Alverde Balzám na rty s brusinkou a třešní recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Alverde Balzám na rty s brusinkou a třešní
Balzámy na rty Alverde Balzám na rty s brusinkou a třešní - obrázek 1
Balzámy na rty Alverde Balzám na rty s brusinkou a třešní - obrázek 2
Balzámy na rty Alverde Balzám na rty s brusinkou a třešní - obrázek 3
5 4 11
  • Průměrné hodnocení 4
  • 64% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 33 - 50 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Alverde

Recenze produktu
Alverde Balzám na rty s brusinkou a třešní

věk
25-34

Tento balzám na rty jsem kupovala hlavně kvůli parfemaci (brusinka a třešeň). Měla jsem už od Alverde nějaké balzámy na rty, ale raději dávám přednost jiným značkám. Na tomto balzámu mi vadí, že barví rty, takže když přetáhnu, kolem rtů je to trochu vidět. Hydratace je průměrná až podprůměrná, na zimu nedostatečná. Balzám obsahuje třpytky, což mi na rtech trochu vadí. Znovu bych jej už asi nekoupila, mám raději mastnější hydratační bezbarvé balzámy.

  • složení
  • zabarvení rtů
  • malá hydratace


věk
25-34

Další recenze od 23.2.2015 10:40:20

Alverde zase nezklamal, tento balzám je moc fajn, hydratuje, i když je do červena tak mě rty nebarví, což vítám, na rtech je moc příjemný, balení je bytelné, cena příznivá, určitě si ho pořídím znovu až ho někdy vypotřebuju, ubývá zdá se mi dost rychle když ho pořád používám, ale nevadí mi to, je to lepší než varianta s mandarinkou a vanilkou, ve které se mi dělaly hrudky, tento balzám hrudky vůbec nemá naštěstí

  • příjemný na rtech
  • hydratace
  • cena
  • nevím


věk
25-34

Další recenze od 18.1.2015 11:39:02

Balzam je rovnaký ako všetky balzamy od Alverde. Hydratácia je priemerná, mne osobne na zimu vôbec nestačí. Už keď mám popraskané a vysušené pery, tak už mi tento balzam nepomôže. Je to taký typický balzam na menšiu podporu pier, keď sú v dobrom stave. Najprv som si myslela ,že bude farbiť ,pretože je červený, ale nefarbí vôbec. Obsahuje aj nejaké malilinké trblietky ,no na perách ich nevidno.

  • vôňa
  • zloženie
  • nedostatočná hydratácia


věk
35-44

Další recenze od 7.12.2014 15:37:54

Zatím jsem od Alverde používala pouze balzám na rty s měsíčkem a byla jsem s ním velmi spokojená, ale tento mi přijde ještě o něco lepší. Řekla bych, že je jemnější a né tak hutný, hydratuje, chuť je sice hořká, ale krásně voní po třešních a brusinkách. Překvapilo mě, že je Veganský, což měsíčkový není. Takže koupím znovu.

  • Přírodní složení.
  • Krásná vůně.
  • Hydratace.
  • Vegan.
  • Cena.
  • Žádné.


věk
25-34

Další recenze od 14.11.2014 17:18:10

Je to malý zázrak pro mé rty. Tento balzám je opravdový balzám pro mé rtíky :-)! Předtím jsem používala jelení lůj, ale to už je minulost! Rtíky jsou krásně hydratované. Vláčné, jako by mastné, což miluju. Rtíky mají přirozenou barvu a lesk. Při pravidelném používání následuje konec suchých a popraskaných rtů. Také mě ohromila neodolatelná vůně.

  • hydratované rtíky
  • vláčné rtíky
  • přirozená barva a lesk
  • přírodní kosmetika
  • dobrá dostupnost
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 14.10.2014 07:20:06

Balzám jsem používala v létě, protože v tomhle období si raději koupím svěží ovocné balzámy a ty hutnější bez vůně si nechám do zimního počasí. Musím říct, že na rozdíl od ostatních, mi jeho lehký shimmer celkem vyhovoval, i když jsem nějaký extrémní zbarvení nezaznamenala. Spíše jen podpořil přirozeně růžovou barvu rtů. Moc však nehydratoval a vůně mi přišla příliš intenzivní a chemická. Proto bych si jej už nekoupila.

  • shimmer
  • přírodní složení
  • chemická vůně
  • nehydratoval


věk
25-34

Další recenze od 9.10.2014 18:22:32

Takový průměrný balzám, neurazí ani nenadchne. Po otevření mě šokovala bordová barva, tyhle barevné balzámy fakt nemusím, ale naštěstí na rtech je úplně průhledný. Obsahuje jemný shimmer, který na rtech taky vůbec nevidět. Jinak je takový spíš řídký, vůně taky nic moc. Fajn je přírodní složení, ale to ho nezachrání. Znovu už rozhodně nekoupím.

  • složení
  • cena
  • nedostatečná hydratace
  • vůně


věk
35-44

Další recenze od 30.6.2014 22:58:35

Balzám má moc příjemnou konzistenci, hezky se na rty nanáší. Řekla bych, že je o něco méně mastný než měsíčkový od Alverde. Hydratuje dobře a na rtech vydrží, ale na opravdu hodně suché rty mám určitě jiné favority, které jsou výživnější a na rtech vydrží ještě déle. S tímto jsem ale taky spokojená, oblíbila jsem si ho pro jeho vůni, která je mi moc příjemná, opravdu tam tu třešeň i brusinku cítím. Balzám je tmavě červený, rty ale nebarví (nebo jen opravdu neznatelně), ani obsažený jemný shimmer na rtech není vidět, jsou to spíš jen takové částečky odrážející světlo, díky kterým jsou rty hezky lesklé. Celkově hodnotím kladně a určitě si ho koupím zase.

  • příjemná vůně
  • hydratace
  • lesklé rty
  • znám výživnější balzámy


věk
25-34

Další recenze od 28.3.2014 18:48:36

Veľmi som sa potešila keď sa tu objavila recenzia, že Alverde má nový balzam. Po dobrej skúsenosti s nechtíkovým som si povedala, že tento jednoducho musím mať! A nesklamal ma. Konzistenciou je taký ako nechtíkový akurát sa mi zdá, že tento sa tak rýchlo nemíňa. S hydratáciou som takisto spokojná. Dokonca tento ešte pekne zvýrazní pery. Nemám mu čo vytknúť určite ho kúpim znovu.

  • hydratácia
  • nič


věk
25-34

Další recenze od 18.3.2014 19:16:02

Balzám jsem si koupila před pár týdny v Německu a všimla jsem si, že německé ceny privátních značek DM jsou podstatně výhodnější, než ceny zdejší. Což mě docela překvapilo, ale to jen tak menší vsuvka :) Balzám je vazelínové konzistence, prakticky je to stejná konzistence jako u dvou předchozích variant (měsíček, mandarinka). Rty hezky hydratuje a vyživí, ale co se týče výdrže, s tou spokojená už moc nejsem a znám rozhodně lepší tyčinky. Balzám dodá rtům lesk i trochu zdravé barvy. V tyčince je vidět shimmer, ale na rtech žádný efekt naštěstí nepozoruji. Co se týče vůně, stále se nemůžu rozhodnout, zda mi balzám voní či nikoli. Není to takový smrádek jako u měsíčku, ale na mou oblíbenou a bohužel zrušenou mandarinku to rozhodně nemá.

  • lehce rty natónuje
  • dostupnost
  • cena
  • složení
  • nehydratuje dlouhodobě
  • vůně


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Labello Lip Butter

4 75% 16 recenzí

Hůře hodnocené