Alverde Tělové máslo s makadamiovým oříškem recenze a zkušenosti

Hydratační tělové krémy Alverde Tělové máslo s makadamiovým oříškem
Hydratační tělové krémy Alverde Tělové máslo s makadamiovým oříškem  - obrázek 1
Hydratační tělové krémy Alverde Tělové máslo s makadamiovým oříškem  - obrázek 2
Hydratační tělové krémy Alverde Tělové máslo s makadamiovým oříškem  - obrázek 3
5 4.3 35
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 78% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 4 - 120 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 35 recenzí
  • Výrobce Alverde

Recenze produktu
Alverde Tělové máslo s makadamiovým oříškem

věk
25-34

Tenhle krém je moje oblíbená stálice (je tak dobrý, že mi ho krade i přítel). Mini balení se krásně vejde do každé kabelky a dá se použít na celé tělo. Já ho používám jako krém na ruce, na nohy po holení a někdy v zimě i na obličej a jsem opravdu spokojená. Pěkně vyživuje a trochu promašťuje, pleť je po použití hebká a vláčná. Má jemnou trochu "jogurtovou" vůni. Vzhledem k univerzálnímu použití a jako vždy u Alverde dobré ceně i složení, určitě doporučuji.

  • univerzální použití
  • dobře vyživuje
  • cena
  • praktické balení
  • nic mě nenapadá


věk
15-24

Tohle tělové máslo je opravdu super univerzální produkt - krásně hydratuje a zvláčnuje všechna suchá místa, hlavně paty a chodidla. Konzistence skvělá, krásně se roztírá, dobře našlehané. Víčko jde dobře šroubovat, drží,celkově je balení vhodné i na cesty, takže spokojenost. Jediné co mi vadí, je, že mi vůbec ničím nevoní.

  • Hydratuje
  • Zvláčnuje
  • Skvělá roztiratelnost
  • Balení
  • Našlehanost
  • Cena
  • Vůně
  • Vstřebatelnost


věk
35-44

Další recenze od 13.7.2015 12:12:28

Toto tělové máslo jsem chtěla vyzkoušet kvůli tomu, že je s Makadamovým oříškem a velice mě zaujalo, že se dá sehnat i levné a malé balení "na vyzkoušení" (50ml za 32kč). Máslo je hutnější, ale roztírá se docela dobře, používám jej na suchá místa, jako kolena a lokty a na jedno skinny morče :-) Na celé tělo by pro mne bylo bohužel moc hutné. Nádherně mi voní oříškem, vůně je jemná, mohla by být klidně i intenzivnější. Trochu mě mrzí, že většina tělových "mazadel" od Alverde, která tak nádherně voní, jsou bohužel moc hutná.

  • Přírodní složení.
  • Hydratace.
  • Příjemná vůně.
  • Balení 50ml.
  • Vegan.
  • Hutnější složení.


věk
25-34

Chtěla jsem zkusit nějaké máslo na ruce, a tak mě v drogerii zaujalo tohle s makadamiovým oříškem, o kterém jsem doufala, že mi bude vyhovovat. Bohužel tomu tak není. První věc kterou musím vytknout je jeho parfemace, nevím proč, ale strašně mi vadí a nevoní mi, ale vůbec. Dalším pro mě nedostatkem je jeho konzistence, ale na druhou stranu chápu, že je to máslo, ovšem co mi maximálně vadí je to, jak neskutečně dlouho se vstřebává, nepříjemný a mastný film cítím ještě několik desítek minut po jeho nanesení, jsem ráda, že mám jen malé 50 ml balení.

  • malé balení
  • cena
  • dostupnost
  • parfemace
  • dlouho se vstřebává
  • zanechává na pokožce nepříjemný film


věk
25-34

Další recenze od 21.6.2015 12:07:29

Já toto máslo bohužel pochválit nemohu. Jeho vůně je mi velice nepříjemná, přestože se jedná o přírodní kosmetiku, parfemace působí dost synteticky. Hydratace je na můj vkus dost slabá a máslo na pokožce zanechává podivný film, který přetrvává prakticky až do osprchování. Znovu si tento produkt rozhodně nekoupím. Značku Alverde mám moc ráda, ale tělová mazadla se jí podle mého názoru moc nedaří.

  • přírodní složení
  • nepříjemná vůně
  • slabá hydratace


věk
25-34

Další recenze od 20.6.2015 22:04:37

Telové maslá sú fakt zázraky a toto nie je výnimkou. Poskytuje pokožke oveľa lepšiu hydratácu ako bežné telové mlieka. Toto od Alverde nemá až tak príliš hutnú, maslovú konzistenciu, zato pozor na množstvo, ak to preženiete budete ho rozotierať dlho. Celkovo sa mi to rozotieranie nepáči, trvá to nejako pridlho, odmenou je však hydratovaná pokožka. Vôňa by mohla byť lepšia, pri nanášaní je to sladká vôňa zmiešaná s typickým Alverde zápachom, na pokožke je však našťstie cítiť už len tú sladkú vôňu, ktorá sa navyše udrží na pokožke fakt dlho.

  • praktický obal
  • hydratácia pokožky
  • vôňa sa na pokožke dlho drží
  • zvláštna vôňa
  • dlhšie sa vstrebáva


věk
25-34

Tento krém mě příjemně překvapil. Koupila jsem jen malé balení 50 ml, protože s tělovými krémy Alverde nemám zkušenosti a nechtělo se mi hned kupovat velké balení. Máslo má velmi příjemnou vůni makadamiového oříšku, hydratuje, vstřebává se celkem rychle do pleti. Používala jsem jej v zimě a vyhovoval mi. Určitě ještě někdy pořídím.

  • malé balení 50 ml
  • vůně
  • složení
  • hydratace


věk
25-34

Další recenze od 22.2.2015 20:42:19

Toto máslíčko je moc fajn, je hutnější, ale dobře se roztírá a hlavně mi hydratuje pokožku, vůně je moc příjemná, nevtíravá, je malinko cítit chvíli po nanesení, mám doma několik mini verzí v zásobě, protože u nás neměli plné balení, jedině co bych vytkla u balení je dost zásadní věc, není na cestování, protože se i přes několik závitů otevře třeba v tašce, ale jinak na doma je moc fajn a určitě budu kupovat dále

  • hezky hydratuje
  • vůně
  • otevírající se balení


věk
15-24

Scháněla jsem něco na hodně suchou kůži, která mi v zimě i praská a když jsem v dmku narazila na toto tělové máslo, rozhodla jsem se ho vyzkoušet. Není drahé na to, jak je kvalitní a v balení ho je za tu cenu docela dost. Příjemně voní a dokáže zvláčnit i velmi suchou pokožku. Navíc ho stačí malé množství, takže i dlouho vydrží. Myslím, že mohu doporučit.

  • pomáhá na rozpraskané ruce
  • příjemná vůně
  • vhodné i na suché paty
  • dobře hydratuje
  • zatím jsem nic nenašla


věk
25-34

Další recenze od 30.12.2014 18:28:30

Musím říct, že vůně mě docela překvapila, pod makadamiovým oříškem si představuji něco jiného. No stejně se mi vůně (taková typická alverďácká) líbí, i když musím říct, že víc v kelímku, než na mně. Máslo je hutné tak akorát, dobře se rozmazává a rychle se vstřebe. Nezanechává žádný nežádoucí povlak a taky docela obstajně hydratuje, i když teď v zimě bych uvítala i něco výživnějšího. Používám ho i na ruce.

  • hydratace
  • rychle se vstřebe
  • vůně
  • nevím


věk
15-24

Další recenze od 4.10.2014 18:34:35

Stále jej ještě mám (velké balení), dobře promastí, miluji jeho vůni, ale již se mé nároky zvětšily. Na suchou kůži zabírá jen tak na den, krásně promastí, ale suchou kůži nijak neléčí a zas tak moc nehydratuje. Zkusila jsem ho dát i na šupinaté tváře a bohužel mě po něm vyskákalo akné, takže bude sloužit leda na rychlé promaštění nohou. A na to, že tam má být bambucké máslo, mi přijde konzistence moc jemná.

  • Vůně
  • rychle promastí
  • Balení
  • hydratuje jen na oko


věk
15-24

Další recenze od 2.9.2014 17:17:53

Tělové máslo od Alverde. To je prostě můj miláček :). První balení jsem dostala zdarma v krámě. Ta vůně byla úžasná, jemná a hned jak jsem ho použila, věděla jsem, že mi sedne. Nemám ráda moc mastné a těžké krémy nebo másla, ale tohle máslíčko se mi krásně roztíralo a pokožku jsem měla pak hebkou a jemnou jako mimino. S produktem jsem spokojená a určitě koupím znovu.

  • vůně
  • textura
  • hebkost kůže po použití
  • nemá


věk
25-34

Další recenze od 28.8.2014 15:41:30

Tohle je úžasné tělové máslo. Krásně se roztírá, rychle se vstřebává. Nezanechává na pokožce mastný film, ale vytvoří hladkou, hydratovanou pokožku. Stačí ho malé množství. Líbí se mi přírodní složení. Vůně je velmi jemňoučká. Mám malou cestovní verzi, což je velmi praktické. Toto máslo používám na ruce a celé tělo. Určitě koupím znovu.

  • hydratace
  • jemná vůně
  • přírodní složení
  • asi žádné


Další recenze od 28.8.2014 09:14:32

Krém je dobře roztíratelný a nezanechává na pokožce mastný film a to je pro mě u těchto přírodních krému velmi podstatné. Vůně je příjemná a nevtíravá a rozhodně není přeslazená, jako u některé jiné macadamie bývá. Měla jsem pouze malé cestovní balení, ale vydrželo mi nekonečně dlouho. Určitě si jej koupím někdy znovu.

  • dobrá roztíratelnost a pro mě příjemná vůně
  • žádný


věk
15-24

Další recenze od 4.8.2014 12:36:45

Tohle máslo mám moc ráda :-) krásně voní, hezky se vstřebává a dobře "promastí", používám hlavně na suché lokty a kolena. Ve srovnání s mým předchozím hydratačním prostředkem-tělovým mlékem-se kterým jsem se po pár použitích přestala mazat,protože téměř vůbec nehydratovalo-je alverde makadamiové máslo o hodně lepší. Ráda bych vyzkoušela ještě jiné vůně :-)

  • dobře hydratuje
  • krásně voní
  • rychle se vstřebává
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 14.5.2014 10:31:27

Moje nejoblíbenější tělové máslo. Je přijemně hutné a kůži perfektně hydratuje a promastí, rychle se vstřebá a nezanechá mastný film. Složení je super, oceňuju vysoký podíl oleje z makadamiových oříšků. Snadno se roztírá a stačí ho jemná vrstvička, takže balení dlouho vydrží. Miluju tu miminkovskou vůni.

  • přírodní složení
  • vysoký podíl makadamového oleje
  • hydratuje
  • zklidňuje
  • rychle se vstřebává
  • malá spotřeba
  • trošku vyšší cena


věk
25-34

Toto telové maslo je najhoršie aké som mala možnosť vyskúšať. Vôňa nie je taká akú som si predstavovala. Konzistencia je naozaj hutná , až moc. Keď som sa chcela natrieť strašne dlho trvalo kým som to rozmazala po tele a ešte som musela čakať minimálne 10-15 minút kým to vstrebalo a až potom som si mohla niečo obliesť. Oveľa lepšie sú telové masla od Baley. Kvalita k cene určite neodpovedá.

  • žiadne
  • cena
  • vôňa
  • kvalita


věk
25-34

Koupila jsem si minikabelkovou verzi másla a určitě půjdu i do velkého balení. Mažu se s ním doslova od hlavy až k patě. Na můj citlivý obličej reaguje pozitivně, zanechává ho hladkým a bez alergické reakce. Na zbytek těla je taky fajn. Vsakuje se opravdu rychle a zanechává hladkou pokožku. Spravily se mi po něm dokonce i ruce a záděry kolem nehtů. Pozitivem je určitě přírodní složení a to, že před koupí velkého balení můžete zkusit mini verzi. Tohle se Alverde zase povedlo!

  • přírodní složení
  • mini verze do kabelky
  • multifunkčnost
  • hladká pleť
  • zlepšení stavu rukou
  • nic


věk
15-24

Další recenze od 3.11.2013 20:43:28

Prvé ,čo sa mi zapáčilo na tomto masle je jeho vôňa. Je prekrásna a úžasná. Kvôli tomu som si ho dala aj ho balenia od nivey ,aby som ho mala vždy pri sebe. Krásne zhydratuje pokožku, zanecháva ju jemnú. Vydrží pomerne dlho. Maslo má hustú konzistenciu a nezanecháva na pokožke mastní film a ani nelepí. Veľké balenie mi vydržalo asi 4 mesiace ,takže super ;) .

  • hydratácia
  • nelepí
  • dlho vydrží
  • cena
  • prírodná kozmetika
  • - nič


věk
25-34

Další recenze od 18.8.2013 15:13:00

zakoupila jsem si ho na základě zdejších recenzí a musím říct, že mě překvapilo. Trochu jsem si teda představovala jinou konzistenci, ale jinak splnilo mé očekávání. Má příjemnou vůni a rychle se vsakuje. Navíc je bez chemie a cena je taky příznivá. Mám suchou pokožku a když si ji večer namažu, ráno je stále hydratovaná, takže za mě určitě ano :)

  • hydratuje
  • docela příjemná vůně
  • konzistence
  • cena
  • nic


věk
15-24

Naprosto jsem se zamilovala do sprchového gelu od Balei s vůní makadamiového ořísku, a tak jsem doufala, že podobnou úžasnou vůni najdu i v tomto tělovém máslu, bohužel po otevření kelímku příšlo zklamání, tohle máslu neuvěřitelně smrdí, je to samozřejmě otázkou vskusu, ale mě smrdí jako seno a rozhodně ne jako makadamia, hydratace je dobrá, krásně se vsakuje a roztírá v tomhle ohledu nemohu nic vytknout, ale ta vůně / smrad mě odradil od další koupě, takže budu netrpělivě vyhlížet další limitku od Alverde, která bude snad s povedenější vůní jako např. byla Mandarinka-vanilka

  • hydratuje
  • krásně se vsakuje
  • dobře se roztírá
  • vůně - smrdí jako seno


věk
25-34

Další recenze od 24.6.2013 07:56:26

Toto máslo mám ráda o něco méně než to s mandarinkou z důvodu delšího vstřebávání do pokožky. Máslo má hutnou konzistenci, roztírá se ale velice dobře, akorát to vsakování trvá déle. Hydratace je úžasná, pokožka zůstává vláčná až do dalšího mytí. Vůně je sice pěkná, ale pro mě není univerzální pro všechna roční období a po tomto máslu sahám raději v zimě nebo chladnějších měsících.

  • hydratace
  • složení
  • cena
  • hůře se vstřebává


věk
25-34

Další recenze od 27.1.2013 22:15:41

Dobre sa vstrebáva, hutná konzistencia, nezanecháva mi nepríjemný povlak, typické u tejto značky: prírodné zloženie a zároveň nízka cena. Suchšie päty mi spravil behom jedného večera, lakte takisto. Nevyhovovala mi jedine vôňa, ale zas katastrofa to nebola a podľa mňa to ani nie je relevantný dôvod, prečo si toto maslo nekúpiť.

  • funkčnosť
  • cena
  • možnosť aj menšieho balenia do tašky
  • prírodné zloženie
  • vôňa (ale to je subjektívne)


věk
25-34

Další recenze od 26.9.2012 10:40:37

Výborné tělové máslo. Značku Alverde mám moc ráda a ani tento výrobek mě nezklamal. Máslo má hutnější konzistenci, dobře se roztírá a celkem rychle vstřebává. Pokožka je vyživená a vláčná. Máslo má příjemnou vůni a je za dobrou cenu. Líbí se mi i balení a přírodní složení.

  • Hydratace
  • Vůně
  • Konzistence
  • Přírodní složení
  • Žádné


věk
25-34

Další recenze od 14.8.2012 12:49:41

Super krémík, zvlášť na cesty nebo prostě jen do kabelky, praktické balení, které můžu mít pořád při ruce. Vůně je moc příjemná, taková jemná a nechemická, jakoby smetanová. Krém dodržuje co slíbil, je jemný, na kůži moc příjemný a celkem i lehký. Doporučuji.

  • cena
  • vůně
  • hydratace
  • žádné


Další recenze od 31.7.2012 02:06:52

Nádherně voní a především ta vůbě na kůži dlouho vydrží. Byla jsem mile překvapena, že se mi znovu neobjevil ekzém. Už mám třetí a určitě koupím si další. Jedinou věc, kterou bych změnila, tak je velikost kelímku. Ta menší se už přestala prodávat. Takže doporučuji.

  • vůně
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 19.6.2012 21:49:34

Mě voní krásně a musím říct, že se dá srovnat i s 4x dražšími másly The Body Shop, které miluji a právě vůni Macadamia používám asi nejčastěji i tam. I zde se vůně povedla, je nevtíravá, ale na pokožce chvíli vydrží. Hydratační vlastnosti jsou skvělé, jde použít i na ruce a za tu cenu na něm nevidím chybu. Snad jen, že v mini kabelkové verzi se přestal vyrábět :(

  • cena
  • hydratace
  • konzistence
  • vůně
  • složení
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 28.3.2012 10:45:01

Je dobré, ovšem já ho používám v 50ML balení a to pouze na ruce. Z důvodu právě té vůne. Nevím,kdo přišel s nápadem makadamiového oříšku,ale byla to trefa vedle. Tu "vůni" ani neumím k ničemu přirovnat. Na druhou stranu mně osobně velmi vyhovuje jeho konzistence, ruce mi dobře hydratuje, vstřebá se poměrně rychle, ale na povrchu zůstane trošku mastný film. Výhodná je i cena. Je to velmi dobré máslo. Ale na obalu píší: "Pečuje a chrání velmi suchou pokožku". S tím bych už nesouhlasila. Velmi suchá pokožka by byla asi zklamaná. Ale ještě na suchou by snad byl dobrý.

  • je i v menším balení na ruce
  • levný
  • hydratuje
  • hutný
  • "vůně"
  • zanechává mastný film


věk
25-34

Další recenze od 27.3.2012 01:32:56

Mám už asi páté balení a je to můj nejoblíbenější krém na tělo. Nádherně zvláčňuje, celkem rychle se vstřebá, vůbec mi nedráždí ekzém na rukou, spíš naopak, vůně je velice příjemná. Vyhovuje mi, že se vyrábí ve dvou velikostech. Každé balení, které jsem měla, bylo trochu jiné, některé byly tekutější, jiné celkem tuhé, i pocit z kvality produktu se lišil.

  • Skvělá hydratace
  • Hojí i ekzém
  • Krásně voní
  • Dvě velikosti balení
  • ani nevím :-)


Další recenze od 26.3.2012 00:27:24

Za tú cenu je to výborné telové maslo, vyrovná sa aj drahším produktom. Pokožka je po ňom pekne hydratovaná a vláčna, pekne sa rozotiera a rýchlo sa vstrebava. Hodí sa na suchú pokožku. Vanilková vôňa je na zjedenie.

  • cena
  • dobrá hydratácia
  • prirodná kozmetika
  • žiadne


věk
25-34

Další recenze od 25.3.2012 23:18:43

Nejkvalitnější tělové máslo. Krásně se roztírá, vstřebává se průměrně, ale hlavně udělá sametově hebkou, vláčnou a hydratrovanou pokožku, což vydrží až do druhého dne. K tomu všemu nádherně jemně voní. A je přírodní! Toto máslo můžu všem jedině doporučit.

  • hydratace
  • hebká a vláčná pokožka
  • vůně
  • je přírodní


věk
35-44

Další recenze od 25.3.2012 21:32:29

Je to opravdu dobré tělové máslo, pokožku hezky hydratuje. Klidně bych si ho koupila znovu díky jeho konzistenci, ale vadí mi na něm ta vůně-nevůně. Prostě mi nevoní a ani nevím, k čemu mám ten odér přirovnat. Jediné, co mě napadlo je, že voní jako pribináček. Trošku hůře se roztírá, ale poměrně rychle se vsakuje.

  • - výborné přírodní složení bohaté na výživné látky
  • přírodní produkt bez chemie
  • - vůně


věk
25-34

Další recenze od 20.3.2012 23:31:15

Na můj vkus se příliš pomalu vstřebává, špatně se roztírá (ale možná je to tím, že jsem zvyklá spíš na tělová mléka), mou hodně vysušenou pokožku příliš nehydratuje a navíc má vůni, která mi zrovna nevyhovuje. Já už bych si ho znova rozhodně nekoupila.

  • Praktické malé balení vhodné na cesty
  • Divná vůně
  • špatně se roztírá
  • příliš nehydratuje
  • pomalu se vsakuje


věk
25-34

Další recenze od 14.3.2012 13:33:04

Koupila jsem si také malé balení tohoto krému, hlavně proto, že jej nosím v kabelce s sebou. Makadamové oříšky mám moc ráda, proto jsem se těšila že mi bude máslo vonět. Vůně mě ale celkem zklamala. Když otevřu krém, tak ještě celkem voní, ale když si krém rozetřu na ruce, po chvíli z něj cítím takový zvláštní zápach, který mi připomíná alkohol. A to mi celkem vadí. Myslím si, že je spousta jiných a lepších krémů.

  • cena
  • hezký obal
  • zvláštní vůně


věk
35-44

Další recenze od 14.3.2012 12:43:02

Tělové máslo v poměru výkon / cena naprosto úžasné. Koupila jsem v DM v malém kelímku 50 ml za cca 40Kč. Je takové tuhé, husté ale nádherně promaže všechny suché partie - ruce, tělo i chodidla. Přitom vůbec nezanechává mastný film. Vzala jsem si jej na dovolenou u moře a mazala se s ním 7 dní i s kamarádkami z toho jednoho malého kelímku a vystačil! Nádherně voní po směsi vanilky, kakaa a ořechů.

  • nádherná vůně
  • hustá konzistence
  • nemastí
  • ubývá jen pomalu
  • nízká cena
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Fennel Body Butter

5 100% 8 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené