Astrid Samoopalovací mléko recenze a zkušenosti

Samoopalovací připravky Astrid Samoopalovací mléko
Samoopalovací připravky Astrid Samoopalovací mléko - obrázek 1
Samoopalovací připravky Astrid Samoopalovací mléko - obrázek 2
5 4.6 12
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 92% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 99 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Astrid

Recenze produktu
Astrid Samoopalovací mléko

Tento výrobek mě velice překvapil. Čekala jsem jako u všech samoopalováků, že bude dělat fleky, ale u tohoto tomu tak nebylo. Již po prvním nanesení jsem měla krásně bronzovou barvu jako od moře, a opálení mi vydrželo zhruba týden, horší je když chcete samoopalovák smýt to pak jde trochu hůře. Myslím, že na to že stojí pouze 90 Kč je to naprostá pecka. Určitě doporučuji :)

  • výsledek již po prvním použití
  • přijatelná cena
  • nedělá fleky
  • dlouho vydrží
  • nepraktický obal
  • vůně


věk
25-34

Moje nadšení je úplně stejné jako u většiny uživatelek tady. Ani si nepamatuju, že bych si ho kupovala, nicméně jsem ho vyzkoušela a opravdu jsem neprohloupila. Skok mezi opáleními není tak rapidní jako u jiných samoopalováků, ale to je dobře, protože je opalování postupné a nenásilné. Nedělá mapy ani fleky. U mě se jedná o spoustu muziky za málo peněz.

  • jemné a postupné opálení
  • nedělá mapy ani fleky
  • nesmrdí
  • cena
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 4.5.2015 00:37:58

Naprostá spokojenost! Výsledky jsou na mě vidět hned po první aplikaci. Nedělá fleky, dobře se roztírá, téměř ihned se vsakuje a ještě má nízkou cenu! Je to moje druhá zkušenost se samoopalovacím krémem a i když je nabídka samoopalovacích produktů opravdu bohatá, výrobek měnit nebudu. Jediné, co mě prvně zarazilo, byl ten podivný odér, ale četla jsem spoustu recenzí, kde uživatelky mnohokrát uváděly, že samoopalovací krémy všechny takhle zapáchají, takže v tom nevidím žádnou chybu. Výrobek používám již rok :-)

  • Výsledky hned po první aplikaci
  • Nízká cena
  • Nedělá fleky
  • Dobře se roztírá
  • Obal je pro oko takový nudný mezi běžnými opalovacími krémy jej kolikrát nejde rozpoznat a ne každý obchod dbá na správné oddělení


Další recenze od 30.5.2014 09:48:49

Parádní samoopalovák za dostupnou cenu pro všechny si myslím :) na to jak je levný nedělá vůbec žádné mapy ani fleky a jsem opálená do hněda opravdu jak od sluníčka, hodně lidí se mě ptalo jestli jsem byla někde u moře nebo kde jsem se to opalovala protože opálení vypadá fakt přirozeně a je krásně hnědé :) Ruky po aplikaci stačí obyčejně umýt mýdlem a žádné fleky nemám :)

  • Nedělá fleky a jde dobře umýt
  • žádný


věk
25-34

Další recenze od 3.1.2014 18:30:44

Tento samoopalovák si kupuji pravidelně, protože hodně muziky za málo peněz. Podporuju své opálení tímto samoopalovákem, protože barví do hněda a ne do oranžova jako ostatní. Ani zápach té složky není nijak moc velký, narozdíl od jiných značek z drogérie, což je fakt dobře, mažu si s ním obličej a krásně ho hydratuje jako to mají samoopalováky ve zvyku. Nedělá mi fleky a to v 90% nedělám před aplikací peeling :-D Hodně mě značka astrid překvapila.

  • cena
  • hnědá barva
  • výdrž
  • neflekatí
  • málo smrdí
  • tvar obalu - zbytky krému špatně vytlačuje


věk
25-34

Tento krém jsem si koupila z toho důvodu, že v drogérii jiný neměli a já nutně potřebovala zakrýt svou bílou kůži. Zkusila jsem ho, první vrstvu jsem nanesla brzy ráno, druhou kolem oběda, poté jsem se osprchovala abych ze sebe smyla samoopalovací zápach a namazala se klasickým tělovým mlékem a z výsledku jsem prakticky nadšená. Odstín mé kůže je přirozený, ale přesto jsem tmavší a cítím se o dost lépe. Fleky nemám ani přesto, že jsem se po aplikaci trochu zpotila. Zápach nehodnotím, jelikož samoopalováky nepoužívám kvůli vůni, ale kvůli opálení. Za málo peněz hodně muziky!

  • Přirozený ale viditelný výsledek
  • cena
  • nemám fleky ani skvrny na oblečení
  • uvítala bych lepší balení ovšem to už by byl v jiné cenové relaci


věk
15-24

Další recenze od 28.8.2013 11:22:42

Podle zdejších recenzí jsem čekala že půjde o fakt dobrý samoopalovák, ale nemůžu o něm říct že je dobrý ani špatný. Takový zlatý střed, který bych si už znovu nekoupila. Dobře hydratuje, nevysušuje jako některé samoopalováky. Barví velice málo, fakt lehounce (aspoň mi to tak příjde), ale nedělá mapy a fleky. Vůně je divná, ani nevím jak ji popsat, není příjemná. A to složení je hnus. Celkově mě nijak tento samoopalovák nenadchl, ale ani nepohoršil.

  • pomalé zbarvení
  • hydratace
  • vůně
  • složení


věk
25-34

Další recenze od 28.6.2013 14:10:55

Tenhle samoopalovák je moje každoroční záchrana přes léto - nejsem opalovací typ a nohy bílé jako stěna se do sukní nehodí. Už jsem vyzkoušela i samoopalovák od Avonu a různá hydratační mléka s kapkou samoopalováku. A musím říct že toto je nejlepší a pořád se k němu vracím! Ačkoliv jsem opravdu bílá jak stěna, tak toto na mě vypadá přirozeně, namodralá pokožka dostane lehký nazlátlý tón. Navíc se snadno roztírá, nedělá fleky ani mapy. Když se špatně rozetře, je to vidět, ale to asi u každého samoopalováku. Mě stačí namazat se jednou cca za 5 dní - nejsem pak opálená, to fakt ne, ale aspoň nevypadam jako mrtvola a působí to přirozeně.

  • snadné roztírání
  • nedělá fleky
  • hydratuje
  • lehké zlatavé opálení
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 21.2.2013 11:19:28

Tenhle výrobek pro mě byl velké překvapení. Koupila jsem ho náhodou, když nebyl k sehnání Garnier a jsem nadšená. Cena je super a vlastnosti jakbysmet. Dobře se roztírá, opaluje postupně, ale už tak po 2 aplikacích to je vidět. Dělá přirozenou barvičku a postupně se vymývá. Vůbec nedělá fleky. Mažu po sprše, tak 2x týdně když chci viditelnější efekt. Používám celý rok. Dobře i hydratuje. Vůně je typická pro samoopalováky.

  • nedělá fleky
  • opaluje postupně a přirozeně
  • určitě cena
  • nic


Další recenze od 20.9.2012 13:08:45

Naprostá spokojenost! :) Samoopalovák mě velice příjemně překvapil, mám totiž hodně světlou kůži a i přes to, barva vypadá poměrně přirozeně. Musí se sice delší dobu vtírat do kůže, ale za výsledek to určitě stojí. K dokonalosti by to dohnala ještě pumpička na dávkování, ale třeba příště :)

  • neutrální vůně
  • svkělá cena
  • žádný


věk
25-34

Další recenze od 28.4.2012 09:57:56

Jeden z mých oblíbených samoopalováku. Moc příjemně voní (dokud nezačne působit samoopalovací složka, který smrdí u všech těchto krémů stejně), dobře se vsakuje. Opaluje dohněda a docela postupně - nejlepší je to tak po 3. aplikaci. Nijak neflekatí, ale to záleží na správné aplikaci. Já mám se samoopalováky bohatou zkušenost, takže s nimi zacházet umím a fleky mi nedělají. Za málo peněz, hodně muziky!

  • příjemná vůně
  • cena
  • opaluje dohněda
  • nelíbí se mi obal


věk
15-24

Další recenze od 10.4.2012 18:31:59

Úžasné mléko za nízkou cenu :) Nedělá vůbec žádné mapy a to dokonce ani když si neudělám peeling a ještě špatně rozetřu :) Při smývání jde dolů celkově,nezůstávají fleky.Nelíbí se mi ale,že jde tak trochu moc do žluta,to bude ale také mojí pokožkou,celkově jsem nažloutlá a samoopalováky to ještě podpoří.Stačí namazat se tak 2x-3x za sebou a vydrží pěkné klidně i týden a půl :)

  • Výdrž
  • Cena
  • Nedělá mapy
  • Moc "tekuté"
  • Nevoní mi


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené