Balea Professional Oil Repair Shampoo recenze a zkušenosti

Šampony Balea Professional Oil Repair Shampoo
Šampony Balea Professional Oil Repair Shampoo - obrázek 1
Šampony Balea Professional Oil Repair Shampoo - obrázek 2
5 3.7 17
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 71% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 35 - 50 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 17 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Professional Oil Repair Shampoo

věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 25.11.2012 13:21:59

Stejně jako balzám, i tento šampón mi konečně vyhovuje. Vlasy jsou po něm takové vzdušné a nadýchané (šampón neobsahuje silikony). Krásně voní a dobře pění. Pro lepší rozčesávání je ale lepší použít i balzám, jinak to jde trošku hůř, ale i tak jsou vlasy hebké a lesklé. Trošku mi vadí balení v tubě, uvítala bych víčko nahoře, ale to je maličkost.

  • neobsahuje silikony
  • nadýchané a vzdušné vlasy
  • hebké a lesklé vlasy
  • vůně
  • dobře pění
  • vlasy se bez použití balzámu špatně hůře rozčesávají
  • balení v tubě


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 6.12.2012 18:23:23

Tuhle řadu jsme si letošní zimu oblíbila. krásně voní, nezatěžuje a nemastí vlasy a jsou pak krásně nadýchané a zdravé. Už se nehodlám vracet k drahé vlasové kosmetice, Balea je bez silikonů a perfektně ji nahradí. Používám společně s kondicionérem a nemůžu si ho vynachválit. Škoda sulfátů, zatím problém nenastal, ale obvykle mívám po delším používání seborhoické lupy.

  • nezatěžuje vlasy
  • balení v tubě
  • cena
  • hezky voní
  • nemá


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 18.12.2012 07:57:04

Průměrný šampon na vlasy. Vlasy hezky voní, dobře se češou, nijak extrémě se nemastí, ale zase na druhou stranu, že by to byl nějaký zázrak, to opravdu ne. Ale co by se dalo čekat za tak nízkou cenu. myslím, že na prostřídání je fajn, navíc neobsahuje silikony, což může být pro někoho hlavní důvod, proč si jej koupit.

  • bez silikonů
  • cena
  • vůně
  • nemastí vlasy
  • žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 26.12.2012 16:43:23

Tato řada se Balee povedla. Mám šampon i balzám a obojí je moc fajn. Šampon hezky voní, dobře pění a vlasy jsou vzdušné a hebké. Šampon je bez silikonů, což jenom vítám a tak vlasy nezatěžuje. Není to úplně můj top produkt, ale celkově jsem spokojená a budu se určitě k této řadě vracet.

  • cena
  • vůně
  • bez silikonů
  • nezatěžuje vlasy
  • žádné


věk
25-34

vlasy
kudrnaté
suché
blond

Další recenze od 26.12.2012 19:24:31

Velmi mi tento šampon vyhovuje. Jsem ráda, že neobsahuje silikony. Používám spolu s balzámem ze stejné řady. Mám kudrnaté, dost zničené vlasy odbarvováním a žehlením. Po použití šamponu jsou vlasy hebké a nadýchané. Vlasy nijak nezatěžuje ani nemastí. Musím ale použít kondicionér nebo balzám, jinak se vlasy hůře rozčesávají. Nádherně voní.

  • neobsahuje silikony
  • jemné a nadýchané vlasy
  • nezatěžuje a nemastí vlasy
  • vůně
  • horší balení


Další recenze od 27.12.2012 10:49:16

Kupila som si tento sampon ,ze ho vyskusam ,pretoze uz som bola spokojna so samponmi na hnede vlasy a so samponom s kokosom.Mam znicene vlasy zo zehlenia a po pouziti tohto samponu su vlasy hebke .Krasne vonia a obal mi tiez vyhovuje ,pretoze sampon sa lahko davkuje a netreba flaštičku otacat.Ja ho nepouzivam s balzamom ,pouzivam cisto len sampon ,ale po kazdom umyti si do vlasov vtieram olej a rozcesavaju sa v pohode .Urcite odporucam aspon vyskusat.

  • vona
  • hebke vlasy
  • nezatazuje
  • obal


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Jeden z mála šamponů od Baley, co mi naprosto vyhovuje. Vlasy jsou po použití jemné, nemastí se, dobře se rozčesávají....Šampon navíc pěkně voní a také dobře pění.Šampon používám pouze v kombinaci s balzámem, takže nemůžu posoudit, jaké jsou vlasy bez pou žití balzámu.

  • vůně
  • hebké vlasy
  • dobře pění
  • výborná cena
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Mám i kondicionér ze stejné řady a bohužel ani s ním jsem nebyla spokojená. Šampon mi nevyhovuje, bohužel. Žádné napravení konečků se nekonalo. Naštěstí mi vlasy ani nezatížil, takže s tím jsem spokojená, ale bohužel mi vlasy ani nijak nenapravil. Už nekoupím, ale hezky mi voněl a cena je krásná.

  • vůně
  • cena
  • nezatíží
  • bez silikonu
  • nespraví konečky


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 8.3.2013 08:35:50

Tento šampón už si znovu nekoupím a to proto, že mé vlasy zatěžuje. Rychleji se mastí, vlasy nejsou nijak příjemné na dotek. Již roztřepené konečně samozřejmě nezacelí, ale rozhoně nechrání zdravý vlas proti třepení. Vlasy se bez kondicionéru špatně rozčesávají. Vůně žádná, cena velice pěkná, ale bohužel tentokrát odpovídá kvalitě.

  • Cena
  • Balení
  • Vlasy nejsou vzdušné
  • Rychleji se mastí
  • Špatně rozčesávající se vlasy bez použití balzámu


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 23.4.2013 13:59:28

Nejdřív jsem se bála šampon vyzkoušet, že budu mít vlasy hrozně zmaštěné, ale výsledek mě celkem překvapil. Šampon dobře pěnil, vlasy byly hebký, nemastný. Jediný mínus za zplihlé vlasy po umytí. Když jsem vlasy rozčesala tak už tam nějaký objem byl, ale určitě trošku zatěžuje. Na velmi jemné vlasy nedoporučuju. Šampon má ale krásnou vůni a i cenu :))

  • vůně
  • neobsahuje silikony
  • hladké vlasy
  • cena
  • žádný objem


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 2.7.2013 16:00:45

Tuto řadu jsem si koupila na základě doporučení mé kamarádky a recenzí zde na omlázku. Pár šamponů od Baley jsem již vyzkoušela, ale vždy se mi velmi rychle zmastily vlasy nebo mě svěděla pokožka hlavy. Takže jsem od téhle řady moc neočekávala a už jsem byla připravena jí věnovat. Jenže! Po použití tohohle šamponu (úžasná pěna mimochodem) mi vlasy nejenom nádherně zářily, byly hebké na dotek a úžasně voněly, ale ke všemu mi vydržely nemastné 5 dní :) Takže za mě nadšenost, určitě mohu doporučit. Šampony které běžně používám: Dove repair, Cien green z Lidlu :) -> můžu říct, že Balea Oil je zatím předčila!

  • bez silikonů
  • vůně
  • obal
  • cena
  • nic


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 14.9.2013 11:45:14

No, v rámci bezradnosti jsem to zkusila. Za tu cenu, že. Nechala jsem se nalákat tím, že by měl obsahovat oleje a tím být výživný. Má pokožka hlavy trpící seboreou potřebuje pořádnou výživu. Ta se ale s tímto šamponem nekonala. Nekonala se ale ani v délkách vlasů. Vůbec mi tenhle šampon nepřijde vyživující. Vůně je fajn, ale na pokožce hlavy mi nevoní, resp. to, co je cítít druhý, třetí den. Šampon mé vlasy nevyživuje, ale mastí se víc a to mně se jen tak nemastí. Projevy suché pokožky, svědivosti a lupů ještě umocňuje. Hrůza, děs.

  • cena
  • vůně
  • nevhodný pro citlivou pokožku
  • nevyživuje ani pokožku hlavy, ani vlasy
  • zhoršuje svědivost a lupivost
  • vlasy se mastí


věk
25-34

vlasy
kudrnaté
suché
černé

Další recenze od 20.1.2014 17:52:26

Ačkoliv se jedná o dosti levný šampon a některý spotřebitel by si mohl myslet, že je to "šunt", opak je pravdou. Mně osobně připomíná Schaumu s arganovým olejem, ale jen s tím rozdílem, že v Baley údajně nejsou silikony. Dle mého názoru nezatěžuje, spíše naopak. Vůně je přímo okouzlující, taková orientální. Kam se hrabou šampony řady GK a další řady. Jak již bylo zmíněno v předchozích recenzích: Za málo peněz, hodně muziky". A tento šampon je důkazem.

  • Nádherná, orientální vůně, jemné vlasy, poddajné
  • "Divný obal, mohl by být lepší, jinak nic


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 20.9.2014 18:18:54

šampon jsem chtěla vyzkoušet po přečtení recenzí tady a naprosto mě ohromil. Krásně voní, neobsahuje silikony a přijde mi, že nezatěžuje tolik vlasy a nepřesuší. Myslím, že za tu cenu je to super koupě a určitě si ho koupím znovu- tentokrát i s balzámem. Co se týče nedostatků, asi žádné výrazné jsem nepoznala, snad jen víčko- občas mi zlomí nehet.

  • cena
  • vůně
  • bez silikonů
  • nezatěžuje vlasy
  • špatné víčko


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
černé

Další recenze od 22.12.2014 09:54:12

Používám spolu s kondicionérem ze stejné řady a můžu jen dopporučit. Šampon neobsahuje silikony, co bylo pro mě při koupi rozhodující. Vlasy vůbec nezatěžuje, naopak, mám je po něm hezky nadýchané a mnohem lesklejší. Je trochu hutnější a hůř se vymačkává, hlavně, když je ho už málo. Pořádně pění a krásně voní, navíc vůně se drží ve vlasech až do dalšího umytí. Za tu cenu moc milé překvapení.

  • dělá krásné vlasy
  • vůně
  • neobsahuje silikony
  • špatně se vymačkává


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 27.4.2015 23:45:39

Od stejné řady mám i kondicionér a ani s jedním nejsem spokojena. Omyla jsem si vlasy a hned druhý den byly mastné. Takže jsem si musela mýt vlasy každý den. Žadné vyrazne zlepšení jsem nepoznala. S rostřepenými konečky si neporadí. Tento produkt mě zklamal. Výhodou je nizká cena a koupit ho můžete v každé prodejne DM.

  • vůně
  • cena
  • mastí vlasy
  • zatěžuje
  • málo pění