Cien SOS Hand Concentrate recenze a zkušenosti

Krémy na ruce Cien SOS Hand Concentrate
Krémy na ruce Cien SOS Hand Concentrate - obrázek 1
Krémy na ruce Cien SOS Hand Concentrate - obrázek 2
Krémy na ruce Cien SOS Hand Concentrate - obrázek 3
5 4.1 21
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 72% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 26 - 75 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 21 recenzí
  • Výrobce Cien

Recenze produktu
Cien SOS Hand Concentrate

věk
25-34

Další recenze od 10.3.2018 15:26:27

Tento koncentrát som kupovala asi pred 3 rokmi z núdze počas zimného obdobia. Myslela som, že vzhľadom na obdobie bude fajn aj na moje ruky s normálnou, nie suchou pokožkou, ale bol extrémne mastný s nepríjemnou konzistenciou ako už niekto písal vyššie, teda konzistencia podobná vazelíne. Do pokožky sa nevstrebával, mala som mastný pocit rúk a ani nejak extra nevoňal. Pre mňa osobne je výhodou iba cena a dostupnosť.

  • - cena
  • - dostupnosť
  • - veľmi mastný
  • - podobný vazelíne
  • - nevonia


věk
25-34

Další recenze od 31.1.2017 12:07:57

Tuhle zimu mam hodne popraskane ruce a nemohla jsem najit krem, ktery by mi pomohl. Vcera v Lidlu jsem sla okolo a rikala, ze za tu cenu ho zkusim. A jsem nadsena hned po prvnim pouziti. Nakremovala jsem se s nim zatim asi trikrat a hned se dostavily vysledky. Hezky se vstrebava, nemasti a dokonce zustava dobry pocit i po umyti rukou. Neni parfemovany, takze na rozpraskanych rukou nestipe. Koupim urcite znovu.

  • hezky se vstrebava
  • dobra cena
  • zatim nic


věk
25-34

Tak tento krém je pre moje extrémne suché ruky kvôli atopickej dermatitíde úplná bomba. Skutočne môžem aj ja povedať, že za tú doslova smiešnu cenu som takú kvalitu nečakala. Už mám niekoľké balenie vzhľadom na moju spotrebu a určite nie posledné, a tá malá tubička na moje prekvapenie dlho vydrží. Je to asi jediný krém, ktorý moje ruky skutočne vyživí a na dlhšiu dobu, môj najobľúbenejší a najlepší krém aký som kedy mala.

  • skutočne vyživí aj extrémne suché ruky a na dlhšiu dobu
  • pocit jemných a hebkých rúk
  • smiešna cena
  • menšie balenie napriek tomu vydrží dlho


věk
35-44

Tento krém jsem si koupila na doporučení z diskuze, měla jsem potíž s hodně suchýma rukama po porodu. Tenhle krém (krém to vlastně není, spíš vazelína) je takový střed, nic světoborného, proč by měl člověk letět do Lidlu. Na ruce jedině na noc, protože ruce poměrně dost zmastí a pak nemůžete čtvrt hodiny na nic sáhnout, takže místo na ruce jsem našla využití spíš jako změkčovadlo suchých loktů. Nic zázračnýho, ale za tu cenu, co by taky člověk chtěl... :) Na suché ruce raději zaručenou indulonu.

  • nízká cena
  • lze upotřebit i na lokty
  • poměrně dost mastný
  • spíš vazelína než krém


věk
25-34

Ačkoliv mám Cien značku moc ráda, tenhle krém mi moc nezaujal. Přišlo mi, že konzistencí (u složení nevím, myslím, že jsem ho nijak extra nezkoumala) byl stejný jako jakákoliv vazelína, která se prodává za pár korun a samozřejmě všichni víme, že co se složení vazelíny týče, je to strašnej odpad. Ruce jsem měla děsně umaštěný, nijak extra mi nepomohl na suché ruce. Já bych si ho už nekoupila.

  • nic
  • konzistence jako vazelína
  • nepomohl mi na suché ruce


věk
35-44

Tento krém z Lidlu je opravdu jednička za velmi nízkou cenu a vyrovná se mnoha drahým produktům. Přestože je vazelínového charakteru, po namazání se během chvilky perfektně vsákne a ruce nejsou vůbec vysušené. Na první pohled při první aplikaci jsem se zalekla, ale byla jsem velmi příjemně překvapena kvalitou.

  • cena
  • kvalita
  • hned se vstřebá
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 1.10.2015 21:01:26

Ač je krém opravdu dobrý, nekoupila bych si ho znovu jen proto, že se mi po něm opravdu hodně potí ruce :-/ Mě to glycerin dělá obecně a tento je vyložene glycerinový.. takže prostě není pro mě, ale lidi se suchou pokožkou rukou i na dlaních ho budou mít rádi. Je hutný, SOS název sedí, opravdu zjemní až popraskané suché suce a ochrání je i v mrazech.

  • bez parfemace
  • nedráždí
  • hutný glycerinový
  • cena
  • chrání před mrazem
  • nechává trochu film
  • pocení rukou


Další recenze od 26.3.2015 11:07:56

No tak toto je naprostá pecka!!!! Používám na ruce, které mám dost vysušené. Tento krém je přesně to, co jsem už roky hledala. Okamžitě ruce hydratuje, vsákne se a zůstanou ošetřené, ovšem ne mastné. Je možné hned dělat další věci, aniž by se zanechaly na všem "ťápoty". Poměrně náhodou jsem si s ním namazala i chodidla na noc. Od té doby pravidelný rituál, protože jsou po něm ty paty jak patičky miminka. Mnohem lepší než jakýkoli Scholl. Maximálně doporučuji

  • hydratuje
  • příjemná konzistence
  • poměr cena x výkon
  • lze použít i na paty
  • nenašla jsem


věk
25-34

Další recenze od 23.3.2015 22:12:49

Pokud hledáte levný krém na ruce, které jsou opravdu popraskané a vysušené - tohle je správný ti pro vás! Já je mám vždy v zimě až bolestivě rozpraskané a tohle je zatím jediný krém, který opravdu funguje. Kvalitou se rozhodně vyrovná "lepším" značkám. Vyzkoušela jsem různé krémy na ruce, které vám ruce udržovaly v "jakštakš" stavu, ale tento krém od Cienu je vám vyléčí. Natírám si ho hlavně na noc a už ráno vidím výsledky. Když má ruce velmi rozpraskané, malinko zaštípe, každopádně to bych nebrala jako jeho mínus. Baví mě i jeho gelová struktura a hlavně to, že je bez parfemace. Je malinko mastnější, ale podle mě se rychle vstřebává do kůže. Co se týče balení - je naprosto standardní, tak jak u krémů na ruce bývá. Dalším plusem je dostupnost, najdete ho podle mě v každé pobočce Lidlu. Takže kvalita vs. cena je naprosto bombová. Za mě stoprocentně doporučuji!

  • hydratace
  • cena
  • dostupnost (najdete ho v Lidlu)
  • bez parfemace
  • gelová struktura
  • rychlé vstřebávání
  • netuším


Naprosto nejlepší krém na ruce co jsem kdy měla!! Je fakt opravdu sos, péči o ruce dost často zanedbávám, takže je mívám extrémně suché, zvlášť přes zimu, tenhle jim dodá přesně co potřebujou. Mažu si jím ruce nejčastěji před spaním, a když se ráno probudím mám ruce jak miminko :-) prostě za mě super, dlouho vydrží i když je balení maličké. Za ty peníze to prostě musíte zkusit!

  • cena
  • funkce na vysušené ruce
  • výdrž
  • hutnost
  • nic, je perfektní


věk
15-24

Další recenze od 5.12.2014 21:58:42

V tomto případě do puntíku platí "značka+cena nerovná se automaticky i kvalita". Narazila jsem na něj náhodně a za 30 korun jsem vzala oba sos druhy. Jeden je hutnější, druhý krapet méně. Moc nevoní, spíš taková chemicko-vazelínová vůně. Používám na suché ruce a pupínky. Po nanesení mazlavé a zároveň vysušené hlavně na obličeji, na rukách se vsakuje lépe. Jeho obrovským kladem však je, že hojí a to velmi znatelně. Nenechte se proto odradit mazlavinou, to už holt ty vazelínový krémy dělávají. Za mne to je nejlepší hojič roku 2014:)

  • cena cena cena
  • balení
  • hojí a léčí
  • po zaschnutí nenechává film
  • skvělý na zátrhy u lůžek nehtů a ranky u rtů
  • právě díky mazlavosti vhodný pro masáže
  • snad jen ta "vůně"


věk
25-34

Další recenze od 18.10.2014 13:55:41

Krém jsem koupila na základě zdejších recenzí a mám z něj takové smíšené pocity. Připomíná mi vazelínu a tu já používám velmi nerada. Když se to nepřežene s množstvím tak se celkem hezky vstřebe, ale na rukou je pořád cítit takový divný povlak. Nevím, k čemu bych to přirovnala, ještě se mi to u žádného krému nestalo. Z toho důvodu používám jenom na noc. Popráskané ruce ale spraví, to je fakt. Je neparfémovaný, co někdo vidí jako výhodu. Já mám ráda voňavé věci, tak bych nějakou parfemaci uvítala.

  • hydratace
  • cena
  • neparfémovaný


Další recenze od 15.8.2014 01:26:22

Neodolala jsem a na dovolené, kdy jsem doma nechala krém na ruce ho zakoupila, tedy jako nouzovku na ty dva týdny , pak že ho s klidem vyhodím, za tu cenu. Jenže nic se vyhazovat nebude, je naprosto úžasný, pěkně se vstřebává, stačí ho málo, ruce jsou po něm opravdu jemné a po dvou týdnech používání každý večer mi vymizelo prasklinky na rukou a i suchá místa okolo nehtů. Je minimálně parfemovaný, konzistence něco mezi vazelínou a repair krémy na ruce od Neutrogeny, oproti vazelíně není tak mastný oproti Neutr. víc účinkuje a na delší dobu.

  • Cena
  • dobře se roztírá
  • rychle se vsákne ale nezmizne
  • snadná dostupnost
  • srovnatelný s dražšími krémy tohoto typu
  • vydrží dlouho protože ho stačí malé množství
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 24.5.2014 16:35:25

Tento krém mám už druhý. Je na způsob vazelíny, ale krásně se dokáže vsáknout a hlavně hydratuje. Mám hodně suché ruce, vyzkoušela jsem už hromady krémů a mastí, ale nic nepomohlo. Tenhle krém je pro mě opravdu záchrana, hlavně v zimě krásně vyhladí popraskanou a suchou kůži. Parfemace je nevtíravá. Určitě budu kupovat opakovaně. Hlavně ať ho neztáhnou z prodeje, jako tomu bývá u dobrých výrobků zvykem.

  • cena
  • dostupnost
  • účinnost
  • žádné


věk
25-34

Krém vypadá jako vazelína, když jsem si ho poprvé dala na ruce, myslela jsem, že mě klepne a proklínala jsem se, co jsem si to zase koupila. Hlavně jsem značce Cien vůbec nevěřila, protože je levná a hlavně z Lidlu. Každopádně se stydím za své soudy, protože tento krém je to nejlepší, co jsem kdy na ruce dala. Dříve jsem kupovala Neutrogenu, ale to moje ruce vůbe nehydratovalo. Musela jsem dávat na ruce snad dvakrát za hodinu a stejně mi přišly strašně vysušené. U tohoto krému nanáším cca 3x - 4x denně a bohatě mi to stačí. Určitě koupím znovu. Krém má příjemnou, nevtíravou vůni.

  • cena
  • dobře hydratuje


věk
25-34

Další recenze od 3.2.2014 21:01:42

Dost mě překvapily tak kladné ohlasy. Sama mám dost suché ruce, myslela jsem, že tenhle krém bude přesně pro mě. Je na mě ale až příliš mastný a trvá než se vstřebá. Navíc mi po něm ruce zůstanou ulepené. A to si dávám jen trochu. Spíš se mi hodí jako jednorazová pomoc. Ale je neparfémovaný, to hodnotím jako plus. Každopádně se vrátím k Neutrogeně.

  • neparfémovaný
  • cena
  • moc mastný
  • špatně se vstřebává


Další recenze od 12.7.2013 11:51:05

Super vazelínový krém aj na extrémne suché ruky. Ostatné značky ako Nivea a pod. mu nesiahajú ani po členky a to už mám vyskúšané asi všetký dostupné v supermarketoch a drogériach. Perfektne hydratuje, po nanesení je mastnejší, ale po pár minútach sa vstrebe. Jednoznačne odporúčam. Za smiešnu cenu výborná kvalita.

  • kvalitnejší ako drahšie značky
  • výborne hydratuje i suché ruky
  • zatiaľ najlepšie čo poznám
  • žiadne


věk
25-34

Další recenze od 25.6.2013 21:17:51

Po krému jsem sáhla ze zvědavosti, ruce mám velmi vysušené z častého dezinfikování v práci a jen tak něco jim nepomůže. Krém opravdu ruce krásně vyhladí a zjemní, nesedí mi moc vazelínová konzistence, ale to mu mileráda odpustím. Když jsem natřela ruce odřené od brusného papíru, během 5 minut byly krásně jemné a hladké. Naprosto perfektní péče

  • účinost
  • cena
  • konzistence


věk
25-34

Další recenze od 23.6.2013 10:52:43

Můj absolutně nejoblíbenější krém na ruce a vlastně i na nohy, podle mě se Neutrogeně ani nevyrovná a to bývala taky moje oblíbená. Mám problém s praskáním pat, i když každý den obrušuju pemzou. Po tomhle krému jsou ale nožičky jako dětská prdelka :-) A o rukou ani nemluvě. Nemám ráda krémy, po kterých za hodinu ani nezpoznáte, že jsem mazala. Za mě 150%

  • nemastí
  • nelepí
  • dokonale hydratuje
  • nic


Krém je vazelínového charakteru a je výborný pro velmi suché ruce. Rychle se vstřebává a ruce vydrží velmi dlouho hydratované a chráněné. Není parfemovaný, což může někomu vadit, ale díky jeho kvalitě je to zanedbatelný nedostatek :-) Je dostupný v obchodním řetězci Lidl.

  • Cena
  • Kvalita
  • Výborná a dlouhotrvající hydratace
  • Není parfemovaný


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Indulona Dezinfekční

4.2 81% 9 recenzí

Hůře hodnocené