Aussie Mega Shampoo recenze a zkušenosti

Šampony Aussie Mega Shampoo
Šampony Aussie Mega Shampoo - obrázek 1
5 3.3 12
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 34% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 100 - 165 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Aussie

Recenze produktu
Aussie Mega Shampoo

věk
25-34

Další recenze od 28.6.2013 11:31:56

No od značky Aussie som čakala omnoho viac, mojím vlasom tento šampón vôbec nevyhovoval. Šampón má pekný obal a dobre pení, taktiež oceňujem, že je to šampón určený na každodenné použitie, takýchto šampónov v obchode veľa nenájdete. Čo sa týka účinkov som však dosť sklamaná, po umytí vlasy pekne voňali, ale rýchlo boli opäť mastné, šampón moje vlasy dosť zaťažuje, naviac hneď po prvom umytí ma hrozne svrbela vlasová pokožka a vytvorili sa mi vyrážky. To sa mi nestáva takmer nikdy, takže za mňa určite nikdy viac. Naviac aj cena je na šampón vcelku vysoká.

  • vôňa
  • obal
  • vhodný pre každodenné použitie
  • dobre pení
  • cena
  • svrbenie hlavy
  • zaťažuje vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 20.12.2013 15:58:23

Tento produkt mě dost zklamal. Čekala jsem od Aussie víc. Sice dost božsky voní, ale jak se vyfoukají vlasy tak už vůbec není cítit. Vlasy mám po něm suché, hrubé a takové nijaké a i když si po něm dám masku Absolut Repair. A navíc mi urychluje maštění vlasů, normálně si myji hlavu obden ale s tímhle musím denně, takže budu používat jen občas. Už se těším až ho vypotřebuji a zkusím od této značky jiný.

  • vůně
  • zatěžuje vlasy
  • suché vlasy i po použití masky


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 3.2.2014 17:18:07

Já jsem s tímto šamponem maximálně spokojená. Vlasy vůbec nezatěžuje ani nijak nemastní. Vlasy poté krásně voní a jsou nádherně lesklé a vzdušné. Šampon mi pění velmi dobře, stačí ho použít opravdu trošku a umyjete si s ním i dlouhé vlasy. Mám již druhé balení a určitě si koupím až toto vypotřebuji další. Nemám co vytknout.

  • cena
  • dostupnost v DM drogerii
  • vůně
  • vlasy dobře umyje
  • žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 17.2.2014 07:52:35

Z šamponu z řady Miracle Moist jsem byla velmi zklamaná, ale tento pro každodenní použití mě nadchl. Šampon je gelový a průhledný, má krásnou vůni, i když mi přijde malinko odlišná od jiných Aussie výrobků, přesto je krásná a vlasy zanechává provoněné. Vlasy vůbec nemastí ani nezatěžuje, naopak se mi s ním mastí méně. Vlasy jsou lehké a vzdušné, mají objem. Jelikož je Aussie konečně běžně dostupná i u nás, určitě koupím znovu.

  • balení 300ml
  • vůně
  • nezatěžuje vlasy
  • vlasy dobře umyje
  • dostupnost v drogeriích
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 25.2.2014 09:58:45

Za mě bohužel taky zklamání - vlasy byly po umytí vysušené a hrubé. Šampon mi přijde dost agresivní, denní mytí si s ním vůbec nedokážu představit. Po několika použitích se mi dokonce vytvořily lupy, takže jsem ho hned raději přestala používat. Jediným kladem snad může být hezká vůně, ale ta se stejně ve vlasech neudrží.

  • snad jen vůně
  • přemrštěná cena
  • agresivní k vlasům a pokožce


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
zrzavé

Další recenze od 25.6.2014 13:17:50

Na šampon od Aussie jsem se moc těšila, líbí se mi design obalu, systém dávkování a taky jsem četla spoustu recenzí o úžasné vůni. Šampon má opravdu krásný a praktický obal, vůně je pěkná, hezky pění a pěna se dobře vymývá. Vlasy jsou po šamponu lesklejší a uhlazenější, i když jsem stále řekala, kdy se uděje ten "zázkak". Vůně ve vlasech moc nevydrží a po čtyřech umytích jsem měla vlasy plné lupů, šampon jsem poslala dál a za sebe nedoporučuju.

  • krásný a praktický obal
  • hezká vůně
  • dobrá pěnivost a snadné vymývání pěny
  • nevysušuje vlasy
  • po 4 umytích lupy


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 12.9.2014 03:33:10

Jsem zklamaná. Kamarádka mi ho vychválila jak krásně voní a že má super recenze, tak jsem se těšila, že to bude to ono, ale bohužel. Sice fakt krásně žvýkačkově voní, ale to je asi tak vše. Voní jen chvíli a hrozně mě po něm už druhý den po umytí svědí pokožka, nic extra mi to s vlasy neudělalo. Takže mi příjde zbytečně drahý když myje jako levnější šampony.

  • vůně
  • svědí po něm pokožka


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 12.9.2014 12:21:52

Vidím ho často v recenziách,ale aj keď idem okolo v DMke.tak nakoniec som sa rozhodla,že ho predsa skúsim,aj keď sa mi cena zdala vyššia.Konzistencia je fajn,naozaj žuvačkovo-sladko voní,čo mne nevadí a čuduj sa svet,veľmi sa mi vôňa páči :o) Po používaní som rozdiel v kvalite vlasov nevidela,dokonca som mala šampóny o viac ako polovicu lacnejšie,ktoré mi spravili väčšiu službu.Vlasy mi ale nijak nevysušoval a pekne sa leskli.Najviac ma hnevalo,že moje jemné vlasy dosť zaťažoval,takže boli aj splihnuté a rýchlejšie sa mastili.Škoda,popozerám sa inde

  • vôňa
  • nevysušoval mi konce
  • zaťažoval
  • cena


věk
35-44

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 14.10.2014 22:09:34

Kolem regálu s šampóny a kondicionéry Aussie jsem dlouho chodila, než jsem se rozhodla, že je koupím. Pak jsem dostala vzorky v časopise, a ty definitivně rozhodly, že tyto výrobky koupím. Koupila jsem si šampón "Mega" pro časté mytí vlasů a kondicionér pro dlouhé vlasy. S oběma výrobky jsem maximálně spokojená. Šampón dobře pění, nádherně voní a zanechává vlasy čisté, svěží a nezatížené. Kondicionér skvěle vyživuje, taktéž bez zbytečného zatížení a plihnutí vlasů.

  • dobře pění
  • dobře myje
  • vlasy neplihnou
  • nevysušuje


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 14.11.2014 16:23:22

Tento šampon jsem koupila v drogérii dm. Za akční cenu 120 korun českých. Šampon mě zklamal i nadchl zároveň! Po několika umytích se mi objevily lupy s intenzivním svěděním. Měla jsem mastnou, ale bezproblémovou pokožku hlavy! Hodně mě to vytočilo! Na pokožku hlavy, ale opravdu nedoporučuji! Jinak můj pozorovací talent vypozoroval, že na vlasy je perfektní. Vlasy mají krásný lesk. Jsou heboučké. Také pružnost je bezva. Akorát se hůře rozčesávají. Značně pozvedne vlasy a vytvoří objem. Vlnité vlasy hezky podpoří. Bohužel používám na vlasy, nikoli na vlasovou pokožku! Moje mamka shledala jiné nedostatky v podobě mastné a zplihlé hlavy. Moje mamka má krátké, mastné a zplihlé vlasy. Co se týká mě mám pravděpodobně alergii na tuto rostlinku Anigozanthos. Potůvrka jedna! V těchto podmínkách nám tady neposlouží. Je to škoda, protože šampon by byl pro mě skvělý. Celkové hodnocení velmi ovlivnilo negativní shledání se svěděním a lupy. Což je neomluvitelné!

  • velké balení
  • posílené a pružné vlasy
  • dodá a zvedne objem
  • dobrá dostupnost
  • lehké a hebké vlasy
  • trochu vyšší cena
  • svědění
  • lupy
  • hůře rozčesatelné vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Protinožci ví jak na to. Tohle se jim opravdu povedlo. Stačí projít v drogérkách kolem jejich regálů a hned víte, s jakou značkou máte co dočinění. Někdy jedu v MHD a hned vím, že dotyčná používá Aussie. Ta vůně je prostě nádherná a jde z vlasů cítit. Šampon jsem si ale neoblíbila jen kvůli vůni ale především kvůli tomu, že dělal nádherný objem a vlasy mi vydržely dlouho nemastné a to se u mých vlasů nestává příliš často, že by oddálily den mytí byť jen o jeden den. Stačí dát šamponu fakt málo, protože pění jako blázen!!! Cena je jediným mínusem, ale díky jeho účinkům koupím znovu!

  • oddálí mytí vlasů
  • dělá hezký objem
  • nádherně voní
  • pění jako blázen
  • snad jen ta cena


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Dixi Kopřivový šampon

3.1 54% 16 recenzí