu 1,tam je také myslím tam zařazenej....

arrow
profile_image
emko
od 22. 3. 2008
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

já jsem dneska teda měla kytičky,v nich mi celkem vyhovuje pečivo celozrné,ale jinak zvířátka vedou,zítra jdu do nich,už se těším na obrovskej jogurt....holky já se cítím,jako bych zhubla dvě kila,ale to je jenom sugesce,váha mluví jen o pul kilču...ale ani nemám břicho nafouklý jako vždycky,po celý den jdou vidět svalíky,což jindy byli jen po ránu...

tak pro ty co mají rádi sladké, teď jsem dělala manželovi pudink ze sojového mléka, dala jsem do něho rýži co mi zbyla ze včerejška, osladila medem a ještě přidála skořici. Je to mňamka a ještě sladká

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy otevřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené