Maybelline Colorama recenze a zkušenosti

Laky na nehty Maybelline Colorama
Laky na nehty Maybelline Colorama - obrázek 1
Laky na nehty Maybelline Colorama - obrázek 2
Laky na nehty Maybelline Colorama - obrázek 3
5 3.8 52
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 74% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 2 - 70 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 52 recenzí
  • Výrobce Maybelline

Recenze produktu
Maybelline Colorama

věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 7.10.2012 10:15:16

Tyhle laky jsem si zamilovala, nevím jestli jsou na trhu déle, já je objevila až teď. Mají nádherné syté barvy, stačí opravdu nanést jen 1 vrstvu, kryjí perfektně. Dlouho drží, neoprýskávají se, jsem moc spokojená i se štětečkem, dobře se s ním pracuje, nedělá šmouhy. Můj favorit je č. 06.

  • dlouho vydrží
  • cena:kvalita
  • výborně kryjí - stačí 1 vrstva
  • nádherné odstíny
  • žádné jsem neobjevila


věk
25-34

nehty
přírodní

Laky som si kúpila hneď 2 pretože som mala zľavu na výrobky Maybelline. Od tohto laku som čakala veľa. V prvom rade ma zaujal vynovený obal ale po praktickej stránke bol podľa mňa lepší ten starý. Konzistencia je dobrá ale štetček nie je dobrý,je nejaký hrubý a zle sa mi ním lak nanáša.

  • dobre schne
  • cena nie je vysoká
  • optimálne množstvo
  • zlý štetček


věk
15-24

nehty
pevné

Další recenze od 10.12.2012 22:48:26

Byla jsem mile překvapena.. Mám hezký červený odstín, který má teda krásnější barvu v lahvičce.. Což je trochu zklamání, protože jsem u ostatních laků a třeba i levnějších, zvyklá na jedinou barevnou vrstvu.. U této vím, že musím nanést minimálně 2.. Zato schne rychle a výdrž je strašně super !

  • výdrž
  • min.2 vrstvy


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 10.12.2012 23:00:30

Levné, velký výběr barev, ale moc dlouho mi nevydrží. Max půl dne. Mám žlutý, oranžový a tm. modrý, používám je málo, nejsou prostě moc dobré a vždycky zvolím raději jiný. Málo kryjí, žlutého je třeba 4+ vrstev a stále prosvítá nehet. I za podobnou cenu jsem vyzkoušela lepší laky a ve výprodeji (třeba web fragrancedirect) seženu za pár liber, obvykle jednu, laky o 3 stupně kvalitnější. pro mě je to v jednom pytli s laky essence.

  • nic
  • nekryjí
  • nevydrží


věk
25-34

nehty
přírodní

Nové laky Colorama jsou stejně jako jejich předchůdci laky průměrné kvality, ale za ty peníze udělají fajn službu. Momentálně mám nejnověji odstín zlatá. Dobře se nanáší (i když štětec staršího balení byl lepší do ruky), krásně kryje, rychle zaschne a barva je jasná a pěkná dlouho. Oloupe se asi jako všechny laky této cenové kategorie, tedy za 3-4 dny už má drobné oděrky. Coloramu ale budu kupovat i nadále, má pekné odstíny a cenově je velmi dostupný (obzvlášť v létě, kdy odstíny střídám jak ponožky)

  • Poměr cena kvalita je dobrý
  • Dobře se nanáší i kryje
  • Mnoho hezkých odstínů
  • Brzy v lahvičce zasychá


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 25.3.2013 21:20:35

Tento lak jsem dostala v drogérii DM jako dárek a musím říct, že mě mile překvapil. Stačí jedna vrstva a nehet je krásně sytý a celý pokrytý. Co mi dále vyhovuje je to, že lak je za 2 minuty suchý. Jediné co mi vadí je to, že lak mám pouze chvíli a když ho otevřu tak mi tam zůstane štěteček. Ale určitě si ho koupím znovu, myslím, že mají na výběr plno krásných a originálních barviček.

  • Krásné odstíny
  • Rychle schne
  • Dobře se nanáší
  • Kryje
  • Výdrž
  • Cena
  • V láhvi brzo zaschne.


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 12.4.2013 11:49:24

Barevná škála nových Colorama laků mě příliš neuchvátila, což je škoda, neboť ty Mini colorama měly úžasné barvičky. Sháněla jsem na rychlo modrý lak a padl mi do oka jeden z této kolekce. A nemůžu jinak než pochválit. V první vrstvě ještě není plně krycí, ale druhá už vypadá skvěle. Na nehtech mi barva vydržela čtyři dny bez oprýskání, což je velmi slušné skóre. Se štětečkem se mi pracuje dobře.

  • dlouho vydrží
  • barevná škála
  • neposkytuje plné krytí v první vrstvě


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 15.4.2013 20:50:47

Mám ráda ty mini colorama laky, tak jsem si řekla, že si pořídím i tento. No, moc nadšená nejsem. Mám odstín č. 91, barva je opravdu krásná. Konzistence je tak akorát, ale po čase začne v lahvičce houstnout. K dobrému krytí jsou třeba min. 2 vrstvy a tím pádem i déle schne - bez sušiče na nehty nevím nevím, jak dlouho bych musela čekat. Štěteček by mohl být širší. Výdrž je ale poměrně slušná - cca 4-5 dní. Znovu už ale asi nekoupím.

  • výdrž
  • pěkné barvy
  • cena
  • nic moc štěteček
  • déle schne
  • pro dobré krytí jsou třeba min. 2 vrstvy
  • po čase houstne


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 17.4.2013 11:16:56

Řekla bych dost průměrné laky na nehty. Mají docela pěkné barvičky, ale to najdu i u jiných značek. Hodně jsem si v poslední době oblíbila nude odstín 254, jiné mě moc nenadchly. Lakuje se moc dobře, krytí je fajn, schne rychle, ale mám problém s výdrží. Už po dvou dnech se mi začnou odlupovat špičky a třetí den lak můžu sloupnout z celého nehtu - což se mi u jiných nude laků nestává. Takže tento odstín možná ještě koupím (čistě jen kvůli barvě), jiné nejspíš ne.

  • dobře se lakují
  • rychle schnou
  • cena
  • výdrž


Musím říct, že lak mě příjemně překvapil. Mám ho už delší dobu a nepozoruji žádná negativa, krom toho, že pomalu ale jistě ubývá. Vzhledem k tomu, že si moc nelakuji nehty a když tak pouze přírodními nebo velmi jemnými odstíny, mi tento lak vyhovuje už třeba jen proto, že co vrstva to jiný odstín, tak si můžete každá podle sebe zvolit ten svůj. Za mě ANO.

  • skvělá konzistence
  • chtělo by to silnější štětec


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 13.6.2013 12:04:58

Teď jsem si na tyhle laky vzpomněla kvůli probíhající akci 1+1 za 39 Kč. Jeden lak tedy vychází na pohých 20 Kč. Myslím si, že jsou laky mnohem lepší než třeba od Essence, které se s novým balením podle mého názoru zhoršily. No nic. Tyhle laky mají úžasný výběr barev, skutečně od nude, přes pastelové, až po výrazné barvičky na léto. Pastva pro oči. No a co se týče laku samotného, jsem hrozně spokojená s výdrží. Bez nadlaku mi vydrží úplně v pohodě i týden. Lakují se parádně, štěteček je výborný. Nejsou ani příliš vodové, ani tuhé, hutné, tak akorát na lakování, u kterého se člověk nemusí rozčilovat. Doporučuji!

  • krásné barvy
  • konzistence laku
  • štěteček
  • perfektní výdrž
  • cena
  • žádné


Další recenze od 15.6.2013 15:34:47

Velmi příjemné překvapení. Kupovala jsem pouze kvůli barvě- šedohnědé-s tím, že do 3 dnů budu přelakovávat stejně, protože se mi omrzí. Nic takového, ani špičky se neloupaly min. 6 dní. Nakonec jsem odlakovávala snad po 8 dnech...Lakovat více vrstev, po první jsem se zhrozila, že je vodový, ale druhá vrstva vše srovnala.

  • cena
  • trvanlivost
  • dostupnost
  • nekryje v jedné vrstvě


Další recenze od 15.6.2013 19:28:24

Na akrylových nehtech mi vydrží i 14 dní bez poškození :)). Mají krásné odstíny , nyní i v akci do konce června v drogerii Rossmann za 39,- Kč za 2 kusy, super!!! Lakuje se mi fajn, štěteček je praktický, lahvička velmi sympatická. Vyhovuje mi malé balení, lak mi nestihne vyschnout, většinou ho zavčasu spotřebuji. Za mně 1.

  • malý obsah takže nestihne zhoustnout
  • hodně moc odstínů
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 24.6.2013 19:41:09

Lak na nehty od Coloramy mám zatím jen ve 3 barvách - černý, červený a čirý se stříbrnými třpytkami. Všechny tyto odstíny musím hodnotit kladně. Výdrž je slušná. Určitě nepatří k extra držákům, ale drží dobře. Co se černého a červeného týká, jsou krásně krycí bez jakýchkoliv problémů ve dvou vrstvách (u černého by stačila i jedna, ale jsem zvyklá dávat pro jistotu dvě :D). Co mě u těchto laků překvapilo je štěteček, který je opravdu velmi měkký, ale pracuje se s ním dobře. Laky nepruhují a rychle schnou.

  • rychle schne
  • nepruhuje
  • kryje ve 2 vrstvách
  • výdrž
  • žádné


Další recenze od 24.6.2013 21:03:59

Tento lak jsem objevila docela nedávno v drogerii Rossmann, kde byla akce na celou řadu Colorama 1+1 nejlevnější výrobek zdarma. Koupila jsem si 2 laky a tohoto nákupu nelituji. Mají výběr z mnoha odstínů a určitě si každá z vás najde tu svou. Na nehtech drží poměrně dlouho a i při nanesení jedné vrstvy vypadá pěkně. Mohu jen doporučit a za tu cenu se vyplatí vyzkoušet.

  • Dlouhá výdrž 4-5 dní
  • Hezký jednoduchý obal
  • S kartáčkem se dobře pracuje
  • Schne celkem rychle
  • Na žádné jsem nenarazila


věk
25-34

nehty
přírodní

Na tyto laky jsem narazila v drogerii Rossmann, kde mají momentálně akci 1+1 zdarma. Takže za cca 40 Kč máte dva laky (což vychází levněji jak laky Essence). Zkusila jsem světlounce růžový a světlě lila, oba vhodné na francii. Šteteček patří mezi ty pohodlnější, je dost široký, tak nehet láknu na dvakrát, aniž by se tvořily nehezké pruhy. Vzhledem k tomu, že se jedná o levnější laky, nutno lakovat alespoň ve dvou vrstvách, pak je barva krásně sytá. Poměrně rychle schne (naproti např. NYC minute quick dry), takže si lak nestihnete omylem poničit o peřinu apod. (jak se stává mě po večerním lakování). Určitě doporučuji vyzkoušet. Určitě tyto laky považuji za kvalitnější než Essence, které šly poslední dobou hodně kvalitou dolu. Vyzdvihla bych ještě dlouhou výdrž - 4 dny bez loupání dají úplně v pohodě, s nadlakem věřím, že i více (to teprve musím zkusit).

  • cena
  • sytá barva
  • rychleschnoucí
  • dlouhá výdrž (min. 4 dny)
  • široký štěteček
  • žádný


věk
25-34

nehty
slabé

Mě tento lak potěšil, barvy opravu krásné líbivé odstíny, výrazné a syté, ale i jemné pastelové jsou moc povodené...už první vrstva poměrně hodně dobře kryje, ale aby to bylo dokonalé tak je vhodné nanést i druhou (jako téměř u všech laků), výdrž velmi dobrá, lak nepraská, oloupnou se jen klasicky hrany vlivem používání či máchání nehtů. Za tu cenu velmi dobrá kvalita, za mě rozhodně velké ANO :)

  • nízká cena a dobrá kvalita
  • velký výběr líbivých odstínů
  • dobrá krycí schopnost
  • dobrá výdrž
  • žádný


věk
15-24

nehty
přírodní

S těmito laky na nehty jsem velmi spokojená. Mám zatím tři odstíny, které jsou mimochodem velmi povedené. Štěteček je na můj vkus úzký, mohl by být silnější - ale za to tyto laky nepruhují a dobře se nanáší. Zařadila bych je mezi rychleschnoucí laky - ani si nános nestačím pokazit. Pro hezkou barvu a krytí stačí nanést dvě vrstvy (já občas dám pro jistotu i tři). Výdrž těchto laků se u mě pohybuje kolem čtyř dnů.

  • Nepruhuje
  • Rychleschnoucí
  • Výdrž
  • Odstíny
  • nic


věk
15-24

nehty
přírodní

Tyhle laky nemám vůbec v lásce, mají takovou divnou konzistenci a velmi špatně kryjí, takže to chce spoustu vrstev, ty pak nevypadají pěkně.Laky dělají krupičku na nehtech.Schou dobře ve dvou vrstvách, ve více neuschnou zřejmě nikdy, problém je v tom, že potřebují tak pět vrstev ke kráse.Tím rychle ubývají.S výdrží nemám problém.Lahvička mě nijak neoslovila, ale není špatná. Z tohodle vyjímám jen jeden červený, který je kupodivu dobrý a hezký.Znovu už bych do žádného nešla.

  • cena
  • výdrž
  • výsledný efekt
  • konzistence
  • schnutí
  • krytí


věk
15-24

nehty
gelové/akrylové

Další recenze od 11.7.2013 15:39:39

Laky jsou dle mého názoru k dostání v hezkých barvách, celkem dobře se nanáší, podle mě by stačila i jedna vrstva, ale já vždy lakuji dvěma vrstvami. Možná bych jen ocenila silnější štěteček k pohodlnějšímu nanášení, ale jsem spokojená i tak. Laky jsem si koupila dva, kvůli akci 1+1 v drogerii, takže mě jeden lak vyšel na 20 Kč. Proto si myslím, že za tu cenu je super. Doporučuji

  • Cena
  • Hezké odstíny
  • Nic zásadního


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 11.7.2013 20:23:47

Dobrý lak.Koupila jsem v Rossmanu ,když na něj byla akce.Mám černý.Na nehtech bez tknutí vydrží tak 3 dny,poto se drobně odírá ale já nosím klidně i týden. Nepoužívám podlak jen svrchní na lesk. Kdyby byl v akci rozhodě kupuju.Jinak za nějakých 69 korun neberu.To radši essence. Jinak zná se mi že pomalu schne, nevím.

  • výdrž
  • černočerný!
  • cena bez akce


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 14.7.2013 23:27:58

Mám celkom 3 odtiene - červený, purpurový a tmavomodrý. Som spokojná, krytie je dostatočné, výdrž je tiež veľmi dobrá, a aj konzistencia, aj keď sa na prvý pohľad zdá byť príliš tekutý. Ďalej sa dobre nanáša, mne osobne vyhovuje aj vrchnák, s ktorým nie sú doposiaľ žiadne problémy. Majú aj pekné farby, a hlavne dobre pigmentované :))

  • výdrž
  • konzistencia
  • sýtosť farby (1 vrstva)
  • obal
  • nič


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 16.7.2013 22:18:37

Koupila jsem si tento lak v bílé barvě (odstín 51) a moc nadšená z něj tedy nejsem. Krytí je nic moc (jedna vrstva rozhodně nestačí), lak je na můj vkus (alespoň v tomto odstínu) až moc tekutý a na nehtech dělá mapy. Coloramu ještě vyzkouším v jiném odstínu a budu doufat, že pigmentace, krytí i struktura laku budou lepší, než je tento.

  • hezké barvičky
  • cena
  • dělá mapy
  • nedostatečné krytí
  • příliš tekutá konzistence


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 15.8.2013 13:26:35

Tyto laky jsem si moc oblíbila, koupila jsem si je v lákavé nabídce 2+1, až jsem si později koupila další 4! :) Mají nádherné odstíny, drží poměrně dlouho a štěteček s tvarem víčka mi vyhovuje, velmi dobře schne, kolikrát jsem se někde otřela po pár minutách nalakování a nic se laku nestalo. Za nízkou cenu výborný lak.

  • Odstíny
  • Obal
  • Vydrží dlouho
  • Cena
  • Rychle schne
  • Nic! :)


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 24.8.2013 18:17:09

Velmi mě tyhle laky zaujaly právě proto že jsou od maybelline od mé oblíbené značky,chtěla jsem vyzkoušet kvalitu u těchto laků a jsou skvělé koupila jsem si č. 03 a 69 tyto jsou perleťové odstíny se třpytkami takže hodně světlounké a je potřeba alespoň dvakrát přetřít,jsou velmi decentní ...určitě nezůstanu jen u těhle ale vyzkouším i tmavé odstíny ;)

  • výborný štěteček
  • skvěle schne
  • dobrá výdrž laku-neoprýská se
  • dobře kryje
  • dobrá cena
  • žádné jsem neobjevila


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 7.10.2013 21:26:31

Vlastním odstín 51 (bílá) a 262 (výrazná sv.růžová), v odstínech je veliký rozdíl jak v pigmentaci,tak v kvalitě. Obal: u bílého odstínu se mi hned při prvním odšroubování oddělil štěteček od víčka - nemilé překvapení Pigmentace: růžový odstín je pigmentován výborně, bílý vůbec ne. U růžového je už při první vrstvě odstín celkem pěkný, ale teprve u dvou vrstev je barva dokonalá. U bílého odstínu by byly potřeba asi vrstvy tři, navíc je poměrně řídký a hodně teče. Výdrž: mě se velmi brzo loupe,možná je to dvěma vrstvami, ale jinak zase není barva pěkná, tak nevím. Osobně z nich vůbec nadšená nejsem, růžový mi přišel celkem dobrý a tak sem pak ve slevě koupila bílý, ten mě hrozně zklamal. Myslím si, že v podobné cenové kategorii se dají sehnat mnohem lepší.

