Astor Mattitude 16h make-up recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Astor Mattitude 16h make-up
Tekutý makeup Astor Mattitude 16h make-up - obrázek 1
5 3.1 21
  • Průměrné hodnocení 3.1
  • 29% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 149 - 315 Kč
  • Kvalita obalu 3.8
  • Celkem 21 recenzí
  • Výrobce Astor

Recenze produktu
Astor Mattitude 16h make-up

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.3.2012 16:43:20

Tento make up je jedne z nejhorších jaké jsem kdy vyzkoušela. Pleť nesjednotí, moc nekryje a halvně slibovaný zamtňující efekt se u mě opravdu nekonal. Odstíny se mi zdají také vesměs jen do růžova. Také je ho méně než bývá jiných make upů (mylsím, že v balení jen 20ml).

  • žádné
  • naprosto nevyhovující


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.3.2012 09:29:08

Také jsem koupila makeup v akci s bází. Na to, jak je makeup lehký, docela dobře kryje. Sice není na nějaké závažné akné, ale jizvičky a drobné flíčky po něm, mi zakryl. Hezky matuje. Jen mi přijde, že je ho málo.

  • Matuje
  • Krytí
  • Cena
  • Nic zásadního


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 31.3.2012 14:36:12

Tento make-up jsem používala, když jsem měla mastnější pleť vlivem vysazení HA. A za mě tedy nic moc. Prvním problémem byl výběr odstínu, i když jsem docela bledulka, tak mi i nejtmavší odstín přišel dost světlý. Je pravda, že díky praktickému obalu s pumpičkou se velmi příjemně a pohodlně nanáší, docela hezky se roztírá a sjednotí barvu pleti, ale moc nekryje, což pro majitelky větších nedokonalostí může být problém. Co mi ale vadilo nejvíc je malá výdrž a nedostatečné zmatnění, rozhodně nevydrží slibovanou dobu.

  • praktické balení s pumpičkou
  • snadná aplikace
  • dobře se roztírá
  • sjednotí barvu pleti
  • nevydrží a nezmatní na slibovanou dobu
  • moc světlé odstíny
  • moc nekryje


Tento make-up mám podruhé, na moji smíšenou pleť je úplně vyhovující, zmatní krásně a vydrží dlouho. Přepudrovávám ho lehkým fxačním pudrem. Pravda je, že odstíny jsou dost do růžova, jediný který mě vyhovoval je 012 Natural. Lepší řešení by si zasloužil obal, pumpička je dost tuhá a nedá se vymáčnout jen trošku, takže se make-upem poněkud plýtvá.

  • dobře zmatní
  • středně kryje
  • dobrá výdrž
  • pro mně žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Konečne make up, který nedělá masku na obličeji. Mám trochu pihy, ty jsou pod ním vidět, ale pleť pěkně sjednotí, je hladká, nezvýrazňuje vrásky a pory, mírně zmtní a nevysušuje. Odstín mám nejsvětlejší, vybírala jsem pomocí testeru v drogerii. Balení s pumpičkou mi ale nepříde praktické, neboť se mi po vypotřebování půlky make upu pumpička ucpala a musela jsem celé balení rozdělat, abych z něj make up vůbec nějak dostala.

  • příjemná vůně
  • nekryje 100%
  • pumpička se ucpává


Další recenze od 29.11.2012 17:46:47

Vyzkoušela jsem tento make-up, byl zlevněn na 150 Kč tak jsem si řekla že ho vyzkouším, ale vůbec mi nevyhovoval. Strašně málo kryje ale nadruhou stranu je lehký. Hodil by se leda někomu kdo má pěknou pleť a neupřednostňuje u make-upu schopnost krytí.

  • lehký
  • málo kryje


Tento makeup je velice příjemný, nemastí, výdrž je dobrá ale ne 16 hodin :) a krásně voní. Výrobek doporučuji a klidně bych si koupila znovu. Ale chci zkusit i jiné. Lahvička se mi líbí a zatím se ani neucpala trubička :) Kvalita ku ceně celkem odpovídá.

  • nemastí
  • vůně
  • dobře se nanáší
  • cena pokud není se slevou


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.1.2013 18:02:16

Nejhorší make up, který jsem kdy měla. Odstíny jsou naprosto příšerné a to ani nejsem žádná bledulka. Měla jsem odstín Natural, oranžová hrůza! Dalším nedostatkem je vůně, odporně vtíravá, k nevydržení. Make up nekryje, nesjednocuje, ale na druhou stranu opravdu dobře matuje. Kdo má bezchybnou pleť a potřebuje jen zmatnit ( s opravdu divnými odstíny ) pro toho může být dobrý. Za mě absolutně NEdoporučuji.

