Regina jelení lůj recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Regina jelení lůj
Balzámy na rty Regina jelení lůj - obrázek 1
Balzámy na rty Regina jelení lůj - obrázek 2
5 4 33
  • Průměrné hodnocení 4
  • 64% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 25 - 55 Kč
  • Kvalita obalu 2.5
  • Celkem 33 recenzí
  • Výrobce Regina

Recenze produktu
Regina jelení lůj

věk
25-34

Příjemný balzám, za příjemnou cenu, bohužel jeho balení je naprosto příšerné a často se mi stává, že jej někde vyklopím. Bohužel mi není úplně příjemná ani parfemace. Každopádně účinky na popraskané rty má. A to je jeho hlavní úkol, takže ten splní dobře..

  • cena
  • množství
  • hydratace
  • balení
  • parfemace


věk
15-24

Další recenze od 18.3.2012 08:54:53

Tenhle jelení lůj používám pouze doma, a to kvůli nepraktickému balení.. Při větším teple mi totiž úplně vytekl do tašky spodem- místo dna je plastový placatý kroužek.. Jinak krásně zvláčňuje rty, je levný a snadno dostupný a pozoruji hojivé účinky.

  • Hojí drobné prasklinky
  • Množství lůje v balení
  • Zvláčňuje
  • Cena
  • Dostupnost
  • Vytéká z obalu


Další recenze od 21.3.2012 14:01:12

Dle mého názoru nejlepší pomocník při aktuní péči o popraskané rty. Zmírňuje pálení, zarudnutí, rychle hojí ranky a dlouhodobě hydratuje. Vůně je mi příjemná, rty jsou po aplikaci vláčné a chráněné. Nevýhodou je balení, často se mi stává, že jelení lůj vypadne.

  • dlouhodobá hydratace
  • zmírňuje pálení
  • zmírňuje zarudnutí rtů
  • hojí popraskané rty
  • balení


věk
25-34

Další recenze od 29.3.2012 11:17:10

Velmi kvalitní výrobek, se kterým jsem se často mazala hlavně v dětství. Velkou nevýhodou tohoto balzámu je jeho nepraktické balení, proto je za mě nevhodný pro nošení v kabelce. Používala jsem ho hlavně na noc.

  • hydratace
  • obal


věk
25-34

Další recenze od 29.3.2012 13:30:31

Klasika v péči o rty i o jiné suché a poškozené místa pokožky ,která nikdy nezklame. Mám ho v kosmetickém stolku neustále. Bezvadně zjemní a hydratuje a zanechává pokožku jemnou a vláčnou.Za těch pár korun je to učiněný zázrak.

  • cena
  • vynikající kvalita
  • zvláčnuje dlouhodobě kůži
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 29.3.2012 16:20:12

Trošku se to stydím říct, ale máme ho na chatě od doby,co si pamatuju a je nezničitelný a nevypotřebovatelný. Neumírající klasika. Výborně hydratuje, ošetří i velmi suché rty.Je trošku větší, to je pravda, ale používáme ho na hory a když jede člověk na lanovce a má rukavice, tak je rád,že se nemusí patlat s něčím malým. Na hory je nejlepší, přes rok používám jiné balzámy.

  • výborně hydratuje
  • levný
  • hezky voní
  • vydrží dlooouho
  • nevím


věk
25-34

Další recenze od 29.3.2012 16:45:16

Nestárnoucí klasika co se jeleních lojů a balzámů týče. Já ho ale nemám moc ráda, vyloženě mě odpuzuje jeho velké a nepraktické balení, ze kterého může lůj kdykoliv vypadnout a omatlat vám tak celou kabelku. Ani jeho vůně nic moc. Hydratační vlastnosti hodnotím jako průměrné, znám lepší, ale i horší.

  • cena
  • velký a nepraktický obal, ze kterého může lůj lehce vypadnout
  • zvláštní až nepříjemná vůně


Další recenze od 29.3.2012 16:47:20

můj nejoblíbenější jelení lůj! používám ho už od malička, skvěle hydratuje nejen rty ale i suchá místa na pokožce jako jsou ruce,lokty, kolena.. také ho používám při hojení různých drobných poranění nebo si ho beru k moři kde ho používám na spálená místa a jako ''krém po opalování'' skvěle regeneruje pokožku!!

  • 100% účinnost
  • hydratace
  • regeneruje pokožku
  • vůně
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 29.3.2012 17:47:38

Prověřená česká klasika :-) Jeho hydratační účinky jsou srovnatelné se všemi těmi "zázračnými kelímky" a podobnými vymoženostmi velkých kosmetických firem. Skvěle účinkuje na popraskané rty, popř. jiné části těla, v zimě na hory je nenahraditelný. Jeho obal je ale opravdu nepraktický - většinou jsem lůj vyhazovala, i když ho ještě polovina byla, protože už byl celý zapatlaný a špatně se mi s ním manipulovalo. S jeho vůní se mi vždycky vybaví krásné vzpomínky na dětství, celoročně by mi už asi lezla krkem.

  • výborně hydratuje
  • dlouho vydrží
  • dobrá cena
  • nepraktické balení


věk
25-34

Další recenze od 3.4.2012 13:18:21

používám denodenně už pár let. Můj nejoblíbenější produkt na rty - používám ho ale i na suché místa (lokty, občas když si zapomenu krém na ruce..) Je hutný a na rtech příjemný, dobře hydratuje. Obal by mi ani tak nevadil (už jsem si za ta léta zvykla), kdyby se dovnitř tím spodkem nedostávala špína, to mi vadí. Stejně budu stále kupovat znovu a znovu, nic lepšího neznám!

  • hydratuje a zvláčňuje nejen rty
  • je ho obrovské množství za nízkou cenu
  • balení do kterého se dostává špína


věk
15-24

Další recenze od 4.4.2012 16:29:26

Tento lůj je pro mě naprosto kosmetickou nezbytností každého dne. Opravdu hodně rozpraskané rty(až do krve) u mě dokázal zhojit za jeden den. Když ho alepsoň 1x denně (většinou na noc) namažu na rty, potom ani nevím, co to jsou suché rty. Jeho velikost mi vyhovuje- osvědčil se mi totiž i v boji se záděrami. Kvůli jeho nelibé vůni ho nikam nenosím, a bohužel balení je krapet nešťastné- "na ven" mám jiné oblíbence:)

  • vláčné rty dlouhou dobu po namazání
  • "nevypotřebovatelné" množství
  • opravdová ochrana i do mrazu
  • cena
  • špatné balení (snadno se promáčkne-zlomí, ztratí se víčko apod.)
  • podivná vůně


věk
25-34

tento lůj jsem zakoupila v lékárně, ale snad ho mají i v drogériích. No co kněmu říct přijde mi, že nehydratuje a nepomáhá na suché rty. Pokuď máte hodně suché rty, dělá takový bílý film na rtech a vypadá to děsně. Navíc balení je na nic myslím , že i vypadl obsah párkrát. Za mě určitě nee.

  • nic
  • obal nehydratuje


věk
25-34

Tento jelení lůj mám také moc ráda, jelikož pečuje o rty a vždy, když je mám hodně suché, tak mi je rychle zregeneroval. Jednu dobu jsem ho používala pořád, ale teď už ne. Hodně mi vadí nepraktické balení, které je moc velké a stává se mi i to, že mi lůj vypadává samovolně ven (např. v kabelce).

  • cena
  • regeneruje suché rty
  • nepraktické balení


Další recenze od 13.4.2012 11:51:50

Tento obyčejný jelení lůj považuji za nejlepší přípravek na rty. Pro někoho je to možná nevýhoda, ale mně vyhovuje, že je bez zbytečné parfemace. Cena je na tak velké balení naprosto skvělá. Rty krásně zvláční. Lze ho použít i např. na suché tváře v mrazech.

  • Klasika
  • Svůj úkol plní dobře
  • Cena
  • Bez parfemace
  • Není úplně uzavřen, tudíž se k němu mohou dostat nečistoty


věk
15-24

Rty hydratuje velice dobře, balení je dost velké, takže není moc praktické na přenos, ale na používání doma je ideální, protože díky velkému balení ani moc neubývá, což spoustu lidí dost ocení. Pro mě je to jeden z nejlepších balzámu na rty a svůj účet splňuje

  • velké balení
  • cena
  • hydratace
  • nepraktický obal


věk
25-34

Další recenze od 24.6.2012 20:20:01

Sice jsem ho také několikrát měla, ale pokaždé se mi zkazil, než jsem stihla vypotřebovat. Spíše než hydrataci totiž udělá na rtech film, takže je pod ním vysuší. Za mě žádný zázrak, ani upotřebení na nehty nebo lokty se mi neosvědčilo. Balení je zbytečně velké a ošklivé.

  • cena
  • nehydratuje
  • balení


věk
15-24

Další recenze od 19.9.2012 21:46:12

Klasika. Můj nejoblíbenější jelení lůj.. Moje často popraskané rty krásně zhydratuje.. Není tolik mastný, takže mi vůbec nevadí... Navíc miluju tu vůňi, tak hlavně proto bych si jej koupila znovu.. Vadí mi to balení, to je děs.. Ale co, je to zázrak :)

  • hydratuje
  • vůně
  • cena
  • dostupnost
  • množství
  • obal


věk
15-24

Další recenze od 21.9.2012 13:22:03

Tento lůj jsem si koupila na takové to domácí mazání kvůli velkému množství. Má pro mě docela příjemnou vůni, cenu, ale to je asi vše. Nevydrží hydratovat příliš dlouho a balení je naprosto katastrofální, nechápu, kdo něco takového mohl vymyslet, a proč se ještě stále vyrábí. Nedovedu si představit manipulaci, až bude balzám z větší části vypotřebovaný. Ani víčko na něm nedrží. Nedoporučuji

  • cena
  • množství
  • vůně
  • balení
  • krátká výdrž


věk
25-34

Další recenze od 17.1.2013 22:41:37

Tento jelení lůj jsem používala jako ještě školkou povinná holčička. Takže vůně je pro mě velmi příjemná, protože mi připomíná dětství. Rty jsou krásně hydratované, nepraskají. Balení je velké a dlouho vydrží. Dokonce mi vyhovuje i obal a vysunování loje zespodu.

  • hydratuje
  • voní
  • cena
  • velikost balení
  • hojí popraskané rty
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 28.1.2013 15:21:02

Tento jelení lůj jsem si koupila namísto mého jiného oblíbeného loje a musím říct, že jsem zklamaná. Nejhorší je vážně ten obal - i když ho používám jen doma a stojí mi v koupelně na poličce, tak je velmi nepraktický, hlavně v tom, že mi delší nehty často zajíždí pod dolní víčko a mám pak za nimi lůj. Co se týče samotného loje, tak mé rty nehydratuje dostatečně, musím se jím mazat prakticky pořád, jinak mám rty suché. Hezky voní, ale chuť je už umělá a vadí mi. Zanechává na rtech bílý film. Pokusím se ho dopotřebovat a pak se vrátím ke své klasice.

  • Cena
  • Vůně
  • Nehydratuje
  • Umělá chuť
  • Příšerný obal


věk
35-44

Další recenze od 4.3.2013 21:58:43

Jelení lůj od Reginy je asi nejlepším balzámem na rty, který jsem zatím vyzkoušela. Dávám si ho vždy na noc v silné vrstvě a ráno jsou rty krásně hebké a zahojené, pokud byly popraskané. Zdá se mi, že je to jediný balzám který působí skutečně hojivě. Trochu mi vadí jeho ne moc příjemná vůně a nepraktický obal (často mi celá tyčinka vypadne na zem), ale klady zvysoka přesahují zápory, takže v mé kosmetické výbavě nikdy nebude smět chybět. Úžasná je i cena vzhledem k množství.

  • vyživuje
  • hojí popraskané rty
  • cena
  • vůně
  • obal


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2013 23:30:54

Tenhle jelení lůj známe snad každý z lékaren babiček a dědečků. Na rty ho nepoužívám, hodí se mi na tvrdší paty, které přes nos krásně zjemní. Balení se ze spodu vystrkuje, a to mi připadá nehygienické. Vždy se k samotnému loji dostane spousta drobečků a někdy se stane, že se vystrčí úplně a vypadne. Vůně mi taky není moc příjemná, ale dá se na ni zvyknout.

  • cena za množství
  • zvláčnuje
  • balení
  • vůně


věk
25-34

Další recenze od 5.6.2013 12:46:24

Tento jelení lůj pro mě znamená klasiku v péči na rty už od dětství. Na popraskané rty, opar (lišej), nebo prostě na dodání hydratace- perfektní věc. Jako klasický balzám na rty, nezatížené problémem dehydratace, bych ho ale používat nemohla díky jeho "vůni". Jinak funguje celkem spolehlivě, když nepočítám typ obalu jaký má, a dochází tak k častému vypadávání při i bez jeho použití.

  • hydratace
  • obal
  • "vůně"


věk
25-34

Tento jelení lůj je prostě klasika, kterou každý z nás zná. Jedná se o jelení lůj (ve tvaru válce), který je v dutém obalu. Kupuju si to největší balení vždy před zimou a vydrží mi něco přes rok. Má příjemnou ale nenásilnou vůni, je příjemný na rtech, nemám po něm pupínky ani vyrážku. Kdykoliv mám podrážděný nos od rýmy, tak si ho s ním taky namažu a rázem ho mám v pohodě. Jediným mínusem je pro mě balení, protože mi jelení lůj vypadává z válce. Jinak bych neměla nic proti.

  • hypoalergenní
  • příjemná vůně
  • příjemný na rtech
  • hydratace
  • funguje i na podrážděný nos
  • cena
  • český výrobek
  • balení


věk
25-34

Další recenze od 5.1.2014 12:19:48

Tento balzám mám na nočním stolku a používám ho jen na doma. Má velmi nepraktické balení, špatně se zavírá, vršek nedrží. Ze začátku mi byla jeho parfemace hodně nepříjemná, už jsem si ale zvykla. Nicméně perfektně rty hydratuje. Hydratace vydrží opravdu dlouho. Balzám má ale nepříjemnou chuť. Ne, že bych ho chtěla jíst, ale občas si rty olíznete a podobně a opravdu je nepříjemný. Já už jej znovu nekoupím, co se týče velkých ,,domácích" balzámů, mám raději Astrid.

  • dlouhodobá hydratace
  • chuť
  • ,,vůně"
  • obal


Balzám jsem si zakoupila na doporučení kamarádky. Balzám vydrží opravdu, ale opravdu dlouho. Mám první balení a používám ho denně, i přes to ho mám už asi rok :D Prostě vůbec neubývá. Jediný, co mě na něm trochu štve je to balení. někomu možná připadá super, ale strkat zespodu pokaždý prst mě opravdu nebaví. Kdyby byl vysunovací, bylo by to lepší. Avšak svůj účel splní, rty jsou po něm vláčné...

  • cena
  • mega balení
  • obal


věk
25-34

Tak tento jelení loj je priemer. Neviem čo na ňom všetci vidia ale poznám oveľa lepšie aj praktickejšie balzámy. Dostala som ho od kamarátky a mne príde absolútne nepraktický. Obrovské balenie, zlá aplikácia a v taške sa na ňom zachytávajú nečistoty. Príde mi to nepraktické a sama by som si ho určite nekúpila. Mám rada malé balzámy a hlavne pekne parfémované.

