Astrid Ochranná regenerační tyčinka na rty recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Astrid Ochranná regenerační tyčinka na rty
Balzámy na rty Astrid Ochranná regenerační tyčinka na rty - obrázek 1
Balzámy na rty Astrid Ochranná regenerační tyčinka na rty - obrázek 2
5 4 31
  • Průměrné hodnocení 4
  • 71% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 15 - 50 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 31 recenzí
  • Výrobce Astrid

Recenze produktu
Astrid Ochranná regenerační tyčinka na rty

věk
25-34

Další recenze od 19.4.2018 16:06:39

Tento balzám používám už roky a jsem s ním spokojená. Jediná jeho nevýhoda spočívá v tom, že když nanesu silnější vrstvu, vytvoří se mi na rtech bílý povlak, což esteticky nepůsobí zrovna nejlíp. Ale stojí pár korun, takže to beru jen jako drobnou vadu na kráse. Nedávno jsem v drogerii zaregistrovala i nějakou novou "tmavou" verzi s multivitaminem a ta vůně mě naprosto uchvátila.

  • Střední až vyšší míra hydratace
  • Nízká cena
  • Při nanesení silnější vrstvy vytvoří na rtech bílý povlak


věk
15-24

Tento balzám na rty je vzhledem k ceně skvělý! ;). Na dlouho vyživuje a zvláčňuje rty, vydrží na nich dlouho, díky zkosenému tvaru se s ním dobře jezdí po rtech. Výhodou je, že vás tolik nezamastí, jako jiné. Tyčinka je dobře slisovaná. Je pravda, že trochu bílé rty dělá, ale ne nijak moc. Velikost je praktická do kabelky, víčko na ní drží. A naprosto miluji tu medovou vůni :).

  • Balení
  • Cena
  • Vůně
  • Tvar
  • Nezamastí
  • Zvláčňuje
  • Vyživuje
  • Velikost
  • Lehký bílý povlak


věk
25-34

Další recenze od 23.12.2016 21:38:56

Tento balzám na rty jsem měla již několikrát a ráda se k němu vracím. Je tuhý, takže se hůř nanáší, ale když už se nanese, stojí to za to - rty jsou krásně jemné a vláčné. Nemám ráda balzámy, po kterých se rty lesknou. Taky je super, že se rychle vstřebá, je ideální třeba pod rtěnku. Cena? Vzhledem ke kvalitě balzámu skvělá. Jediná nevýhoda je, že je moc tuhý, takže v zimě, když ho člověk třeba nosí s sebou, se může stát, že ztuhne ještě víc a nepůjde na rty natřít. :D

  • zvláční rty
  • příznivá cena
  • rty se po něm nelesknou
  • vůně
  • moc tuhý - v zimě může v kabelce ztuhnout a pak je nepoužitelný


věk
25-34

Další recenze od 11.1.2015 23:02:45

Mám jich doma několik, kupuji vždy když si doma zapomenu. Cena naprosto super. Balzám je kvalitní, skvěle hydratuje, na rtech vydrží poměrně dlouho než se vstřebá a nebarví. Vůně taková neutrální, mě moc příjemná není, ale dá se to vydržet. Balení klasické, za mě plus že balzám není napíchnutý na tyčce uprostřed, ta díra pak vypadá neesteticky :) Určitě koupím znovu.

  • cena
  • dobře hydratuje
  • vůně


věk
15-24

Další recenze od 20.12.2014 21:10:53

Koupila jsem ji jako takovou nouzovku na horách a nečekala jsem za tak nízkou cenu žádnou kvalitu, ale tento malý zázrak mě opravdu překvapil! Rty vypadají krásně, nelepí ani naopak nevysušuje. Navíc má takovou zvláštní vůni, ze které je tak nějak hned poznat, že je to opravdu léčivé. Někomu se možná ta vůně nebude zdát, ale to už je každého věc. Vřele doporučuji!

  • účinnost
  • cena
  • dobře vypadající rty
  • pro někoho možná vůně


věk
25-34

Další recenze od 4.10.2014 21:07:00

Moje dlouholetá stálice balzámů na rty. Jeho vůně mi vyhovuje, účinky má perfektní - vysušené rty ihned zvláční, účinek vydrží, samotná tyčinka mi i při každodenním používání taky vydrží delší dobu. Nebarví na rtech, oproti např. balzámům Balea nevytváří pouze mastný film, ale mým velmi suchým rtům opravdu pomáhá. Nedělá "cucky", vyhovuje mi prostě stoprocentně.

  • všechno
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 27.6.2014 17:59:06

Tento balzam som kupovala v Tescu,keďže som svoj Astrid rumanček(heřmánek) asi niekde stratila,ale je leto a teplo,pery sa vysušujú rýchlo.Má ale momentálne iný obal,alebo je na SR iný obal.Stál nejak 1€(cca 27,50kč) a vzala som ho len ako rýchlu pomoc.Doma som zistila,že má v sebe vitamín E a kakaové maslo,čo som naozaj nečakala.Je to veľmi príjemný balzam,ktorý fakt regeneruje a pri tom krásne hydratuje.Pery sú po ňom jemné a vyzerajú zdravšie.Som naozaj spokojná.

  • obsah vitamínu E a kakaového masla
  • naozaj jemné a hydratované pery
  • už po prvom použití boli pery krajšie
  • nemám žiaden


věk
35-44

Tak tento balzám na rty mě velmi zklamal a znovu ho určitě nekoupím.Rty mi spíše vysušoval,dokonce jsem po něm měla popraskané koutky.Špatně se nanášel.Vadil mi i nepříjemný pocit po nanesení,na rtech mi vytvářel jakýsi film či co.Vůně byla celkem příjemná.Poměrně nekvalitní obal - prasklé víčko.Balení jsem ani nedodělala celé.

  • vůně
  • vysušuje
  • nekvalitní obal
  • špatně se nanáší


věk
25-34

Další recenze od 18.11.2013 09:07:37

V létě nemám moc potřebu mazat se balzámem na rty. Za to v zimě bez balzámu tak mám rty popraskané a suché a šupinkaté ... ale nerada si mažu rty při cestě. Navykla jsem si používat rtěnky a tak přes ně přejet balzámem není úplně ono. Takže používám balzám ráno a potom na noc. Na to je tenhle Astrid ideální, protože nyní používám jenom takto s tím, že přes den nemám potřebu si rty přetírat balzámem a rty mám pořád zvláčněný. Pokud hledáte balzám, se kterým byste si rty přetírali během dne v mrazu, tak na to je špatný, protože v zimě tuhne a špatně se na rtech nanáší. Na domácí použití vytváří hutný povlak, který je pro mě příjemný a mám opravdu pocit, že rty vyživuje a zvláčňuje na rozdíl od jiné mé oblíbené značky, která rty zvláční na povrchu, ale za pět minut se můžu natřít znova. Dost tu píše o bílém povlaku - žádný bílý povlak jsem nezpozorovala. Shrnu to - na domácí použití super, na nošení ven moc nedoporučuju (tuhne v zimě, v létě teče)

  • zvláčňuje
  • vyživuje
  • příjemný hutný film (pro mě výhoda)
  • balení do špičky
  • neparfémovaný
  • v mrazech je tuhý a špatně se roztírá


věk
25-34

Tuhle tyčinku jsem si koupila snad poprvé... Před několika lety jsem si čas od času koupila malé balení růžové. Te jsem měla velmi vysušené rty a potřebovala jsem rychlou záchranu. Zkoušela jsem si mazat rty všemi možnými tyčinkami co jsem měla doma. Musím říct že po prvním použité tohohle balzámu se mi rty hodně zlepšily a do druhého dne jsem měla rty krásné a jemné. Rozhodně doporučuji a budu si ho kupovat i nadále :)

  • cena
  • uzdravení rtů
  • hydratace
  • obal ( začne samo otevírat)


věk
25-34

Další recenze od 26.3.2013 22:14:59

Balzám astrid považuju za takovou klasiku a s přihlédnutím k ceně naprosto perfektní. Odvede stejnou službu jako mnoho jiných mnohem dražších. Je to klasický hydratační balzám, svou funkci plní perfektně, ale nemá už nic navíc. Krásně hydratuje, na rtech vytvoří příjemnou nelepivou vrstvu. Nebarví ani nevoní, takže vhodný i pro chlapy

  • hydratace
  • konzistence
  • vhodný i pro chlapy
  • nebarví
  • nevoní


věk
25-34

Další recenze od 25.1.2013 15:23:13

Tuto tyčinku na rty jsem měla naposledy ještě snad v pubertě. A nedávno jsem se k ní vrátila. Líbí se mi vůně a hlavně její schopnosti. Na rtech dělá pěkný film, ale není příliš mastný. Je mi i sympatické, že ve složení je kakaové máslo. Rrty jsou krásně hebké a jemné. Předevčírem jsem dostala rýmu a věčným smrkáním jsem měla podrážděný nos a vrchní ret. Tahle tyčinka byla můj zachránce právě i v okolí nosu. Spolu ještě s placentou tvořili bezva dvojku. Doporučuju.

  • složení
  • cena
  • hydratace
  • prostě bezva
  • žádné


Další recenze od 16.12.2012 14:15:04

U tohoto balzámu mi strašně vadí jeho hutnost, protože na něj pak musím dost tlačit a bojím se, že ho zlomím. Také mi na rtech zanechává nějakou dobu po nanesení divný film. Po nějaké době se taky uvolňuje víčko. Jinak složení je v pořádku, ale nevyhovuje mi jako jiné. Cena je hezká. Už ho nekoupím.

  • cena
  • obsah vitamínu E
  • vzhled obalu
  • film na rtech po nanesení
  • přílišná hutnost


věk
25-34

Další recenze od 30.11.2012 14:46:40

Jeden z nejhorších balzámů na rty, co jsem vyzkoušela a že jsem jich vyzkoušela už hodně! Když dá člověk malé množství, tak nehydratuje. Když ho dá moc, tak má bílé rty. Prostě hrůza. Jediný, co se mi na ní líbí je to, že nestojí moc a člověku není líto, že ji vyhodí.

  • žádné
  • nehydratuje
  • dělá bílé rty


U tohoto balzámu na rty se mi libí vůně. Další pozitivum je určitě cena. Dostupnost je dobrá. Koupila jsem ho v Albertu. Co mi na něm vadí je, že barví rty do bíla. Takže, když jsem na to zapomněla a použila jsem ho na veřejnosti, tak jsem byla asi trochu za exota. Kvalita je celkově řekla bych průměrná.

  • vůně
  • cena
  • barvení do bíla


věk
25-34

Další recenze od 25.8.2012 15:33:58

Hvězda mezi balzámy na rty! V obchodě si mě získal svou vůní a cenou, doma pak dokonalou hydratací. Je pravda, že na rtech zanechává jemný film, ale používám ho jen na noc (přes zimu občas i během dne pod rtěnku/lesk), takže mě to nijak neomezuje. Od té doby, co ho pravidelně používám, nemám problémy se suchými, popraskanými rty a to dokonce ani v zimě.

  • vůně
  • hydratace
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 27.6.2012 08:23:50

Tento balzám jsem si koupila,když jsem měla vážně hodně popraskané rty a můžu jedině říct,že na léčení a hojení rtů je úžasný.Má příjemnou vůni,příjemný na rtech.Co se mě na něj,ale nelíbí je,že zabarvuje do bíla. Myslím,že příště bych sáhla raději po Labellu.

  • pomáhá na popraskané rty
  • má příjemnou vůni
  • příjemný na rtech
  • zabarvuje do bíla


věk
35-44

Další recenze od 27.6.2012 00:54:53

Pokud jde o hydrataci, je tento balzám určitě jeden z těch lepších a účinnějších, z této cenové kategorie každopádně. I hodně suché rty vyživí a zvláční, v tomto směru jsem s ním spokojená. Co mi na něm ale hodně vadí, je jeho vůně, která mi není příjemná, a pak taky to, že na rtech vytváří bělavý povlak. Během dne tedy docela špatně použitelný, dávám si ho už jen na noc. Škoda, z těchto důvodů si ho už znovu kupovat nebudu.

  • dobrá hydratace
  • cena
  • nepříjemná vůně
  • bělavý povlak na rtech


věk
25-34

Další recenze od 16.4.2012 19:07:51

Tato tyčinka na rty se hodí spíše pro méně náročné. Sice krásně voní(ale jak tu čtu nějaké recenze, tak toto je hodně individuální), docela obstojně hydratuje a dá se sehnat za dobrou cenu, ale při delším používání začne spíše vysušovat, než hydratovat.

  • vůně
  • cena
  • dostupnost
  • po delší době používání začne vysušovat


věk
25-34

Jeden z balzámů, který vyzkoušel snad každý. Balzám rty hydratuje a oživuje. Akorát mi vadí, že rty mírně zabarvuje do bíla a není nijak parfémovaný. Patří mezi jedny moje nejlepší a cenou se vyrovná i dražším výrobkům, které avšak nejsou tak kvalitní jako tento.

  • hydratuje
  • dobrá cena
  • divná vůně a zabarvuje do bíla


věk
25-34

Další recenze od 16.4.2012 16:52:39

Docela dobrý balzám a naprosto výhodný poměr - cena: kvalita. Myslím že tento Astrid se vyrovná i jiným dražším balzámům. Rty hydratuje, nějaké větší popraskání už ale nezachrání. Sice nemá žádnou výrazně příjemnou vůni nebo chuť, ale za mě tedy velmi kladné hodnocení.

  • hydratuje
  • cena
  • vůně


věk
25-34

Další recenze od 16.4.2012 16:00:27

Jediný lůj co používám už pár let. Oproti jiným drahým a neúčinným lojům je tento opravdu efektivní. Rty hydratuje, zvláčňuje a zanechává příjemný lehký film proti dalšímu vysušování. Používám ho i na suchá místa na obličeji. Miluji jeho klasickou vůni, která mě nikdy neomrzí.

  • vůně
  • hydratace
  • zvláčňuje
  • všestranné použití
  • pomalejší vstřebávání


věk
25-34

Další recenze od 14.4.2012 10:23:03

Tenhle balzám jsem si oblíbila a velice mi vyhovuje. pokud si ho namažete na rty hodně tak dělá bílý film ale jinak se velmi dobře nanáší, hezky voní, zjemňuje rty a ulevuje od pálení. Za tak dostupnou cenu nemohu říci jen, že za mne ano. Jen při vysokých teplotách se roztéká. Vyhovuje mi více než dvakrát tak dražší Labello. Víčko se při častém použití uvolní a potom tak pevně nedrží.

  • lehce se roztírá
  • vůně
  • zjemňuje rty
  • levný
  • roztéká se
  • dělá bílý film
  • víčko


věk
25-34

Další recenze od 29.3.2012 11:13:04

Mě tento balzám na rty příliš nevyhovuje, je pravda, že je příjemně hydratační. - ale za mě vytváří na rtech bílé mapy a okraje, což nemám u balzámů ráda. Používá ho můj partner, protože nebarví. Za mě ne.

  • hydratuje
  • bílé mapy


věk
25-34

Další recenze od 27.3.2012 10:43:22

Takový průměr. Neurazí, nenadchne. Poměrně hezky hydratuje, ale hrozně mi vadí, že vytvoří na rtech takový bílý povlak a pak chvíli trvá, než se vstřebá. Nevyhovuje mi i tvar "do špičky", mám raději "placaté" jako např. labello. Ale velmi příjemně voní a cena není nijak strašná. Znovu si jej ale asi už nekoupím.

  • příjemná vůně
  • hydratace
  • cena
  • vytváří na rtech bílý povlak a chvíli trvá než se vstřebá
  • tvar "do špičky"


věk
25-34

Další recenze od 27.3.2012 10:28:34

Skvělý balzám na rty. Stále se k němu vracím. Pro mě je to 100% nejlepší bezbarvý balzám na rty a také nejvíce hydratační balzám. Je velmi jemný, příjemný na rtech, pěkně voní (ale ne příliš silně). A je k dostání snad ve všech drogériích za super cenu. Trošku horší je balení, protože se brzy opravdu začne sám od sebe otevírat (nedrží víčko).

  • hydratace
  • cena
  • vůně
  • balení


věk
25-34

Další recenze od 27.3.2012 08:32:25

Jeden z nejlepších balzámů na rty, moc neslibuje, ale funguje a to i na hodně vysušené až popraskané rty, používáme ho s mužem na zimu. Je bez zbytečných parfumací, příchutí, bezbarvý, určitě si ho zase koupím.

  • Hydratace
  • Cena
  • Nevím o žádném


věk
25-34

Další recenze od 27.3.2012 00:52:54

Skvělej balzám na rty. Perfektně promašťuje, nebarví a nemá žádnou příchuť :) Rty mi krásně zjemňuje a hydratuje. Nosím ho vždy v kapse u bundy a mažu kdykoliv si vzpomenu. Ráda si s ním taky v kapse hraju, otevírám a zavírám víčko :D Bohužel po několika otevření a zavření se víčko "ošoupe" a už nedrží zavřený :( ale odpustím mu to, hrát a mazat se s ním budu i nadále :)

  • Cena
  • Hydratace
  • Bez příchuti, vůně a zabarvení
  • Víčko! :D


věk
25-34

Další recenze od 25.3.2012 09:34:08

Velice příjemný balzám na rty, navíc za opravdu nízkou cenu. Balzám rty skvěle hydratuje a promastí, má jemnou vůni, rty nijak nezabarvuje. Rty jsou po použití krásně hebké. Trochu pomaleji se vstřebává, ale tento nedostatek balzámu ráda odpustím.

  • Cena
  • Rty hydratuje a chrání
  • Žádné


věk
25-34

Tento balzám je vážně úžasný. Na rtech je velmi příjemný a rty krásně hydratuje :) Rty nebarví a nemá žádnou ovocnou nebo jinou příchuť, což mi maximálně vyhovuje. Snad jediné co bych mu vytkla je to, že poměrně dlouho trvá, než se vstřebá (pro jiného to ale může být i klad :))

  • Skvěle pečuje o rty
  • Cena
  • Je neparfémovaný
  • Dlouho se vstřebává


věk
25-34

Další recenze od 5.3.2012 23:23:16

Nejúžasnější balzám na rty. Je levný, na rtech velmi příjemný, krásně voní, úžasně hydratuje a vyživuje a rty jsou po jeho používání hladké a hebké. Vzhledem k ceně je lepší než např. Labello classic, které je účinky stejně dobré, ale 2x tak drahé.

  • Cena
  • Vůně
  • Zanechává hebké rty
  • Nevysušuje
  • Jsem na něm závislá


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Regina jelení lůj

4.1 78% 33 recenzí

Hůře hodnocené

Nivea Lip Butter

3.9 72% 8 recenzí