Astor Eye Artist Eye Shadow Palette recenze a zkušenosti

Kompaktní oční stíny Astor Eye Artist Eye Shadow Palette
Kompaktní oční stíny Astor Eye Artist Eye Shadow Palette - obrázek 1
Kompaktní oční stíny Astor Eye Artist Eye Shadow Palette - obrázek 2
Kompaktní oční stíny Astor Eye Artist Eye Shadow Palette - obrázek 3
5 3.8 9
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 56% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 115 - 190 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce Astor

Recenze produktu
Astor Eye Artist Eye Shadow Palette

věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 27.3.2012 22:17:46

S těmito stíny jsem celkem spokojená - na očích vydrží dlouho, příliš se nestírají, nezalézají do očních záhybů, při líčení díky mírně krémovité struktuře nepráší. Mají pěkné barevné kombinace, dá se s nimi vytvořit líčení výraznější i nenápadné. Začátečníci mohou využít přiložený návod, jak jednotlivé barvy zkombinovat. Pro sytou barvu je ale třeba nanášet je delší dobu. Přiložený aplikátor by mohl být lepší.

  • vydrží dlouho na očích
  • pěkné barevné kombinace
  • nepráší
  • pro sytou barvu je třeba nanášet stíny déle


Další recenze od 27.3.2012 22:37:44

Krásné odstíny, dobře se nanáší, konzistence je velmi příjemná a jemná, nejsou suché ani mastné, dlouho na očích vydrží. Neslévají se do vrásek., nepráší. Dají se míchat dohromady s jinými. Mě vyhovuje i aplikátor, je měkký a stíny na něm dobře drží, neprodře se jako od jiných značek. Jediná nevýhoda je že ostínu který potřebuji nejvíc - nejtmavší na orámování oka je nejméně.Víc by mi vyhovovalo kdyby bylo všech odstínů stejné množství.

  • syté odstíny
  • dlouhá výdrž nalíčení
  • nepravidelné rozložení množství barev


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 5.7.2012 17:00:14

Naprosto souhlasím se SpeedMouse, toho nejtmavšího stínů je maličko, potřebovala bych ho nejvíc. Není to domyšlené. Ale stíny jsou pěkné, nepráší, pěkné barvy. Vzhledem k tomu, že ty barvy jsou tam tak špatně rozdělené, si paletku asi už znova nekoupím. Aplikátor je špatný.

  • pěkné odstíny
  • špatné velikostní rozvržení barev
  • aplikátor


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 5.7.2012 17:42:30

Stíny jsou pěkné, dobře pigmentované, zbytečně nepráší. Přiložený aplikátor je k ničemu, ale ani jsem neměla v plánu ho používat. Trochu mi vadí, že jsou stíny až moc třpytivé, na denní použití (pro mě) vůbec nejsou, ale věřím, že někomu to může sedět.

  • dobrá pigmentace
  • nepráší
  • až moc třpytivé


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 27.8.2012 10:31:45

Stíny jsou opravdu velice dobře pigmentované, až je to na drogerku zarážející. Nicméně jsou příliš třpytivé, což je pro drogerku naopak klasika. Na matné stíny tam člověk téměř nenarazí. Ale zpět k těmto stínům od Astoru. Přestože jsou barvy opravdu hezky syté a stačí na štětec nabrat malé množství produktu, už bych si je znovu nekoupila a to z toho důvodu, že paletka podle mého názoru zbytečně obsahuje 5 odstínů. Klidně by stačily dva nebo tři, těch pět je na tak malou paletku zbytečně moc.

  • pigmentace
  • třpytivé stíny
  • příliš odstínů v tak malé paletce


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 19.2.2013 13:30:03

Stíny jsou super.Přesně takové, jaké jsem dlouho hledala.Krásné třpytivé barvičky,vydrží celý den i bez použítí báze.Nepráší,na štětec stačí nabrat málo a výsledný efekt je parádní.Používám na denní líčení i na večer,třpytky mi nevadí.Co je škoda, že rozložení stínů je takové trochu nešťastné,do slabých proužků se hůže štětcem dostává.Ale jinak paráda,určitě koupím znovu =)

  • Nádherné barvy plné třpytu
  • Nepráší
  • Vydrží i bez báze celý den
  • Aplikátor (raději bych štěteček)
  • Rozvržení barev do uzoučkých proužků


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 19.3.2013 23:02:38

Další moje oblíbené stíny, které vlastním. Moc se mi líbí, že v jednom balení najdeme 5 odstínů a tak můžu používat každý zvlášť nebo je zároveň namíchat mezi sebou. Stíny se dobře nanášejí, vůbec nepráší a výdrž je také slušná. Moc se mi líbí i design paletky, který vypadá luxusně a zajímavě. Oceňuji i třpytky, které oko hezky projasní :)

  • 5 v 1
  • třpytky
  • výdrž
  • dobrá pigmentace
  • přiložený aplikátor


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 22.4.2013 11:06:11

U těchto stínů mě uchvátily barvičky, v balení barvičky vypadají sytě a pěkně pigmentovaně, tak jsem si je koupila. Ale první mínus je pro mě už v aplikaci - hrozně mi práší a to tím stylem, že hned mám celé pouzdro od stínů zapatlané a práší to i všude kolem... Jinak výdrž také není nijak oslnivá. Na tu cenu, kvalita tedy nic moc, znovu rozhodně nekoupím.

  • pěkné barvičky
  • na výběr ve více odstínech
  • hrozně práší
  • podprůměrná výdrž


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Avon Oční stíny Quatro

3.8 71% 40 recenzí

Hůře hodnocené

Essence Oční stíny

3.6 65% 65 recenzí