Alverde Mascara Schwung + XXL Volumen recenze a zkušenosti

Řasenky Alverde Mascara Schwung + XXL Volumen
Řasenky Alverde Mascara Schwung + XXL Volumen - obrázek 1
Řasenky Alverde Mascara Schwung + XXL Volumen - obrázek 2
Řasenky Alverde Mascara Schwung + XXL Volumen - obrázek 3
5 4.1 9
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 56% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 75 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce Alverde

Recenze produktu
Alverde Mascara Schwung + XXL Volumen

Další recenze od 17.3.2012 15:37:30

Řasenka značky Alverde je dobrá i pro citlivé oči a pro nositele kontaktních čoček, má klasický štěteček což je pro mě velké plus, řasy neslepuje dohromady a nepůsobí umělým dojmem, výrazné plus je i cenová dostupnost a příjemná vůně. Můžu jen doporučit všem, co ocení spíš přirozený look před ultra dlouhými umělými řasy. :-)

  • neslepuje řasy
  • působí přirozeným dojmem
  • krásně voní
  • snášenlivost pro nositele kontaktních čoček
  • snášenlivost pro citlivé oči
  • cenová dostupnost
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Tato řasenka mě už při prvním nanesení příliš nenadchla, mám raději výrazné nalíčení řas a toto vůbec řasenka nesplňovala. Nehledě na to se dost rozmazává. Kontaktní čočky sice nosím, ale zatím jsem se nesetkala s řasenkou, s kterou bych měla problém. Takže existují určitě lepší než je tato.

  • cena
  • rozmazává se
  • málo výrazná


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 31.12.2012 15:40:27

Za mě celkem dobrá řasenka - ideální na vytvoření přirozeného vzhledu. Na večerní líčení bych ji nepoužila, ale během dne se hodí. Nelepí řasy a má optimálně velký štěteček (i když mám ráda spíš ještě trochu větší). Je u ní psáno, že je dobře snášenlivá pro oči, ale vzhledem k tomu, že jsem ještě nenarazila na řasenku, která by mi dělala na oči nějak špatně, tak nemohu posoudit.

  • přirozený vzhled
  • nelepí řasy
  • nehodí se na večerní líčení


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 20.5.2014 10:22:48

Nad touto řasenkou jsem v obchodě dlouho váhala, protože jsem si říkala, že nejlepší efekt asi neudělá (vzhledem k tomu, že se jedná o přírodní kosmetiku). Nakonec jsem jí však koupila a při první aplikaci jsem byla zklamaná. Po několika aplikacích se však řasenka "probudila" a začala pracovat tak, jak má. Řasy nejsou slepené, působí přirozeným dojmem, kartáček není opatlaný ani zahlcený barvou.

  • Přiozený dojem.
  • Pokud chcete mít řasy hodně nabarvené, asi vám neposlouží tak, jak chcete .


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 20.5.2014 12:40:38

Tak nakoniec som pred pár dňami kúpila túto riasenku aj ja.Alverde ako jednu z mála prírodnej kozmetiky dostupnej v drogérii,mám veľmi rada.Niečo viac a niečo menej.Riasenka je celkovo dosť dobrá.Tiež som potrebovala pár krát použiť a "rozbehať" inak to bola tragédia.Kartáček je taký stred,osobne mám radšej také tie maxi,giga,super tlsté kartáčky,ale nepracuje sa s ním zle.Pravda je,že vôbec nedráždi oči,ani citlivé.Nijak nezlepuje,málinko vytočí.Dodáva skôr prirodzený look. Na náročnejšie,prípadne večerné a extravagantnejšie líčenie určite nevhodná.Na bežné použitie,kde chcete mať taký nude look,bude vhodná.Ja ju už nekúpim,mám radšej výraznejšie riasy.

  • nezlepuje
  • vhodná pre citlivé oči
  • dokonca mi voňala
  • mám radšej výraznejšie riasy čo táto riasenka nesplňuje


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 21.10.2014 16:07:57

Tuto řasenku jsem si koupila poprvé a koupím zase. Je perfektní :-). Jsem s ní velmi spokojená. I nadále se s ní budu ráda líčit. Vůbec jí nemám co vytknout. Plně se vyrovná dražším produktům. Určitě bych doporučila své kamarádce :-). Cena je víc než příznivá a ve výprodeji se dá koupit ještě levněji. Co k tomu víc dodat.

  • hezká vůně
  • sytá černá barva
  • objem a prodloužení
  • zvýraznění každé řasy
  • možnost vrstvení
  • přirozený vzhled
  • žádné žmolky
  • žádné slepení
  • žádné obtisky
  • snadné odlíčení
  • přírodní složení
  • cena
  • žádné


Další recenze od 22.10.2014 16:41:25

Kúpila som si túto maskaru na základe recenzií. Bola to zas chyba. Alverde berem, že robí všetko bio a pod. Bohužial nekoná sa žiadny veľký objem, vlastne to vyzerá, že nemáte žiadnu maskaru, čo mne veľmi vadí, lebo mám pekné mihalnice a potrebujem ich zvýrazniť. Odporúčam pre niekoho kto sa málo líči alebo si líči len oci a aj to nie veľmi výrazne. Za mna teda NIE

  • cena
  • nerobí objem
  • vlastne nieje vobec vidno že nejakú maskaru máte


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 23.10.2014 20:27:07

Tuto řasenku jsem vyzkoušela, jelikož mě zaujalo přírodní složení a pěkně mi voněla. Je spíš řidší, takže pro přirozený vzhled ideální. Pro lepší výraznost je potřeba nanést několik vrstev. Časem, při stálém používání obsah v tubičce mírně zhoustl, takže to bylo fajn, jen jsem se nestrefila do výběru kartáčku. Jelikož mám dlouhé a husté řasy spontánně se natáčející nahoru, vadily mi dlouhé štětiny a řasenka se mi obtiskávala z kartáčku na víčko. Proti řasence jinak nic nenamítám, nerozpíjela se mi a dobře se odličovala. Oči nedráždila. Pro mě vhodnější spíše plastové kartáčky.

  • vůně
  • snadné odličování
  • nedráždí
  • žádné


věk
25-34

oči
šedé

Další recenze od 24.11.2014 19:41:48

Moje druhá řasenka od Alverde a to už jsem přemýšlela, že bych se vrátila ke klasické chemii, ale ještě jsem se rozhodla dát této šanci. Oproti Nothing but Volume je tedy výraznější a hustší, není tak "vodová". Klasické se nevyrovná, ale s tmavými stíny a linkou už se dá vykouzlit večerní líčení. Líbí se mi, že je přírodní a cenově dostupná.

  • Přírodní složení.
  • Nesmrdí jako klasická.
  • Cena.
  • Mohla by být ještě výraznější.


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Avon Řasenka Infinitize

3.9 73% 11 recenzí