Auraté Balzám na rty recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Auraté Balzám na rty
Balzámy na rty Auraté Balzám na rty  - obrázek 1
Balzámy na rty Auraté Balzám na rty  - obrázek 2
5 4.2 8
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 88% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 20 - 30 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 8 recenzí
  • Výrobce Auraté

Recenze produktu
Auraté Balzám na rty

Další recenze od 26.12.2013 21:44:14

Tento jelení lůj jsme si s mamkou koupily v Penny Marketu.S tím že to asi nabude žádný zázrak a že si každá vezme jeden.No ale VELICE nás to překvapilo.Moc hezky voní,dlouho vydrží,hydratuje a zanechává perletovou stopu.Určitě jsi ho koupím znovu,a doporučuji ho všem bez ohledu stavu vašich rtů.Hodnotím to s palcem nooooooooooooo jasně že nahoru.:3

  • výdrž hydratace perletová stopa cena a vůně
  • Žádné


věk
25-34

Další recenze od 14.4.2013 01:04:52

Obyčejný balzám na rty, vůně je těžko identifikovatelná. Je v klasické šroubovací tyčince z plastu, takže u mě nevydrží moc dlouho, jelikož po prvním pádu víčko praskne a po druhém se rozpadne úplně. Každopádně na rtech je příjemný, potáhne je jemným světlým až perleťovým filtrem, který rty vyživuje, takže svůj účel splní. Jednička na trhu to není, ale za tu cenu se vyplatí.

  • cena
  • příjemný na rtech
  • dobře hydratuje
  • obal často po pádu praskne


věk
25-34

Další recenze od 11.4.2013 16:00:19

Tento balzám patří k mým nejoblíbenějším, používám jej denně. Zpočátku jsem koupila balení dvou za 25 Kč na vyzkoušení a jako nouzovku, a dnes bych bez něj v kabelce nevyšla. :-) Oceňuji u něj především příjemnou vůni, kterou bych přirovnala nejspíše k vanilce a perleťový odstin, který se mi hodí k pleti. Co mě bohužel vadí, je obal, zatím skoro u všech se mi postupem času polámal a tyčinka šla hůře vysunout. Ještě dodám, že používám balzám ve fialové barvě.

  • cena
  • perleťový odstín
  • příjemná vůně
  • obal


Další recenze od 25.11.2012 22:50:32

Mám tento balzám v modré barvě, kupuji ho v Penny Marketu, stojí pár korun a je bezkonkurenční. Krásně hydratuje a jemně mi zesvětlí rty, což se mi líbí, navíc má docela dost vysoký ochranný filtr SPF 20. Určitě doporučuji vyzkoušet, za tu cenu nebudele litovat :-)

  • cena
  • hydratace
  • jemný světlý nádech
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 7.8.2012 21:53:28

Já jsem pořád nevěděla, odkud se u nás doma tento balzám vzal, o značce Auraté jsem nikdy předtím neslyšela, tak teď díky těmto recenzím se dozvídám, že je to značka z Penny Marketu :-) Špatný opravdu není, docela na rtech vydrží, suché rty zvláční, není to ten typ balzámu, který za chvíli necítíte a máte pocit, že vašim rtům vůbec nic nedal. Mně na něm ale vadí, že zlehka dělá bělavý povlak. Není to sice tak hrozné, za chvíli skoro zprůsvitní, ale mně u balzámů sebemenší náznak povlaku vadí. Jeho vůně je jemná, ale moc mi nesedí, připomíná mi trochu Baleu Sensitive. Kupovat znovu nebudu, ale za účinnou hydrataci, natož na tak levný balzám, moc chválím. Ještě doplním, že ho mám ve světle modrém obalu, samotný balzám je bílý.

  • hydratace a zvláčnění suchých rtů
  • výdrž na rtech
  • lehce dělá bělavý povlak
  • moc mi nesedí vůně


věk
25-34

Další recenze od 26.4.2012 09:23:27

Balzámy jsem také koupila v Penny.Určitě rty vyživují a zanechávají perleťový povlak na rtech,já si ten povlak ještě rozmažu prstem,aby to nebylo tak vidět.Vůně je příjemná a jemná.Vadí mi jen ze začátku zaoblení balzámu,je totiž rovný a špatně se nanáší.

  • Vyživuje a voní
  • Zaoblení


věk
25-34

Další recenze od 15.4.2012 22:35:35

Přítel je jednou koupil, když šel do Penny. Nekoupil teda přesně ty, co jsou tady na obrázku, ale modré, je na nich napsáno Basic. Z počátku jsem byla dost nedůvěřivá, ale vyzkoušela jsem a rozhodně jsem nelitovala. I když je tyčinka bílá, tak na rtech nezanechává bílý povlak. Skvěle hydratuje a na rtech dlouho vydrží, takže se nemusím mazat každou chvíli. Má jemnou, příjemnou vůni. A ta cena za 2 kusy je naprosto bezkonkurenční.

  • cena za 2 ks v balení
  • nezanechává na rtech bílý povlak
  • hydratuje
  • vydrží dlouho na rtech
  • jemná vůně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 10.4.2012 19:50:13

Tento balzám jsem koupila v Penny Marketu (v balení byli dva kusy za 25 Kč). Rty jsou krásně hydratované a balzám na nich zanechává jemný perleťově lesklý odstín. Má velmi příjemnou vůni, ale bohužel ji nedokážu k ničemu přiřadit. Za mě určitě doporučuji.

  • Cena
  • Balení 2 ks
  • Vůně
  • Odstín
  • Hydratace
  • Žádný


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené