Garnier Ultra Doux Meruňka a Mandle Šampon pro suché vlasy recenze a zkušenosti

Šampony Garnier Ultra Doux Meruňka a Mandle Šampon pro suché vlasy
Šampony Garnier Ultra Doux Meruňka a Mandle Šampon pro suché vlasy - obrázek 1
Šampony Garnier Ultra Doux Meruňka a Mandle Šampon pro suché vlasy - obrázek 2
5 3.3 12
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 50% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 95 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Garnier

Recenze produktu
Garnier Ultra Doux Meruňka a Mandle Šampon pro suché vlasy

věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 15.8.2016 18:43:10

Vlasy mám normálne ale sú náchylné na lupiny takže stačí zlý šampón a lupiny sú na svete, pri tomto šampóne sa mi prejavilo aj svrbenie pokožky dala som mu asi 3 šance a kúpila si svoj obľúbený ktorý mi vlasy dal zase do poriadku,obal je pekný a šampón ma príjemnú vôňu ale kvôli zlým účinkom si ho už určite viac nekúpim, ale niekomu môže samozrejme aj vyhovovať

  • pekný obal
  • nízka cena
  • príjemná vôňa
  • svrbenie hlavy
  • lupiny
  • suchosť vlasov


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 13.8.2016 12:06:54

Šampon už používám pár měsíců a nemůžu si ho vynachválit. Vlasy po jeho umytí mi jdou krásně rozčesat. Co mě na něm ale opravdu uchvátilo, je vůně. Samotné mi voní velice příjemně a i přítel mě už párkrát upozornil na to, že mi voní hezky vlasy. Voní u na druhý den po umytí. A i když je pro suché vlasy a já mám mastné, tak nepozoruju, že by se mi mastily více.

  • vůně
  • nic


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 15.4.2015 21:14:30

Můj nejoblíbenější šampon od Garnieru (spolu s medovým:)) Vlásky se mi po něm hezky lesknou, šampon je nezatěžuje, nemastí a nevysušuje mi pokožku hlavy (jako většina šamponů), při používání společně s kondicionérem jsou krásně vyživené a hebké.. Velkým plus je příjemná vůně a také hlavně že neobsahuje parabeny a silikony! Za mě jednička s hvězdičkou :)

  • vůně
  • cena
  • nezatěžuje vlásky
  • nemastí
  • lesk vlasů
  • vyživuje
  • žádné :)


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
černé

Další recenze od 28.10.2014 09:52:53

Šampon jsem si koupila kvůli tomu, že neobsahuje silikony a parabeny. Je určený na suché vlasy, je průhledný a má gelovou konzistenci. Stačí ho opravdu málo a vytvoří bohatou pěnu. Po jeho použití jsou vlasy lesklé, vzdušné a jemné, navíc mě mile překvapilo, že i když neobsahuje silikony, vlasy rozčešu i bez použití kondicioneru. Moc krásně voní, vůně se drží ve vlasech až do druhého dne. Vytkla bych obal - má příliš velký otvor a občas se stane, že z něj vytlačím víc, než bych chtěla. Garnier šampony jinak považuju za hrozné, ale tento se povedl.

  • vůně
  • neobsahuje silikony
  • lesklé a vzdušné vlasy
  • víčko


Tento šampon mě překvapil,miluju jemné vůně a tato mne ohromila meruňka a mandle doopravdy krásně voní a kolikrt mi vůni obyvatelé domácnosti pochválili,že krásne voní:-)Vlasy se po něm krásně rozčesávají a ač nejsem na to abych zkoumala složení co tam je a není špatného,mají na obalu uvedeno,že neobsahuje parabeny.Líbí se mi i design,vypadá to moc hezky

  • vůně a design
  • nic


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od 19.1.2014 16:08:23

Používám jak šampon, tak kondicionér. Krásně voní, vlasy jsou po něm super, nedráždí pokožku a ani mi vlasy nijak nepoškodil. Naopak, po předchozím šamponu jsem je měla zatížené a ,,přemaštěné". Vlasy jsou teď mnohem lepší, ale nepřijde mi, že by nějak pozitivně napravoval suché konce. Klidně bych si ho příště opět koupila, ale spíš budu hledat vhodnější složení.

  • vůně
  • vlasy příjemné na dotek i na pohled
  • nedělá žádné zázraky


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Ze začátku jsem byla naprosto unešená a velmi spokojená. Koupila jsem ho v balení společně s kondicionérem... Šampon velmi krásně voní a vůně vydrží ve vlasech i během celého druhého dne. Měla jsem po něm hebké vlasy. Jednou se mi ale stalo, že jsem měla po použití vlasy naprosto krepaté, i po použití kondicioneru ze stejné řady. Od té doby se k němu už moc nevracím.

  • vůně
  • hebké vlasy
  • jednou mi udělal krepaté vlasy a tak jsem od něho upustila


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od 23.8.2013 22:09:26

Stejně jako šampon Rozmarýn a oliva tento nádherně voní. Ale tím to končí... Vlasy naprosto nezkrotitelné, suché, hrubé a nepříjemné. Možná mi dělá takovou neplechu proto, že mám suché a trochu zničené vlasy, ale to by mi podle výrobce měl přeci napravit, ne? :/ Snažila jsem se ho dopotřebovat alespoň s nějakým kondicionérem, ale asi po14 dnech jsem zaznamenala svědění hlavy. Jakmile jsem ho vyměnila za jiný, bylo svědění pryč.

  • vůně
  • svědění hlavy
  • suché a hrubé vlasy


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
černé

Další recenze od 14.8.2013 21:32:46

Otřesný šampon. Koupila jsem si ho krátce před cestou,takže jsem ho doma nezkoušela. Na dovolené přišlo překvapení v podobě příšerně vysušených konečků i po použití mojí oblíbené masky. Dala jsem mu ještě jednu šanci,vlastně více šancí a vypotřebovala cca. půl balení,na pokožku hlavy je dobrý,nevysušuje ani nemastí ale přijde mi,že mi moje už tak hodně lámavé konečky dorazil a teď se nedají skoro ani učesat. Už mu šanci nedám.

  • nemá silikony
  • obal
  • vůně
  • příliš velká dírka ve víčku
  • příšerně vysušuje
  • i s maskou nerozčesatelné vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 20.5.2013 13:58:13

Vůbec nechápu, jak toto může být prezentováno jako šampon na suché vlasy. Vlasy strašně vysuší, nejdou vůbec učesat, jsou strašně hrubé a rozlítané. Moc hezky voní, ale to je tak vše. Navíc balení má příliš velký otvor, takže je problém vylít dostatečně malé množství. Šampon jsem použila dvakrát a zbytek asi vyhodím.

  • Vůně
  • Příliš vysušuje
  • Rozlítané vlasy
  • Vlasy nejdou rozčesat


Další recenze od 19.5.2013 20:40:30

Tento šampon mě velice překvapil, obvzlášť překrásnou vůní. Vlasy jsou po použití hebké, přesně jak píší výrobci a vlasy se dají krásně rozčesat. Hodně pění takže je ho potřeba málo a rychle se nevypotřebuje. Cena je taky velmi příznivá a tento šampon si koupím ráda znova i celou tuto řadu, jelikož splňuje všechno co bych od šamponu čekala

  • vůně
  • jemné vlasy
  • cena
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Aussie Mega Shampoo

3.3 59% 12 recenzí

Hůře hodnocené

Dixi Kopřivový šampon

3.1 54% 16 recenzí