Astor Volume Diva Curve Me Sexy Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Astor Volume Diva Curve Me Sexy Mascara
Řasenky Astor Volume Diva Curve Me Sexy Mascara - obrázek 1
Řasenky Astor Volume Diva Curve Me Sexy Mascara - obrázek 2
5 3.5 10
  • Průměrné hodnocení 3.5
  • 60% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 150 - 300 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Astor

Recenze produktu
Astor Volume Diva Curve Me Sexy Mascara

věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 17.3.2017 18:09:20

Řasenka má šikovný gumový kartáček,který velice dobře rozčeše a oddělí řasy.Celkem hodně prodlouží,natočí a natočeně řasy udrží po celý den.Objem moc velký nedodá,ale i tak jsou řasy po této řasence pěkné.Déle zasychá.Nežmolkuje,dlouho vydrží.Celkem slušná řasenka.Doporučuji,koupila bych klidně znova.

  • prodlouží
  • rozčeše
  • oddělí
  • natočí
  • nežmolkuje
  • objem


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 30.6.2014 14:57:59

Přiznám se, že jsem si jí kdysi dávno v drogerii všimla hlavně kvůli tomu kýčovitému růžovému obalu a nakonec jsem u ní zůstala skoro rok. Mám dlouhé a husté řasy, ale jsou celkem světlé, takže čekám především to, že mi je řasenka obarví pěknou, ale ne příliš kontrastní černou barvou, a že mi nebude opadávat pod oči nebo dělat šmouhy na spodním víčku. Tahle pod oči občas opadávala (hlavně když už vysychala) a rozpíjela se, ale to mi dělaly všechny laciné řasenky... Barva je intenzivně černá - tedy aspoň vůči mému obličeji vypadala dost nepřirozeně (ale na to člověk přijde, až když vyzkouší řasenku, která vypadá lépe). S kartáčkem se pracuje dobře, nemám výhrady.

  • kartáček
  • dlouho vydrží
  • opadává pod oči
  • rozpíjí se


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 18.10.2013 14:53:44

Tuhle řasenku jsem si jednou koupila na zkoušku místo mé obvyklé The Falsies od Maybelline, kterou zatím považuji za nejlepší, co jsem kdy měla. Volume Diva se ve srovnání s ní udržela docela dobře :) Řasy mi prodloužila, zvýraznila, celkový výsledek byl dost dobrý. Myslím tedy, že se jedná o velice slušnou řasenku, kterou bych si znovu koupila. Ovšem zůstanu u The Falsies.:)

  • prodlouží
  • zvýrazní
  • dobrý kartáček
  • po nějaké době se drolí, ale je pravda, že už ji mám dlouho


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 28.6.2013 18:18:21

Tuto řasenku mám celkem ráda, i když jsem si jí koupila jen kvůli krásnému obalu :-) Řasy nijak nezahustí, což ani nepotřebuji, zato je moc hezky prodlouží a natočí, výsledný efekt stojí za to. Pravda je, že po měsíci používání, když už trochu vyschla, je dojem ještě lepší než na začátku, kdy sem tam nějakou řasu slepila. Jinak ke konci dne se může trochu rozmazávat.

  • prodlouží
  • natočí
  • obal
  • ke konci dne se rozmazává


Další recenze od 2.6.2013 14:02:03

Ve výběru jsem se přehmátla a taky jsem na to doplatila.Řasenka není vůbec dobrá. Řekla bych, že snad vypadám lépe bez ní, než s ní... a to už je co říct. Je pro mě velké zklámání... a navíc ani cena není nízká.Tuhle holky nekupujte. Nevytvoří absolutně nic, co slibuje. Ba naopak to ještě zhorší.To co vytvoříte kleštičkama naprosto zhatí.

  • žádné
  • naslibuje,ale nesplní
  • nenatočí
  • objem ještě zhorší
  • slepuje
  • kartáček vám nabarví i víčko


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 30.4.2013 12:39:29

Původně si jí - na mé doporučení - nedávno koupila mamka, ale nevyhovoval jí kartáček, tak jsem si jí nakonec nechala a jí dala na vyzkoušení One by One. Já už jsem jí dříve měla, dostala jsem jí dárkem a byla to trefa. Sama bych po této řasence nesáhla, ale teď vím, kam zamířit, když budu chtít doplnit řasenkovou sbírku :-)

  • kartáček
  • prodlouží
  • nezahustí


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 3.4.2013 15:53:27

Řasenka je skvělá! Krásný obal a ten kartáček jsem si oblíbila hned! 5asy krásně rozdělí, rozčeše, lehce nakroutí. Nedělá objem což je škoda. Ale to natočení není moc velké, jak řasenka slibuje. Ale jako jediná ze všech co jsem měla tak nežmolkatí. Koupím si ji znovu až budu mít zase třeba kupón do dm. Barva byla černá, nebyla nevýrazná, jak jsem se dočetla.

  • obal
  • cena
  • kartáček
  • nežmolkatí
  • češe řasy
  • nic


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 3.4.2013 08:53:26

Řasenka vypadá moc hezky, to jo, dokud se s ní nezačnete malovat. I kdybych se na hlavu stavěla, nedokázala by mi vykouzlit ani z půlky takový dojem hustých řas, jako všechny ostatní řasenky včetně těch hodně levných např. od Essence. Řasy spíš tak jemně přibarví, ale to je všechno. Žádné natočení, které řasenka slibuje, se taky nekonalo. Barva mi navíc připadá spíše do šedomodra než do černa. Za mě rozhodně už NE.

  • Nežmolkuje
  • Hezký obal
  • Nenatáčí, jak slibuje
  • Barva není černá, spíše šedomodrá
  • Neprodlužuje, spíš řasy jen lehce přibarví
  • Cena neúměrná nulovým schopnostem


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 16.1.2013 17:47:40

Velmi mne překvapila, jelikož s řasenkami této značky moc dobrých zkušeností nemám. Nedělá žmolky, řasy jsou výraznější a vypadají delší. Dalším plusem této řasenky je, že hned tak nevyschne. Obal je určitě líbivý. Znovu bych si ji však nekoupila už z toho důvodu, že ráda zkouším nové řasenky a tato není až takový zázrak, že bych u ní zůstala.

  • zvýrazňuje a opticky prodlužuje
  • cena
  • nic


věk
25-34

oči
šedé

Řasenka má příjemný gumový kartáček, který je takovou zlatou střední cestou mezi tvrdým plastovým kartáčekm a klasickým kartáčkem. Přijde mi že takhle varianta kartáčku spojí výhody klasického kartáčku a plasového hřebínku. Maskara samotná mě nijak nenadchla - nenatáčí (ale natožení zafixuje - takže jako každá řasenka), pro vytvoření objemu není moc vhodná na vrstvení - cuckuje se (takže opět jako valná většina řasenek). Vyhotovat mi začala jako většina ostatních řasenek, až po tom, co trošku vyschla a já si ji doředila kapkou vodu - to pak získala bezva ridší konzistenci vhodnou i pro opakované nanášení.

  • kartáček
  • krásný obal
  • cenově přijatelná
  • nenatáčí a objem převratný nevytvoří


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Avon Řasenka Super Drama

3.5 63% 8 recenzí

Hůře hodnocené