Balea Koncentrovaný krém na ruce recenze a zkušenosti

Krémy na ruce Balea Koncentrovaný krém na ruce
Krémy na ruce Balea Koncentrovaný krém na ruce - obrázek 1
Krémy na ruce Balea Koncentrovaný krém na ruce - obrázek 2
Krémy na ruce Balea Koncentrovaný krém na ruce - obrázek 3
5 4.1 16
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 82% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 27 - 59 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Koncentrovaný krém na ruce

věk
25-34

Další recenze od 4.12.2017 14:21:36

Krémy Balea mám více méně velmi ráda, protože mi ve většně případů vyhovují. Mezi ně patří i tenhle krém. Zdá se mi tedy trohu hutnější oproti ostatním Baleáckým krémům, ale to mi nevadí. Takže bych řekal, že je přími ideální na zimn í období období, protože ruce dokáže krásně zvláčnit a hydratovat. Asi je i vhodný na citlivěhší pokožku, protože je neparfemovaný, což je dobře.

  • Není parfemovaný
  • Hydratuje ruce
  • Cena
  • Dostupnost
  • Nic


věk
25-34

Další recenze od 3.12.2017 18:10:58

Krém je určený pre suché a popraskané ruky najmä v zime, moja pokožka rúk našťastie taká nie je a aj v zime mám pokožku rúk normálnu. Napriek tomu som ho v zime kúpila a používala, nie však pravidelne. Na moje prekvapenie, keďže ide o premasťujúci krém a pôsobí a aj je príliš mastný, veľmi rýchlo sa vstrebával a pocit mastných rúk nezanechával. Hydratoval výborne, teda na suché ruky sa naozaj hodí. Ako však aj pri iných krémoch platí, stačí teda minimálne množstvo. Je fajn, ale vzhľadom na to, že takéto krémy nepotrebujem ho viac nekúpim.

  • - premasťujúci mastný krém
  • - rýchlo sa vstrebáva
  • - nezanecháva mastný pocit
  • - cena
  • - dostupnosť
  • - vôňa


věk
25-34

Jako expresní záchrana pro suché a popraskané ruce je naprosto skvělý. Je maličký, tak akorát do kabelky. V zimě mi praskají ruce až do krve a tento krém okamžitě pleť zjemní a zklidní podráždění. Je to ale opravdu jen SOS krém na okamžité zklidnění nepříjemného pocitu při suché a popraskané pokožce. Není dlouhodobě hydratační. Celkem dobře se vstřebává a není vůbec mastný.

  • Cena
  • Balení do kabelky
  • Okamžitá ochrana popraskaných a suchých rukou
  • Zklidňuje nepříjemné podráždění
  • Zjemňuje a vyhlazuje
  • Není mastný
  • Účinky jsou jen krátkodobé


věk
25-34

Potřebovala jsem nějaký hutný krém do kabelky na zimu, protože trpím na suché a rozpraskané ruce. Objevila jsem tento krém v dm, líbí se mi malé balení, které se vejde kamkoliv a hlavně s sebou nemusím všude tahat velké balení krému na ruce. Konzistence je taková silikonová, gelovitá. Popraskané ruce hydratuje, ale někdy trochu štípe, pokud mám ruce opravdu hodně rozpraskané. Vůně je taková neutrální a nevadí mi. V tubě by mohlo být více krému, tuba byla plná tak ze 3/4 a zbytek vzduch. S krémem jsem ale spokojená a asi jej koupím i znovu.

  • cena
  • malé balení
  • v tubě je méně produktu


věk
25-34

Další recenze od 3.12.2014 10:10:24

Začínám mít v zimě problémy se suchou kůží nejen na tváři, ale hodně mě začaly trápit i ruce. Neutrogena mi úplně nevyhovovala, tak jsem sáhla po levnější variantě od Baley a jsem moc spokojená. Krém je akorát tak mastný, po chvíli se vstřebá. Nějaká příjemnější vůně by sice neuškodila, ale dá se to přežít. Nejspíš jsem si tento krém nekoupila naposledy.

  • ulevuje suché kůži
  • cena
  • chvíli trvá než se vstřebá


věk
25-34

Další recenze od 3.3.2014 17:14:41

Moc dobrý krém za hezkou cenu. Má zajímavou trochu tužší konzistenci, která vytváří na rukou film, ale rychle se vstřebá a ruce jsou opravdu okamžitě jemnější a hydratované. Krému stačí opravdu malinko. Super i na popraskané ruce. Má neutrální vůni, což ocení asi hlavně muži. Co jediné bych vytkla je asi obal, protože když jsem tak za půlkou krému, začne se deformovat a je obtížnějšího ho vymáčknout.

  • cena
  • hydratace
  • rychle se vstřebává
  • obal


věk
35-44

Další recenze od 28.12.2013 11:25:50

S tímto krémem na ruce od Balei jsem moc spokojená a patří k mým nejoblíbenějším výrobkům.Mám už několikáté balení.Používám ho hlavně na noc ,ale sem tam i přes den a to po celý rok,i když je krém určený do zimního počasí.Po nanesení jsou ruce hebké a hydratované.Je za bezvadnou cenu.Rozhodně doporučuji i ostatním.

  • cena
  • hydratuje
  • zjemňuje
  • nevím


Další recenze od 20.11.2013 23:05:27

Tento krém od Baley jsem koupila pouze náhodně. Hledala jsem nějaký levný krém na ruce a tenhle mi zrovna padl do oka. Vypadal dobře a potřebovala jsem nějaký pořádný na zimu a popraskané ruce. Konzstence je velmi zajímavá taková vazelínová, balzámová rozhodně to není normální krém. Má být neparfémovaný, ale po natření na ruce smrdí jako pivo. Prostě mi to vůbec nevoní. Smrdí to divně. Než se to vstřebá je pravda že lehce lepí, ale jinak hydratuje dobře. Ruce jsou po něm potom jako dětská prdýlka. Ráda tento krém používám i na popraskané paty, tak účinkuje taky dobře.

  • Hydratace
  • Cena
  • Konzistence
  • Vůně/Nevůně
  • Chvilková lepivost


věk
25-34

Další recenze od 20.11.2013 21:02:30

Tak tohle je geniální krém za geniální cenu. Mám dost suché rty a ruce, takže balzámy a krémy na ruce kupuji ve velkém a po vyzkoušení všech možných drahých značek jsem nakonec nejspokojenější s výrobky Balea. Tento krémík je hustý, perfektně ,,obalí" ruce a chrání je tak před mrazem a popraskáním. Navíc se během minutky absorbuje a nemastí. Trochu mám problém s balením, vymačkávání krému mi jde strašně ztuha, nevím jestli to je jen u mého kusu nebo u všech, ale každopádně to se dá vydržet. Až ho dodělám, tak si okamžitě pořídím další.

  • Vyživuje
  • Chrání
  • Rychle zasychá
  • Cena
  • Nic


věk
25-34

Další recenze od 27.6.2013 16:30:48

Nenapadlo by mě, že zrovna Balea má tak super krém, jeho objevení bylo překvapení, proto hodnotím skutečně vysoko. Překvapení bylo totiž velice milé a pozitivní. Krém má takovou zvláštní konzistenci, trochu lepivou, jak je zmíněno v ostatních recenzích, ale co je pro mě hlavní je to, že funguje! Krásně spraví suché ruce a uleví jim tak. A za tu cenu! Dalším plusem je, že je neparfémovaný. Na léto je teda díky své hutnosti nevhodný nebo jedině na noc, ale na zimu záchrana.

  • promastí a vyživí suché ruce
  • neparfémovaný
  • trochu lepivý


věk
25-34

Tento krém jsem si koupila díky kladným recenzím tady na Omlazení. Po otevření mě překvapila trošku divná vůně, ale po chvíli jsem si na ni zvykla a už mi nevadí. Tento krém se docela pěkně vsakuje a zanechává pokožku rukou vláčnou, hebkou a ulevuje suchým rukám. Koupím znovu :-)

  • rychle se vsakuje
  • ulevuje suchým rukám
  • hydratuje
  • ani nevím :-)


věk
25-34

Další recenze od 11.3.2013 10:13:51

Říkala jsem si, že za tu cenu ho vyzkouším. Kdyby mi nevyhohoval, za 32,- by mi to nebylo tolik líto a on mi opravdu nevyhovuje. Na ruku ho sice stačí dát malinko, ale i tak mám na rukách lepivý pocit, který mi není zrovna 2x příjemný a u krémů to vyloženě nesnáším. Divně voní a určitě bych si ho již přístě nekoupila.