  • u růžového odstínu (262) pigmentace
  • špatný obal
  • na pěknou barvu potřeba více vrstev
  • celkově odstín 51


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 30.10.2013 10:06:42

Laky jsem si koupila za zvýhodněnou cenu v jedné drogérii. S laky jsem docela spokojená, ikdyž cena odpovídá kvalitě. Šteteček je fajn, dobře se s ním manipuluje, má dobrý tvar. Vadí mi trochu pigmentace, která není nic moc. Jsem zvyklá nanášet jednu vrstvu, ale bohužel lak při jedné vrstvě skoro vůbec nejde vidět. Výdrž laku je fajn, vydrží mi cca 4 dny.

  • fajn štěteček
  • cena
  • výdrž
  • pigmentace - musím dát dvě vrstvy laku aby šel vůbec na nehtech vidět


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 30.10.2013 10:39:54

V euforii jsem si koupila asi 4 laky, vyzkoušela jsem pouze jeden a do dalších se mi už tedy nechce. Lakovala jsem si odstín 53 - jemná růžová se stříbrným shimmerem a s holo třpytkami. Tragedie. První vrstva nebyla skoro vidět, druhá to také nespravila a třetí tedy už byla ok. I když jsem po každé vrstvě chvíli počkala, než zavadla, lak schnul neskutečně dlouho, snad po dvou hodinách byl jako čerstvě nalakovaný - samozřejmě jsem si do toho několikrát hrábla, tak šel lak okamžitě dolu. Opravdu nemám chuť zkoušet další odstíny...

  • cena
  • je slabě pigmentovaný
  • nehorázně dlouho schne


věk
15-24

Další recenze od 5.11.2013 20:08:30

Tyto laky jsem si naprosto zamilovala! Skvělé barvy i sytost barev, výborná výdrž, skvělá cena...jsem s nimi naprosto spokojená. Laků mám asi 20 a stále je používám dokola a dokonce je upřednostňuji před některými dražšími. Mohu jen doporučit jak pro ty, které milují pestré barvy, ale i těm, které nejsou moc na výraznost nehtů a chtějí jen nějaký přírodní :)

  • výdrž
  • dostupnost
  • výběr barev
  • sytost, intenzita
  • cena
  • nic


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 28.11.2013 18:58:33

Tyto laky jsou naprosto katastrofální. To i snad laky od Essence jsou kvalitnější než tyto. Na výběr je sice odstínů hodně, cena je také dobrá, ale produkt jako takový je příšerný. Konzistence je dost tekutá, kryje až ve více vrstvách. Po nějakém čase se mi začal lak táhnout a je dost hutný. Naštěstí jsem si koupila jen 2 odstíny, kdybych si jich koupila více a stalo se mi to u všech, tak bych byla opravdu dost naštvaná. Navíc lak hrozně smrdí a při odlakování se nehty zabarvují. Horší lak jsem snad nikdy neměla.

  • dostupnost
  • cena
  • velký výběr odstínů
  • výdrž na nehtech
  • krytí
  • konzistence
  • štěteček
  • nehty zůstávají po odlakování zabarvené


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 7.1.2014 11:11:16

Výborné laky! Podle mě tyto laky neodpovídají své ceně - jsou relativně levné, a přitom kvalitní! Mají nádherné odstíny - doporučuji opravdu hodně zlatou (108), stříbrnou (19), růžovou( 06) - které skutečně vypadají na nehtu jako v lahvičce. Barva ja hustá, a na nehtech matná. Sice si vždy lakuju 2 vrstvy, ale to je skoro u každého laku. Co mě ale překvapuje je fakt, že tento lak vydrží klidně i cca 5 dní (pokud teda máte ruce relativně ,,v klidu", jakmile se něco dělá, nevydrží žádný lak, takže soudě dle toho). Neolupuje se a pořád krásné drží. Jediné, co mi vadí, je silnější šteteček, jinak fakt nejlepší laky.

  • velká lahvička - lak vydrží dlouho
  • matnost
  • dlouhotrvající lak
  • odstíny a barvy
  • dlouho dobu nevysychá
  • trochu široký štěteček


Další recenze od 11.1.2014 18:28:00

Mám několik dostínů. Některé kryjí perfektně a u některých musím nanést více vrstev. Nevyhovuje mi štěteček. Na konci je úplně rovný a proto se mi s ním hůře pracuje. Výdrž by mohla být delší. Při nanesení jedné vrstvy mám lak během dne poškrábaný. Když nanesu 2 vrstvy a na ně ještě krycí lak, tak mi nehty vydrží bez škrábance 3 dny, což už se dá. Výběr barev je obrovský. Pokud nejsou tyto laky ve slevě, tak se mi zdají drahé. Kupuji jen ve slevě.

  • škála barev
  • výdrž


věk
15-24

nehty
slabé

Další recenze od 12.1.2014 12:01:07

Naprosto skvělý lak! Objevila jsem náhodou, předtím jsem moc neměla chuť Coloramu kupovat, protože jsem se bála kvality, čekala jsem spíše nějakou na způsob Essence nebo Miss Sporty. Jednou jsem ale potřebovala konkrétní odstín, tak jsem vběhla do drogérky a protože jsem nechtěla žádný drahý a na Coloramu byla zrovna akce 1+1, vzala jsem. Teď už mám další dva a plánuji ještě další, protože mají skvělé barvy. Krytí je skvělé, u některých barev by stačila klidně i jedna vrstva, ale vždy dávám radši dvě. Štěteček mám nejradši od Rimmelovský, ale tenhle mi také vyhovuje. Co na tomto laku ale miluji nejvíc, je skvělá výdrž! Laky se mi neuvěřitelně rychle odštipávají, klidně i první den, ale tento s top coatem od NYC rychle uschne a výdrž je opravdu skvělá! Konečně jsem našla lak, který opravdu vydrží.

  • s top coatem skvělá výdrž
  • široká škála odstínů
  • vysoké krytí
  • dostupnost
  • nic


věk
15-24

nehty
pevné

tyto laky jsem si velice zamilovala.má širokou škálu odstínů a praktické balení,vytkla bych nižší obsah.když jsou tyto laky v drogériích ve slevě jen za 39kč,neváhám a kupuju si je.ještě bych vytkla,že musím vždy barvu nanášet vícekrát,aby nehet byl rovnoměrně zabarvený,jinak jsem s nimi velice spokojená a vřele doporučuji.

  • velký výběr barev
  • cena
  • musí se víckrát nanášet


věk
25-34

nehty
pevné

Další recenze od 6.2.2014 16:42:59

V létě jsem neodolala oranžovému odstínu, navíc v akci. Takže za nějakých 25 Kč super kup. Rozhodně nelituju. Na výběr je opravdu velká škála barev, takže si vybere určitě každá. Jedna vrstva kryje překvapivě dobře, ale dvě vypadají přece jen lépe. Lak jsem otestovala u moře, a překvapivě vydržel dost dlouho odolávat slané vodě, písku a žáru. Určitě si pořídím i jiné odstíny.

  • široká škála barev
  • cena
  • výdrž
  • jedna vrstva nekryje


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 6.4.2014 17:02:27

Tyto laky na nehty mám ráda, hned v několika odstínech. Výběr barev je velký a za super cenu, hlavně díky poměru cena - kvalita. Velikost flakonku je akorát, dá se dobře spotřebovat, aniž by vám tvrdnul. Štětečkem se lak dobře nanáší, stačí 1 vrstva ke krytí a rychle zasychá. Výdrž je přijatelná - zhruba ty 3 dny, což mi přijde nadmíru super u běžného laku z drogerie. Určitě doporučuji.

  • výběr odstínů
  • ok cena
  • 1 vrstva - dobré krytí
  • rychle zasychá
  • výdrž asi 3 dny
  • žádné


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 28.5.2014 18:02:04

Super laky ;) myslím že v dané cenové kategorii (jsou vážně levné!) těžko lepší najdete...nespočet barev a odstínů, nebudete vědět který si vybrat! já koupila hned napoprvé tři a velká spokojenost ;) nedoporučuji akorát ty s třpytkami apod., já mám "Polka Dots", na nehtech to vypadá nádherně ale dostat to dolu je opravdu boj a měla jsem pak z toho pěkně ošklivý nehty...jiank teď mají novou řadu "Bleached neons" dnes jsem si koupila odstín 241 a je úžasnej! ;)

  • dlouhá výdrž
  • nízká cena
  • nekonečná škála odstínů
  • stále nové barvy
  • nic ;)


Laky na nehty colorama jsem objevila asi před rokem. Mají opravdu úžasný výběr odstínů. Nehty vydrží pěkné asi 3-4 dny, poté se začnou na špičkách odlupovat. Nevím čím to je ale všechny béžové ostíny mi strašně rychle vyschnou. Poměr cena/kvalita si myslím že je dobrý. Nyní přecházím na gel lak, pokud nehty sundám, vrátím se k nim znovu.

  • výběr barev
  • cena
  • možná trochu výdrž


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 17.7.2014 14:42:11

Tak to je zvláštní. Někdo říká, že tyto laky kryjí hodně, já mám stříbrný se třpytkami a nekryje teda skoro vůbec. Je potřeba dát dvě až tři vrstvy. Zase ale rychle schne a dobře se nanáší, takže mám nehty nalakované za chviličku a výdrž je celkem dost dobrá, ty třpytky jdou těžko dolů, což je výhoda, jen tak něco je neodstraní. :) Určitě za tu cenu se to vyplatí. A mají ohromnou škálu odstínů, takže já určitě ještě nějaké další vyzkouším.

  • Odstíny
  • Cena
  • Výdrž
  • Slabé krytí


Další recenze od 2.10.2014 15:54:57

U laků Colorama jsem opravdu rozpačitá, jak hodnotit. Vlastním osm odstínů a kvalita mi připadá rozdílná. Laky č. 47 (stříbrné třpytky), 50 (třpytivý fialový), 54 ( tmavý třpytivý červený) jsou skvělé, konzistence dobrá, výdrž dobrá, dobře vypadají. Odstíny 53 (třpytkový růžový), 145 (tmavě červený), 67 (fialový) jsou tak střed, připadají mi hustší a potřebují víc vrstev k dokonalému vzhledu, než ty prvně jmenované. Naprostá katastrofa pro mě je lak č. 324, krásná světlounká barvička, ale je potřeba nanést asi milion vrstev, lak se krupičkuje, dělá bublinky, barva je nerovnoměrná. Lak téměř nedrží, druhý den si to můžu zopakovat. Další odstín, který si už nikdy nekoupím, je odstín č. 654. Barva je krásná, tmavě tyrkysová, dobře se nanáší, nevysychá, ale! Odlakování je hrůza, lak jde sice dolů lehce, ale strašně barví okolí nehtu, maže se úplně všude, mít ruce čisté je práce na několik hodin. Moc mě to mrzí, protože barva se mi velmi líbí, výdrž má dobrou, ale u jiných tmavších laků se mi toto nestává (samozřejmě - lehce se okolí a kůžička zamazat může, ale jde to vždy dobře dolů).

  • některé odstíny moc krásné
  • dobrý štěteček
  • dobrá výdrž
  • všechny odstíny nejsou stejně kvalitní
  • některé odstíny rychle houstnou


věk
15-24

nehty
přírodní

Naprosto jsem si tyhle laky zamilovala! Mají úžasnou škálu barev. Navíc dlouho vydrží a pořád vypadají nově. Opravdu asi moj nejoblíbenější laky, ale většinou je kupuju, když na ně narazím ve slevě třeba za 30kč nebo podobně, jinak jsou docela drahé, ale vůbec to nevadí, protože jsou velmi kvalitní! Takže rozhodně doporučuji všem:)

  • Velký štěteček
  • Sytost barev
  • Stačí jedna vrstva
  • Dlouho vydrží
  • Teochu cena


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 18.10.2014 14:34:09

Mám v několika odstínech a ani jeden není horší než druhý. Cenově dostupné, dokonce podle mého patří k těm levnějším (často v akcích), dostatek odstínů. Hlavní plusy jsou, že dokonce i bez podkladového laku mi bez odlupování vydrží i 4-5 dnů naprosto krásně nalakované nehty (zvládá běžné domácí práce) a to ani nejsou "ošoupané" špičky nehtů. Velmi dobře se mi pracuje se štětečkem, takže mi stačí 2 tahy a nehet je nalakovaný. Další výhodou je pro mě dobrá pigmentace, kdy nemusím dělat 2 vrstvu.

  • cena (často v akcích)
  • štěteček
  • odstíny a pigmentace - stačí jedna vrstva
  • dostupnost
  • nwvím


věk
35-44

nehty
lámavé

Další recenze od 3.11.2014 21:05:03

Na těchto lacích mě upoutal na první pohled krásný obal. Navíc byly v akci za pouhých 39 Kč, takže jsem se rozhodla je vyzkoušet. Vybrala jsem si dva odstíny. I když výběr byl hodně těžký, protože jich je v nabídce opravdu velké množství odstínů. Barva poměrně rychle zaschla. Jedna vrstva ovšem nestačí a je potřeba použít vrstvy dvě (minimálně). Docela mě překvapila výdrž. Lak vydržel bez problémů 4 dny a až poté se začaly olupovat špičky nehtů. Určitě si ještě nějaké další odstíny v budoucnu pořídím.

  • nízká cena
  • velký výběr odstínů
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 8.11.2014 19:11:02

Já jsem od tohto laku teda čekala mnohem víc. Možná jsem jen zvolila zlé odstíny, ale ty barvy byly strašně málo pigmentované, bylo potřebné nanést tak tři vrstvy. Navíc skoro všechny dělaly pruhy a nebylo možné je nanést rovnoměrně. Výdrž taky není žádná sláva. Líbí se mi široký výběr odstínů, taky celkem rychle schnou a jsou levné.

  • cena
  • barvy
  • slabá pigmentace
  • slabá výdrž
  • dělají pruhy


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 15.3.2015 15:33:30

Mam ráda Maybelline a jejich výrobky, proto nechápu tuto řadu laků..pro mě úplné zklamání..musím nanést alespoň tři vrstvy laku, má strašně slabou pigmentaci, flekatí a je řídký.. Štěteček mi přijde fajn, špatná je podle mě konzistence.. Znovu už si ho určitě nekoupím, vyhozené peníze.. Vůbec na nehtech nevydrží a brzy se začne loupat.. Za mě NE...

  • štěteček
  • řídký lak, špatná konzistence
  • dlouho nevydrží


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 22.6.2016 20:41:37

Hledala jsem lak v nějaké pěkné nude barvičce a v DMku měli zrovna slevu na tyhle laky. Po přečtení několika recenzí jsem si koupila odstín 31 a za mě ne. Lak se musí hooodně navrstvit, aby vůbec kryl a za dva dny de mi sloupnul. Přitom jsem ho měla na noze a tam mi laky za poloviční cenu (Miss Sporty) vydrží i dva tři týdny. Jedinými plusy je balení a odstín laku v lahvičce.

  • Odstíny
  • Krytí
  • Cena


Najlepší lak čo som kedy mala a to som mala aj také ako napr. Chanel. Tento lak má najdlhšiu výdrž a to aj bez použitia nadlaku a podlaku. Mne vydrží týždeň s tým, že mám mierne obúchané kraje. Štyri až päť dní je úplne bez porušenia. Treba použiť dve vrstvy. V prípade bledých možno aj tri. Ako každý lak - po minutí polky fľaštičky sa sním klasicky prestane dať pracovať. Cena je taktiež super

  • výdrž a cena
  • nemá


věk
15-24

nehty
slabé

Další recenze od 3.12.2016 18:14:54

Tyto laky vlastním zatím 3. Je zajímavé, že dva z nich (černý, fialový) jsou nejlepší laky, které jsem kdy měla, naprosto je miluju a nedám na ně dopustit (černý už mám 5. lahvičku) a jeden (bílý) je zase ten nejhorší, který jsem kdy měla. Černý a fialový: uschnou za jednu až dvě minuty, stačí jedna vrstva, krásné barvy Bílý: konzistence mléka, barva taky - ani 3 vrstvy nestačí, i po hodině se přilepuje na okolí Buď je tedy možné, že mám zrovna vadný kus, nebo je vadný celkově jen ten bílý. Každopádně koupím určitě znova, chci vyzkoušet i další barvy a černý je má stálice :) Co se ceny týče: 30kč, ve výprodejích i 20. Lahvička se mi sem tam otevře tak, že mám v ruce jen vršek a plastová část se štětečkem zůstane v laku, ale stačí vršek hodně přitlačit a takhle otevřít a je to v pohodě.

  • Rychle schnou
  • Krásná konzistence - stačí jedna vrstva
  • Výrazné barvy
  • Cena
  • Bílý mám vadný kousek, nebo je vadný celkově
  • Sem tam problémy s vrškem


Lépe hodnocené

PUPA Lasting Color

5 100% 6 recenzí

Zoya Nail polish

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

MUA Nail Varnish

3.6 65% 5 recenzí