Alverde Krém na ruce s měsíčkem recenze a zkušenosti

Krémy na ruce Alverde Krém na ruce s měsíčkem
Krémy na ruce Alverde Krém na ruce s měsíčkem - obrázek 1
Krémy na ruce Alverde Krém na ruce s měsíčkem - obrázek 2
5 4.3 23
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 79% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 19 - 79 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 23 recenzí
  • Výrobce Alverde

Recenze produktu
Alverde Krém na ruce s měsíčkem

věk
25-34

Toto je můj nejoblíbenější krém na ruce. Má úžasně lehkou texturu, která se lehce vstřebává, takže nehrozí pocit mastných rukou. Navíc krásně voní po měsíčku. Jen není příliš vhodný pro alergiky, mohla by se u nich spustit alergická reakce. Přece jen obsahuje výtažky z rostlin.

  • textura
  • vůně
  • ne příliš vhodný pro alergiky


věk
25-34

Další recenze od 28.3.2012 09:58:52

Velice příjemný měsíčkový krém na ruce od Alverde, jeden z mých oblíbených. Má příjemnou vůni, je velice lehký, ruce dobře hydratuje a rychle se vstřebává, nezanechává pocit mastnoty. Navíc je za dobrou cenu.

  • Cena
  • Hydratace
  • Rychle se vstřebává
  • Nezanechává pocit mastnoty
  • Žádné


věk
25-34

Další recenze od 19.6.2012 09:40:20

Jeden z nejlepších krémů na ruce, co jsem kdy měla. Kvůli hutnější textuře se trochu pomaleji vsakuje. To mi ale vůbec nevadí, protože ruce jsou krásně zvláčněné, provoněné a není nutné se s krémem opakovaně mazat, aby se obnovil efekt, protože na rukách dlouho vydrží.

  • dlouhodobá hydratace
  • příjemná vůně
  • hezký obal
  • přírodní kosmetika
  • trochu pomaleji se vsakuje


věk
25-34

Další recenze od 20.6.2012 00:03:46

Spolu s krémy na ruce od The Body Shopu, jsou to krémy, které se rychle vstřebají a nezanechají Vám mastné ruce, ale přesto krásně hydratují. Alverde Vás mile překvapí svoji nádhernou vůní měsíčku a máte tendenci si k rukám pořád čuchat:-) navíc je to přírodní kosmetika za pár korun, co víc si přát?

  • vůně
  • hydratace
  • nezanechává mastné ruce
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 23.6.2012 16:59:14

Jiný krém na ruce už nekupuji. Narozdíl od jiných, zejména "chemických" krémů, totiž ruce opravdu hydratuje a nemám už za chvíli pocit, že mám ruce suché. Je trochu hutnější, ale i přesto se vsakuje relativně rychle. Hezky voní a je za velmi příjemnou cenu.

  • cena
  • vůně
  • dobře hydratuje
  • textura


Tento krém jsem si koupila na základě kladných recenzí zde na omlázku, ale za mě spíš průměr. Je fakt že mám ruce hodně suché, ale vadí mi hlavně jeho vůně, kvůli té si ho příště nekoupím. Ale hodlám si koupit krém zase od alverde - jen jinou vůni, třeba ten brusinkový, pokud ho seženu.

  • přírodní složení
  • vůně


věk
35-44

Další recenze od 7.7.2012 17:58:06

Tento krém je naprosto dokonalý, krém s velkým K. Mám už snad dvacáté balení, a koupím zase. Je lehký a přitom dokonale hydratuje, nesnáším mastné ulepené krémy. Pěkná vůně, pěkné balení, je za dobrou cenu, navíc přírodní kosmetika, nemám co vytknout.

  • hydratuje
  • nelepí
  • cena
  • pěkná vůně a balení
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 27.7.2012 21:11:05

Skvělý krém na ruce. Konečně krém, který mi opravdu zachránil hodně suché a popraskané ruce. Mám ho ráda jak na noc, kdy se probouzím ráno s krásně jemnými rucemi. Používám ho ale i přes den, protože přestože jeho konzistence je hutnější, vsakuje se dobře a poměrně rychle. Vůně není sice něco extra, ale nevadí mi. Určitě si ho koupím znovu, protože takhle dobrý přírodní krém na ruce člověk za tak nízkou cenu jen tak nesežene.

  • přírodní složení
  • vhodný pro suché ruce
  • výživa
  • hydratace
  • cena
  • dostupnost v drogeriích DM
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 10.9.2012 12:54:05

Tento krém jsem si koupila na základě zdejších recenzí, ale musím přiznat, že mě šíleně zklamal. Hydratace teda jakžtakž, ale ta vůně s alkoholovým odérem je teda příšerná. Díky němu mě taky ruce po použití krému štípají. Už nekoupím, i když je přírodní, což mám ráda.

  • - přírodní složení
  • - hrozná vůně


věk
25-34

Další recenze od 14.1.2013 10:38:35

Tento krém patří mezi mé nejoblíbenější - pohodlně se nanáší - víčko se nikam nezakutálí, krásně se roztírá, okamžitě vstřebá, takže ruce nezanechává mastné. Ruce jsou po použití hebké a voňavé, vůně je příjemná, i když jsem jí ze začátku musela přijít na chuť. Rozhodně koupím znova.

  • Rychle se vstřebá
  • Víčko přidělané - nemusís se s tím šroubovat
  • Cena
  • Akorantně velké balení
  • Zpočátku jsem si musela zvyknout na vůni


věk
25-34

Další recenze od 22.1.2013 12:22:07

Mám už několikáte balení, je to ten nejlepší krém na ruce. Konečně si můžu ruce namazat a nemám je vysušené, ale ani mastné abych nemohla na nic sáhnout. Navíc má i krásnou vůni po měsíčku takže co víc si přát. Dobře zjemní i tvrdší kůži kolem nehtů.Dokonce se mi s ním maže i přítel :D

  • Rychle se vpijí
  • Krásná vůně
  • Praktické balení do kabelky
  • Cena
  • Žádné


věk
25-34

Další recenze od 18.3.2013 17:37:13

Krém jsem objevila teprve nedávno, ale už se stihl stát mým oblíbencem. Je lehký, rychle se vstřebává a nezanechává pocit mastných rukou, přitom velmi dobře hydratuje a nemusím se mazat ani po umytí rukou. Na vůni jsem si musela chvíli zvykat, ale čím více krém používám, tím více jsem na vůni závislá.

  • cena
  • hydratace
  • vůně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 25.3.2014 16:49:42

Neurazí, nenadchne. Plus za přírodnost, ale mám dojem že všechnu hydrataci dělá glycerin. Obsahuje vodu, sojový olej, alkohol, olivový olej, glycerin, bambucké máslo a další. Ruce sice nejsou umaštěné, ale trochu povlak ale mají. Typická Alverde vůně mě osobně nevadí. Existuje i mini 25ml balení přesně do kabelky.

  • přírodní


věk
15-24

Další recenze od 25.3.2014 16:59:58

No tak popularitu tohohle krému naprosto nechápu. To, že je silně cítit alkoholem, bych u Alverde přežila. Nehydratuje ale ani minimálně a na rukou je trochu cítit jakoby povlak, čili u mě se konal naprostý opak než u většiny recenzí nade mnou. Nechápu, za mě bohužel ne, ani silná citrusová vůně, která měla asi přebít ten alkohol, mě nijak neokouzlila.

  • za mě bohužel žádné
  • nehydratuje
  • povlak na rukou
  • silná vůně alkoholu


věk
35-44

Voňavý krém na ruce, hned po rozetření se vtřebá, na rukou nezůstává mastnosta ani film, který nechávají některé běžné krémy. Je běžně dostupný v DM drogericích, nádherně voní a ještě je to přírodní kosmetika za bezkonkurenční cenu. Dobře hydratuje, ruce jsou po něm jemné. Chválím i balení v tubě, mám ráda, když do krému nemusím sahat.

  • přírodní kosmetika
  • příjemná vůně
  • příznivá cena
  • rychle se vsakuje
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 3.10.2014 11:01:21

Krém je trošku méně hydratační, než klasický "chemický", má zvláštní docela pronikavou vůni - je z něj citít alkoholový odér, ale po pár dnech jsem si na ni zvykla a už mi to ani nepřijde. Na přírodní krém je docela dobrý. Je třeba se s ním namazat o trochu víckrát denně, než s normálním, ale zas takový extrémní rozdíl to není.

  • Přírodní - bez parabenů apod.
  • Balení.
  • Cena.
  • Mohl by trochu více hydratovat.


věk
15-24

Další recenze od 4.10.2014 18:56:10

Skvělý krém na ruce, zhydratoval mi kůži v okolí nehtů, super balení do kabelky, vystačí vám i na velmi dlouhou dobu. Je trochu cítit alkoholem, ale ne zas tak moc. Někomu může vadit parfemace, mně chvíli trvalo, než jsem si na ni zvykla - nakonec mi voní, voní spíše po bylinkách. Doporučuji při pocitu suchých rukou i na suchou nehtovou kůži, zkuste třeba dát ruce přes noc i do bavlněných rukavic.

  • přírodnější
  • zhydratoval mi suchou kůži v okolí nehtů
  • hydratuje
  • vůně mi nesedla
  • je cítit alkohol


věk
25-34

Další recenze od 18.11.2014 08:21:59

Tenhle krém mám moc ráda, protože je přírodní, hezky voní (opravdu voní přírodně, žádnou chemii z něj necítím, ale zase ta vůně na druhou stranu není moc výrazná) a dobře se roztírá i vsakuje. Nemám po něm pocit, že jsem zbytečně mastná. Kupuju ho u pokladny v menším balení, protože se mi vejde do každé kabelky a nezabírá moc místa.

  • roztírá se dobře
  • hydratuje ale nemastí
  • příjemně voní
  • složení
  • balení
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 23.11.2014 23:31:58

Mám docela suché ruce a tento krém na to bohužel nestačí. Je lehoučký, rychle se vstřebává, není mastný. Já na ruce bohužel potřebuji mastnější krémy, ale věřím, že pro ty s méně suchýma rukama to bude příjemný krém. Je oravda, že na vůni jsem si musela zvyknout, ale vadit mi brzy přestala. Výhodou je cena a dobrá dostupnost.

  • dobrá dostupnost v obchodech
  • není na suchou kůži rukou
  • vůně může být někomu nepříjemná


věk
25-34

Další recenze od 29.1.2015 20:47:08

Tento krém od Alverde jsem koupila úplnou náhodou a jsem za tu náhodu ráda. S krémem jsem velmi spokojená, krásně voní po měsíčku a obsahuje bambucké máslo. Rychle se vstřebává a dobře hydratuje, nemusím si ruce mazat každou půlhodinu, jako s jinými krémy. Nezanechává pocit mastných rukou a ruce ještě dlouho poté voní. Uzávěr je klasický, já jsem koupila balení s 33% gratis. Jsem s ním spokojená, koupím zase a vyzkouším i další krémy od této značky.

  • hydratuje
  • dlouho voní
  • rychle se vstřebává
  • nezanechává pocit mastných rukou
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 28.7.2015 10:40:06

Krém jsem si koupila ve zmenšeném balení (25 ml za 26, 90 Kč), chtěla jsem vyzkoušet jaké jsou krémy od Alverde. Krém má příjemnou hustější texturu a pěkně hydratuje a vyživuje. Byl účinný i na suché paty a chodidla a nohách. I přírodní složení je velké plus. Co mě ovšem dělalo problém, je - alespoň pro mne - velmi nepříjemná vůně. Necítím v ní vůbec měsíček, spíše nějakou citronádu nebo něco takového. Vůně je pro mne tak vlezlá a odpudivá, že si krém už nekoupím.

  • účinnost
  • cena a dostupnost
  • nepříjemná odpudivá vůně


věk
15-24

Tento krém jsem si koupila na základě recenzí zde, když jsem se začala víc zajímat o složení kosmetiky. Vůně... Nejdřív smrděl, teď jsem si na něj zvykla a už mi i celkem voní :D Obal je malý a praktický, mně se moc líbí. Cena je vzhledem k "přírodnosti" produktu ok. Konzistence není ani tekutá, ani tuhá. Pro mě je naprosto ideální. Krém se rychle vstřebává, můžu se namazat a za dvě minuty s klidem na cokoli šáhnout bez obav, že bych něco zamazala. Osobně mám malou spotřebu, protože ruce nemám nijak suché, takže množství o velikosti většího hrášku mi stačí na obě ruce. Ruce mám po něm hebké. Zkoušela jsem i na moje suché paty, ty mám suché extrémně, a i tam zafungoval, takže hydratace bude dobrá.

  • obal
  • konzistence
  • rychle se vstřebává
  • hydratace
  • složení
  • nic zásadního


věk
15-24

Další recenze od 31.12.2017 15:34:42

Koupila jsem si miniaturu tohoto krému, která obsahuje 25ml a stojí asi 20 korun. Krém je krásně lehký a rychle se vstřebává. Já mám docela suché ruce a tento krém je dokáže hezky hydratovat. Jediné co mi docela vadí je jeho silná vůně. Po namazání je krém z rukou cítit třeba další dvě hodiny, ale jinak mu opravdu nemám co vytknout.

  • cena
  • hydratuje ruce
  • rychle se vstřebává
  • vůně


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené