Rybilka Dětská mast proti opruzeninám recenze a zkušenosti

Kosmetika pro děti Rybilka Dětská mast proti opruzeninám
Kosmetika pro děti Rybilka Dětská mast proti opruzeninám - obrázek 1
Kosmetika pro děti Rybilka Dětská mast proti opruzeninám - obrázek 2
Kosmetika pro děti Rybilka Dětská mast proti opruzeninám - obrázek 3
5 4.7 10
  • Průměrné hodnocení 4.7
  • 90% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 75 - 129 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Rybilka

Recenze produktu
Rybilka Dětská mast proti opruzeninám

věk
35-44

Další recenze od 9.8.2012 16:23:34

Na miminkovský zadeček, který je většinu času v plence, se mi nejlépe osvědčil právě tento krém. Obsahuje rybí tuk, který je v krému i cítit, sice ne nijak silně, já s tím problém neměla, ale citlivějším nosům by to vadit asi mohlo (třeba moje kamarádka Rybilku kvůli tomu nebyla schopna používat). Faktem ale je, že žádný jiný výrobek se mi pro tyto účely tolik neosvědčil. Je to skvělá prevence proti opruzeninám. Můj syn měl zadeček vždy v pořádku a jen co jsem místo Rybilky zakoupila něco jiného, nějaké menší podráždění se sem tam objevilo. Vyloženě opruzeniny naštěstí nikdy neměl, ale při nějakém tom zarudnutí Rybilka zaručeně pomohla. Syn už z plenek odrostl, ale v případě potřeby bych určitě po této masti zase sáhla, nedám na ni dopustit :-) Mast je bílá a hutnější, ale dá se rozetřít dobře, je lehce mastnější. Hodně tedy podražila, já ji kupovávala za 49 Kč.

  • účinná prevence proti opruzeninám
  • pomoc při již vzniklém podráždění
  • promaštění suché pokožky
  • vůně


věk
25-34

Další recenze od 1.9.2012 19:23:53

Jedinná mast, která nám pomohla proti opruzeninám, dcera je ekzematik a má velmi citlivou pleť. Zkusila jsem všechny možné dostupné masti (bepanthen, sudocrem, hipp, weleda, zelená z DMka aj.), i na recept a Rybilka jako jediná pomohla. Jsem velmi spokojená!

  • opravdu pomáhá proti opruzeninám
  • dobře se roztírá
  • rybí vůně


věk
25-34

Další recenze od 26.10.2012 17:21:02

Tato dětská mast se nám také osvědčila, lehce se roztírá, a přijde mi, že tak "neucpává" dětskou pokožku. Zadeček máme bez opruzenin, a mimčo ho dobře snáší, narozdíl od jiných krémů, které spíše jen příjemně voní, ale zas tak moc nepomáhají. Jediná nevýhoda je vůně, ale i na tu se dá zvyknout, nebo při mazání musíte na chvíli zadržet dech :).

  • lehce se roztírá a pomáhá
  • vůně


věk
25-34

Další recenze od 4.11.2012 20:48:58

Tento krém sme tiež vyskůšali. Skutočne funguje, takisto má prijateľnů cenu, ale ten zápach som ja nebola schopná vydržať a syn musel. Našťastie nám fungovali i iné krémy. Ale ako tip pre zůfale mamičky, ktorým nič nezabera môžem smelo doporučiť a cez plienku nieje cítiť.

  • Cena
  • Smrdká


věk
25-34

Další recenze od 12.11.2012 12:38:17

Rybilku jsme dostali od kamarádky. Mazala jsem odmalinka a prdelka je bez opruzenin. Mast se dobře rozmazává. Dcera si na ni dobře zvykla, takže jsme u ní zůstali a nebyla potřeba mastičku měnit. Vůně není sice moc příjemná, ale vydržet se to dá. Moc se mi líbí, že stačí dát malé množství, není to jedna z těch mastiček. kterou musíte na dětský zadeček naplácat "tunu". Spokojenost :-)

  • Dobře se rozmazává
  • Cena
  • Žádné


věk
35-44

Další recenze od 4.3.2013 17:23:17

Rybilka se mi ze všech prostředků na dětské zadečky osvědčila nejvíc, a vlastně jediná. Vždycky sme se k ní museli vrátit, protože se jinak po všem děti hned oprudili. Je hutnější konzistence, stačí jí trošku. Když se náhodou objeví opruzenina, léčí velmi rychle. Balení dlouho vydrží.

  • na opruzeniny super
  • dlouho vydrží
  • nic


Další recenze od 9.9.2014 14:14:30

Rybilku mám doma už hodně dlouho, nepoužívám jí totiž denně, ale jen v případě potřeby léčby opruzeniny. Kupovala jsem jí, když bylo synovi asi 6 měsíců a udělala se mu první opruzenina. Na léčbu opruzeniny je Rybilka dobrá a zabírá rychle. Stačí mazat 2-3 dny a je po opruzenině. Když opruzenina zmizí, používám Bepanthen. Rybilka se snadno roztírá, což je skvělé v momentě, kdy je zadeček bolavý.

  • dobrá k léčbě opruzenin
  • snadno se roztírá
  • nízká cena
  • její "vůně"


věk
25-34

S mastičkou jsme byli spokojení, byla mastná, ze začátku mi strašně smrděla rybinou, ale zvykla jsem si a ke konci to nebylo tak hrozné, byla lepší jak o mnoho dražší bepanthen, střídala jsem ji hodně se sudokrémem, cena je za to množství fajn a vydržela nám opravdu dlouho, neměli jsme opruzeniny vůbec a když to vypadalo, že budou tak jsme to akorát prostřídali a pohoda, doporučuji, balení mi vyhovovalo, nemá to šroubovací víčko, ale normálně to vycvakávací, což je fajn pro manipulaci jednou rukou

  • balení
  • prevence proti opruzeninám
  • vůně


Další recenze od 3.11.2016 14:31:41

Rybilku máme v zásobě pro případ, že se objeví nějaké podráždění nebo opruzení. Na pravidelnou péči o zadeček používám Bepanthen, když se ale objeví nějaké zarudnutí, máznu párkrát RybilkouDíky obsahu zinku podráždění vysuší a vydezinfikuje a většinou je problém vyřešen. U Rybilky Neo navíc vítám, že už nemá typický rybí pach.

  • Funguje na vznikající opruzení
  • Rybí puch (Rybilka Neo již nemá)


věk
35-44

Rybilka je nejlepší na mimča, co jsem měla. Bepanthen ani sudocrem se jí nevyrovná. Na opruzený zadeček to nejlepší. Na denní používání je to nejlepší. Nepáchne po rybách ale i když bylo původní balení, a trošku byla rybami cítit, nevadilo mi to . Super mast. Kupuju 4 roky a budu kupovat rozhodně dál. Není co vytknout.

  • snadná dostupnost
  • výborné výsledky
  • žádné


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené