Christian Dior Diorshow Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Christian Dior Diorshow Mascara
Řasenky Christian Dior Diorshow Mascara - obrázek 1
Řasenky Christian Dior Diorshow Mascara - obrázek 2
Řasenky Christian Dior Diorshow Mascara - obrázek 3
5 3.9 10
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 40% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 600 - 1 000 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Christian Dior

Recenze produktu
Christian Dior Diorshow Mascara

věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 23.7.2017 16:08:12

To jsem si tak jednou chtěla dopřát dražší řasenku ze Sephory... No, udělala jsem velkou chybu, že jsem sáhla zrovna po téhle řasence. Bohužel, jsem za ty peníze čekala mnohem víc. Sice ocenuji skvělý kartáček, díky kterému se mi řasence velmi dobře nanášela a nedělala velké žmolky, ale samotná řasenka mi po pár hodinách dělala pod očima zjev pandy. To i levnější řasenky vydržely na řasách mnohem déle, než pár hodin.

  • Kartáček
  • Dostupnost
  • Cena
  • Nedrží


Tato rasenka neni vyloženě špatná , ale ani dobra. Přes jeji mega obrovsky kartáček se proste neda rychle a přesně nalíčit. Mam diky nemu rasenku úplne ale úplne všude. Ale kdyz tohle pominu, nějak se s tim poperu, tak výsledný efekt je dobrý. Hezky natočí, hezky zahusti a vydrží na očích dokud ji neodlicim. Velka nevýhoda vzhledem k cene, je , ze velmi rychle vysychají. Pokud ma ale nekdo rad velké kartičky tak i doporučim. Ale porad je efekt průměrný a znám i lepsi rasenky. A divne voní.

  • Neopadáva z oci
  • Je hezky cerna
  • Prodlouží i natoci
  • Cena
  • Vydrz
  • Divná vune
  • Obr mega kartáček


Další recenze od 29.8.2012 14:07:25

Pro mě jedna z nejlepších řasenek, co jsem kdy měla. Je potřeba se s ní naučit trošku pracovat, jelikož má opravdu mohutnější kartáček. Opravdu krásně nalíčí, prodlouží a zvýrazní řasy. V průměru mi vydržela půl roku při každodenním použití, takže na výdrž si nemůžu stěžovat. Rozhodně mám v plánu si ji pořídit znovu.

  • Výdrž
  • Výborný kartáček
  • Perfektní zvýraznění řas
  • Žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 20.6.2012 17:54:14

Jednička (vlastně po objevení Benefitu dvojka) v řasenkách s klasickým kartáčkem. Štětinky jsou dál od sebe, takže řasy neslepí a hezky oddělí, výdrž je celodenní a i při práci v horku se neotiskává. Odličovat se dá jen dvousložkovými odličovači, jinak se musí dřít a to já nerada. Pořizovací cena je vysoká, proto raději sáhnu po levnějším Benefitu, ale až bude zase ve slevě, koupím si jí.

  • vše kromě ceny
  • cena


Další recenze od 13.4.2012 14:40:07

Už 5 let jinou řasenku nekupuji, je krásně sytě černá, řasy prodlouží a zhustí, pro mě má tu nejlepší výdrž ze všech, co jsem kdy měla, nerozmazává se a nedrolí se pod spodní řasy ani když je už starší. Vždy mi vydrží alespoň půl roku (cca po 4 měsících ji rozředím očními kapkami a jedu dál). V kombinaci s voděodolnou tužkou na oči taktéž od Diora je bezkonkurenční.

  • nerozmazává se
  • nedrolí se ani když je starší
  • krásně sytě černá
  • žádné


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 10.4.2012 11:39:41

Chtěla jsem si udělat radost a koupit si lepší řasenku a velmi mě zklamala,nci extra,čekala jsem lepší konzistenci,výdrž a za tu cenu alespoň nějaký efekt,pro mé řasy je nevhodná,a co mě tedy velmi zarazilo hodně rychle mi vyschla,pro mě tedy nic vyjímečného a znovu do ní určitě nepůjdu.

  • na žádné jsem nepřišla
  • vysoká cena


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 10.4.2012 10:49:08

Vzhledem k ceně jsem byla docela zklamaná, myslim že daleko levnější řasenky udělají stejnou službu. Jinak je krásně sytě černá, na můj vkus trochu hustší konzistence, nedrolí se a řasy hezky zahustí i natočí. Vydrží celý den bez rozmazání a neobtiskává se. Znovu bych si jí už nekoupila díky vyšší ceně, ale věřím že své věrné zákazníky má.

  • Nerozmazává se a vydrží celý den
  • Efekt hustých natočených řas bez slepení
  • Sytě černá barva
  • Cena


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 10.4.2012 10:34:29

Nejlepší řasenka, kterou jsem kdy měla. Vždy se k ní vracím po zklamání jiných řasenek. Oceňuji kartáček, který řasy krásně natočí, rozdělí a řasy jsou krásně dlouhé a černé. Lehce se odličuje. Řasenka mi vůbec nehoustla a vydržet mi tři měsíce. Po třech měsících jsem ji rozkapala očními kapkami a vydržela další dva měsíce. Nedělala žmolky, občas se otiskla.

  • Výdrž
  • Natočené a oddělené řasy
  • Lehce odličitelná
  • Občas se otiskla


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 15.3.2012 05:29:21

Řasenka má pro mě příliš hustou náplň, což - jestli nebylo způsobeno stářím výrobku - je trochu nevýhoda. Cca po měsíci už pro mě nebyla použitelná. Řasy malovala pěkně, ovšem za tu cenu bych čekala víc. Umí udělat hustý objem a protáhnout i do délky. Za nevýhodu beru, že zpočátku nabírala příliš barvy.

  • objem množství
  • hustota
  • prodloužení
  • cena
  • příliš hustá náplň


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené