Adidas for Women sprchový gel recenze a zkušenosti

Gely a mýdla Adidas for Women sprchový gel
Gely a mýdla Adidas for Women sprchový gel - obrázek 1
Gely a mýdla Adidas for Women sprchový gel - obrázek 2
5 3.9 25
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 68% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 40 - 70 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 25 recenzí
  • Výrobce Adidas

Recenze produktu
Adidas for Women sprchový gel

věk
25-34

Další recenze od 22.7.2012 09:03:16

Smooth: Sprchové gely Adidas mají novou řadu, kterou jsem vyhrála a z nich je tento 2. nejoblíbenější. Je krémový (ne ale jako třeba Dove) a nevysušuje. Obsahuje drobné třpytečky, na pokožce ale nezůstávají, spíše v lahvi. Voní čistě, není to moc výrazné, ale více než klasická řada Adidas gelů, ty jsou na mě vůní hrozně mdlé. Víčko se otevírá ztuha, v tašce asi nevyteče, ale ocenila bych původní typ balení. I když je to jen detail. Jinak je to moc povedená řada a Smooth určitě doporučuji zkusit. Mě osobně bohužel svědí pokožka, nesnesu SLS a proto již nekoupím. .............................................................................................................................. Vitality: Vůně je pro mě trochu chemická, citrusovotrávová. Gel obsahuje mikroperličky, podobné jako Daily Scrub, jen není krémový a v kombinaci s peelingem mě vysušuje. Je fajn na osvěžení např. po posilovně, ale tam se nerada ještě krémuji, takže s sebou nosím krémovější sprcháče. Víčko jde trochu ztuha mokrou rukou, možná je to jen vadným kusem. Moc nedoporučuji na citlivější nebo sušší kůži, po jeho použití (mám to s mnoha sprcháči) mě pokožka svědí. ....................................................................................................................... Happy: Sprchový gel má na mě hodně sladkou ovocnou parfemaci, nejsem z něj tak nadšená jako z ostatních této řady, raději mám totiž třeba jemnější Niveu Happy Time. Konzistence je gelová, ale nevysušuje. Balení mám raději starý adidasácký typ s velkým víčkem, u některých mi jde totiž tohle malé mokrou rukou ztuha. Tenhle gel byl pro mě průměr a putoval dál. ....................................................................................................................................... Protect: krémovější sprchový gel z nové řady je moc příjemný, dobře hydratuje (resp. pokožka po jeho použití nepne a nesvědí) a hodně pění. Je krémovogelový, voní jemně. mínus je otevírání, které mi v mokrých rukou jde občas ztuha. Tento gel jsem vyhrála společně s ostatními Adidas, nevím, zda ještě někdy koupím sama, moc drogerii nepoužívám, vadí mi složení.

  • vůně
  • SLS - svědí mě po něm kůže
  • víčko
  • některé (gelovější verze) vysušují


věk
15-24

(modrý) FRESH: Příjemný sprcháč, který se hodí třeba po parném dni a nebo po náročném dni v práci, vůně je povzbuzující a taková čistá. Pokožku nevysušuje. Osobně mám asi radši krémovější gely, ale tohle je určitě příjemná změna. Oceňuju i hezký design obalu.

  • povzbuzující vůně
  • hezký design obalu
  • žádné výrazné


věk
15-24

Další recenze od 22.9.2012 10:14:34

Sprchové gely adidas patří k mým oblíbeným, hlavně díky vůni. Nyní mají i hezký obal. VItality: mně tento gel voní hezky, je cítit i z pokožky. Nekomu může pokožku lehce vysušovat, ale to se dá napravit pomocí tělového mléka. Dobrý je lehký peeling. Protect: co se týče péče o pokožku je tento lepší. Je více krémový, ale už mi tolik nevoní jako předchozí Vitality.

  • vůně
  • hezký obal
  • u některých jemný peeling
  • může vysušovat


věk
25-34

Mám zkušenost s modrým Fresh sprchovým gelem, který splnil vše, co jsem od něj očekávala. Používala jsem ho během léta, docela mě osvěžil, jak sliboval na obale. Ačkoliv tamuto produktu nemám co vytknout, už bych si ho nekoupila, protože cílem sprchových gelů je umýt pokožku a to dokáže i levnější produkt.

  • vůně
  • osvěžuje
  • vyšší cena


Další recenze od 20.1.2013 23:30:30

Fresh: Pro mne jeden z nejhorších gelů, co se mi dostal pod ruku. Sice osvěží, ale hrozně vysušuje. Dostala jsem jej darem, takže jsem si nemohla vybrat vůni, ale vůně Fresh mi absolutně nesedla. Myslela jsem, že ho použiji na mytí rukou, protože na rukou mi vůně zas tak nevadí, ale právě tam se začalo objevovat nadměrné vysoušení. Už nikdy.

  • Osvěží
  • Vysušuje
  • Vůně


věk
25-34

Další recenze od 21.1.2013 14:50:23

Fresh: Tyhle "freshe" si kupuju extra kvůli cvičení, kdy si je beru s sbeou a po cvičení je to vážně skvělá vzpruha. Vůně je taková čistá a svěží, je to klasický gel, který dobře pění, sice nehydratuje, ale hlavní je, že nevysušuje (alespoň mě ne). Obal je fajn, akorát padne do ruky a víčko dobře drží. Celkově mám Adidasy sprcháče ráda a ani tady nemám co vytknout. Jinak jsem ještě měla Happy a někomu může vadit taková ta sladší vůně, ale mně ne, používala jsem ho v létě a je stejně dobrý jako Fresh.

  • dostupnost
  • nevysušuje
  • obal a víčko
  • dobře pění
  • nic


věk
15-24

Další recenze od 21.1.2013 19:10:39

Pravidelně kupuju adidas gely kvůli jejich vůním. U tohodle mě navíc zaujal i praktický obal, který je svěží a skvěle padle do ruky. Na gelu se mi líbí jak hezky voní a jak člověka po ránu, po sportu nebo kdykoliv úžasně nabije a osvěží. Plus jsou také malé peelingové kuličky.

  • vůně
  • sympatický design
  • osvěžení
  • peelingové kuličky
  • trošku vysušuje


věk
15-24

SMOOTH: Z řady sprchových gelů adidas for women jsem si vybrala SMOOTH, neboť mě zaujal drobnými peelingovými částečkami, které obsahuje. Nabízí příjemnou, lehkou vůni, krémové složení a zmíněný peeling. Pleť nevysušuje, dobře pění a je (vyjma vůně) na stejné úrovni, jako ten zelený ze stejné řady- FRESH. Kdo zvažujete koupi, nebudete litovat. :)

  • obsahuje drobný peeling
  • vůně
  • konzistence (dobře pění)
  • nevysušuje pokožku
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 5.5.2013 13:20:02

SHAPE nový sprochový gel od Adidas, který slibuje zpevnění pokožky a zbavení ji jejich nerovností. To od něj opravdu čekat nemůžeme, každopádně jeho vůně je skvělá, krásně umyje a osvěží, jediné mínus je, že trochu vysušuje, ale to mi nějak zvlášť nevadí, protože se stejně po sprchování mažu krémem :) takže za mě ano, ikdyz popravde se dají sehnat asi i lepší a levnější, ale já už jsem tak nějak na adidas sprcháče zvyklá, takže je kupuju stále dokola :)

  • vůně
  • vysušuje


věk
15-24

Další recenze od 19.5.2013 16:55:52

Vitality: Tento sprchový gel od Adidasu se mi obalem moc líbí, dobře se mi i s mokrýma rukama otevírá. Skrz průhlednou lahvičku je hezky vidět krásně zelenožlutý gel se zelenými částečkami, které údajně mají masírovat (ha ha), ve skutečnosti je jich tam hodně málo a člověk se musí vyloženě soustředit na to, aby je rozmáčkl, jinak prostě odplavou a nic. Mě osobně moc hezky voní a osvěžuje mě celkem silná vůně citrusů, někomu nemusí vyhovovat. Také se po sprše cítím osvěžená, kůže je prokrvená; na druhou stranu zase vysušuje (ale já mám suchou pleť), což dělá skoro každá sprchový GEL. Znovu bych si ho asi nekoupila, ráda vyzkouším něco nového, ale je příjemný.

  • Vitality:
  • hezký a praktický obal
  • osvěží
  • citrusová vůně
  • celkem vysušuje
  • málo mikroperliček


věk
15-24

Další recenze od 9.6.2013 14:46:00

Sprchové gely Adidas jsou mé oblíbené. Nejradši používám Smooth - bílý, krémový, obsahuje růžové mikroperličky, které fungují na kůži jako peeling. Krásně, jemně a nevtíravě voní a plní svůj účel. Další mí dva oblíbenci jsou Happy a Vitality, oba krásně svěže voní, což oceňuji. Taktéž plní svůj účel, za mě spokojenost :-)

  • mnoho variant - výběr
  • vůně
  • nehydratují


věk
15-24

Další recenze od 10.6.2013 16:38:22

Mám 3 druhy, momentálně se s jedním myju. Vůně nádherná, ale mám pocit že moc dlouho na těle nevydrží. To se mi ale nepovedlo asi u žádného sprcháče. Některé obsahují jemné mikroperličky, jeden co mám tak ne. Líbí se mi jejich štíhlý obal, který padne akorát do ruky a plastové víčko, které se neulomí. Jakmile doberu kupu sprcháčů co mám v zásobě, možná bych se k nim i vrátila.

  • vůně
  • bal


věk
15-24

Další recenze od 11.6.2013 23:01:11

Z této řady sprchových gelů jsem vyzkoušela zatím dva - jeden, jehož název si již nepamatuji a Smooth, který jsem dostala jako dárek a znovu si ho nepořídím. Na první dojem se mi líbila jeho vůně, která mi přišla taková žvýkačková, ovšem když došlo na mytí, tak mě sprcháč velmi zklamal. Díky jeho mikročástečkám jsem si připadala, jako by si ze mě výrobce dělal srandu a já se myla pískem. Za mě tedy Smooth ne.

  • vůně
  • mikročástečky


věk
25-34

Další recenze od 7.9.2013 19:02:40

Fresh: Velice příjemný sprchový gel. Používám ho po nějaké sportovní aktivitě nebo při horkých dnech. Gel krásně osvěží a vzpruží pokožku. Po použití se cítím příjemně zrelaxovaná, osvěžená a ochlazená. Moc se mi líbí i design obalu, který mi připomíná ženské křivky :-D.Trochu mě vysušuje, ale to skoro všechny sprcháče. Cena je také slušná, takže určitě doporučuji.

  • vhodné po sportu
  • pocit ochlazené pokožky
  • vůně
  • trochu vysušuje


věk
35-44

Další recenze od 11.9.2013 17:10:29

Měla jsem z těchto sprchových gelů řadu Happy. Gel mě vůbec nevyhovoval. Vůně mi nebyla moc příjemná a hodně mi vysušoval pokožku. Víčko jde hodně ztuha otevírat. Jeho jediný plus je snad jen, že obsahuje peelingové kuličky. Příště si tento sprchový gel ale již nekoupím. Za tuto cenu se dá koupit mnohem více lepších sprchových gelů.

  • peelingové kuličky
  • vysušuje pokožku
  • sladká vůně u řady Happy


věk
25-34

Další recenze od 22.10.2013 16:17:04

Tieto vynovené sprchové gély od značky Adidas sa mi páčia oveľa viac. Mala som už dva , Shape a Fresh. Nemôžem mu nič vytknúť, pokožka je po ňom jemná a nevysušuje ju. Vôňa je jemná a pekná. Toto štíhle balenie je super a oveľa sympatickejšie. Avšak vytkla by som mu predsa len to, že na jednom balení, neviem či bolo chybné sa ťažko otváralo a skoro som si zlomila necht. Za tú cenu, čo býva v akciách je naozaj super. Ešte by som dodala , že sa rýchlo míňa. Keď si ho dávam na špongiu ani neviem ako a zrazu mi tam toho padne oveľa viac ako som plánovala. Inak určite odporúčam vyskúšať.

  • vôňa
  • cena
  • nevysušuje
  • zatváranie obalu


věk
25-34

Další recenze od 22.10.2013 17:07:37

Mám Happy a som s ním maximálne spokojná. Farba gélu je oranžová, vôňa ovocná, aj keď niekomu môže pripadať sladká, mne sa páči. Obsahuje drobné mikorperličky, ktoré vyzerajú ako peeling, ale nie je tomu tak, po nanesení vytvoria bohatú penu. Gél nevysušuje. Ja som spokojná aj s cenou, určite kúpim znovu. Odporúčam.

  • farba
  • vôňa
  • konzistencia
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 28.10.2013 18:00:27

Vyzkoušela jsem Fresh a Smooth, kopovala jsem je vždy v akci, 55 Kč mi nepřijde zas tak moc. Fresh je modrý, gelový, bez perliček, vůně je svěží, nasládlá. Smooth je narůžovělý, krémovější, s růžovými perličkami, které jsou na kůži cítit. Nemám pocit, že by mi tyto sprchové gely nějak vysušovaly pokožku. Obal je pěkný, padne do ruky. Pokud budou zase v akci, koupím nějaký jiný z této řady znova, pokud ne, tak bych určitě šáhla po něčem novém.

  • příjemná parfemace
  • pěkný obal
  • nevím


věk
15-24

Shape: Tenhle sprchový gel má moc příjemnou krémovou konzistenci, což je pro mne osobně nejdůležitější. Nedráždí pokožku. Co se slibovaného zpevnění týče, pokožka je po umytí lehce pevnější, ale opravdu jen lehce. Žádné zázraky nečekejte. Řekla bych, že hodně pění, stačí ho tedy málo. Má velmi výraznou vůni, která mně osobně připomíná nějakou ovocnou šťávu; je vcelku hezká a z kůže je cítit ještě asi hodinu po opláchnutí. Design obalu je docela hezký, tvar perfektně padne do ruky.

  • cena
  • vůně
  • krémová konzistence
  • hodně pění
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 3.1.2014 11:53:11

Se sprchovýmy gely od Adidas jsem maximálně spokojená. Krásně voní a i vůně po umytí vydrží dlouho. Vyzkoušela jsem asi už všechny druhy a teď mám zrovna PROTECT. Pokožka je po něm krásně hebká. Oproti ostatním gelům od Adidas má tento složení spíš takového krému nez gelu, jak jsem byla zvyklá. A musím říct, že mi to i vlastně víc vyhovuje. Můžu jenom doporučit.

  • vůně vydrží dlouho po umytí
  • krémové složení


věk
25-34

Další recenze od 26.4.2014 13:49:29

Moje nejoblíbenější sprchové gely, hlavně díky vůni, krásnému designu a skvěle padnoucímu tvaru a velikosti akorát do ruky. Momentálně mám Smooth a Fresh - kupované v akci za 40,-, což je krásná cena a vyplatí se. Fresh se hodí skvěle ted na horké jarní dny, osvěží a má krásnou vůni po mentolu - nehydratuje, ale ani nevysušuje, klasika jako u všech sprchových gelů. Smooth má krémovější kozistenci a agresivnější vůni, záleží co komu vyhovuje. Hodně jsem byla ještě spokojená s Protect - ten vysušuje nejméně z celé řady. U všech gelů stačí vždy jen malé množství, opravdu dobře pění. Ostatní vůně už mě tolik nenadchly.

  • vůně
  • cena
  • design
  • obal akorát do ruky
  • výdrž balení
  • žádné výrazné


věk
25-34

Další recenze od 18.10.2014 10:50:35

Sprchové gely od Adidas moc ráda nemám, vyzkoušela jsem skoro všechny a přijdou mi na jedno kopyto. Liší se jenom vůní, a ta není ani u jednoho nic extra. Jinak celkem dobře pění, pokožku nehydratují, ale ani nevysuší... Prostě takový průměr, neurazí ani nenadchne. Sem tam nějaký dostanu k svátku nebo tak, všichni vědí že jsem kosmetická maniačka, ale sama bych si ho nekoupila.

  • pění
  • nevysušuje
  • ničím nenadchne


věk
25-34

Mám ten zpevnující sprchový gel. Sprchový gel krásně voní a provoní celou koupelnu, dobře se aplikuje z balení, které funguje jak má a i vzhledově je zajímavé. Sprchový gel dost pění, takže ho stačí málo. Tento sprchový gel by měl pokožku zpevnit a vyhladit což, ale nedělá proto tak nízké hodnocení, přeci jen když to slibuje měl by i splnovat :)

  • vůně
  • obal
  • nezpevnujě


věk
25-34

Sprchový gel Adidas Vitality velmi nádherně a jemně voní, těším se vždy na tu chvíli, jak jej opět použiji. Hezky pění, nevysušuje pokožku (tedy alespoň mně ne - smíšenou). Kupuji různé druhy této značky a vždy voní hezky. K tomuto výrobku není co dodat, určitě opět koupím, jak přijdu zase na nějaký, který jsem ještě nevyzkoušela.

  • jemná velmi příjemná vůně
  • dobrá pěnivost
  • cena
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 27.9.2017 16:15:55

Vyzkoušela jsem "zelený" Adidas Vitality a hned od začátku mi výborně sedl. Je opravdu gelový, takže mi (na rozdíl od krémových produktů) nezpůsobuje na těle žádné pupínky. Vůně je velmi svěží, citrusová a hned nevyprchá, což je fajn. Gel obsahuje masážní perličky, které ale nijak neškrábou a na kůži jsou příjemné. Určitě koupím znovu.

  • Gelová konzistence
  • Osvěžující vůně
  • Masážní perličky
  • Žádné


Lépe hodnocené

Fa Shower + Lotion

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Balea Young sprchový gel

3.9 74% 26 recenzí

Hůře hodnocené

Cien Krémový sprchový gel

3.8 69% 12 recenzí