Astor Quick´n go 45sec recenze a zkušenosti

Laky na nehty Astor Quick´n go 45sec
Laky na nehty Astor Quick´n go 45sec - obrázek 1
Laky na nehty Astor Quick´n go 45sec - obrázek 2
Laky na nehty Astor Quick´n go 45sec - obrázek 3
Astor (59)
3.9 z 5 5 3.9 10
Celkem 10 recenzí


5 hvězd
40%
4 hvězdy
30%
3 hvězdy
10%
2 hvězdy
20%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
80 %

Recenze produktu
Astor Quick´n go 45sec

věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 18.12.2014 13:49:14

Lak by mal byť rýchloschnúci a mám mať šteteček ,ktorým si nechty nalakujete za 1 sekundu. Noo keď si tieto dve veci odmyslíte, tak tieto laky sú fakt dobré. Za 45 sek. určite neuschne ,ale schne rýchlejšie ako klasický lak. Mne to až tak nevadí. Šteteček je placatý a trošku mi trvalo ,kým som si naň zvykla, teraz sa mi s nim lakujú nechty pomerne dobre. Rada ponúka naozaj krásne sýte odtiene, ktoré vydržia okolo 5 dní, takže ja som s nimi spokojná :)

  • odtiene
  • výdrž
  • neuschne za 45 sek. ,ale nieje to až také hrozné


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 15.11.2013 09:36:12

Nejlepší lak, jaká jsem kdy vyzkoušela. Ze všeho nejvíc na něm oceňuji asi to, že schne opravdu rychle. 45 sekund to asi není, ale i tak.. v porovnání s jinými laky, co mám doma, je tento rychlík. Dalším kladem je jeho širší plochý štěteček. Díky němu mám nehty nalakované raz dva. Lak je krásně jednolitý a jednotlivé tahy štětečkem nejsou vůbec vidět. Výborná je i výdrž laku. Vydrží mi skoro týden, a když se začne odlupovat, tak to nejsou celé kusance laku.. spíš jakoby takové ohoblované špičky. Zkrátka za mě velké ANO :-)

  • rychlost zasychání
  • výdrž
  • plochý širší štěteček
  • nic


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 22.9.2013 23:27:24

Vlastním jeden tento lak a musím říct, že nehty si jím upravuju velice ráda. Jsem nadšená hlavně ze štětečku, který je plochý a lak se mnohem lépe nanáší. Barva je velice sytá, takže mi obvykle stačí 1 vrstva. Další výhoda je taky, že za chvilku uschne. Koupila jsemv DM asi za 90-100 Kč a mohu jen doporučit. Nehty se jím lakují samy :)

  • Štěteček
  • Barva
  • Rychleschnoucí
  • Nevím o ničem


věk
25-34

nehty
gelové/akrylové

Další recenze od 19.8.2013 22:24:51

Rozhodně nejlepší lak, jaký jsem kdy měla, a to jsem jich vyzkoušela již spoustu. Proto jsem si navykla kupovat laky za 20 korun, protože když se mi nakonec nelíbil, nic se nestalo. Tento lak jsem koupila v Praze za 59 korun, byl ve slevě, původní cenu tedy bohužel neznám. To ale nemění nic na tom, že se rozhodně v tomto případě vyplatilo investovat do tohoto laku - mám odstín 11, a přestože na takhle výrazné nehty nejsem zvyklá, hrozně se mi barva líbí. Do minuty je lak zaschlý natolik, že si na nehet můžete zkusit šáhnout a nezanechá vůbec žádný otisk! Chválím také štěteček, se kterým je nehet nalakován bezchybně i na levé ruce :-)

  • opravdu VELMI rychleschnoucí
  • široký štěteček
  • tvar štětečku
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 21.6.2013 22:54:55

Koupila jsem tuhle ve výprodeji odstín 11 a jsem nadšená, snad nejlepší rychleschnoucí lak, co jsem kdy vyzkoušela. Konzistence tak akorát, štěteček je perfektní - širší a střižený do obloučku - nehty mám nalakované dvěma tahy! Skvěle kryje již v 1. vrstvě, druhá netřeba. A avizované schnutí - opravdu bleskové. Určitě pořídím i další odstíny.

  • cena v akci
  • konzistence
  • štěteček - snadná aplikace
  • krytí již v 1. vrstvě
  • rychlé schnutí
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 13.3.2013 19:50:18

Lak mám v červené barvě. Mám ho už asi 2 roky a stále je v perfektním stavu. štěteček je naprosto dokonale tvarovaný, takže je lakování velmi rychlé a snadné. Schne stejně rychle jako každý jiný, nemám pocit že by schnul nějak extra rychle. Co se krytí týká, dávám 2 vrstvy (stějně jako u všech jiných laků). Jediné mínus, které na něm shledávám je výdrž, bezchybný mi vydrží jen cca 2 dny, což je v mém případě málo...

  • štěteček
  • krytí
  • výdrž


věk
35-44

nehty
lámavé

Další recenze od 31.8.2012 12:03:37

Laky od Astor jsou v drogeriích lepším průměrem. Mám vyzkoušené oranžové odstíny 210 - oranžový se zlatým shimmerem a 323 sytě oranžovo-červená. Oba se skvěle lakuji, dobře kryjí a výdrž je za mě průměrná. Oceňuji jejich štěteček, ten je super. Za mě ano.

  • výdrž
  • nic


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 16.8.2012 23:27:43

Koupila jsem si odstín 201 (světle růžová). Cena příznivá, širší štěteček mi při práci vyhovuje. Ovšem lak je při první vrstvě sotva znatelný, ano, je to jeho světloučkou barvou, což by mi nevadilo, kdyby ovšem i při této sotva viditelné vrstvě tak nepruhoval. Člověk tedy musí dát ještě druhou a doufá, že se to vylepší. Barva je sytější, to ano, pruhy jsou ale stále vidět. Zkusila jsem tedy i třetí vrstvu, se sytostí jsem byla konečně spokojená, barva odpovídala lahvičce. Ovšem od třetí vrstvy mám zkušenost, že lak moc nedrží (připočítáme-li k tomu base a top coat, jsme na pěti vrstvách, takže se není co divit), tento to potvrdil. Na jednom nehtu se mi začal odlupovat ještě dřív, než jsem nanesla krycí lak! Doufám, že to bylo ojedinělé a třeba jen zaviněné mou nešikovností. A nějakého extrarychlého zasychání jsem si nevšimla. Výdrž: jako podklad obyčejný zpevňovač, 2 vrstvy barevného, top coat Orly - 1 den. Při podkladu Orly, 3 barevné vrstvy a top coat Orly jsem odlakovala za půl dne, pořádně to nezaschlo, jeden nehet dokonce utrpěl odprýsknutí laku. Rychlost schnutí jako u jiných laků. Znovu bych do něj nešla, to se stejným obalem zkusím příště Rimmel.

  • větší výběr barev
  • široký štěteček
  • extrarychlé zasychání jsem nepozorovala
  • pruhuje
  • sytost barvy mě uspokojila až při třetí vrstvě, což považuji za příliš
  • výdrž mě neoslnila


věk
35-44

nehty
přírodní

Lak jsem koupila kvůli jeho údajnému rychleschnoucímu složení a extra rychlému štětečku. Ani jedno se u mě nekonalo. Lak se tahá, špatně nanáší, schne jako každý jiný a štěttec je divně tvarovaný, moc rozpláclý a má velmi hrubé a silné štětičky. Na nehtech nevydrží nijak zvlášť dlouho. Už nekoupím

  • nic
  • vše



věk
35-44

nehty
přírodní

Kupuji v průhledné variantě i v různých barvách. Velice rychlá a snadná aplikace díky plochému a širokému štětečku. I když se aplikují dvě nebo tři vrstvy krátce po sobě, lak rychle zasychá a nezůstává měkký, jako se mi to stává u jiných laků, kdy mám pak na nehtech obtisky a otlaky.

  • Široký štěteček
  • Krátká doba zaschnutí
  • Cena
  • Výdrž laku na nehtech min. 5 dní
  • Neshledala jsem


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

PUPA Lasting Color

5 100% 6 recenzí

Zoya Nail polish

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Avon Nailwear Pro

3.9 73% 20 recenzí

Maybelline Colorama

3.8 72% 52 recenzí

Hůře hodnocené

Rimmel Super Gel

3.7 67% 3 recenze