Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor recenze a zkušenosti

Kondicionéry Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor
Kondicionéry Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor - obrázek 1
5 3.9 19
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 64% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 70 - 260 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 19 recenzí
  • Výrobce Aussie

Recenze produktu
Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor

věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
blond

Další recenze od 10.9.2012 16:59:11

Tento balzám na vlasy od značky Aussie (ale vyrobený ve Francii) obsahuje extrakt z australské máty. Je určený pro poškozené vlasy. Vůně je naprosto úchvatná, provoní celou koupelnu ikdyž je uzavřený v lahvičce. Balení je super a praktické, není třebo nic otevírat ani šroubovat víčko, jednoduše stačí zmáčknout a obsah vyteče (asi to nebude moc vhodné na cestování). Balzám je třeba dávat co nejdál od pokožky hlavy a extra důkladně opláchnout, jinak budete mít vlasy ulepené! Vlasy jsou velmi snadno rozčesávatelné, hebké a lesklé. Mám pocit, že se méně lámou. Obsahuje silikony!

  • praktické balení
  • vůně
  • dobrá rozčesávatelnost
  • lesk vlasů
  • obsahuje silikony
  • těžce k sehnání v ČR


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 22.11.2012 11:05:24

Tento kondicionér má naprosto fantastickou vůni. Balení je hodně praktické a dobře vyřešené, člověk se nemusí prát s žádným uzávěrem. Vlasy jsou po použití krásně hebké, uhlazené a provoněné. Nevýhodou je, že obsahuje silikony, ale jelikož konečky pravidelně zastřihuji, tolik mi to nevadí a taky je u nás tento kondicionér špatně sehnatelný.

  • vůně
  • účinek
  • praktické dávkování
  • obsahuje silikony
  • špatná dostupnost


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Koncicionér mám hodně ráda. Vůně je skvělá (žvýkačková), vydrží na vlasech i po uschnutí. Konzistence je taky v pořádku, není tak hutný jako masky a některé jiné kondicionéry, spíše gelovitější a přijde mi, že se tak do vlasů aplikuje lépe. Aplikace je dobrá, stačí tubu zmáčknout, nemusí se nic vycvakávat, šroubovat.. Bohužel, když potřebuji vymáčknout přípravku jen maličko, většinou mi vystříkne víc než chci. Vlasy zanechává hebké, nezatížené, jdou snadno rozčesat. Je to silikonová bomba, používat by se měl tedy jen na konečky či do délek. Nevýhodou je špatná dostupnost v ČR. Za cenu v anglických e-shopech, kde kupuji, je to naprostá bomba!

  • naprosto skvělá vůně, jako žvýkačka
  • nezatěžuje
  • neslepuje
  • zanechává vlasy lesklé
  • praktické balení, stačí tubu zmáčknout
  • poměr cena/výkon
  • hůře dostupný v ČR
  • občas vyteče víc přípravku, než chci


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
černé

Tento kondicionér jsem si koupila na základě kladných recenzí. Mám velmi dlouhé, husté, silné, barvené vlasy, takže mi vyhovují zatěžující kondicionéry. Používám především profesionální vlasovou kosmetiku, takže jsem od něj moc neočekávala, ale velmi mile mě překvapil. Krásně voní, má gelovou konzistenci, aplikace je příjemná, vlasy jsou snadno rozčesatelné a lesknou se. Jediné co vytknu je, že po dlouhodobém používání už neměl takový účinek jako na začátku a vlasy se mi začaly špatně rozčesávat v suchém stavu.

  • Vůně
  • Obal
  • Konzistence
  • Účinky
  • Nic pro jemné vlasy


Další recenze od 9.10.2013 21:16:14

Bohužel tento kondicionér mě zklamal. Zakoupeno na základě pozitivních recenzí. Konzistence je velmi řídká, gelová, což mi nevyhovuje. Upřednostňuji hutnější kondicionéry. Na mé suché, kudrnaté vlasy bohužel nestačí. Doporučila bych ho spíše dívkám s řídkými nebo jemnějšími vlasy, protože (i když je plný silikonů) vůbec nezatěžuje. Krásně žvýkačkově voní.

  • vůně
  • obal
  • nedostupnost v ČR
  • nehydratuje
  • gelová konzistence


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
černé

Další recenze od 18.10.2013 14:18:40

Tak určitě to není zázrak, ze kterého bych si sedla na zadek a doporučovala ho na každém kroku. Nicméně musím říct, že mým vlasům absolutně vyhovuje a to mám přitom raději masky, které mi vlasy více vyživí. Konzistence je gelová, kondicionér mi nepřijde tak vyživující, ale vlasy jsou po použití hebké, jemné na dotek, lesklé a rozčesávají se velmi dobře. Vůně je fantastická, miluju sladké vůně a Pedro žvýkačky jsem měla moc ráda, když jsem byla malá :) Balení je sice nevhodné na cestování, ale jinak mi přijde super praktické - už žádné lovení masky z dózičky s víčkem. Ani nemám problém s tím, že bych pokaždé vymáčkla více produktu, než bych potřebovala.

  • nezatěžuje
  • po použití jsou vlasy hladké a jemné
  • vlasy lehce rozčesatelné
  • úžasná vůně
  • praktické balení
  • špatná dostupnost


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 5.11.2013 23:23:14

Značku Aussie jsem si zamilovala když jsem žila v Anglii. Cela jejich řada výrobků má naprosto užasnou (žvýkačkovou) vůni. Konkrétně tento výrobek je opravdu dobrý. Splňuje to, co slíbil. Vlasy jsem po něm měla hebčí a už jsem ani nemusela použít žehličku, aby dostaly uhlazený vzhled. Určitě vřele doporučuji.

  • vůně
  • regeneruje
  • dostupnost v ČR


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 26.12.2013 21:14:34

Já tenhle blazám prostě miluju. Ta vůně je prostě božská! Vydrží ve vlasech zhruba den, vždycky si musím přivonět. Používám společně s šampónem Aussie. Je gelivité až krémové konzistence, perfektně se zapracuje do vlasů tím stylem, že pak skoro už nic nevymývám. Prostě pecka za dost dobré penízel Už chápu, proč ho všude blogerky opěvovaly. Vlasy jsou po něm krásně hydratované a uhlazené. Jediné co je asi nepraktické je balení, protože není vhodné na cesty. Nedá se nijak zašroubovat ale zase na denní používání je balení super, protože jen máčknete a dáte zpět na poličku. Určitě koupím znovu.

  • vůně
  • hydratace
  • balení


věk
25-34

vlasy
kudrnaté
suché
blond

Další recenze od 15.1.2014 00:22:41

Tohle je jeden z mých nejoblíbenějších kondicionérů, které ovšem mají účinky jako maska na vlasy, což je skvělé. Jsem ráda, že jsou konečně k dostání v ČR, bohužel ale do ČR nedováží mou oblíbenější variantu pro barvené vlasy s broskví. Tato verze ,,Reconstructor" mi fakt nevoní. Je to jako byste měli ve vlasech balíček levných dětských žvýkaček. Z tohoto důvodu bych si produkt znovu nekoupila. Nicméně působí úplně stejně jako má oblíbená verze pro barvené vlasy. Vlasy jsou po použití hladké, snadno rozčesatelné a upravitelné, konečky vypadají zdravěji a celé vlasy jsou lesklejší.

  • hladké
  • snadno upravitelné vlasy
  • lesk
  • ,,vůně"


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Tento kondicióner som zakúpila pretože som o tejto značke veľa počula a bola som zvedavá. Spotrebovala som 75 ml balenie, čo je fajn na cestovanie a na také odskúšanie. Vôňa je úžasná ako kedysi bývali tie detské žuvačky. Ja mám dosť zničené konce vlasov, stále sa mi lámu, ako som používala tento balzám tak to na nich nie je až tak vidieť a vyzerajú zdravšie. Používam len tento kondicióner, žiadnu masku. Na vlasoch to nechám tak odhadom a po opláchnutí už tú krásnu vôňu necítiť , čo je škoda. Vlásky robí jemné a som spokojná ale že by to bol nejaký extra zázrak povedať zas nemôžem. Cena je vyššia a u nás som ho videla len v Dm.

  • vôňa
  • vlasy vyzerajú po ňom zdravšie
  • cena
  • dostupnosť


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 20.1.2014 18:14:55

Veliké zklamání. Mam suché melírované a zničené vlasy, tak jsem si říkala, že snad alespoň trochu pomůže. S vlasy to absolutně nic nedělá a já se obávám, že je to jen skutečně reklamní tah.. Co se týče vůně, kterou všichni vyzdvihují... - ano, je žvejkačková ale až moc a v takové konzistenci to vážně až smrdí. Konzistence mi neni moc příjemná ( u masky preferuji takovou máslovější konzistenci ). Měla jsem to na hlavě slibované 3 minuty - nic, pak jsem zkusila půlhodinový a čtvrthodinový zábal. Za mě už ani náhodou. To si raději koupim Gestilku, ta maska mi s vlasy udělá mnohem víc než tenhle propadák od kterého jsem čekala mnohem víc. Jediný co se jim fakt povedlo je supr otevírání. Za mě určitě toto už nikdy.

  • Otevírání
  • Naprosto žádný výsledek
  • Otravná vůně


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 16.2.2014 20:30:29

Tomuhle výrobku jsem dávala šanci až do vypotřebování celého balení. Bohužel žádný zázrak pro moje vlasy to nebyl. Žvýkačky z té "vůně" opravdu necítím, cítím něco chemického a dost nepříjemného, a to mám přitom sladké vůně ráda. Nicméně, je svým účinkem stejný jako kterýkoli průměrný kondicionér. Už bych si ho znovu rozhodně nekoupila. Ovšem jestli po něm toužíte můžete mu dát šanci, žádnou paseku mi na hlavě neudělal. :) Jen se mi velmi líbí balení produktu. :)

  • balení
  • cena
  • nic zázračného
  • chemická vůně


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Celá natěšená jsem si běžela pro tenhle výrobek po tom, co se objevil na českém trhu a po tom, co jsem si přečetla plno skvělých recenzí po celým světě. Ovšem, co je na tomhle výrobku tak zázračného jsem neobjevila po první balení a nebudu ho už pokoušet v druhém balení. Vůně je dost vtíravá - taková krásná vůně na začátku, kterou po pár použitích nemůžete ani cejtit. Na vlasy nemá kdovíjaký efekt. Sice se dají dobře rozčesat a lesknou se, ale dost se pak mastí. Přenechám Aussie protinožcům.

  • ze začátku vůně
  • lesklé vlasy
  • rozčesatelné vlasy
  • ke konci vůně
  • zatěžuje
  • cena


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 20.7.2014 23:08:28

Vůně je naprosto úžasná, vlásky jsou jemné. Tento kondicionér patří mezi kvalitnější, protože vlasy jsou opravdu jemné, méně se lámou a vypadají zdravěji. Vůně je skvělá. Balzám se dobře roztírá do vlasů. Škoda že balení nejsou průhledná. Používám ho s šamponem stejné značky a nedám na ně dopustit. Nevýhodou je cena a dostupnost,

  • kvalita
  • cena
  • dostupnost


Vyzkoušela jsem poprvé na radu kamarádky, koupila jsem si šampon i kondicionér a sprej na Vlasy, které jsou poněkud nešťastné + tuto masku. A nemůžu si tuto sadu vynachválit. Já mám vlasy naprosto příšerné, zničené žehlením, barvením, foukáním, natáčením naprosto vším. Kvůli zničenosti a polámanosti vlasů jsem musela stříhat vlasy od pasu až po ramena.. A nyni? Použila jsem tuto sadu cca 5x a rozdíl je maximálně vidět už teď!! Vlasy nejsou zdravé zázrakem apod. ale jsou o 100% lesklejší a vypadají zdravěji. Takže moc doporučuji slečny, které máte hoodně poškozené vlasy!!!

  • Cena
  • Lesklé vlasy
  • Nemastí se tolik
  • Vlasy vypadají zdravěji
  • Žvýkačková vůně
  • Pevný obal
  • Pěkný vzhled
  • Zatím jsem žádné neobjevila.


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 24.8.2014 16:16:27

Když jsem si poprvé ke kondicionéru v obchodě přičichla, trochu se nechápala, proč je takovým trhákem. Nemám ráda sladké žvýkačkové vůně a už vůbec ne ve vlasech. Takže trochu déle mi trvalo, než jsem si na vůni zvykla, ale přišla jsem jí po čase na chuť. Cena je vyšší, ale do vlasů je třeba občas investovat. Dobře se kondicionér aplikuje, opravdu vlasy zjemňuje, lépe se po umytí rozčesávají a jsou po čase zdravější. Navíc obal se mi také moc líbí, nic kýčovitého, spíše retro styl. Doporučuji a koupím znovu.

  • dobrá aplikace
  • jemnější a zdravější vlasy
  • dlouhá výdrž
  • retro obal
  • vyšší cena pro někoho
  • žvýkačková sladká vůně


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od 2.9.2014 17:19:21

Veľmi sa mi páči riešenie obalu, kde stačí len stlačiť, myslím že to je praktické. V minulosti som vypoužívala 3 minute miracle Lucious Long, takže už mám skúsenosti s týmito balzamami. Tento balzam mi vôňou pripomína žuvačku, a textúra je takého gélového charakteru. Musím povedať že už po prvých dvoch použitiach mi veľmi pomohol, pridal na hebkosti, lesku aj zdraví vo vlasoch. No priznávam, že lucious long mi vyhovoval viac textúrou aj vôňou, a asi sa vrátim k nemu.

  • naozaj viditeľne zlepšuje kvalitu vlasov
  • vlasy sa ľahko rozčesávajú
  • Lucious Long verzia mi vyhovuje viac


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
černé

Další recenze od 6.11.2014 12:07:24

Tady z té masky mám smíšený pocity. Používám řadu Miracle Moist a plus tady tuto masku.Sedí mě přijde jak kdy jednou z ní mám vlasy krásné nadýchané a podruhý zase je mám splihlé.Takže asi bych si tu masku už nekoupila ale má super vůni z té jsem fakt nadsčená,jinak na vlasy se nedá používat dlouho.Koupila jsem si ji v akci za plnou cenu určitě ne.

  • vůně
  • Zatěžuje vlasy


Další recenze od 10.5.2015 19:37:12

Za me jedna z nejhorsich masek. Vlasy po ni nesly rozcesat? Bez kondicioneru jsem si jich pulku vytrhala. Druhy den po umyti mastne. Pouzivala jsem spolecne se samponem stejne znacky. Baleni neprakticke na cestovani, tim ze nejde napevno zavrit. Vlasy nebyly vubec nadychane, vyzivene. Mam jemne spinave blond/svetle hneda a stejny ucinek, jako s kondicionerem od Dove za polovicni cenu. Znovu uz nekoupim.

  • Hezka vune
  • Baleni nevhodne na cestovani
  • Maska nesplnila ucel
  • Vlasy suche a zacuchane
  • Vysoka cena