Avon Nailwear Pro recenze a zkušenosti

Laky na nehty Avon Nailwear Pro
Laky na nehty Avon Nailwear Pro - obrázek 1
Laky na nehty Avon Nailwear Pro - obrázek 2
5 3.9 20
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 60% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 49 - 149 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 20 recenzí
  • Výrobce Avon

Recenze produktu
Avon Nailwear Pro

věk
25-34

nehty
lámavé

Lak od Avonu jsem si koupila jen proto, že byl zrovna v akci, mám oblíbenější značky laků, ale i tak jsem celkem spokojená. Jako první - objem 12 ml. Myslela jsem si, že nemám šanci jej spotřebovat, ale pravdou je, že už ho mám rok a půl a stále se s ním lakuje perfektně! V lahvičce nezasychá (ani kolem uzávěru) a má stále stejnou konzistenci. Má úzký štěteček a je potřeba nanést alespoň dvě vrstvy. Používám odstín Coral Reef a má stejnou barvu jako v katalogu.

  • výdrž
  • nevysychá
  • v akci se dá sehnat za dobrou cenu
  • objem 12 ml
  • krycí schopnost


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 29.7.2012 16:41:56

Z Avonu si laky objednávám, dle mého jsou za tu cenu dost kvalitní... Některé kryjí hůře nebo pruhují, ale jinak jsem spkojená a co velmi oceňuji je to, že se neodlupují, srovnala bych s laky GS. Ale Avon lak mi vydrží opravdu nejdéle... Šteteček je celkem ok, ale mezi favority patří Rimelly a GS. Lak opravdu nevysychá a vydrží dlouho. Co nemají až tak dobré jsou pečující laky. Ale měla jsem levandulový olej na kůžičku a ten je ok... :)

  • Neodlupují se - výdrž
  • Cena
  • Aplikace
  • Krytí (kromě pastelových barev)
  • Mohlo by být ještě více barev


věk
25-34

nehty
přírodní

laky mají pro mě velmi lákavé barvy,ale jejich výdrž je přímo katastrofální. Nanáší se celkem dobře, některé odstíny ale pruhovatí a špatně kryjí. Výsledek vydrží opravdu 1-3 dny, pak se nehty musí opravdu odlakovat, vypadají hrozně. Taky tyhle laky hodně rychle ztrácí lesk. Nekupuju, byť mě lákají.

  • krásné barvy
  • pruhovatí
  • špatně kryjí
  • absolutně nedrží


věk
25-34

nehty
pevné

Další recenze od 13.10.2012 12:10:59

Laky od Avonu jsou výborné. Moc nechápu jak někomu mohou nedržet:) Když se použije base coat vydrží mi lak i týden bez nejmenších problémů. Před použitím se musí dobře prohrkat a po té kryjí krásně po dvou vrstvách. Nevím jak je možné, že tyto laky ve flakonu vydrží beze změny tak dlouho, mám spoustu laků i dva roky a lak nezměnil ani konzistenci, ani krycí schopnost. Další plus je opravdu rychlé schnutí na nehtech. Jediné co bych vytkla je malá škála barev. Kdyby Avon rozšířil nabídku alespoň o 10 barev, vůbec bych se nezlobila:)

  • cena výdrž konzistence rychlé schnutí na nehtech
  • malá škála barev


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 27.12.2012 23:54:47

Mám několik kousků, které jsem dostala. Sama bych si je asi nekoupila. Připadá mi, že se odstíny kvalitou dost liší. Některé jsou fajn, kryjí, nepruhují. Jiné zase naopak pruhují dost a celkově se pak špatně lakují. Štětečky laků od Avonu mi moc nevyhovují, často s nimi přetahnu. Výdrž průměrná až podprůměrná. Mně vydrží laky normálně na nehtech týden, tyto spíše méně. Za mě celkově průměr.

  • hezké odstíny
  • podprůměrná výdrž
  • štěteček
  • některé pruhují


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 28.12.2012 13:57:44

Pořídla jsem si odstín Perfectly flesh. Balení mi vyhovuje, víčko se dobře drží a štěteček je akorát velký. Barva je také moc pěkná, poměrně sytá, stačí 1 - 2 vrstvy pro plné krytí. Lak celkem rychle schne a má slušnou výdrž (4 dny bez větších problémů) bez nadlaku. Problém je ale s jeho aplikací. Je trochu víc vodový, pruhuje a slévá se do nehezkých map a fleků. Většinou aspň jedno nehet odlakovávám, než se mi povede ho nalakovat jakž takž. Tyhle nevýhody mě přivádí k šílenství a tak si ho znovu už nepořídím a nejspíš nebudu zkoušet ani jiné odstíny.

  • Hezké barvy
  • Krycí schopnost
  • Výdrž
  • Trošku vyšší cena
  • Pruhuje
  • Slévá se do map


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 13.3.2013 22:05:41

S barevnými laky od Avonu jsem maximálně spokojená. Rychle schnou, výdrž dobrá, vydrží mi klidně přes týden. Mám krásnou zářivě růžovou barvičku (odstín Viva pink), vpadá přesně jako od Matella :D, dříve jsem měla i jiné odstíny. Edice těchto laku - Nailwear PRO je mnohem lepší než jiné edice barevných laků od Avonu a nabízí trendy odstíny

  • trendy odstíny
  • Nailwear Pro je nejlepší edice laků od Avonu
  • výdrž
  • sytost barev
  • rychle schnou
  • dostupnost


věk
15-24

nehty
pevné

Další recenze od 31.3.2013 16:53:51

Snad nejlepší laky co jsem kdy měla. Narozdíl od rychleschnoucí verze nežmolkují a hned nevysychají. Krásné odstíny, jeden mám na nechtech víc než týden a je uplně minimálně, skoro vůbec neoloupaný. Za tu cenu podle mě lepší nesehnatelné, jediné co bych vytkla- uvítala bych větší štěteček, jinak určitě doporučuji.

  • krásné odstíny
  • krycí schopnost
  • výdrž na nehtech
  • cena
  • mohl by být větší štěteček


věk
25-34

nehty
přírodní

Asi jsem divná, ale mně tyto klasické laky od Avonu nevyhovovaly a nevyhovují doteď. Mají na můj vkus docela dost úzký štěteček, dělají pruhy, k pořádnému krytí jsou třeba dvě vrstvy. Nedrží a hned se olupují - opravdu jsou to jedny z nejhorších laků, co jsem kdy měla, to i levnější značky typu Essence a Miss Sporty mi příjdou o dost lepší. Navíc mi snad všechny tyto laky poměrně brzy zhoustly. Takže za mě bohužel už ne.

  • pro mě bohužel žádné
  • úzký štěteček
  • dělají pruhy
  • k dokonalému krytí je třeba min. 2 vrstev
  • houstnou


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 12.4.2013 17:05:01

Nevím, co si o těchto lacích mám myslet. Mám jich několik, ale všechny mají jinou pigmentaci i výdrž. Nejlépe mi držel takový tmavý bordó, ale naopak nejhorší výdrží byl takový světle růžový pastelový. U obou byly třeba 2 vrstvy, aby byla kryvost akurátní. Ten růžový se mi začal loupat už druhý den, ale naopak ten červený mi krásný vydržel týden. Je to sázka do loterie, ale za plnou cenu bych si ho už nekoupila.

  • široká škála odstínů na výběr
  • u každého odstínu je jiná výdrž i pigmentace


Další recenze od 11.7.2013 20:30:01

Mám 3 druhy tohoto laku od Avonu. Jsem s nimi celkem i spokojená, ale žádný zázrak to není. Nalakované nehty mi vydrží minimálně 5 dní, což je vážně super. Dalším plusem je také množství laku. Dříve jsem používala pouze laky od Avonu a tento lak mi vydržel asi kolem roku, takže to je i docela výhodné. Mínusem těchto laků u mě je, že při dlouhodobém používání se mi nehty začaly lámat a musela jsem nanést 2 a více vrstev laku, abych docílila požadované barvy. Řekla bych tedy, že tyto laky nejsou žádný zázrak, ale ani propadák.

  • výdrž laku
  • množství
  • barvy
  • při dlouhodobém používání poškození nehtů
  • špatné krytí


Další recenze od 28.8.2013 20:01:12

Z týchto lakov mám asi 10 kúskov a som s nimi spokojná, majú krásne dotiene, vydržia dlho, lesknú sa, a aj schnú veľmi dobre. Laky mi držia bez zmeny konzistencie dosť dlho, Určite odporúčam kúpiť, keď sú v akcii, inak mi prídu relatívne drahé. Jediné, čo mi sem tam vadí, je manipulácia, lebo štetček je dosť úzky, mne vyhovuje skôr hustý široký a plochý,avšak vďaka kvalite lakov si ich zakúpim znova, mám aj cyklaménová,aj tmavé,aj červené aj svetlé, všetky držia, treba 2 vrstvy tradične, bez top coatu držia aj 5 dní.

  • dobre drží
  • lesk
  • veľa odtieňov
  • cena
  • štetček by mohol byť hustejší


Další recenze od 7.10.2013 00:36:25

Laky od avonu jsou pro mne jedny z nejlepších. Dobře se nanáší, vydrží 4-6 dní bez chyby s tím, že lakuji 2 vrstvy a nejvíc perfektní jsou v tom, že v lahvičce nezasychaj. Jakýkoliv jiný lak mi pokaždý po nějaké době užívaní zachnul a zhoustl a špatně se s ním malovalo. S avonem laky vydrzi opravdu dlouho a nemeni konzistenci a krasne se s nima maluje i po roce

  • kvalita barva cena vydrz schnuti
  • nic


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 9.4.2014 22:28:52

Vyzkoušela jsem v minulosti mnoho odstínů a bohužel žádný z nich mě nepřesvědčil o kvalitách produktu. Celkově zn. Avon nemusím a ani tento lak není výjimkou. Myslím, že v drogerii je spousta laků, které udělají stejnou či dokonce lepší službu a za menší cenu, i co se týče výběru odstínů. Lak špatně kryje, strašně dlouho zasychá - i po hodině jsem si schopná nově lakové nehty poničit a výdrž laku asi jen 1 - 2 dny. Za mě žádná pozitiva bohužel.

  • žádné
  • cena
  • špatně kryje
  • dlouho zasychá
  • nízká výdrž


věk
25-34

nehty
přírodní

Lak Nailwear pro jsem si koupila v sadě s dalšími produkty za skvělou cenu, kdy mi šlo spíše o ostatní produkty v sadě a samostatný lak bych si nekoupila. Byla jsem, ale mile překvapená mám sytě křiklavě růžový a barva je skvělá. Lak kryje v jedné větší vrstvě. Lak vůbec nezasychá a netvrdne v lahvičce což je super. Jediné co, tak by mohl být větší štěteček, určitě koupím nějakou další barvičku, až bude v akci

  • nezasychá v tube
  • kryje v jedné větší vrstvě
  • cena v akci
  • krásné barvy
  • tenký štěteček


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 15.11.2014 20:39:17

Tento lak jsem dostala a jsem s ním spokojená. Bronzová je moc pěkná a po dvou vrstvách i dost výrazná. Lahvička je poměrně velká, ale lak v ní nezasychá. Konzistence mírně hustší, ale ještě se to dá. Co mně vadí je úzký štěteček. Mají spoustu barev, takže bych určitě doporučila vyzkoušet, ale já už si ho nekoupím, možná časem.

  • výdrž
  • sytost
  • množství
  • štěteček
  • cena


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 20.4.2015 00:14:36

Tieto laky mám moc rada, mám niekoľko odtieňov a zatiaľ som nespokojná nebola. S lakmi sa dobre pracuje, neschnú dlho, nesmrdia, výdrž je dobrá, na výber je veľa pekných farieb, cena nieje vysoká. jediné čo by sa im dalo asi vytknúť je dostupnosť. Chápem že Avon je katalógový predaj ale bola by som rada keby mal aj nejaký obchod kd by som si mohla laky prezrieť a hneď kúpiť.

  • cena
  • pekné farby
  • dobrá výdrž
  • dobre sa s nimi pracuje
  • neschnú dlho
  • nesmrdia
  • dostupnosť len u Avon lady(chápem že Avon je katalógový predaj ale určite by som ocenila aj nejaký


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 10.3.2016 08:46:59

Tento lak som dostala ako darček, asi pred 4 rokmi, k objednávke v Avone, v odtieni Real red. A aj po 4 rokoch je stále tekutý ako nový! Má dobrú kryciu schopnosť, takže sa nemusím zdržovať opakovaním nanášaním vrstiev, ktoré vedie k rýchlejšiemu olupovaniu laku. Štetec mi vyhovuje, nie je ani moc tenký, ale ani moc široký. Balenie je pomerne veľké - 12 ml.

  • ani po dlhej dobe nehustne
  • pigmentácia
  • krycia schopnosť
  • veľké balenie
  • cena, pokiaľ nie je v zľave


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 10.3.2016 14:05:23

Jeden z mých nejoblíbenějších laků na nehty je právě tento od avonu. Má spousty krásných odstínů a nové stále přibývají. Kryjí v jedné vrstvě, což je moc fajn, když nemáte čas čekat na zaschnutí jednotlivých vrstev. Schne také poměrně rychle, i když já mu raději pomáhám kapičkami pro rychlé schnutí. Raději ho také doplňuji povrchovým lakem, aby nebyla vrstva na nehtu tak slaboučká a nehty nebyly příliš lámavé.

  • odstíny
  • rychle schne
  • výdrž
  • velké balení
  • netvoří příliš velkou vrstvu


Lépe hodnocené

PUPA Lasting Color

5 100% 6 recenzí

Zoya Nail polish

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Astor Quick´n go 45sec

3.9 73% 10 recenzí

Maybelline Colorama

3.8 72% 52 recenzí

Hůře hodnocené

Rimmel Super Gel

3.7 67% 3 recenze