  • cena
  • nekryje
  • nesjednocuje
  • příšerné odstíny
  • divná vůně


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 27.2.2013 09:24:15

Produkt, který u mě po pár použitích letěl do koše. Bohužel za mě tento make-up na nic. Odstíny jsou hrozně nepřirozené a vytvářejí masku i přes důkladné rozetření. O matujícím efektu se v tomto případě opravdu nedá hovořit. Navzdory mé sušší pleti se make up i tak sléval a flekatěl. Za mě už tento výrobek nikdy více.

  • Nic
  • Efekt masky
  • Odstíny
  • Parfemace


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.8.2013 15:20:04

Měla jsem vyhlídnutých pár makeupů, mezi kterýma jsem se rozhodovala a ke koupi tohoto mě přesvědčila akce - byl k němu zdarma pudr ze stejné řady. Makeup se mi zdá průměrný. Za chvíli se po něm lesknu (ale to já po všem). Plus je pumpička a lehké plastové balení. Trošku mi vadila konzistence, uvítala bych tekutější, aby šel lépe roztírat štětcem. Makeup asi dopoužívám, ale už si ho nekoupím.

  • lehké plastové balení
  • pumpička
  • za chvíli se po něm lesknu


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.10.2013 21:41:35

Tento make-up jsem měla celkem dvakrát. Asi největším plusem je, že opravdu dokáže zmatnit pleť. Mně osobně se dokonce i bez použití pudru (!) pleť po několika hodinách od nanesení neleskla, což se mi zatím s žádným jiným výrobkem nepodařilo... Zároveň tento make-up absolutně nedráždí pleť, po nanesení je tvář příjemně hebká a na pohled mnohem hezčí, zdravější. Nevýhodou je, že tento make-up opravdu slabě kryje... Pokud máte tu nevýhodu, že trpíte problematičtější pletí, možná je lepší zvolit jiný druh. Za mě ale určitě ano, tento výrobek je pro mě perfektní.

  • hezky sjednotí pleť
  • absolutně nemastná a velmi lehká konzistence
  • nedráždí pleť
  • zmatní pleť i bez použití pudru
  • pleť je hebká na dotyk
  • nepraktická pumpička - pokud make-up dochází
  • slabé krytí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.10.2013 22:06:50

Tento make up bol jedným z prvých takých ozajstných make-upov , ktoré som vyskúšala. Nanášal sa dobre, mal príjemnú krémovú konzistenciu. Na výber mal dosť odtieňov ,ale ja si ten svoj už nepamätám. Mala som len jedno balenie , pretože som hľadala ešte niečo lepšie. Pleť potrebovala po ňom samozrejme prepudrovať. Myslím, že značka Astor má aj horšie make-upy.

  • prispôsobí sa pleti
  • konzistencia
  • moc nematuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.10.2013 09:11:10

Velmi dobrý makeup pro mastnou a smíšenou pleť. Mě krásně matuje a vydržím se nelesknout celý den, ale mám pleť spíše smíšenou. Nemá žádnou vůni, což mi vyhovuje a moc hezky se s ním pracuje. Doporučila bych ho spíše na léto. V zimě se mi pod ním dělají trošku šupinky. Krytí není příliš vysoké, spíše střední až nižšší. Mají na výběr mnoho odstínů a bývá docela v akci. Vydrží mi asi rok.

  • hezky sjednotí pleť
  • není parfempvaný
  • opravdu matuje
  • cena
  • Menší krytí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Jediný make-up, který mi barevně vyhovuje, nejsvětlejší odstíny jiných značek jsou na mé pleti hnědé nebo oranžové. Používám odstín 1 Ivory, ten má žlutý nádech, ještě hodně světlý je 2 Porcelain, který má nádech růžový, tím vypadá ještě světlejší. Na českém trhu není příliš světlých make-upů v této cenové kategorii. Je lehký, skvěle kryje, pleť je po něm hebká, dobře se nanáší. Kupuji ho už několik let a jsem spokojená. Množství je malé, obal průměrné kvality.

  • dobré krytí
  • hebká matná pleť
  • výběr světlých odstínů
  • množství


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.11.2014 11:50:40

Tento makeup používám již dlouhou dobu, bohužel pouze v létě, když jsem alespoň trochu opálená. Makeup po natření působí krásně světle, ale po chvilce se jeho barva dost změní a hlavně hodně ztmavne. Na mou pleť je tak po většinu roku tmavý. Jinak by to byl ideální makeup. Konzistence je příjemná, pleť vyhladí, nezaléza do pórů a opravdu matuje. Celkově pleť vypadá zdravě. Kryje obstojně. Má příjemnou jemnou vůni.

  • vůně
  • nezalézá do pórů, naopak je hezky překryje
  • ideální krytí
  • vyhladí a zmatní pleť
  • odstíny tmavé a do oranžova


Další recenze od 17.12.2015 09:12:52

Koupila jsem ve slevě, což mě dost uklidňuje. Pokud bych za něj měla dát plnou cenu, asi by mě trefilo. Začnu pozitivy. Odstín pro mne perfektní. Nejsem bledulka, takže problém jsem neměla. Dále mi velmi vyhovuje obal. Je příjemný do ruky, celkem se mi líbí, dávkování pumpičkou je moc příjemné a je plastový (což mi vyhovuje) a nevypadá levně. V koupelně na poličce to vypadá dobře. No ale kvůli tomu jsem si ho nekupovala. Takže se dostáváme k funkčnosti. Po nanesení jsem měla cca 15 minut krásnou sametovou tvář. Pak jsem se ovšem začala lesknout a nic to nezastavilo. Ani pudr, ani kapesníčky, ani papírky. Posléze jsem zjistila, že je make up zalezlý v pórech a udělal mi pár vrásek, o nichž jsem do té chvíle neměla tušení. Navíc jsem se cítila ulepeně, upatlaně, jako pod igelitem. Už si ho rozhodně víckrát nekoupím.

  • obal
  • pupička s dávkováním
  • nenašla jsem


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Tenhle make-up jsem měla asi před 5ti lety a tehdy jsem neznala značkové make-upy, tak jsem vybírala z drogerkových. Dívala jsem se po těch pro smíšenou pleť, tak jsem pochopitelně vyzkoušela i tento. Musím říct, že mě nenadchnul, jednak jsem nenašla odstín do žluta, a jednak proto, že krytí bylo lehké, ani ne střední. Takže mně nevyhovoval. Nevypoužívala jsem ho.

  • snadná dostupnost
  • nenašla jsem odstín do žluta
  • nekryl


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Jeden z těch nejhorších drogérkových makeupů. Nekryje a na pokožce mi trošku oxiduje a dělá mapy, po velmi krátké době jsem se ihned leskla. Nesplyne s pokožkou jako kvalitnější makeupy. Přirovnala bych jej k vietnamským odporným šméčkovým MU. Dostala jsem jej kdysi jako dárek, ale vůbec nevypotřebovala ani na doma, darovala jsem jej dál k vyzkoušení a už nikdy více.

  • nic
  • nejhorší drogérkový makeup


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 19.4.2017 18:53:46

Tento make-up jsem si koupila před nějakým časem a byla jsem velmi zklamaná.Má naprosto nepřirozené odstíny,tvoří masku,prakticky nekryje,nesjednotí.Když jsem si ho poprvé nanesla na obličej,nestačila jsem se divit,po chvilce začal oxidovat a barva make-upu byla oranžová.Po několika hodinách se začal slévat a flekatět.Výdrž tohoto make-upu by měla být 16 hodin,což rozhodně tedy nevydrží.Použila jsem ho asi dvakrát a potom letěl do koše,opravdu špatný.Od této značky jsem měla několik make-upů a oxidace barvy byla u všech......

  • ...........................................
  • špatné odstíny
  • oxiduje
  • slévá se
  • nevydrží


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.4.2017 21:52:39

Jednu dobu byl tohle můj oblíbený makeup. Ocenovala jsem u něj, že je balen v lahvičce s pumpičkou, takže se přesně dávkoval. Ale má asi tak milion mínusů proč jsem od něj upustila. Nemohla jsem najít přesně ten odstín, který by mi vyhovoval, všechny na mě byly moc do oranžova. I když mi přišlo, že docela kryl, na akné ideální. Ale občas jsem měla pocit, že mi na obličeji tak trochu zoranžověl.

  • Krytí
  • Cena
  • Dostupnost
  • Nepraktický obal.
  • Je do oranžova


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

NYC All Day Long Make up

3.1 54% 14 recenzí

Avon Matující make-up

3.1 54% 7 recenzí

Hůře hodnocené