Alverde Vlasový olej s mandlovým a arganovým olejem recenze a zkušenosti

Bezoplachová péče Alverde Vlasový olej s mandlovým a arganovým olejem
Bezoplachová péče Alverde Vlasový olej s mandlovým a arganovým olejem - obrázek 1
Bezoplachová péče Alverde Vlasový olej s mandlovým a arganovým olejem - obrázek 2
5 3 13
  • Průměrné hodnocení 3
  • 54% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 70 - 200 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Alverde

Recenze produktu
Alverde Vlasový olej s mandlovým a arganovým olejem

věk
25-34

Další recenze od 18.12.2012 09:03:55

Tomuto olejíčku na vlasy dávám za kvalitu 3, protože jsem z něj docela zklamaná. Dávám si ho do ručníkem prosušených vlasů, ale opartně s množstvím, které použijete, protože hodně lehce zmastí vlasy a aby se nedostal na pokožku vlavy, jinak budou kořínky mastné. Lahvička je konečně plastová, takže za to má bod a pumpička je také velmi dobrá na dávkování. Vlasy sice mám pak o něco lesklejší a jemnější, ale lepší službu udělají masky nebo kokosový olej atd. Balení je 50ml.

  • lesklejší a jemnější vlasy
  • dostupnost a cena
  • plastový obal s pumpičkou
  • lehce může zmastit vlasy
  • žádné extra výsledky


věk
25-34

Další recenze od 18.12.2012 17:56:46

Velmi vyživující olejíček, ovšem musíte vychytat dávkování a dávat pouze do konečků posledních cca 10 cm. Do vlasů vtírám po umytí a prosušení ručníkem. Mám vlasy dlouhé zhruba do půl zad a stačí mi 1-2 pumpnutí. Při pravidelném používání jsou konečky hebké, pozoruji i menší třepení. Balení mi vystačí dlouho, mám ho už alespoň půl roku. Určitě si ho koupím znovu!

  • vyživuje
  • dodává lesk
  • citronová vůně
  • přírodní bez silikonů
  • těžko odhadnutelné dávkování
  • může mastit při špatném použití


věk
25-34

Další recenze od 19.12.2012 08:09:48

Značce Alverde, ať už všude možně vyhcvalované, jsem nikdy nepřišla na chuť. A ani tenhle olej mě nezaujal, spíš mě dost zklamal. Strašně, ale neuvěřitelně STRAŠNĚ mastí vlasy a to i při minimálním množství. Navíc, nechápu, jak může mandle a arganový olej smrdět tak příšerně něčím chemický. Za mě never more!

  • nic
  • mastí vlasy
  • smrdí jako bolavá noha


věk
25-34

Další recenze od 26.6.2013 13:53:40

Tento olej na vlasy mě velice zklamal. Olejíčky používám často a ráda, vyzkoušela jsem jich hodně a tak mám srovnání a tento bohužel neobstál. Při použití po umytí do konečků vlasy celkem umastí, i když se použije jen minimální množství. Takže jsem ho dopatlala jako kúru před mytím, ale žádný výrazný účinek jsem nezaznamenala. Olej docela hezky voní a má praktické balení, to je ale tak vše.

  • vůně
  • praktické balení
  • je přírodní
  • vlasy zmastí
  • nepozorovala jsem žádný účinek


věk
15-24

Další recenze od 5.8.2013 23:54:23

Neurazí ani nenadchne. Trvalo mi půl roku než jsem ho spotřebovala skoro každodenním používáním na dlouhých vlasech. Voní celkem pěkně. Nanášela jsem ho po umytí do celých vlasů a když uschly, tak jen do konečků na noc - vlasy ho pěkně vpily do rána. Když se to přežene, vlasy vypadají mastně. Jinak konečky byly pěkně hydratované, ale když ten olej vpily úplně, vypadaly zase suše. Takže krátkodobý účinek. Znovu už si ho nekoupím, raději vyzkouším jiné oleje.

  • přírodní složení
  • dodá krátkodobě hydrataci
  • citrusová vůně
  • dlouhodobě na nic
  • může zmastit vlasy


S tímto výrobkem jsem spokojená!hodnoceni jiných jsem četla,že maji problém s odhadnutím dávkováni..Taky jsem s tím měla problém ale už jsem na to přišla :D opravdu stačí jedna pumpička,pak si to lehce rozetřu po všech deseti prstech a pak už jen nanesu na konečky a na suché pramínky.Za tu cenu je ten olejíček opravdu zlatej!není to žadný extra profesionální olejíček ale úplně stačí!:)

  • hezky voní ,
  • levný (83kč)
  • pomáhá
  • na nic jsem nepřišla


věk
25-34

Další recenze od 21.9.2013 11:23:06

Tento olejíček mě v Dmku docela zaujal, a protože mám značku Alverde ráda, rozhodla jsem se ho vyzkoušet. Jak slečna výše uvádí, že je pro ni jedna pumpička akorát, tak já po jedné pumpičce měla tak mastné konečky, a pomalu celé vlasy, že jsem musela druhý den ráno mýt znovu. A to mám vlasy dost dlouhé a konečky sušší. Nevyhovovalo mi ani půl pumpnutí. Od těchto "zkoušek" ho skoro nepoužívám a když už, tak musím pumpnout úplně minimálně a stejně se bojím, že budou mé vlasy mastné. Také obal mi nepřijde úplně extra super, protože se mi odlomila ta pumpička, a tak musím s lahvičkou zacházet velmi opatrně. Za mě nedoporučuji.

  • cena
  • pěkná vůně
  • i při malém množství mi zmastí vlasy
  • nekvalitní lahvička


věk
25-34

Další recenze od 20.12.2013 18:07:26

Jelikož obsahuje směsici olejů a ne žádnou chemii, trochu jsem počítala s tím, že bude vlasy mastit. Chce to opravdu vychytat jak ho použít.... Ale neosahuje silikony a balení je praktické. Doporučila bych ho spíše lidem, kteří používají šampony a kondicionery bez silikonů. Jinak pak v použití přírodního olejíčku nevidím moc smysl.

  • citrusová vůně
  • praktické balení
  • neobsahuje silikony
  • chce to vychytat použití


Další recenze od 28.7.2014 12:45:49

Jeden z nejlepších olejíčků co jsem kdy pořídila. Olejíček jsem koupila ještě před čtením recenzí, přišel mi naprosto perfektní. Proto jsem se divila, že spoustě lidí nevyhovuje. Já mám ale opravdu suché vlasy, tak je možné, že právě proto mi vyhovuje, narozdíl od slečen, co nemají vlasy tak extrémně suché. Dávám dvě pumpnutí, rozetřu do prstů a poté rovnoměrně nanáším do délek. Olejíček dávám do suchých vlasů každý den, a stejně už ho mám dlouho. Vlasům dodá zdravý vzhled a zaznamenala jsem i menší lámání konečků. Obal perfektní. Doporučuji

  • levný
  • snadno dostupný
  • musíte mít opravdu suché vlasy aby vyhovoval


věk
25-34

Olejíček mi strašně moc mastí vlasy a to i při minimálním nanesení takže ho používám jako noční kůru před mytím vlasů potom jsou vlásky po umytí krásně jemné a konečky vypadají zdravěji takže bych spíš řekla že tento olejíček je dobrý před mytím jako zabál doporučit ho můžu a hlavně uživatelkám se suchými vlasy

  • citrusová vůně
  • nízká cena
  • mastí hodně vlasy


věk
15-24

Další recenze od 17.5.2015 18:56:40

Tento olejíček se stal jednoznačně mým oblíbencem. Mám vlnité a hodně suché vlasy, takže mi nevadí i dvě až tři pumpičky. Roztírám do suchých vlasů, které jej během dne hezky vpijí. Má příjemnou citrusovou vůni, která je z vlasů příjemně cítit. Někomu by však mohla tato vůně vadit. Už končím druhé balení a rozhodně si pro něj půjdu znovu.

  • Balení
  • Cena
  • Vůně
  • Množství
  • Přírodní produkt
  • Žádné


věk
25-34

Další recenze od 13.7.2016 15:24:06

Olejíček jsem chtěla vyzkoušet na mé poškozené vlasy, ty jsem ale nakonec ostříhala, takže ho používám jen preventivně 2x do měsíce jako masku na vlasy. Trochu jem ale zaexperimentovala a začala ho používat na obličej a musím říct že mé pleti prospívá. Nanáším ho ráno i večer a pleť mám díky němu zdravější a nemám ji vůbec mastnou, protože se olej do pokožky dobře vstřebá. Jediné co můžu vytknout je balení. Pumpička totiž vůbec nefungovala, takže jsem ho musela přelít do jiné lahvičky.

  • přírodní
  • vydrží dlouho
  • hodně mastí vlasy


věk
35-44

Ne, ne, ne!!! Tohle byl snad nejhorší olej na vlasy! Koupila jsem ho, protože mě zaujal složením, a také protože Alverde je moje oblíbená značka. Očekávala jsem, že vlasy vyživí a budou po něm hebší a poddajnější... Jenže... Olej s vlasy vůbec nic neudělal, nevyživil je, vlasy nebyly ani lesklé ani poddajnější a navíc vlasy i při sebemenším množství zmastil tak, že jsem musela vlasy umýt znovu. K tomu všemu pumpička nanáší hrozně moc oleje, takže je obtížné použité množství korigovat. Tomuto oleji jsem dávala několik šancí, protože jsem se nechtěla smířit s tím, že stojí za prd, no nakonec skončilo celé balení v koši.. Bohužel, tohle je velký přešlap :(

  • Složení
  • Absolutně nefunkční
  • Zmastí
  • Pumpička