Wella High Hair Flat Iron spray pro žehlení recenze a zkušenosti

Bezoplachová péče Wella High Hair Flat Iron spray pro žehlení
Bezoplachová péče Wella High Hair Flat Iron spray pro žehlení - obrázek 1
5 3.1 13
  • Průměrné hodnocení 3.1
  • 39% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 190 - 400 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Wella

Recenze produktu
Wella High Hair Flat Iron spray pro žehlení

věk
25-34

Další recenze od 19.3.2012 09:21:01

Tento sprej na vlasy používám již řadu let a i když jsem v průběhu času vyzkoušela i jiné produkty, tak se stále vracím k Flat iron streji. Výhodami je určitě oproti podobným produktům, že vlasy nelepí a vlasy vydrží po narovnání dlouho. Dálším pozitivem je dle mě konzistence. Obsahuje i olejovou složku, která vlasy chrání před horkem při žehlení či fénování a vlas zacelý.

  • dvoufázová složka s olejem
  • nemastí vlasy
  • výdrž stylingu vlasů po použití
  • zacelení vlasů
  • nelepí vlasy
  • Dostupnost na internetu nebo v kadeřnických potřebách


věk
25-34

Další recenze od 19.3.2012 13:14:42

Určitě bude především záležet na vlasech,na které se použije,ale já s ním byla naprosto nespokojená.Ještě ve stejný den po umytí sem už měla vlasy kompletně zmaštěné a dost divné na dotek.Po vyžehlení veškerý objem,byť jsem žehlila jen od poloviny délky,byl pryč.Podle mě je tohle výrobek naprosto nanic,asi i proto v kaděřnických salonech leží v policích a nikdo ho nebere....

  • asi jen praktický obal
  • mastí vlasy
  • po použití vasy ztěžknou


věk
55-64

Další recenze od 19.3.2012 16:11:26

S Wellou jsem obecně nebyla spokojená, ale tento přípravek bych srovnala jako nějaký obyčejný z drogerie. Velmi zmastil vlasy, které potom zplihly a byly takové slepené a hrubé na dotek. Myslím že termo ochrana na žehlení tam byla nulová, protože jsem měla úplně roztřepené a zničené vlasy. Krom toho se mi vždy ucpal aplikátor, jakoby zalepil.

  • žádné
  • mastné a zplihlé vlasy
  • žádná termo ochrana - zničení vlasů žehlením
  • ucpával se aplikátor


věk
25-34

Tento výrobek byl pro mě velkým zklamáním. Koupila jsem si jej, protože jsem chtěla ochránit své vlasy před žehlením a zároveň prodloužit účinek vyžehlení. Zda ochrání, to netuším. Vlasy jsem nežehlila příliš často. Ovšem zklamal mě z důvodu, že se mi vlasy už dvě hodiny po žehlení začaly znova vlnit. Od této značky jsem čekala víc.

  • krásně voní
  • na hodně peněz málo muziky


věk
25-34

Po mnoha vyzkoušených termosprejích a po letech žehlení je pro mě Flat Iron zázrakem. Vlasy jsou o poznání hebčí, nejsou vysušené, navíc oceňuji i jeho lehce tužící schopnosti. Doporučuji před žehlením nechat řádně zaschnout, jinak budou vlasy hodně slepené.

  • ochrana před teplem
  • lehce tužící efekt
  • dobrá cena
  • žádné


věk
25-34

Vždy jsem si kupovala ochranné spraye z drogerie, ale na radu kadeřnic jsem si koupila tento, přes internet. Bohužel, já osobně jsem nepozorovala žádný rozdíl, nepocítila jsem větší ochranu vlasů, ničily se mi stejně jako se sprayem z drogerie. Ale možná je to jen můj pocit, každopádně, už bych si ho nekoupila, za tu cenu.

  • obal
  • cena
  • slepené vlasy


věk
25-34

Další recenze od 24.6.2012 16:45:16

Dostala jsem ho od kamarádky - wellácké kadeřnice po koupi teflonové žehličky a jeho vypoužívání mi trvalo cca 2 roky (žehlím se jen zřídka). Pokaždé jsem měla vlasy docela zmaštěné, takže jsem se snažila žehlit až v den mytí a dávat opravdu malinko. Tím pádem moc neposoudím jeho ochranný účinek, na mých vlasech se žehlení nijak neprojevilo, přikládám to jak spreji, tak kvalitě vlasů a žehličky. Nyní už žehlím jen 1 pramen a na to nepoužívám nic.

  • sprejové dávkování
  • cena
  • umašťuje vlasy


věk
25-34

Další recenze od 27.6.2012 09:10:20

Tento výrobek jsem používala, když jsem trpěla svou žehlící mánií. Naštěstí je ta doba již pryč. Jinak nelze od tohoto spreje očekávat zázraky, ostatně, jako od žádného. Žehlička vlasy ničí i s ním a ne zrovna málo. Vlasy se mi ve vlhku stejně divně zkroutily a zplihly.Jsou po něm těžké. Používám, jen když si přežehluji ofinku, a to pouze pro lepší pocit, ale jakmile dodělám lahvičku, sprej už nekoupím.

  • lepší pocit při žehlení :)
  • cena
  • moc nechrání
  • vlasy jsou zplihlé


věk
25-34

Další recenze od 3.12.2012 23:47:12

Tento přípravek jsem používala na doporučení kadeřnice, která s ním pracuje již řadu let a musím říct, že jsem byla spokojená. Mám nepoddajné, kudrnaté suché vlasy. S tímto sprejem byly vlasy dobře vyžehlené, hydratované a nekrepatily se. Vlasy nemastil.

  • olejové složení
  • hydratace
  • Ochrana před teplem
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 11.2.2013 20:19:17

Jako ochranu před žehlením jsem zkusila jen jeden sprej, a to tento. Velmi mě zklamal, a tak trochu odradil od dalších sprejů. Žádnou ochranu, si myslím, neposkytl. Naopak mé jemné vlasy pak byly slepené, suché a nepříjemné na dotek. Balení také není nějak dobře řešeno, protože u "stříkátka" to vytéká a je pak ulepená celá lahvička.

  • nenašla
  • vyšší cena
  • nekvalitní
  • neúčinkuje
  • slepuje vlasy


věk
25-34

Další recenze od 12.2.2013 10:55:25

Je to mé již druhé balení tohoto spreje. Nemohu si ho vynachválit. Vlasy mi neslepuje. Vlasy se krásně lesknou a nejsou po použití žehličky vůbec zničené. Vynikající je také olejová složka. Pokud vlasy nežehlím, tak používám i při foukání teplejším vzduchem.

  • Neslepuje
  • Vlasy se krásně lesknou
  • Cena


věk
25-34

Další recenze od 2.3.2013 22:09:45

Tento sprej byl pro mě jednoznačným propadákem. Koupila jsem si ho v domnění, že je to odměna pro mé vlasy, ale byla to hrůza. Sprej vlasy divně lepil, vysušoval, žehlení neusnadňoval a taky hrozně smrděl. Na to, že ho spousta lidí chválila a doporučila mi ho i kadeřnice, docela nic moc. Myslím, že už se ani nevyrábí.

  • asi žádné
  • vysušuje vlasy
  • lepí
  • nevoní
  • cena


věk
35-44

Tohle "žehlítko" kupuju už dobrých 8 let. Výborný, výborný, výborný. Nemá chybu. 2 složky skvěle vlasy vyživí, jsou lesklé a ochráněné před tepelnou úpravou. Nespornou výhodou je i to, že tento přípravek mírně tuží, takže vlasy jsou krásně zformované, nelétavé. Za mě TOP na žehlení vlasů. Proto už mám už asi 8. balení za ty roky. Neznám lepší.

  • krásně vyživí
  • vlasy jsou leské a mírně natužené
  • perfektně ochrání před fénem a žehličkou
  • naprosto není co vytknout


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Got2b Smooth'n Chic

2.9 49% 13 recenzí