Gliss Kur Liquid Silk regenerační expres balzám recenze a zkušenosti

Bezoplachová péče Gliss Kur Liquid Silk regenerační expres balzám
Bezoplachová péče Gliss Kur Liquid Silk regenerační expres balzám - obrázek 1
Gliss Kur (53)
3.3 z 5 5 3.3 9
Celkem 9 recenzí


5 hvězd
22%
4 hvězdy
22%
3 hvězdy
33%
2 hvězdy
11%
1 hvězda
11%

Koupilo by znovu
78 %

Recenze produktu
Gliss Kur Liquid Silk regenerační expres balzám

věk
25-34

Další recenze od 27.1.2015 19:43:55

Tyto bezoplachové balzámy kupuji jen z toho důvodu, že mi jdou vlasy po použití dobře rozčesat, a nevyškubu si přitom tolik vlasů. Mám vyzkoušené téměř všechny od Gliss Kuru, tento velmi příjemně voní, vlasy by se měly více lesknout, což jsem nezaznamenala, stejně tak vlasy ani moc nehydratuje.Mě to moc nevadí, protože toto není důvod proč ho kupuji. Vlasy po použití nepůsobí mastným dojmem za což jsem ráda. určitě koupím znovu =)

  • nemastí vlasy
  • vlasy se dobře rozčesávají
  • nic


Další recenze od 11.2.2014 12:46:50

Kvalita tohoto spreje je podle mě dost nízká. cena super, ale přijde mi, že jsem si koupila jen voňavou vodu do vlasů, ale nijak zvlášť se epo ní nelesknou. jdou pěkně rozčesat, ale po vyfoukání se lesk poměrně vytratí, takže mi přijde, že účinek nicmoc. Na sušší vlasy to rozhodně není, podle mě s tímto problémem nic nenadělá.

  • Vůně
  • Málo lesku ve vlasech
  • Téměř žádný účinek


věk
25-34

Další recenze od 10.10.2013 13:40:11

Jedna z mých oblíbených bezoplachových péčí :) Ačkoliv na nějaké zázraky nevěřím, tohle takový malý zázrak je. Jelikož melíruju na blond, vlasy jsou takové vysušenější a bez lesku a konečky mají tendenci se lámat. Tenhle výrobek nádherně voní a strašně dobře se s ním rozčesávají vlasy. Mým vlasům dodal opravdu krásný lesk a takovou hebkost, až jsem tomu nemohla uveřit. Takhle lesklé vlasy jsem neměla ještě po ničem jiném. Pokud sprej nastříkám jen na délky, nemá sprej vliv na maštění vlasů a jelikož jich mám opravdu hodně, sprej je hezky uhladí a zkrotí.

  • dodá vlasům lesk
  • zkrotí je a uhladí
  • vůně
  • nemastí
  • lámání se nezmírnilo


věk
35-44

Další recenze od 6.9.2013 09:25:17

Tento regenerační balzám si pravidelně kupuji kvůli snadnému rozčesání vlasů a jeho nádherné vůni. Mám "cuchací" typ vlasů a díky tomuto balzámu jdou rozčesat naprosto perfektně. Také bych řekla, že se mi vlasy po použití více lesknou. To je ale vše co dle mého názoru dovede. Používám ho již cca 3 roky a nikdy jsem nezaznamenala zlepšení kvality vlasů. Konečky se mi i po jeho použití vesele třepí dál a žádný zázrak, který slibuje se nekoná. Mám s tímto balzámem i hodně nemilou zkušenost. Jednou se mi ho povedlo nechtěně stříknout do oka a způsobil mi zánět rohovky. Od té doby se raději dvakrát kouknu, kam mám rozprašovač namířen. :-)

  • lesk vlasů
  • vlasy jdou dobře rozčesat
  • krásná vůně
  • roztřepené konečky rozhodně nenapraví


Další recenze od 21.8.2013 19:20:33

Měla jsem suché vlasy bez lesku, tak jsem si řekla, že tímhle balzámem nemužu nic pokazit. Za takovou cenu jsem to vyzkoušela. A jsem absolutně spokojená. Vlasy mi nezatěžuje, nemám je mastné, dodá mi krásný lesk a vuni. Nejdřív jsem se bála koupi, ale nedokážu říct jedno záporné slovo. Také nanášení výrobku je hračka. Doporučuju :)

  • vlasy nezatěžuje
  • vuně
  • dodá lesk a hebkost
  • není


věk
25-34

Další recenze od 7.6.2013 17:53:00

Bezoplachová péče na vlasy. Dlé mých zkušeností s celou touto řadou, se na mých vlasech žádný zázrak nekonal. Má dojít ke zlepšení kvality vlasů, co se týká lámání, a lesku. Ani jedno nepozoruji, ale příjemně voní, vlasy se po něm dobře rozčesávají a pro dobrý pocit si ho sem tam koupím. Bohužel mi přijde, že se po použití vlasy rychleji mastí.

  • cena a dostupnost
  • příjemná vůně
  • usnadní rozčesávání
  • vlasy se rychleji mastí
  • bohužel nevidím na kvalitě vlasů žádné zlepšení


Další recenze od 18.5.2013 18:42:00

Tento balzám jsem si zakoupila protože má usnadňovat rozčesávání a to také dělá. Mám prodloužené vlasy a vždy se mi po umytí cuchaly a nešly rozčesat. Díky tomuto bezoplachovému balzámu je snadno rozčešu a nevyškubu si tolik vlasů :) další co je dobré zmínit je to, že krásně voní :) mám v plánu vyzkoušet i dražší přípravky ovšem pokud mi nebudou sedět vrátím se opět k to uto balzámu :)

  • Usnadní rozčesávání
  • Krásně voní
  • Má přijatelnou cenu
  • Žádné


Další recenze od 14.4.2013 21:53:10

Tento produkt jsem si koupila s tím, že mi pomůže s mými matnými vlasy a že je trochu vyživí aby byly lesklejší, ale opak byl pravdou. S mými vlasy to absolutně nic neudělalo, měla sem je akorát mastnější a pořád stejně matné a nijak vyživené. Jediné co se mi líbilo je vůně jinak tenhle výrobek moc nedoporučuju.

  • vůně
  • cena
  • neplní svůj účel



věk
25-34

Jedná se o bezoplachovou péči na vlasy. Slibuje zlepšení kvality vlasů a je určen pro lámavé vlasy bez lesku, kterým má lesk dodat. Z tohoto spreje jsem opravdu nadšená, spotřebovala jsem ho celý až do dna, potom vyzkoušela i jiné spreje od Schwartkopfu i jiných značek, ale k tomuto se zase vrátím, jelikož je nejlepší. Nezatěžuje vlasy, s kvalitou mi dost pomohl, hlavně je zlepšil v oblasti krepatění, řekla bych, že je i dost hydratoval. Lesk asi taky trochu dodal, ale rozhodně ne nijak rapidně. Používám ho v podstatě denně nebo obden podle potřeby a vlasy mi nijak nemastí...

  • nezatěžuje
  • neumastí vlasy
  • hydratuje
  • zlepšil mi celkově kvalitu vlasů
  • lesk dodá jen velmi lehce


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené