Alpa Luna vlasová voda bylinná lopuchová recenze a zkušenosti

Bezoplachová péče Alpa Luna vlasová voda bylinná lopuchová
Bezoplachová péče Alpa Luna vlasová voda bylinná lopuchová - obrázek 1
Alpa (25)
3.7 z 5 5 3.7 17
Celkem 17 recenzí


5 hvězd
29%
4 hvězdy
41%
3 hvězdy
18%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
12%

Koupilo by znovu
71 %

Recenze produktu
Alpa Luna vlasová voda bylinná lopuchová

věk
15-24

Další recenze od 10.3.2015 20:17:02

Dobrý den. Vlasovou vodu používám cca. 2 měsíce a myslím, že vlasy mám pevnější a podle odrostů rostou rychleji. Lupy také nevidím. Za mě určitě jedno velké +. Balení je vyhovující pokud ho máte položené na nočním stolku. Pokud by jste si ho chtěla vzít s sebou na cesty nebo jen do kabelky, tak se bohužel vyleje, neboť špička je odstraněna. Krásně voní.

  • účinek
  • vůně
  • cena
  • balení


věk
25-34

Další recenze od 6.11.2014 20:03:08

Lopúchová vlasová voda je určená pre vypadávajúce vlasy a vlasy s lupinami. Kúpila som si ju hlavne kvôli cene a celkom dobrým recenziám. No musím povedať ,že u mňa vôbec nefunguje. Vlasy mi vypadávajú stále rovnako a lupín mi tiež neubudlo. Mám pocit ,že vlasy sa mi to použití tejto vody začali aj rýchlejšie mastiť, takže za mňa rozhodne nie.

  • žiadne
  • bez účinkov


věk
35-44

Další recenze od 12.10.2014 14:44:25

Mám doma tuto i kopřivovou. Řekla bych, že srovnáním jsou stejné. Hodně mi padají vlasy. Na padání vlasů vůbec nezabírá. Vlasy mi padají vesele dál. Ale musím uznat, že po apikaci (používám zhruba 2 měsíce) mi začalo růst poměrně hodně nových vlasů. I kadeřnice mi to potvrdila, že mám spoustu čerstvě narostlých vlasů. Takže na padání moc nezabere ale 100% podpoří růst nových. Jinak balení se mi moc vzhledově nelíbí a hlavně je hodně nepraktické. Voda musí neustále stát, protože se nedá po ustřihnutí zavřít. I přesto doporučuji a hodnotím 4 hvězdami.

  • podporuje růst nových vlasů
  • nízká cena
  • špatné balení


věk
25-34

Další recenze od 12.10.2014 10:42:49

Jednu dobu mi hodně padaly vlasy a pozkoušela jsem kdeco, ale nic mi nepomohlo tak, jak táto vlasová voda. Aplikovala jsem ráno a večer a už po 2 týdnech se stav viditelně zlepšil, vlasy skoro přestali padat a objevili se nové. Teď používám spíš jako prevenci tak 3-krát týdenně.Voda moc hezky voní, pokožku hlavy nemastí ani nevysušuje, má skvělý aplikátor, s kterým se nanáší fakt snadno. Nemám co vytknout.

  • účinek
  • vůně
  • cena
  • aplikátor
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 27.8.2014 11:57:20

Lopuchová voda mi pomohla jak k zhoustnutí, tak i k posílení vlasů. Příjemně voní, nemastí a dobře se nanáší. Voda se dostane až ke kořínkům. Chvíli hlavu po aplikaci masíruji. Co se doby používání týká, tak ji požívám každý den do vlhkých i suchých vlasů. Jediná nevýhoda je, že jakmile ji otevřete už se nedá nijak zavřít, takže na převážení není toto balení ideální, ale to mi až tak nevadí.

  • vůně
  • vyživení vlasů
  • aplikace
  • asi jen to balení jinak nic


Další recenze od 20.2.2014 00:54:08

Opravdu pomáhá k odstranění lupů a méně vypadávají vlasy. To uznávám po vypotřebení první lahvičky. Nesmysl je, že po tomto roztoku rostou lépe a rychleji vlasy, to nevím, jak jste na to přišli? Ta vůně mi moc nesedí, ale nepřijde mi, že by vlasy byly po tom cítit jako tahle lopuchová voda. No a za ty prachy! Nekupte to! :-)

  • Nízká cena
  • Nepraktické balení


věk
25-34

Další recenze od 21.11.2013 14:08:41

Nějakou vlasovou vodu mám doma pořád, střídám lopuchovou a kopřivovou od Alpy a obě mi přijdou skoro stejné. Balení je tedy docela nepraktické, já to vyřešila tak, že si vodu přelévám do lahvičky s rozprašovačem, takto mi ta aplikace více vyhovuje. Jestli nějak podporuje růst vlasů, to nevím, mám je hodně dlouhé a navíc si je nebarvím, tak se ten růst špatně sleduje. Ale mám ve vlasech moc ráda tu vůni, vlasy nemastí a osvěží pokožku hlavy.

  • nemastí vlasy
  • osvěží pokožku hlavy
  • vůně
  • cena
  • nepraktické balení


věk
35-44

Další recenze od 15.4.2013 22:23:00

Nevím, zda má tato voda nějaké účinky na vlasy, protože ji nejsem schopna dlouhodobě používat, a to zejména kvůli její vůni. Je příliš intenzivní, přebije i parfém. Navíc mám u téhle jasně zelené, převoněné vodičky pocit, že na sebe patlám něco děsně chemického. Dávám přednost přírodnějším vlasovým vodám. Obal také není nic moc. Nejsem schopna vodu dostat ke kořínkům, aniž bych s s ní nepolila celé vlasy a nenacákala ji všude okolo.

  • Cena
  • Příliš intenzivní umělá vůně
  • Nepraktický obal


věk
25-34

Další recenze od 4.4.2013 20:35:59

Tuto vlasovou vodu mám moc ráda. Používám ji téměř po každém mytí vlasů nebo i před ním. Vlasy mi začaly viditělně méně padat, méně se mastí a moje pidiofinky začaly pomalu růst :) Voda stojí kolem 20 korun, takže za vyzkoušení opravdu nic nedáte. Vadí mi však nedomyšlené balení, kdy se musí odstřihnout špička, která poté nejde nijak uzavřít a lahvička tak musí neustále stát a nesmí se překlopit, jinek se tekutina vylije. Jinak se vodička díky protáhlé špičce dobře aplikuje přímo na kořínky vlasů. Vůně je také příjemná.

  • cena
  • vlasy méně padají
  • méně se mastí
  • neuzavíratelné balení


věk
25-34

Další recenze od 24.2.2013 11:58:06

Tuto vlasovou vodu jsem si koupila, protože jsem doufala, že mi po ní budou růst rychleji vlasy. To samozřejmě tato voda nedokáže, ale musím říct, že je moc příjemná. Po každém použití mám pocit opravdu osvěžené pokožky hlavy. Působí preventivně proti lupům. Vodu používám po každém mytí vlasů, vmasíruju do pokožky, když jsou vlasy ještě mokré. Vlasová voda nijak vlasy nemastí nebo nevysušuje. Pěkně voní. Vadí mi ale její obal, který se nedá uzavřít, tudíž se nedá ani nikam převážet.

  • osvěží pokožku hlavy
  • působí proti tvorbě lupů
  • vůně
  • obal


věk
25-34

Vlasové vody jsou v mé koupelně vždycky a vždycky mi udělají výbornou službu. Používám spíš jen jako prevenci proti lupům a k osvěžení vlasové pokožky. Lopuchová voda od Alpy je příjemná, nemastí vlasy, aplikace je velmi snadné, jen mi trochu vadí vůně. Prostě spousta muziky za málo peněz.

  • cena
  • aplikace
  • nemastí vlasy
  • žádné


věk
25-34

Neviem odkiaľ ste prišli na to, že táto lopúchová voda je dobrá na rast vlasov. Potom jasné , že vám nepomáha,pretože na rast vlasov je žihlavová voda ..Ja som si ju kúpila preto, lebo tato lopuchová voda zamedzuje vypadávaniu vlasov a tvoreniu lupín. Používam ju necelý mesiac takže zmenu nevidím až takú ale lupiny sa mi už nerobia .Voda mi nemastní vlasky takže ju používam skoro každý deň. Odporúčam vyskúšať.Dá sa zohnať v drogérií 101 ale aj v lekárni a inde. To že voda sa po odstrihnutí konca vrchnačika neda uzavrieť nepokladám za chybu pretože nepotrebujem ju nikam prepravovať. a prinajhoršom je taká lacná, že by ste si na dovolenku mohli kúpiť aj novú a nezrujnuje vás to .

  • cena
  • nezapácha
  • nemastní vlasy
  • žiadne


věk
25-34

Očekávala jsem zázračný růst vlasů, který se ale nekonal. Nepozoruji ani po dlouhodobém používání žádné extra účinky, přesto mám už třetí lahvičku. Je mi totiž hrozně příjemná ta čistá vůně a po použití mám krásně svěží pocit na pokožce hlavy. Jediná a docela velká nevýhoda je ta, že jakmile se balení otevře, nedá se zavřít a tudíž ani přepravovat, což mi ale nijak velice nevadí, protože u přítele mám taky jedno balení. Myslím ale, že tuto vodu mohu doporučit, i když na mě nijak viditělně neúčinkovala, protože za těch pár korun se to vyplatí vyzkoušet.

  • vůně
  • nedráždí
  • nemastí vlasy
  • neuzavíratelné balení


Další recenze od 17.5.2012 20:21:50

Tak kupila som si ju ,lebo som čítala ,že je dobrá na padanie vlasov .Neviem ,ale nemám pocit,že by nejak extra pomohla .Neviem ci je to tym ze vlasy stale zehlim ,alebo ze som si ju nemasirovala do pokozky hlavy 3 minuty ako pisu ,ale asi len minutu.Nevsimla som si nejaku zmenu ,akurat ze vlasy su take jemnejsie po nej ,poddajnejsie a lesknu sa ,inak ziadna zmena asi.

  • jemnejsie vlasy
  • neda sa zatvarat
  • ziadny viditelny ucinok


věk
25-34

Koupila jsem si na doporučení tady na Omlazení a musím říct, že mě na podporu růstu vlasů pomáhá a to docela dost. Mám už asi třetí lahvičku a pozoruju, že mi rostou nové vlásky. Voda nemastí vlasy a ani nevysušuje pokožku. Dobře se vsakuje a také roztírá. Co mi vadí je to, že nemá uzavíratelný obal....

  • rostou mi po ní vlasy
  • nemastí vlasy
  • nevysušuje pokožku
  • dobře se vsakuje a roztírá
  • nemá uzávěr


věk
35-44

Další recenze od 30.4.2012 13:20:00

Vodičku jsem začala používat, protože mi po vysazení HAC začaly hodně padat vlasy a v následném těhotenství se ještě přidaly lupy. Po měsící používání po každém mytí vlasů (3-4x týdně) lupy vymizely úplně a padání vlasů se o 70% snížilo. Jako bonus se mi zdají vlasy na pohled lesklejší.

  • za málo peněz, hodně muziky
  • vůně
  • příjemná aplikace
  • po otevření není možné uzavření - nevhodná pro transport



věk
25-34

Další recenze od 29.4.2012 10:42:19

Po vodě by měli rychleji růst vlasy. U mě se teda rychlost nijak nezvýšila dokonce bych řekla, že se vlasy "stoply" podle odrostů. Má nešikovné nanášení špička se musí odstřihnout a pak už to nijak nezavřete a lahvička musí pořád stát. Voní docela hezky.

  • vůně
  • nefunguje


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené