Alpa Luna vlasová voda bylinná kopřivová recenze a zkušenosti

Bezoplachová péče Alpa Luna vlasová voda bylinná kopřivová
Bezoplachová péče Alpa Luna vlasová voda bylinná kopřivová - obrázek 1
Alpa (25)
3.5 z 5 5 3.5 11
Celkem 11 recenzí


5 hvězd
45%
4 hvězdy
18%
3 hvězdy
9%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
27%

Koupilo by znovu
64 %

Recenze produktu
Alpa Luna vlasová voda bylinná kopřivová

Další recenze od 5.4.2017 09:31:51

Tuto vlasovou vodu používám s přestávkami už dlouho. Víc jak 30, let. V mládí jsem neměl problém s vypadáváním vlasů, ale i tak jsem po pužití této vody měl vlasy podstatně hustější. Od svých 40 le jsem začal mít problém s vypadáváním vlasů. Musím říct, že tahle voda mně několikrát zachránila od pleše na hlavě. Dnes už sama o sobě nestačí a musím ji kombinovat se šamponem a kondicionérem Nioxin, zajimavé je že mi pomáhá kombinace pouze všech tří produktů, pokud jeden vynechám tak je zle. Tahle kopřivová voda je druhý nejúčinnější přípravek proti vypadávání vlasů, jaký jsem našel. První byla vlasová voda od Vichy, ve spreji, stála asi 600 Kč, ale na to jsem byl trochu alergický, dráždila mně ke kašli. Takže jsem ji přestal používat. Myslím, že Vichy tuto vodu už ani nevyrábí nahradili ji jiným přípravkem který stojí 1500 Kč. a musíte použít 3 balení. Takže cenově úplně někde jinde. Samozřejmě účinky téhle kopřivové vlasové vody se mohou u různých lidí lišit a někoho nemusí fungovat vůbec, protože důvody vypadávání vlasů jsou různé. Používal jsem i jiné vlasové vody např. Alpecin, ale ten u mně nefungoval, proto Alpa Luna vlasová kopřivová voda je pro mně č.1. Trochu mi ze začátku neseděla vůně, ale zvykl jsem si. Hlavně ať v tom složení nic nemění. :) Balení mi taky vyhovuje, špičkou dokážu zamířit přesně tam kam potřebuju. Protože na místa, ze kterých mi vlasy vypadávají víc, aplikuju přípravek i víckrát za den. Na cesty přeliju do jiné lahvičky.

  • účinnost
  • cena
  • snadnost použití
  • žádné významné


věk
15-24

Další recenze od 30.1.2015 10:51:53

Tuto vodu jsem si koupila před půl rokem v akci v DM. Používám pravidelně jednou za dva dny po umytí vlasů. Pokožka hlavy svěží a vlasy vyživené. Ted jsem začala sledovat na odrostech, že vlasy rychleji rostou a mají lepší kvalitu. S lahvičkou se dobře aplikuje, ale bohužel nelze zavírat. (Nechápu, jak si to někdo může dávat do rozprašovače, když se aplikuje na pokožku hlavy. Aplikátor, který tam je, je idealní.) Rozhodně koupím znovu, možná vyzkouším lopuchovou nebo olivovou vodu.

  • lepší kvalita vlasů
  • aplikátor
  • rychlejší růst vlasů
  • vůně
  • neuzavíratelná lahvička


věk
35-44

Další recenze od 12.10.2014 14:48:11

Za málo peněz hodně muziky. Vlasová voda je sice doporučována na padání vlasů, ale mně se osvědčila spíše na růst nových vlasů. Koupila jsem si ji společně s lopuchovou a používám je obě dvě. Řekla bych, že jsou srovnatelně stejné. Vlasy po aplikaci padat nepřestaly, ale vyrostala mi spousta vlasů nových. Moc hezky nevoní (lopuchová mi voní víc), ale za tyto peníze si myslím, že je výborná. Jen je škoda toho balení, které se nadá uzavřít a tak voda musí neustále stát.

  • podporuje růst nových vlasů
  • nízká cena
  • balení


věk
25-34

Další recenze od 14.4.2014 00:12:10

Tuhle vlasovou vodu jsem dle návodu nanášela k vlasovým kořínkům a bříšky prstů jsem masírovala kůži na hlavě, ale nevšimla jsem si, že by se s mými vlasy udála nějaká zásadní změna. Naposledy mě po použití této vody hrozně svědila hlava a udělaly se mi v jednom místě lupy, což se mi přihodilo asi poprvé v životě, takže byla voda nejspíš už dlouho otevřená a zkazila se mi. Tím pádem letěla do koše a znovu si ji už nekoupím, protože výsledek byl veškerý žádný.

  • pěkná vůně
  • žádný zřetelný výsledek
  • nepraktické balení
  • po posledním použití mě dost svědila hlava


věk
25-34

Další recenze od 22.11.2013 15:13:54

Túto žihľavovú vodu si už určite nekúpim. Vypotrebovala som asi dve balenia. Absolútne k ničomu mi nepomohla, strašne z nej bolo cítiť čistý alkohol. Kupovala som ju myslím v 101 drogérií pretože v Dm ju nemali. Ja ju neodporúčam a už si ju ani viac nekúpim. Značku Alpa mám rada ale táto vlasová voda sa im nepodarila.

  • cena
  • kvalita


věk
25-34

Další recenze od 21.11.2013 14:13:40

Kopřivovou vodu střídám s lopuchovou, přijdou mi obě celkem stejné. Balení a ta aplikace mi moc nevyhovuje, tak přelévám do lahvičky s rozprašovačem. Jestli nějak podporuje růst vlasů, to nevím, mám je hodně dlouhé a navíc si je nebarvím, tak se ten růst špatně sleduje. Vlasy nemastí a celkem se mi líbí její vůně.

  • cena
  • vůně
  • nemastí vlasy
  • nepraktické balení


Další recenze od 9.12.2012 13:28:33

Vlasovou vodu od Alpy si kupuji delší dobu a jsem spokojená, když její efekt srovnám s dražšími značkami je fakt, že ve vlasech vydrží ten "efekt" mnohem déle a opravdu vlasům svědčí. Aplikátor, vůně a konzistence mi vyhovuje. Určitě si ji budu kupovat i nadále.

  • účinnek
  • cena
  • nic


věk
25-34

Balení je nepraktické, špatně se s ním manipuluje. Někomu by mohla vadit parfemace (po zaschnutí ale není vůbec cítit). Změny kvality vlasů jsem si nevšimla. Vysušuje pokožku hlavy, začalo se mi po této vlasové vodě tvořit velké množství lupů. Poté, co jsem přestala výrobek používat, problémy ustaly.

  • cena
  • parfemace
  • vysušuje pokožku hlavy


věk
25-34

Další recenze od 12.3.2012 17:19:40

Tahle vlasová voda mi hodně zdrsňovala vlasy, ubírala jim na lesku a po týdnu používání mi začaly dost vypadávat. Vadila mi i ,,vůně'', která byla z vlasů hodně cítit. Obal taky není nejpraktičtější.

  • bohužel žádná
  • padaly mi po ní vlasy
  • silná ,,vůně''
  • nepraktické balení
  • zmatňuje vlasy


věk
25-34

Taktéž můžu jen a jen doporučit, stejně tak jako jejich lopuchovou vodu... Nemastí vlasy.... Voda mi byla dopouručená na internetu a já dopouručuji dále.

  • nemastí vlasy
  • žádné



věk
35-44

Další recenze od 12.3.2012 15:23:42

Tuto vlasovou bylinnou vodu si kupuji již dlouho, zatím jsem neobjevila lepší. Vlasy jsou po ní silnější, odolnější, zdravější a navíc na pokožce hlavy zanechává příjemnou vůni.

  • vůně
  • obsahuje vitamíny skupiny B a C
  • regeneruje
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené