NYC All Day Long Make up recenze a zkušenosti

Tekutý makeup NYC All Day Long Make up
Tekutý makeup NYC All Day Long Make up - obrázek 1
Tekutý makeup NYC All Day Long Make up - obrázek 2
Tekutý makeup NYC All Day Long Make up - obrázek 3
NYC (37)
3.1 z 5 5 3.1 14
Celkem 14 recenzí


5 hvězd
17%
4 hvězdy
25%
3 hvězdy
33%
2 hvězdy
8%
1 hvězda
17%

Koupilo by znovu
43 %

Recenze produktu
NYC All Day Long Make up

věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 12.7.2016 18:50:52

Make up používam len príležitostne, keďže nemám čas sedieť každý deň tri hodiny pred zrkadlom, ale keď už sa k tomu konečne dostanem, tak potom jedine tento make up. Už ho dlho dlho používam a zatiaľ s ním nemám najmenší problém. Ako som spomínala, make up nepoužívam veľmi často, takže jedno balenie použivam aj dva roky a vôbec nevysychá, nedrobí sa, nezanecháva mi škvrny, ale najlepšie je, že perfektne kryje všetky nedostatky. Obal je doslova nerozbitný, takže keby ste ho chceli otvoriť a vyškriabať poslednú farbu, nepodarí sa vám to. Pomer cena a kvalita, super.

  • Dokonale kryje nedostatky
  • Veľmi dlho vydrží na tvári aj keď sa človek spotí alebo je do rána vonku
  • Hustá konzistencia
  • Cena
  • Prirodzené odtiene, nezoranžovie na tvári ako niektoré make upy
  • Balenie vydrží bez zoschnutia roky
  • Nič


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.2.2015 17:33:49

U tohoto make-upu se mi líbí, že mají hezký světlý odstín, ne do žluta ani do oranžova, kryje sice lehce, ale nedělá mi masku, je hutnější, takže ho používám teď v zimě, nijak mě nedráždí a nevysušuje, ani nezvýrazňuje suchá místa, což je úspěch, líbí se mi, že v balení vidím kolik mi ho zbývá a pumpička mi vyhovuje, cena byla fajn, takže spokojenost

  • cena
  • balení
  • nedráždí
  • nevysušuje
  • krytí


Další recenze od 26.1.2015 10:28:58

Potrebovala som nejaký long lasting make up a kedže rada skúsam, vybrala som si tento - ale za málo penazí bolo aj malo muziky. Farebnost je pre mna velmi bleda a to som mala odtien Beige - ma moj zlty podton pleti absolutne zle, vyzeram po nom ako obielená mátoha:-( Krytie velmi slabé, vlieza do porov...a o vydrži skoda reči. Celkovo som pri nanašaní mala pocit, ze sa lepí, zasychá skor, ako ho stihnem rozotrieť - konzistenca je daká divná gelovo-silikonová. Pri dennom svetle vidno, že je to neprirodzené, napatlané čosi. Obal s pumpičkou je ok - ale to u mna nehrá velku úlohu.

  • žiadne
  • odtiene
  • slabé krytie
  • zalieza do porov
  • lepkavý


věk
45-54

pleť
suchá
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.8.2014 19:09:13

Recenze se týká odstínu "737 Classic Ivory". Po dlouhé době jsem s údivem v drogerii narazila na hodně světlý makeup (v zimě je pro mě i Dermacol Cover 208 tmavý), takže jsem samozřejmě neodolala a i navzdory podezřelé nízké ceně skončil v mém nákupním košíku. Po desetidenním testování musím s uznáním říct ABSOLUTNÍ SPOKOJENOST. Je mi čtyřicet, mám suchou pleť do níž se tento produkt perfektně vstřebá. Není extrémně krycí, mírně hydratuje, pleť pouze barevně sjednotí a dodá jí jemný hedvábně polomatný lesk. Což je přesně to co od makeupu očekávám. Nehromadí se mi ve vráskách a vydrží po celý den (10 hodin bez úprav) . Určitě nedoporučuji na mastnější pleť, sklouzával by, mazal, dělal mapy. Na suchou ideální. Není nijak výrazně parfemovaný (pro mě spíš plus), ale někomu by mohl vadit přirozený pach ingrediencí (obsahuje caprylový dimer). Balení s pumpičkou je hygienické, velikost akorát do ruky. Po dvou dnech používání jsem si běžela do obchodu pro druhé balení, abych nemusela nosit v kabelce a mohla mít jedno doma, druhé v práci. Vůbec jsem si v první chvíli neuvědomila, že to není zapotřebí, protože tento makeup mi vydrží bez úprav po celý den :-) Teď už jen zbývá modlit se, aby se nepřestal dodávat supersvětlý odstín, kterého se tolik neprodá. Ačkoliv jsem jinak zvyklá používat makeupy ve vyšších cenových hladinách, tento vyhovuje mým požadavkům ve všech směrech byť je jedenáctkrát levnější.

  • ideální na suchou zralou pleť
  • vydrží po celou 8 hod prac dobu bez úprav
  • existuje světlý odstín pro extrémní bledule
  • zatím jsem nenašla


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.8.2014 12:23:29

Tak musím zase kritizovat. Vybrala jsem si ho při nákupu levnější kosmetiky a dost mě zklamal. Jsem zvyklá si na tvář nanést "ďubky" na čelo, nos, bradu a obě tváře a pak rozetřít. Začala jsem tvářemi, pak bradou a když jsem se dostala k čelu a nosu, make-up byl už totálně zaschlý a nešel rozetřít ani prsty, ani houbičkou, prostě ničím. Navíc dělal poměrně dost fleky, které se také už nedaly rozetřít.

  • pumpička
  • vůně
  • nekryje
  • špatně se roztírá
  • rychle schne


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.1.2014 13:36:14

Tenhle make-up je pro lidi dvou kategorií. Buďto bledulek, nebo lidí, co nechtějí utrácet za dražší značky. Já jsem spíš to první. Nejsvětlejší odstín je opravdu super světlý, tedy aspoň na mně. ALE...Strašně špatně se roztírá, jsou vidět linie roztírání (tudíž ani štětec nepomůže) a je na pleti nepřirozený. Po čase jsem to vychytala navlhčenou houbičkou. Celkem pěkně kryje, krytí má asi tak střední, na výrazné nedokonalosti určitě ne. Jinak mi pleť přehnaně nevysušoval. Výdrž po přepudrovaní nijak závratná, zhruba 6 hodin. Nepatří k těm úplně nejhorším, ale radši si přidám nějakých 60kč a koupím si Imperial od Dermacolu.

  • Odstín
  • Krytí
  • Obal
  • Matuje
  • Špatná roztiratelnost
  • Výdrž


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

S make-upem jsem spokojená:) Mám odstín 737 který je krásně světlý, sice méně kryje ale na mou pleť spolu s pudrem stačí:) Lahvička s pumpičkou je fajn, dobře se dávkuje Nedělá mi po obličeji mapy, dobře se roztírá ale občas se sleje, to se ale dá za pár vteřin napravit:) Pokud make-up i zapudruji, vydrží na pleti poměrně dlouho za mě palec nahoru ;)

  • světlé odstíny cena dostupnost
  • občas se sleje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Chtěla sem jen na výlet nějaký celkem dobrý levný make up aby se mi v horku nezkazil ten můj lepší. Textura je na první rozetření příjemná a hedvábná, ale rozšířené póry moc nezakryje, barva se přizpůsobí ok ale jde trošku hůř zapracovat do ztracena a dělá rád fleky (mám odstín 745 soft honey). Po celém dní nevypadám jak panenka, mírně se slívá, póry vylezou...Hůr je na tom essence a lepší nad tento např. maybelline. Matuje průměrně až dobře,)

  • textura
  • balení s pumpičkou
  • "smooth skin" celkem
  • krytí střední až menší (dle pleti)
  • nenadchne ani neurazí
  • výdrž průměrná dostačující na lepší pleť


Další recenze od 19.10.2013 13:31:46

S tímto make - upem nejsem příliš spokojená. Mám odstín 737 Classic lvory a silně nedoporučuji tomu, kdo má mastnou pleť stejně jako já. Je sice pěkné, že na obalu píšou výdrž až 14 hodin, ale zdaleka tomu tak není můj odhad je tak 4-6 hodin. Rozhodně si ho nekoupím znovu nijak mě neoslovil a proto jako celkovou kvalitu produktu dávám 3.

  • Výborný obal - pumpička je v tomto případě skvělá
  • dobrý pro smíšenou pleť
  • stačí malé množství
  • cena
  • přirozený odstín
  • pro mastnou pleť nevhodné
  • nutnost použít pudr
  • příliš tekuté
  • nevydrží dlouho na pleti
  • nedostatečně kryje
  • ucpává póry
  • lehce smazatelný


Další recenze od 6.10.2013 23:11:14

Mám velice světlou, až alabastrovou pleť a sehnat v drogerii světlý makeup je celkem bída. Kdyby mě nezaujala světloučká barva, tak bych si nejspíše nikdy tak levný makeup nikdy nekoupila - mám velice citlivou pleť a zkrátka s levnými produkty nemám dobrou zkušenost. Tento makeup mě velice příjemně překvapil...je světloučký, dobře přilne k pleti a nedělá efekt masky, i když je středně kdycí.14 hodin na obličeji bez pudru nejspíš nevydrží. Já ho ale párkrát za den přepudruji a potom s ním celý den nemám problém. Žádná alergie se mi po něm neobjevila. Obalu také dávám plus...hodně lidí preferuje skleněný obal, ale já hodně cestuji a skleněné jsou těžké a mě navíc i hodně padají :D, takže tento plastový obal s pumpičkou je pro mě super. Jedinou nevýhodou je parfemace...mám ráda lehce voňavé makeupy, ale tento je neparfemovaný, ze začátku mi přišel spíše smradlavý. Nicméně dá se na to zvyknout a tento jedinný nedostatek není až tak zásadní, takže mu to prominu :)

  • světlé odstíny
  • celodenní výdrž (s pudrem!!!)
  • výborný poměr cena/výkon
  • bez alergické reakce
  • parfemace


Další recenze od 11.8.2013 13:02:50

Mám dva odstíny - Warm Beige a Classic Ivory. S prvním odstínem jsem to asi trošku přepískla, protože je na mě hodně tmavý. S tímto make-upem moc spokojená nejsem. Sice se pěkně roztírá, ale má poměrně krátkou výdrž a po nanesení se pleť docela dost leskne. Oproti jiným zanechává stopy na mobilním telefonu. Má pěkné balení a dávkování jde snadno díky pumpičce.

  • Cena.
  • Krátká výdrž.



věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.3.2013 22:57:53

S tímto makeupem jsem absolutně nespokojená. Dělá mi na obličeji fleky, špatně se roztírá a krycí schopnosti také nic moc. Jedinou výhodou je, že mají jen velmi světlé odstíny, které jsou vhodné i pro bledulky, jako jsem já. Naopak nevýhodou je, že pro snědší slečny je i nejtmavší odstín nevhodný. Znovu si ho už určitě nekoupím!

  • světlé odstíny
  • špatně se roztírá
  • dělá fleky(mapy) na obličeji


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Astor Mattitude 16h make-up

3.1 54% 21 recenzí

Avon matující make-up

3.1 54% 7 recenzí

Hůře hodnocené