Alverde Šampon pro lesk vlasů citronové květy a meruňka recenze a zkušenosti

Šampony Alverde Šampon pro lesk vlasů citronové květy a meruňka
Šampony Alverde Šampon pro lesk vlasů citronové květy a meruňka - obrázek 1
Šampony Alverde Šampon pro lesk vlasů citronové květy a meruňka - obrázek 3
5 4 19
  • Průměrné hodnocení 4
  • 58% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 59 - 69 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 19 recenzí
  • Výrobce Alverde

Recenze produktu
Alverde Šampon pro lesk vlasů citronové květy a meruňka

Další recenze od 22.2.2012 14:54:05

Přírodní šampon bez silikonů, nezatěžuje vlasy a po umytí jsou vlasy hebké a jemně lesklé a dají se rozčesat i bez kondicionéru. Při dlouhodobějším používání mám však pocit, že vlasy vysušuje, tak střídám s jiným šamponem.

  • super cena
  • příjemná vůně
  • přírodní složky
  • při delším používání vysušuje vlasy


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 8.3.2012 08:05:26

Šampon z přírodních látek a bez silikonů. Má příjemnou vůni, vlasy jsou po umytí čisté, hebké a lesklé. Po delším používání mi vysušuje konečky vlasů, proto musím přidávat vyživovací mléko. V této kombinaci jsem s ním spokojená.

  • přírodní složení
  • bez silikonů
  • dostupnost a cena
  • malé balení
  • po delším používání vysušuje


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 12.3.2012 14:50:42

Skvělý bezsilikonový šampon, vlasy se po něm přirozeně lesknou a při použití stejného kondicionéru i dobře rozčesávají. Šampon vlasy nevysušuje (vlasy mám normální, suché konce) a po delším používání se mi prodloužila doba mezi mytím vlasů o jeden den.

  • cena
  • lesk vlasů
  • bez silikonů
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 15.3.2012 13:51:18

Výborný na mastící se vlasy, vlasy vydrží až o jeden den čistší, vlasy jsou lesklé, příjemná je vůně citrónu ta meruňka tam moc cítit není, vlasy se ale krásně rozčesávají i bez kondicioneru, což mne velice překvapilo, pěna je velice příjemná a sametová, vlasy jsou čisté a nezatížené. Jsem velice spokojená a mile překvapená.

  • bez silikonů
  • vlasy se lesknou
  • dobře se rozčesávají i bez kondicioneru
  • vhodný na mastné vlasy
  • při používání si prodloužíte o jeden den bez mytí
  • cena
  • nic


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 21.3.2012 18:15:23

Tento šampon byl jeden z mých prvních pokusů v oblasti přírodní kosmetiky. Jednu dobu jsem si ho velmi oblíbila. Je bez silikonů a dodává objem mým jemným a rychle se mastícím vlasům. Šampon velmi dobře a šetrně myje, vůně je přírodní, cítit jsou hlavně citróny. Po umytí jsem musela použít závěrečnou péči nebo balzám. Vlasy se dobře upravovaly a krásně se leskly. Po delším používání mě začal vysušovat pokožku hlavy a začaly se mi tvořit lupy, tak jsem ho musela vyměnit za jiný. Časem se k němu zase na zkoušku vrátím.

  • přírodní kosmetika
  • poměr cena x dostupnost
  • dodává objem
  • vysušování a tvorba lupů po delším používání


věk
15-24

vlasy
kudrnaté
suché
hnědé

Další recenze od 21.3.2012 19:41:43

Šampony Alverde kupuji hlavně proto, že neobsahují sulfáty, které urychlují vymývání keratinu z keratinem ošetřených vlasů. Momentálně mám právě tento a jeho vůni jsem si zamilovala.

  • vůně
  • neobsahuje některé sulfáty
  • žádné


věk
35-44

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 14.7.2012 11:36:50

Moc příjemný bezsilikonový šampon od Alverde, vlasy se opravdu lesknou, jsou hebké, vzdušné, dobře se rozčesávají. Tady tento šampon mám podruhé, a určitě koupím zase. Dodá objem i mastným, rychle plihnoucím vlasům, vlasy se po něm tolik nemastí. Výborný přírodní výrobek za moc fajn cenu.

  • lesk vlasů
  • bez silikonů
  • cena
  • žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 14.7.2012 11:48:54

Tento šampon mě nijak nenadchnul ani neurazil. Vůně se mi líbí, je to něco jiného, než chemické silné aroma a docela příjemná změna. Mám vlasy hodně husté, lesklé, po lopatky a myji ob den, šampon mi pomohl k většímu lesku (společně s kondicionérem), nemastil (to ale kondicionér ano a já ráda používám ze stejné řady) a docela dobře pěnil. Výhodou je obsah "jemnějšího" coco sulfátu, nedráždí pokožku hlavy. A také skvělá cena. Znovu ho ale nekoupím, chci něco lehčího a voňavějšího.

  • cena
  • složení
  • nic


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 14.7.2012 12:20:36

Mně tento šampon nevyhovuje. Mám od přírody suché vlasy a po použití jsem je měla ještě více vysušené a hrubé. Bez kondicionéru šly špatně rozčesat. Jinak ale byly hezky nadýchané a vzdušné a opravdu o něco lesklejší. Vůně je příjemná, meruňku z ní teda moc necítím, spíše jen citrusy. Neobsahuje silikony. Na mastné vlasy může být skvělý, ale na suché nedoporučuji.

  • nadýchané vlasy
  • dodá lesk
  • neobsahuje silikony
  • nevhodný pro suché vlasy - vysušuje
  • bez použití kondicionéru špatná rozčesatelnost


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 9.8.2012 10:21:00

Šampon je super, mým vlasům opravdu dodává lesk a jsou po něm hebké (bez použití kondicionéru). Dokonce mi dělá i objem. Skvěle pění a čistí vlasy účinně, ale šetrně. Složení je přírodní a bio, ale obsahuje alkohol, ačkoli mi vlasy nijak nevysušuje. Ne všechny šampony Alverde jsou veganské, ale tenhle ano. Mám ho momentálně raději než avokádový :).

  • přírodní a bio
  • dělá objem
  • dodává vlasům lesk
  • nemusím použít kondicionér
  • vůně
  • šetrný k pokožce hlavy
  • vhodný pro vegany
  • obsahuje alkohol


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 9.8.2012 15:46:58

Alverde dodržuje co slibuje na obalu, super cena, moc příjemná vůně. Ovšem dlouhé vlasy se bez kondicionéru rozčesávají hůře než po jiných šampónech, vysušení je taky patrné. Pro krátké vlasy myslím super, ale pro dlouhé existují urřitě lepší šampony za lepší cenu.

  • cena
  • vůně
  • bez silikonů
  • mírné vysušení
  • špatná rozčesatelnost vlasů


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 21.8.2012 10:30:19

Šampon mi přijde průměrý a znovu si ho nekoupím. Čekala jsem od něho trochu víc. Jednak nepozoruji, že by se mé vlasy po tomto šampónů leskly (a to je nemám zničené, jen suché). No a zklamáním je pro mě zejména to, že dost dráždí pokožku hlavy. To se mi vždy stávalo u šampónů s chemickým složením, proto jsem vsadila na šetrnější složení, bohužel tento šampón mi mou pokožku hlavy dost vysušuje a tvoří se mi lupy. Jinak dobře vlasy umyje a vůně je fajn.

  • vůně
  • dobře myje
  • přírodní složení
  • dráždí pokožku hlavy (vysušuje)
  • vznikají lupy
  • nedodává lesk


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 16.1.2013 18:33:21

Super šampon pro moje jemné plihnoucí dlouhé vlasy. Nemůžu mít šampony se silikony, protože mi mastí vlasy. Po tomhle šamponu mám vlasy nadýchané, hebké a jakoby hustší. Jen ho spotřebuju větší množství, protože je dost tekutý a moc nepění. Ale i tak mi maximálně vyhovuje. Kondicioner a maska ze stejné řady ale vysušují - nedoporučuju.

  • vůně
  • nemastí mi vlasy
  • moc nepění


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
černé

Další recenze od 26.2.2013 11:56:03

Mám pocit, že jsem konečně našla od Alverde ten pravý šampon, vlasy nezatěžuje, nemastí se po něm a ani se mi z něho nědělají lupy jako z březového. Oproti jiným šamponum této značky i krásně voní několik hodin po umytí. Navíc se po něm vlasy krásně lesknou.:)

  • Cena
  • Lesk vlasů
  • Nemastí vlasy
  • Krásně a dloiho voní
  • Dobře pění
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 12.4.2013 15:19:41

Šampony od Alverde mi většinou vyhovují, ale tento bohužel ne. Má velmi příjemnou - pro Alverde typickou vůni, celkem obstojně pění, což není u přírodních šamponů zvykem a jemně myje vlasy. Když jsem šampon poprvé použila, dala jsem na něj masku, jako na každý šampon a vlasy jsem si vykoukala, měla jsem hrozně přesušené konečky, což se mi v takovéhle míře s žádným šamponem nestalo. Konce mám normálně sušší a u kořínků se mi vlasy celkem rychle mastí. Znovu již nekoupím, škoda.

  • přírodní šampon
  • dobře pění
  • jemná příjemná vůně
  • hrozně mi vysušil konečky vlasů:-(


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
černé

Další recenze od 15.4.2013 10:39:30

Šampon mi nesedl. Líbí se mi jeho vůně, která je typická pro výrobky od Alverde a hlavně jiná než u chemického drogerkového sortimentu. Konzistence je hodně řídká, šampon na můj vkus málo pění (sice je bez sls, ale přesto jsem to musela zmínit). Vlasy jsou po použití hrubé, zacuchané a i s péčí nejdou dobře rozčesat. Nepozoruji, že by se mi vlasy více leskly.

  • vůně
  • přírodní složení
  • málo pění
  • vlasy po použití hrubé a těžko rozčesatelné
  • nedodává lesk


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Tenhle šampon je dobrý, po umytí mám opravdu krásně lesklé a hebké vlasy. Čím mě ale zklamal, tak že moji citlivou kůži docela vysušuje, takže mě kůže po něm svědí. Bohužel si člověk musí vybrat, zda chce krásné vlasy, nebo zdravou pokožku. Ale kamarádce vyhovuje skvěle a tento problém s ním nemá, takže je to očividně pouze můj subjektivní problém. Škoda.

  • moc hezké vlasy
  • vysušuje
  • nevhodný pro citlivou kůži


věk
25-34

Další recenze od 6.8.2014 19:59:45

Tento šampon byl jediný od značky Alverde, který mi celkem vyhovoval. Vlasy byly hezké a voněly. Byly i celkem dobře hydratované, ale používala jsem i kondiš ze stejné řady. Pokožka mě nesvědila, neměla jsem lupy. Možná koupím znovu, i když jsem měla ještě kapku lepší šampony. Na tomto se mi líbí i jeho přírodní složení a výhodná cena.

  • vlasy jsou po použití hezké
  • vůně
  • cena
  • přírodní složení
  • na extrémně suché nebo poškozené vlasy je slabý


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 14.11.2014 22:32:32

Tento šampon používám zároveň s vlasovým balzámem a oba dva mi krásně voní po meruňkách a citrónu. Na to, že je přírodní, tak krásně pění. Vlasy umyje dobře, prostě klasický "Alverďácký" šampon. Co bych určitě uvítala, je větší balení než 200ml. Cena 68kč ujde. Nesmím opomenout přírodní složení a označení Vegan.

  • Krásná lehká vůně.
  • Přírodní složení.
  • Vegan.
  • Uvítala bych za tu cenu větší balení.


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Lush Big

4.1 78% 11 recenzí

Hůře hodnocené

Timotei šampon Čistota

3.8 71% 12 recenzí