  • Obal
  • Cena
  • lepivý
  • zapáchá


věk
25-34

Další recenze od 11.3.2013 09:51:13

Z krému jsem byla nejprve nadšená, on to totiž není vyloženě krém, spíše takový balzám, což se mi nejprve moc líbilo, teď už ale tak nadšená nejsem. Na ruce stačí opravdu minimální množství, jinak dost lepí. Měl by být neparfémovaný, ale cítit je a ne zrovna moc příjemně. Na rukou zanechává film, který mi není úplně příjemný, i když ruce jsou na omak hebké. Taky mi přišlo, že když jsem krém koupila, byla tuba celkem dost prázdná, což mě nemile překvapilo, i když cena je dost nízká. Znovu bych asi nekoupila.

  • cena
  • konzistence
  • malé praktické balení
  • měl by být neparfémovaný, ale je cítit
  • může lepit


věk
25-34

Další recenze od 24.1.2013 12:19:41

Na základě kladných recenzí jsem si koupila tenhle krém. Mrzí mě, že jsem si k němu nečichla už v drogerii, protože jinak bych si vybrala jiný. Po natření mi totiž fakt nevoní. Přítel dokonce řekl, že smrdí jako exkrement. Mám po něm ulepené ruce a když se dotknu oblečení, ruka se na něm jakoby "zasekne", připadám si jako suchý zip. Takže ho nepoužívám na celé ruce, ale jen na hřbet rukou, protože tam mi nevadí. Jak už bylo řečeno, stačí fakt minimální množství - na celé ruce tak polovina velikosti hrášku, ne víc! Jinak budete mít ulepené ruce ještě půl hodiny po namazání. Za sebe příliš nedoporučuju, znovu rozhodně nekoupím.

  • neštípe v oděrkách a na popraskané kůži
  • stačí ho trošku - vydrží dlouho
  • není velký do kabelky
  • smrdí
  • šíleně lepí na dlaních


věk
25-34

Další recenze od 17.1.2013 09:58:49

V zimě mi často praskají ruce, když zapomenu rukavice a tenhle krém je hned zahojí a funguje částečně i místo rukavic. Přirovnala bych ho ke koncentrátu od Neutrogeny (asi byl i záměr ho napodobit) ale je o mnoho levnejčí a účinnž úplně totožně. Naopak mi přijde, že tenhle se lépe v pije do pokožky, čimž je to celé pohodlnější :) pro suché ruce, nebo normální na zimu 100% doporučuji.

  • cena/kvalita
  • nic


věk
35-44

Další recenze od 31.12.2012 23:53:20

Skvělý krém na zimu, určený pro namáhané a popraskané ruce při extrémních podmínkách. Obsahuje látku antarticine, která má chránit ruce před mrazem a regenerovat. Má zvláštní konzistenci, řekla bych krémovo vazelínovou - lepší označení mě nenapadá. Krém je neparfemovaný, což považuji za plus, v zimě mívám ruce opravdu hodně vysušené až se sklony k prasklinkám, do kterých mě běžné krémy někdy pálí. Krém je hodně hutný, stačí použít opravdu maličko (tuba má 50 ml a na obale je uvedeno, že vystačí cca na 200 použití). Roztírá se dobře a na to, jak je hutný, se celkem rychle vstřebá, ruce vůbec nezanechá mastné, naopak hebké a úžasně zvláčněné a hydratované, a to na dlouhou dobu. Hned po rozetření mám zlehka pocit lepivosti v dlaních, který ale rychle vymizí. Celkově hodnotím velmi pozitivně a na suché ruce v zimním období určitě doporučuji vyzkoušet.

  • neparfemovaný
  • zvláčněná a hydratovaná pokožka
  • rychle se vstřebá
  • nezanechává mastný film
  • hutná výživná konzistence, ale dobře se roztírá
  • hned po rozetření mám chvilku lepivý pocit v dlaních


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené