Balea Tělová emulze kokos & bambucké máslo recenze a zkušenosti

Hydratační tělové krémy Balea Tělová emulze kokos & bambucké máslo
Hydratační tělové krémy Balea Tělová emulze kokos & bambucké máslo - obrázek 1
Hydratační tělové krémy Balea Tělová emulze kokos & bambucké máslo - obrázek 2
5 4.1 17
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 71% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 60 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 17 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Tělová emulze kokos & bambucké máslo

věk
25-34

Další recenze od 22.6.2019 17:51:03

Tak musím říct, že tento výrobek od Baley opravdu zbožnuji! Podle mě má super konzistenci, která se do pokožky po nanesení ihned vsákne a vůbec nedělá mastný pocit a film na pokožce. Výrobek je opravdu šetrný k pokožce a žádné negativní účinky jsem nezaznamenala. Líbí se mi na něm taky jeho vůně, ale taky jeho lehká dostupnost a nízká cena.

  • vůně
  • cena
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 3.6.2019 21:41:38

Hydratačné telové mlieko s obsahom bambuckého masla a slnečnicového oleja s krásnou kokosovou vôňou. Asi tak by som ho popísala. Pokožku mám po jeho vmasírovaní nádherne hebkú a jemnú, prevoňanú kokosom. Jeho konzistencia je ,,ľahká", vôbec nie hutná. Pre veľmi vysušenú pokožku by som asi zvolila niečo viac vyživujúce, no na normálnu až suchú je ideálny.

  • vôňa
  • cena
  • hebká pokožka
  • hydratuje
  • perfektný po holení
  • ???


věk
25-34

Další recenze od 30.7.2018 21:10:22

Moje závislostna kokosu a jeho vůni nemá konce.Proto jsem si hned koupila tuhle tělovou emulzi, když jsem ji v obchode zahlídla. Vůne je úžasná, člověk po namazání voní ještě několik hodin a cítí to lidi v okolí. Skoro dokonalý, jen mi po namazání vadil takový ten ulepený pocit na pokožce, což moc dlouho nesnesu, natož pak v létě. Takže zanedlouho letěla do koše.

  • Cena
  • Vůně
  • Ulepenost


věk
25-34

Dostala som tento krém darom od kamarátky . Voní pekne kokosovo. Textúra je skôr hustejšia. Mne osobne vadí, že zanecháva biele stopy - a to aj keď dám menej krému. Než sa tento biely film vsebá trbá to pár minút, čiže znovu nekúpim. Čo sa týka hydratačných vlastností tak tie sú primerné a po vstrebaní mám mierne lepkavú pokužku.

  • vôňa
  • zanecháva biely film


Další recenze od 31.10.2015 22:15:38

Tak nevím, koupila jsem si ho podle kladných recenzí tady a byla jsem dost zklamaná. Špatně se roztírá a vstřebává. Moc mi ani nevoní, asi mi to kazí ten oříšek. Kokos miluju ve všech podobách, ale tady mi nějak nesedí..Už jsem měla lepší tělová mléka i od Balei..Leží mi jen na poličce a skoro ho nepoužívám, určitě bych si ho znovu nekoupila.

  • cena
  • někomu může pěkně vonět
  • špatně se roztírá
  • dlouho se vstřebává
  • zvláštní vůně


věk
25-34

Další recenze od 9.7.2015 15:05:58

Krém úžasně voní (tyto vůně mám moc ráda). Krásné se vsakuje. Balení je za tuto cenu (45kč/400ml) opravdu velké. Baleu mám celkově moc ráda. Má celkem kvalitní kosmetiku za příjemnou cenu. Nevýhodou je pro mě, že je krém celkem řídký, ale dá se to pominout. Za tuto cenu je opravdu skoro zadarmo. Určitě koupím znovu. Určitě doporučuji k vyzkoušení.

  • vůně
  • cena
  • velké balení
  • hydratace
  • řídký


Další recenze od 14.5.2015 21:03:29

Moje nejoblíbenější tělové mléko, za málo peněz hodně muziky. Nádherně, ale fakt nádherně voní, nadšence kokosové vůně vyloženě potěší, dobře se roztírá, vydrží a hydratuje, je snadno sehnatelné v DM a radost mám taky z toho, že konečně po nějakém krému nemám pocit ulepenosti. Kupuju si ho pořád dokola a hodlám v tom i pokračovat, nemá konkurenci.

  • Skvělá vůně
  • Cena
  • Snadná roztíratelnost
  • Nelepí!
  • Žádné


věk
25-34

Další recenze od 16.4.2015 16:02:25

Kúpila som ho v DM drogerii, mali ho v akcii, je super, pekne voní je tam cítiť pravá kokosová vôňa a po natretí aj dlho na tele je cítiť vôňu. Mínus je, že je dosť tekutej konzistecie a dlhšie sa vstrebáva čo vyžaduje čas na vstrebanie lebo sa to lepí na veci a zanecháva flaky. Ale inak som bola spokojná, nieje dokonalý ale pre mňa bol lepší než DOVE.

  • vôňa
  • moc tekutý


věk
25-34

Mám ráda kokos a toto mléko mi vyhovuje, hezky voní, po namazání hydratuje a hlavně nelepí, rychle se vstřebává, vůni cítím po namazání, ráno už ne, stačí ho málo, když ho dám ale víc tak akorát déle trvá než se vsákne do kůže jinak nedělá ani hrudky za což jsem mu vděčná, balení je velké 400 ml a za tu cenu je to opravdu hodně dobré mléko, výborná dostupnost

  • cena
  • hydratace
  • dostupnost
  • nic


Další recenze od 17.9.2014 12:06:49

Toto mléko jsem si koupila v rámci slevy na Balea produkty. Chtěla jsem vyzkoušet nějaké jejich tělové mléko a jak jsem viděla kokosové, sáhla jsem po něm přičichla a byla spokojená. Doma po sprše jsem natřela celé tělo, při zasychání jsem též cítila chemickou vůni, což mne zklamalo a trochu jsem se toho i bála, stejně tak řídké konzistence, která je však celkem v pořádku. Zkusím ještě chvíli používat uvidím. Cena však odpovídá kvalitě. Balení je dost velké, 400 ml. Další balení si už ale zřejmě nekoupím.

  • cena
  • počáteční vůně
  • po zaschnutí chemická vůně


Další recenze od 26.8.2014 10:44:43

Tělové mléko opravdu krásně hydratuje, a krásně voní, ale jakmile si jej natřete na pokožku, tak se vuně změní na opravdu umělou, chemickou vůni. To se mi opravdu nelíbí, a podobně jsem to již měla u jiného krému od balea. Krém je spíš řídký, ale rychle se vstřebá. Znovu si jej, ale už nekoupím. Balea má lepší výrobky.

  • hydratace
  • chemická vůně


věk
25-34

Další recenze od 5.6.2014 19:03:12

Momentálně moje nejoblíbenější tělové mléko, rychle se vsakuje, není ani moc mastné, ani vodové, má klasickou konzistenci, mé kůži naprosto sedí. Při mazání sice zanechává lehké bílé stopy, ty ale během pár vteřin zmizí, hlavně ale překrásně voní, sladce kokosově, opravdu velice jedle :). A o ceně snad není potřeba se zmiňovat, 40 Kč za 400 ml téhle voňavé parády...:D

  • božská vůně
  • klasická konzistence
  • velké balení za skvělou cenu
  • lehounké bílé stopy při mazání


věk
35-44

Další recenze od 29.3.2014 20:34:15

Příjemné tělové mléko za pár korun. Koupila jsem si ho víceméně ze zvědavosti, protože má ráda značku Balea a hlavně kokosovou vůni. Mléko se dobře nanáší, roztírá i když na můj vkus by mohlo být ještě o něco málo řidší. Ale poměrně rychle se vstřebá a nezanechává mastný, ulepený pocit na pokožce. A jeho vůně je fakt úžasná. Myslím, že za tuto cenu nic lepšího neseženete. Dávám 4 hvězdy protože znám ještě lepší tělová mléka ale spokojená jsem byla maximálně. :-)

  • nízká cena
  • krásná vůně
  • dobře se roztírá
  • nezanechává mastný film na pokožce
  • žádné


věk
25-34

Tělové mléko jsem si koupila na základě doporučení své sestry. Říkala, že za 40 Kč je to výborný produkt a nalákala mě k jeho koupi. Když jsem mléko používala poprvé, docela mě překvapila jeho řídká konzistence. Bála jsem se, aby to nebyla jen navoněná voda, ale naštěstí není. Mléko se hůř zapracovává do pokožky a pomaleji vstřebává, což by mohlo někomu vadit. Vůně je docela intenzivní a je z pokožky cítit ještě několik hodin po namazání. Mléko mi voní jako kokos a ořechy. Co je na něm nejlepší, je poměr cena vs. kvalita. Opravdu pokožku velmi dobře vyživí, stejně dobře, jako některé drahé krémy, se kterými mám také zkušenost. Rozhodně doporučuji k vyzkoušení.

  • vůně
  • cena
  • pěkný obal
  • výborně hydratuje pokožku
  • hůř se roztírá a vstřebává


věk
25-34

Velmi pekná vôňa telového kokosového mlieka, naozaj cítiť kokos. Balenie je velké, až 400ml, cena je nízka, na tak velké balenie. Hydratuje dobre, no treba ho poriadne rozotrieť, lebo môže zanechávať biele fľaky. Dobre sa vstrebáva, nezanecháva pokožku mastnú ani ulepenú. Kúpim znovu, aj keď mi to bude chvúlu trvať než ho celé vypotrebujem.

  • vôňa
  • cena
  • hydratuje
  • treba ho dobre rozotrieť


Další recenze od 10.1.2014 18:33:06

Velmi milé překvapení, krásná vůně. Už v obchodě jsem se do něho zamilovala. Nanáší se v pohodě, rychle se vstřebá, nelepí, moc hezky voní, jsem nadšená, určitě si ho znova koupím, mám pro Baleu slabost :-) Obal je klasický, velké balení, nízký cena, dostupnost pro každého kdo má DM blízko. Opravdu můžu jen a jen doporučit:-)

  • cena
  • vůně
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 28.9.2013 13:22:06

Narazila jsem na něj náhodou, měla by to být v DM novinka. Miluju vůni kokosu, takže jsem se rozhodla ho vyzkoušet. Voní naprosto božsky. Konzistenci má střední, není ani moc řídké, ani husté. Roztírá se dobře, ale pokud ho dám moc, tak dělá bílé stopy a roztírá se trochu hůř. Vstřebává se rychle. Vůně vydrží dlouho, namažu se večer po sprše a ráno mě probudí příjemná, jemná kokosová vůně. Hydratuje docela dobře, za tu cenu je to myslím pecka. Určitě si ho pořídím znovu.

  • nádherně voní
  • dobře hydratuje
  • příjemná konzistence
  • krásný obal
  • občas dělá bílé stopy a je potřeba ho pořádně rozetřít


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Fennel Body Butter

5 100% 8 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené