Miss Sporty Dr Balm recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Miss Sporty Dr Balm
Balzámy na rty Miss Sporty Dr Balm - obrázek 1
Balzámy na rty Miss Sporty Dr Balm - obrázek 2
Balzámy na rty Miss Sporty Dr Balm - obrázek 3
5 4 21
  • Průměrné hodnocení 4
  • 81% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 19 - 53 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 21 recenzí
  • Výrobce Miss Sporty

Recenze produktu
Miss Sporty Dr Balm

věk
15-24

Další recenze od 16.6.2012 22:44:27

Na léto mi stačí pouze nějaký lehčí balzám, a když jsem viděla tyhle barevné novinky ve stojanu miss sporty, věděla jsem, že nebudou nějak extra pečující, a tak jsem si jeden vzala, a už teď vím že u něj nezůstanu, zkusím snad všechny :D. Jsou sice barevné ale na ruce mi testery nebarvily vůbec, vzala jsem si odstín 03. Mají i myslím dva odstíny s mini třpytečkami. Když jsem si ho poprvé nanesla, cítila jsem nádhernou vůni, a to i když už jsem ho měla na sobě, stačí si jen promnout rty a cítíte ji zas. No ale i přesto že na ruce nebarvil, večer (denně se máznu vícekrát) jsem měla rty maličko víc zabarvené, ale vážně maličko, nikdo jiný kromě vás (nebo jestli máte kamarádky co vác zkoumají, jako já :)) si toho nevšimne. Takže doporučuji jen těm, které nepotřebují nějakou extra hydrataci, ale ta vůně a barvy mě dostaly takže jen u tohohle nezůstanu :). Na zimu je tedy nahradím, to by mi bohužel nestačil.

  • barvy
  • vůně
  • není pro extra suché rty


Další recenze od 17.8.2012 19:58:28

Balzám má krásnou vůni a pěkný obal. Bohužel se podle obalu zdá, že je tyčinka dost dlouhá, ale zdání klame :( Není nijak moc hydratující a ni pečující, kdo chce jen něco "na mazání" tak bude možná spokojený. Při větší vrstvě má nepřirozenou barvu a usazuje se v koutcích.

  • Hezká vůně
  • Nehydratuje


Další recenze od 20.10.2012 16:08:16

Ani nevím proč, cestou kolem stojanu jsem tento balzám vyzkoušela... Naprosto okamžitě mě dostala ta úžasná vůně! :) Tak sladká, jakoby melounová, ovocná.. prostě super :) Tyčinky mají dost výrazné barvy ale skoro nebarví, mám tuším druhý odstín Glam kiss SOS, protože voněl nejvíce :) Je lehký, asi moc nepečuje, ale stejně nechci mít na puse tuny nějakých lepidel;) To, jak voní, mě nutí ho opakovaně používat, takže výsledný efekt ještě lepší :)

  • vůně
  • třpytivé částečky
  • lehká barva
  • nedostatečně pečující


věk
25-34

Další recenze od 30.10.2012 20:34:22

Koupila jsem si ho náhodou, když už jsem si asi po půlhodině strávené u stojanu Miss Sporty prostě potřebovala něco koupit, protože s prázdnou přeci nepůjdu a tužek, stínů a make-upů už mám doma hromadu :-) A můžu zodpovědně říct, že rozhodně ho nemám naposled a příště už jdu na jistotu. Naprosto mi vyhovuje. Mám ráda "mastnější" balzámy, takže pro mě ideál. Jeho péče je pro mě dostačující. Je fakt, že jsem nikdy netrpěla na extrémně suché rty nebo tak, takže těžko soudit. Jako prevence a zvyk - ideál :-) A ta vůůůůůně....... První týden jsem ho měla pořád v ruce, pusu pořád mastnou :-D a tak jsem musela alespoň ňufat :-)

  • - luxusní vůně
  • - cena
  • - účinek
  • - možná závislost


věk
25-34

Další recenze od 31.10.2012 08:56:51

Tenhle balzám používám každé ráno na dokončení denního líčení, Super podklad pod třenku, nebo samostatně. Barvý jen lehoulilinkce, ale i tak udělá rtíky jakoby stavnatější a fakt krásně voní. Vyhovuje mi že není tak mastný jako labella atd je to proste takové lehké pohlazený pro rty :)

  • cena
  • vůně
  • barva :)
  • nic


věk
25-34

Úžasný balzám! koupila jsem si ho nejdříve kvůli vůni,protože byla stejná jako u rtěnky od MS,kterou jsem používala kdysi dávno,a zamilovala jsem se do něj..kromě vůně totiž nechává na rtech strašně příjemný pocit,pečuje,hydratuje a jemně barví..Za tu cenu je prostě nej!

  • úžasná vůně
  • hydratuje a pečuje
  • cena
  • dlouho nevydrží


věk
25-34

Další recenze od 28.3.2013 10:17:18

Ačkoli této značce příliš neholduji, tento balzámek mě zaujal. Byl v akci za pouhých 29 kč, tak proč ho nevyzkoušet. Zaujal mě krásný sladce růžový obal a co více, ta úžasná melounová vůně. Balzám nijak extra nebarví, ale dodá rtům jemný a přirozený třpyt. Na rtech je příjemný a lehce hydratuje. Používám místo jeleního loje. Největší plus u mě ale má kvůli již zmíněné vůni, už jen kvůli ní se vyplatí ho vyzkoušet.

  • Cena
  • Krásný obal
  • Jemňoučký třpyt
  • Vůně!!!
  • Nic


věk
25-34

Další recenze od 28.3.2013 10:41:17

No i kdyby to bylo něco, z čeho nebudu nadšená řekla jsem si, že za tu cenu ho vyzkouším. Moc se mi líbil obal a taky příjemná vůně balzámu. Co mi vadilo je, že rty moc nehydratuje a když je mám moc suché, nebo popraskané tak toho moc nezmůže. Ale na nepopraskané rty je fajn.

  • obal
  • vůně
  • cena
  • nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od 28.3.2013 11:50:55

Tento balzám mě zaujal nejdříve svou nízkou cenou - měli ho ve slevě, a po té i pěknou vůní. Jelikož jsem docela maniak na jelení loje a různé balzámy, tak mám dost vysoké požadavky. Tento balzám je nesplnil. Nehydratuje, což je nejen teď v zimě docela potřeba. Také po nanesení nemám pocit, že by rty byly nějak chráněné... Jediné plus vidím opravdu ve vůni a jakštakš v nízké ceně. Znovu si již nekoupím

  • cena
  • vůně
  • NEHYDRATUJE
  • nechrání rty


Balzám jsem si koupila kvůli krásné vůni! Nevím, k čemu to přirovnat ale čuchala bych k tomu pořád! Mám odstín 04 a na rtech je dost výrazně červený (tmavší než třešňové Labelo). Co mi ale vůbec nevyhovuje, je konzistence balzámu. Zdá se mi, že dělá takový zvláštní film a jakoby vysušuje - což je zvláštní, ale jinak ten pocit popsat neumím. Není to klasicky hydratační balzám, a popravdě, ty mi vyhovují daleko víc.

  • vůně
  • vůně
  • VŮNĚ
  • divný pocit na rtech
  • nehydratuje


věk
15-24

Další recenze od 19.6.2013 22:21:05

Hledala jsem nějaký rtěnkobalzám. Tenhle jsem koupila ve výprodejovém košíčku a zaujala mě nude barva (odstín1). Ze začátku jsem měla problém s melounovou vůní, protože já ty umělé melounové vůně nesnáším. Po pár použití jsem si na to ale zvykla. Je perfektní na léto, je takový lehčí. Rty trošku zbaví, ale není to nic hrozného, takže pro někoho, kdo chce třeba začít s rtěnkama, ale nemá hned odvahu na nějaké výrazné barvy, je to vhodná volba. Určitě koupím znovu, ale pokusím se vyhnout melounu. :D

  • je lehký
  • levný
  • jemně zabarvuje rty
  • pro mě melounová vůně


věk
25-34

Používám odstín 01, když chci mít jemně perleťové rty a občas ještě 05 (načervenalý), který si ale znovu už nekoupím. S hydratací to není žádná sláva, rty přímo nevysušuje, přesto pod tento balzám vždy požívám ještě jiný, hydratační. Výdrž je průměrná, jídlo ani pití bez poskvrny nepřežije. Koupím znovu, ale jen ten jeden odstín, který má pro mě smysl. Jinak obal je laciný, velice rychle popraská a víčko pak špatně drží.

  • nevysušuje
  • cena
  • nehydratuje
  • obal


věk
15-24

Další recenze od 3.11.2013 20:11:46

mám odstíny 03 a 05 - oba miluju a koupím další, balzámy jsou úžasné!! :) obal mně taky kupodivu zaujal :) krásně voní i mně, která nerada takhle sladké vůně, pigmentace jak u kterého - 05 perfekt, 03 vůbec... hydratují báječně ale všechny! takže splnily moje očekávání přímo nadmíru... tleskám :) tohle se povedlo :) víc takových :)

  • cena
  • hydratace
  • bytelný obal
  • vůně
  • nemá :)


věk
15-24

Další recenze od 11.1.2014 16:28:36

Tento balzám jsem si jednoduše zamilovala. Má krásné balení a hezky voní. Některé obsahují jemné třpytky. Je mastnější, ale mně tyto balzámy naprosto vyhovují. Kapku barví, dodají rtům krásný nádech. Hodí se určitě spíše na léto. Nevím, jak je to s hydratací, nemám totiž problém se suchými rty, proto nedokážu ohodnotit. Zatím mám odstín 02 a 05 a chystám se dokoupit i další. :)

  • -cena
  • -dodá krásný nádech rtům
  • -vůně
  • -balení
  • -pro mě žádné :)


věk
25-34

koupila jsem si na základě recenzí hned tři odstíny balzámu,zůžový,červený a takový tmavý rudý a ž s nádechem do fialkova,a musím řící spokojenost,jsem člověk co se bojí experimentů s barvami na rtech a spíše upřednostnuji lehké a světlé barvy v podobě lesků a lehčích rtěnek,ale tyto balzámy mě velice překvapily,krásně voní a při nanesení jsou rty hydratované,jemné a dostano požadovaný nádech bartvy,nejvíce se mi asi líbí ten do červena,jelikož na rtěnku takového odstínu si netroufnu a tím je to por mě super alternativa,překvapila mě celkem i výdrž naneseného balzámu,za mě určitě ano

  • cena
  • hydratace
  • vůně
  • odstíny
  • nic


věk
35-44

Další recenze od 11.4.2014 19:36:11

Tento tónovací balzám jsem si koupila v DM drogerii. Mají ho tento týden ve slevě za 39 Kč. Chtěla jsem si koupit nějaký tónovací a tento mi padl hned do oka. Nevím jak jsou staré zde fotky k balzámům ale v tomto obalu se již neprodává. Prodává se v klasickém bílém rtěnkovém obalu s červenou samolepkou. Ale podle popisu na etiketě je to ten samý jen změnili obal. Nejdříve jsem vyzkoušela všechny balzámy na zápěstí. První dva jsou tak světlé, že skoro vůbec nejsou tónovací. Spíše vytvoří jen lesk. Třetí je o něco více tónovaný ale také jen světle. Já jsem si vybrala odstín číslo 4 což je rudá tyčinka ale rty zabarví jen lehce. Moc se mi líbí to přirozené zabarvení. Není to nic křiklavého. Z odstínu jsem opravdu nadšená. Pátý odstín už byl moc tmavý a navíc obsahoval i třpytky což já nemám ráda. Nevím jestli se s obalem změnila i vůně balzámu ale já rozhodně necítím meloun, jak tady některé holky psaly ale cítím z něj vůni medu a med je i nakreslený na etiketě. Na rtech je moc příjemný. Sice poměrně mastný ale příjemný. Jediné co mi trošku vadí je, že jde hodně ztuha sundat víčko. Myslela jsem, že to je chyba jen jednoho kusu, který jsem zrovna zkoušela ale vyzkoušela jsem jich na prodejně více a ztuha šly otevírat všechny. Ale zase na druhou stranu si říkám, že se alespoň nestane, že by se vám víčko samo otevřelo, tak jako se to u některých balzámů stává běžně. Já jsem tedy maximálně spokojená a určitě koupím i příště. Za mě 5 hvězd oprávněně. :-)

  • nízká cena
  • krásně přirozené tónuje rty
  • krásná vůně
  • žádné


Kosmetiku Miss Sporty miluji.Prostě jsem na ní vyrůstala jako malá.Balzámky mám v odstínech 02,03,04,05.U nás v drogerce bohužel není 01 :(,tak mám jen čtyři.Balzámky příjemně voní,krásně hydratují,mají krásné barvičky a luxusní obal.Od Miss Sporty miluji i další produkty na rty.Určitě tento balzám doporučuji.Prostě DR Balm vás nezkalme! :)

  • cena
  • vůně
  • hydratace
  • balení
  • dostupný
  • barva
  • asi jen to že u nás není odstín č.01 :(


věk
15-24

I když mám značku Miss Sporty v oblibě, trochu jsem váhala nad tímto balzámem. Příště už budu vědět, že není proč! Na rtech je takový kluzký a mastný, což mi vyhovuje, mám radši tyhle. Jeho vůně je úplně úžasná! Sice mi nevoní jako meloun, jak tu píšete vy, je to taková rtěnková, ale jemná vůně. Mám odstín 03 a je opravdu skvělý. Rty zbarví do jemně červena, ale není to moc vidět, zacelí prasklinky a rty působí mnohem měkčeji... Akorát, slibovaly až pět hodin výdrže na rtech, a to se mi zdá přehnané. Schválně jsem si to tak trochu měřila: první hodinu a půl byly rty mastné, nebo si je stačilo promnout a cítila jste ho. Po druhé hodině už to byla jen taková drsná vrstvička, která tak maximálně trochu ochránila před zimou. Za půl hodiny už na rtech nebyl vůbec. Jen bych chtěla poznamenat, za celý ten čas jsem nepila ani nejedla.

  • vůně (ale pro mě ne jako meloun)
  • vypadá hezky na rtech
  • výdrž na rtech není taková jakou balzámy slibovaly


věk
25-34

S balzámkem jsem spokojená, sice nehydratuje tolik, na rtech nevydrží dlouho, ale je na nich příjemný, mám odstín 01, je to taková narůžovělá barva s malinkatými třpytečkami, spíš se na rtech jen tak leskne, nedráždí mě, sice moc ani neléčí, ale měla jsem ho u sebe když jsem měla hodně suché rty a po namazání se dostavil pocit úlevy, takže je fajn, jinak moc hezky voní, balení se mi líbí, je pevné a nikde se nekloktá, akorát je ho tam docela málo, mám už druhé balení

  • pečuje
  • nevysušuje
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 18.4.2015 21:50:51

Balzám som si kúpila pretože by mal obsahovať materskú kašičku(royal jelly). Balzám pekné vonia ako melón, má veľmi jemné farby nie príliš výrazné(nevyžadujem od balzámu výraznú farbu nato mám rúž) a pekný desing obalu. Cena tiež nieje vysoká ale moje pery nedostatočne hydratuje(čo jediné od balzámu očakávam) preto ho nekúpim znovu.

  • cena
  • desing obalu
  • jemné farby balzámu
  • vôňa
  • moje pery dostatočne nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od 31.5.2015 11:53:57

Chtěla jsem balzám, který by zároveň byl i barevný, ale pečoval o rty a nevysušoval je. Vybrala jsem si odstín 5, asi mi fakt padl protože mě okolí říká že mi to sluší 😃 jsem studený typ. Rty se mi nevysušuji jak po jiných barevných balzámech a krásně voní. Cena nízká, síla zbarvení jemější, záleží na počtu přetažení, ale u tohoto odstínu dost viditelná což jde chtěla.

  • zabarvuje rty
  • přijemná vůně
  • med vyživuje
  • jsem na něm závislá 😊


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Regina jelení lůj

4 76% 34 recenzí

Labello Lip Butter

4.1 77% 15 recenzí

Hůře hodnocené

Carmex Original

3.8 71% 12 recenzí