  • cena
  • nie moc praktické veľké balenie
  • konzistencia


věk
25-34

Další recenze od 20.9.2014 14:24:00

Tuto pomádu na rty používám především na noc, protože mi příliš nevoní - aroma mi připomíná mýdlo. Samotná tyčinka je dost hrubá, lépe se mi manipuluje s tenčími. Taky mi moc nevyhovuje způsob vytahování tyčinky, upřednostňuji klasiku, ne potahování prstem zespoda. Balení má docela nepraktický uzávěr, který snadno vypadne. Do kabelky se moc nehodí.

  • množství
  • manipulace


věk
15-24

Další recenze od 21.10.2014 13:52:08

Sice obyčejný jelení lůj bez zbytečných vůní a zbarvení, ale tady platí, že v jednoduchosti je krása. :-) Hydratuje mé rty tak, jak si to představuji. Někdo píše, že mu smrdí, mně je ta vůně příjemná, taková neutrální a na rtech stejně nelze cítit. Víčko je trochu nepraktické, ale když jej dáte v kabelce postavené do kapsičky, tak je problém vyřešen.

  • hydratace
  • ochrana
  • dostupnost
  • cena
  • žádné


Jelení lůj u mě nesmí rozhodně nikdy chybět. Dá se využít i na promaštění obličeje a částí těla. Já kupuji jedině tento ve formě rtěnky. Používám pouze na rty a velký špalek nesnáším. Obal by mohl být kvalitnější. Víčko lze příliš snadno otevřít a balzám se vevnitř hýbe, design taky nic moc. Lůj sám o sobě je velmi hydratační a promašťující. Mě osobně bílé stopy nezanechává a příjemně voní. Používám několik let.

  • promaštˇuje
  • hydratace
  • vůně
  • kvalita loje
  • dostupnost
  • obal


věk
15-24

Taková klasika, neurazí nenadchne. Tento lůj mi mamka dávala do školní tašky, když jsem začala chodit do školy. Kvůli nepraktickému obalu jsem vždy měla celou kabelu zamaštěnou, obal se vždy rozmáčkl. Jinak hydratuje celkem dobře, ale za tu cenu jsou i lepší. Nejhorší je u tohoto produktu asi složení, nic přírodního.

  • levný
  • celkem dobře hydratuje
  • hrozný obal - snadno se rozbije


Další recenze od 4.3.2016 19:26:47

Tento lůj jsem zakoupila v nějakém pominutí smyslů. Obal je naprosto strašný. Zespod tam lezou nečistoty, vršek se třeba v kabelce rád otevírá sám a když chci balzám zašoupnout zpátky, musím prstem, nebo pusou. Co se týká jeho kvality, řekla bych průměrná. Konzistence je taková zvláštní, vosková, nepřipadá mi, že by rty nějak extra vyživoval. V horku se dost roztíká. Díky jeho velikosti se dá asi použít i na lokty, ruce i nohy, ale zase je hodně mastný, tak nevím. Líbí se mi jeho vůně,to je tak asi vše. Znám o dost lepší balzámy a znovu ho už určitě nekoupím.

  • velikost
  • vůně
  • dostupnost
  • nepraktický obal
  • vosková konzistence
  • v horku se roztíká
  • hydratace průměrná


Další recenze od 14.12.2017 10:58:00

Jelení lůj mám ráda, je účinný a levný. Používám na rty a jako jediný balzám na rty přes zimu funguje tak jak má. Je mastný, hutný, voní hezky, vyživuje, žádná voda, není potřeba neustále přetírat. Obal je příšerný, už několikrát se mi stalo, že špalek vypadl na zem, ale nemyslím si, že výrobce má v úmyslu to nějak změnit. Vím že se teď už i prodává v tyčince a blistru jako normální balzám, ale nemá uplně stejné složení.

  • výživa
  • vhodný pro citlivé rty
  • obal


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené