Maybelline Define-A-Lash Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Maybelline Define-A-Lash Mascara
Řasenky Maybelline Define-A-Lash Mascara - obrázek 1
Řasenky Maybelline Define-A-Lash Mascara - obrázek 2
Řasenky Maybelline Define-A-Lash Mascara - obrázek 3
5 3.5 12
  • Průměrné hodnocení 3.5
  • 50% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 300 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Maybelline

Recenze produktu
Maybelline Define-A-Lash Mascara

věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 20.3.2012 18:16:37

Moje nejoblíbenější řasenka. Jako jediná mi řasy vůbec neslepí, krásně oddělí, má bezvadnou texturu, která netvoří vůbec žádné žmolky. Má plastový kartáček. Zezačátku možná bude někomu, kdo není zvyklý, připadat trochu tekutější a bude si muset zvyknout na kartáček, který je ohebný, po několika použitích je ale výborná. Je především na prodloužení, řasy prodlouží nádherně, moc velký objem ale nedodá.

  • krásně oddělí a prodlouží
  • vůbec neslepuje
  • nedělá žmolky
  • ..


Další recenze od 14.4.2012 11:15:36

Jedna z nejhorších řasenek, co jsem kdy měla. Řasy téměř vůbec nenalíčí. Pro ty, kteří mají dlouhé a husté řasy od přírody budiž, ale pro mě tedy určitě ne. Kartáčke je příliš umělý, párkrát se mi povedlo se s tím šťouchnout do oka. Opravdu nedoporučuji.

  • žádná
  • Nenatočí
  • Nezahustí
  • Neprodlouží
  • Příliš umělý a ostrý kartáček


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 14.4.2012 14:03:21

Tuto řasenku nedoporučuji. Řasy neprodlouží ani nezahustí. Líbil se mi sice kartáček ale nemá žádný efekt... Nebo alespoň pro mě ne. Kartáček je hezky ohebný a dostanete se s nim i ke krátkým řasám. Ale náplň je na můj vkus až moc tekutá, takže trvá než na řasách zaschne a tím ty řasy jakoby klesnou a nejsou tak hezky natočené.

  • žádné
  • neprodlouží
  • nezahustí
  • moc tekutá


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 14.7.2012 12:06:12

Řasenka je fajn pokud chcete jen lehce obarvit světlé řasy / konce řas, které jsou normálně průhledné a nechcete, aby si kdokoliv všiml, že řasenku máte. Pro mě je dost nepříjemné, že kartáček není pevný a ohýbá se a také, že je umělý (což ale v tomto případě zabraňuje nánosu barvy). používala jsme na doma. Nijak hezkých nebo výrazných řas nedocílíte, takže pokud máte rádi délku, objem, extra černou tak sáhněte jinam.

  • cena
  • gumový kartáček se ohýbá
  • řasy skoro nenamaluje


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 25.7.2012 03:41:49

Dle mého názoru nejlepší řasenka od Maybelline. Nebo alespoň mě vyhovuje nejvíce. Jsem velmi spokojená s (gumovým) kartáčkem. Velmi dobře se s ním pracuje. Řasenka hezky zvýrazní řasy, hlavně je krásně prodlouží. Řasenka neslepuje, řasy jsou dobře oddělené. Doporučila bych těm, co hledají řasenku spíše prodlužující než objemovou.

  • cena a dostupnost
  • kartáček
  • neslepuje řasy
  • dobře se s ní pracuje
  • krásně prodlužuje řasy
  • objem by mohl být větší


Další recenze od 27.8.2012 10:44:33

Tady ta řasenka je pro mě absolutně bezkonkurenční. Prodlouží a vůbec neslepuje, hezky řasy rozčeše a vůbec neslepuje. Jediný mínusko vidím v tom, že vyloženě nezahušťuje-nedělá veliký objem. Přesto je to jedna z nejlepších řasenek,co jsem vyzkoušela.

  • prodlouží
  • vůbec neslepuje
  • efekt mrkací panenky
  • možnost více vrstev
  • nedrolí se
  • vydrží celý den
  • neudělá objem


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 15.5.2013 21:00:58

Tuhle řasenku úplně miluji. Používám jí už přes 4 roky a neměnila bych. Pro mě nejlepší volba skvěle rozčeše, oddělí a natočí a prodlouží řasy. S touto řasenkou mi připadá, že mám řasy až do oblak. Určitě koupím znovu. Za mě nejlepší řasenka, co jsem kdy měla. Existuje i ve vodoodělné formě. Takže já DOPORUČUJI NA 100%!

  • natočí řasy
  • prodlouží řasy
  • oddělí řasy
  • cena


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 16.5.2013 08:25:39

Výborná řasenka od Maybelline, za skvělou cenu. Řasenka má plastový kartáček, výborně řasy oddělí a prodlouží. Já mám problém, že mi většina řasenek neoddělí řasy a pak mám na očích "chuchvalce" řasenky, ale ne hezké dlouhé řady. Vyhovují mi tyto plaskové kartáčky u řasenkek, já doporučuji tuto řasenku na 90 %, jsou i lepší.

  • oddělí
  • nic


věk
25-34

oči
modré

Tuto řasenku jsem dostala jako dárek, sama bych si ji asi nekoupila, ale musím říct, že nejhorší určitě není. Je sice pravda, že pro někoho, kdo má svoje řasy krátké a řídké tato řasenka určitě určena není, ale mně docela vyhovuje. Nejvíce se mi líbí, že nedělá žádné žmolky, neslepuje, neobtiskává se a líčení s ní působí velmi přirozeně. Na pružný kartáček jsem si musela chvíli zvykat, ale teď mi to už nevadí.

  • nežmolkuje
  • neslepuje řasy
  • řasy moc nezvýrazní


Tuhle řasenku jsem koupila ve výprodeji v Rossmanu! Za 50 Kč, zaujal mě velmi obal a taky kartáček, připomel mi kartáček od Miss Sporty, tahle řasenka je boží. Strašně moc prodlouží řasy, dříve mi nešly řasy obarvit dole, mám je hodně dlouhé a težko se mi pracovalo s kartáčkyy. Tahle řasenka to umí, jediný nezvyk je, že je tento kartáček takový ohebný, ale to nevadí :-). Určitě zkuste! Moc nezahustí, spíše oddělí a prodlouží.

  • kartáček
  • pěkný obal
  • žádný


Tato řasenka je velmi šikovná, dokáže vytvořit jak přirozený vzhled tak i výraznější navrstvenější a to bez žmolků a muších nožek. Neslepuje ani při 4 vrstvách a pořád vypadá přirozeně a přitom dělá výrazně elegantní oči. Kartáček je sice měkký, ale o to líp se s ním dostanete bezpečně k oku a přuzpůsobíte tvaru víčka. Dobře se mi s ní pracuje a to nejsem bůhví jak šikovná. Vyplatí se do ni investovat. Přirozeně prodlouží a pročeše, neslepuje čili dělá decentní objem. Navíc je ideálně černá. Je to moje oblíbenkyně, ikdyž jsem na ni poaźapoměla na dlouhou dobu, kdy jsem zbytečně experimentovala s jinýma řasenkama.

  • pročeše
  • prodlouží
  • neslepuje
  • lehce zahustí
  • nežmolkuje
  • přirozená pří více vrstvách
  • cena


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 23.9.2015 22:26:51

Vzhledem k tomu,že mi některé řasenky od této značky vyhovují,rozhodla jsem se řasenku vyzkoušet.Kartáček vypadal dobře,plastové kartáčky mi vyhovují.Řasy byly krásně oddělené,rozčesané,prodloužené.Objem řasenka neudělala téměř žádný,ale objemová řasenka to také není.U řasenek vyhledávám především natočení řas a to se bohužel také nekonalo.Tato řasenka vytvoří pěkný přirozený efekt na řasách,ale pro moje řasy není....

  • oddělí
  • rozčeše
  • prodlouží
  • nenatočí


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené