Aussie Miracle Moist Shampoo recenze a zkušenosti

Šampony Aussie Miracle Moist Shampoo
Šampony Aussie Miracle Moist Shampoo - obrázek 1
5 3.4 17
  • Průměrné hodnocení 3.4
  • 42% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 90 - 159 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 17 recenzí
  • Výrobce Aussie

Recenze produktu
Aussie Miracle Moist Shampoo

věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další výrobek z Aussíkovic rodinky, který mám ráda. Stejně jako v případě 3 Minute Miracle Reconstructoru, i tenhle šampík má úžasnou sladkou žvýkačkovou vůni (Pedro?). Dobře pění, čistí, hydratuje. Obsahuje však silikony, proto jej nepoužívám vkuse. Ráda se však k němu vracím. Pro vytvoření bohaté pěny stačí maličko. Vlasy jsou i bez použití kondiše rozčesatelné, hebké. Stejně jako ostatní výrobky Aussie, je i šampon špatně dostupný v ČR. Za cenu v zahraničních eshopech je to skvělá volba. Mám asi 3. balení a koupím znovu.

  • vůně
  • šamponu stačí málo
  • hydratuje
  • poměr cena/výkon
  • obsahuje silikony
  • hůře dostupný v ČR


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 28.1.2014 21:21:00

Tohoto šamponu mám již 2. balení. První jsem si přivezla ze zahraničí a nemohu si ho vynachválit. Šampon krásně pění, má nádhernou vůni a je ho velké množství. Balení má 300ml. Vlasy krásně umyje a zanechá je hezké a krásně lesklé. Přijde mi, že i prodlouží dobu mytí a že se s ním vlasy mastí o trochu méně, což je pro mě velké plus. Určitě koupím znovu. Navíc za tu cenu se opravdu vyplatí.

  • cena
  • dostupnost
  • krásná vůně
  • velké balení
  • velmi dobře umyje vlasy
  • velmi dobře pění
  • zanechává vlasy krásně lesklé a hebké
  • žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 29.1.2014 14:38:34

Šampon jsem dostala, sama bych si ho nekoupila, protože je určen na suché vlasy a já mám mastné, ale řekla jsem si, že ho zkusím. A bohužel tedy musím říct, že mi opravdu nesedl. Neskutečně mi mastil vlasy, takže doporučuji opravdu jen na suché vlasy. Je to škoda, protože vůně je opravdu nádherná, typická pro Aussie, ale tento šampon si už určitě znovu nekoupím a raději sáhnu po jiné řadě.

  • vůně
  • mastil mi vlasy - je vhodný jen pro suché vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 13.2.2014 10:16:13

Sama bych si po zkušenostech s Balea šampony "drahý" šampon nekoupila, ale dostala jsem tento hydratační od sestry-které po něm svědila pokožka - jí svědí po všem kromě Vichy apod. No a zaprvé: Vůně! Ach! žvýkačky, cukrátka, bublinky.. Dietářky mají náhradu za sladkosti při mytí vlasů :) no a za druhé: extra bohaté nadýchané vlasy, které vydrží o den i dva svěží a voňavé. Mám mastné kořínky a suché konce, myji běžně ob den, ale po tomhle šamponu myji ob 2-3 dny. To jsem opravdu nečekala! Složení tentokrát vůbec neřeším, jelikož vlasy udělá opravdu nádherné! Šampon je velmi hustý a velmi dobře pění, takže vydrží hodně dlouho. Rozhodně to není moje poslední láhev od Aussie.... nejen abych byla in a protože ho teď má každý a protože se o něm mluví, ale je opravdu skvělý! Možná zkusím šampon řady Frizz Miracle, uvidíme. :-)

  • udělá objem
  • oddálí mytí až o 2 dny!!
  • nádherná sladká vůně
  • pěkný design
  • hustý a pěnivý=vydrží
  • cena


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 12.3.2014 17:02:29

Udělala jsem recenzi zde : http://www.lusecret.com, pro mě je to celkem průměrný šampon, který krásně voňi, zanechává opravdu hydratované vlasy, ale na moje jemné, odbarvené vlasy nadělal celkem paseku, vlasy byli nepoddajné, elektrizovaly. Celkem škoda, protože značku Aussie mám ráda, hlavně jejich masky a kondicionéry.

  • Vůně
  • Hydratace
  • Složení
  • Pěnivost
  • Jemné vlasy elektizují
  • Nepoddajnost vlasů
  • Cena


Další recenze od 25.4.2014 11:10:59

Tenhle šampon si znovu nekoupím, rozhodně není vhodný pro citlivou či alergickou pokožku. Svědí po něm hlava a vlasy jsou po opláchnutí zvláštní až hrubé. Každopádně se mi podařilo dostat mydlinky do oka a ještě druhý den po tom ho mám rudé, jako by mi praskly spojivky. Plus přidám lákavému obalu, který opravdu láká a slibuje kvalitu.Mínus silikonům a dráždivosti. Za tu cenu dost podprůměrný výrobek.

  • Hezký obal a vůně
  • silikony a dráždí kůži


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 20.7.2014 23:13:25

Vlasy jsou krásné, hebké, lesklé po použití tohoto šamponu! Vlásky vypadají zdravěji a balení vydrží poměrně dlouho, protože stačí malinko šamponu, konzistence je hustá. Vůně je fantastická, voní trošku uměle a mám raději šampony průhledné konzistence. Nicméně mě tento šampon zaujal a určitě někdy koupím znovu.

  • krásné vlasy
  • cena
  • dostupnost


věk
35-44

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 21.7.2014 08:04:44

Šampon jsem si koupila na základě recenzí a informací na různých webových stránkách. Vcelku příjemně voní, obal má pevné víčko, ale měkčí lahvičku - což je dobré při manipulaci. Šampon je hustý, krásně pění, hodně odmašťuje - bez kondicioneru nemůžu existovat - vlasy jsou hodně odmaštěné. Obsahuje silikony. Neurazí - nenadchne.

  • hustá konzistence
  • hustá pěna
  • silikony
  • hodně odmašťuje


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 23.11.2014 18:25:50

Šampon má návykovou vůni :) Jinak mi ale moc dobrý nepřijde. Je určen na suché vlasy, ale přijde mi, že vlasy spíš hodně odmašťuje a vysušuje. Navíc obsahuje silikony, které mi na vlasech při dlouhodobém používání opravdu nevyhovují. Na prostřídání je ale docela fajn, hlavně kvůli vůni, kterou z vlasů cítím celý den.

  • praktické balení
  • vůně
  • obsahuje silikony
  • vysušuje


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 3.2.2015 15:23:20

Podle mě průměrný šampon z drogerie - bohužel za třetinovou cenu lze koupit stejné nebo ještě možná o kousek lepší šampony. Kondicionér ze stejné řady má podle mě alespoň nějaké účinky - zjemněné a hezčí vlasy. Šampon žádné účinky nemá a podle mě dost zatěžuje vlasy. Na druhou stranu má zvláštní žvýkačkovou vůni a zajímavý retro design, ale to je asi vše. Už nekoupím, kolem šamponu je jen nafouknutá mediální bublina.

  • zvláštní žvýkačková vůně
  • retro design
  • cena
  • žádné účinky na vlasy
  • zatěžuje vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
zrzavé

Tento sampon jsem si koupila na zaklade recenze jedne bloggerky, byl to muj druhy Aussie sampon, hned po Colour mate. Okamzite jsem si zamilovala tutti frutti zvykackovou vuni, voni jak kdysi davno zvykacky Pedro :) takze k tomu musim porad cichat a myti vlasu je dik tomuhle milackovi obradem:)) staci ho mene, dobre peni a krasne cisti vlasy,aniz by z nich "vymyval zivot". Spolu s triminutovou maskou dokonale kombo,vlasy jsou nadherne, leskle,plne zivota. Jen obal by mohl vypadat luxusneji, mene "komunisticky", ale i na to jsem si zvykla.

  • Neprekonatelna vune
  • Dostatecne peni
  • Setrne umyva vlasy
  • Vlasy jsou po nem leskle a krasne
  • Mohl by byyt hezci obal


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od 6.4.2015 19:36:21

Tento šampon jsem si koupila na základě výborných recenzí co jsou všude na internetu. Jako první zaujme fantastická žvýkačková vůně - už jen kvůli tomu bych si s ním myla vlasy nejradši každý den :) Očekávala jsem krásně nadýchané vlásky, které se ale bohužel nekonaly :( Dala jsem mu šanci třikrát, a po třetím mytí jsem měla vlasy příšerně připláclé k hlavě........ A to mám přitom poměrně suché vlasy od barvení, takovouhle reakci bych čekala když někdo dá šampon pro suché vlasy na vlasy třeba rychle se mastící..... A mimo to mi také vyskákaly po tom třetím mytí malé pupínky na čele (pěkně svědily!!) , které ale do dvou hodin zmizely. Obal je ale líbivý, pevný a podle mě i praktický. Bohužel ale kvůli mé reakci už příště nekoupím :(

  • vůně
  • obal
  • konzistence
  • pěnivost
  • dráždivý
  • mastí vlasy


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 12.4.2015 15:36:31

Šampon i kondicionér jsem si koupila na základě spousty kladných ohlasů na internetu - především kvůli slibované vůni. Ta překonala mé očekávání, mytí vlasů je skutečným požitkem a vůně ve vlasech drží až do druhého dne. Při oplachování šamponu z vlasů jsem se trochu zděsila, protože na dotek byly mokré vlasy drsné a zacuchané, jako bych použila kterýsi starodávný březový šampon za dvacet korun. Už jsem se viděla s nůžkama v ruce, naštěstí kondicionér vše dal do pořádku. A asi právě proto, že šampon vlasy hodně odmastí, se prodlužuje doba do dalšího umytí - vydržím o den i dva déle. Jo, jsem spokojená a koupím si jej znova, na prostřídání. Akorát kondicionér je naprostou nezbytností.

  • neskutečná a trvanlivá vůně
  • umyté vlasy vydrží déle hezké
  • pro někoho může být nedostatkem silné odmašťování a silikony


Další recenze od 10.5.2015 19:31:39

Zkusila jsem na zaklade pozitivnich ohlasu. Pro me vlasy jeden z nejhorsich samponu, co jsem zkusila. Hezky peni, ale vlasy po umyti zacuchane, vysusene, pusobily jako seschla znicena slama. A to jsem pouzivala i masku stejne znacky. Po patem myti se mi zacala loupat kuze u hlavy! Zavirani zadna slava, musela jsem hodnr zatlacit, abych ho vubec otevrela. Zkusila jsem a uz nikdy vic. Cena na sampon pomerne vysoka a pro me vlasy nevyhovujici. Znovu urcite nekoupim.

  • Vune
  • Seschle vlasy
  • Zacuchane vlasy
  • Vysusene vlasy
  • Vysusena kuze u hlavy
  • Vyssi cena na drogerkovy sampon
  • Zavirani slo tezko


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
hnědé

Šampon jsem zakoupila na základě kladných recenzí. Lituji toho. Šampon je určený pro suché a poškozené vlasy. Ty moje ale naopak ještě více vysušil. Při mytí vlasů mi začaly hodně padat. Po umytí navíc ještě elektrizují a velice špatně se rozčesávají. Po 3. použití se mi začaly vytvářet lupy a k tomu mám svědivou pokožku hlavy. Jediné plus je vůně.

  • příjemná vůně
  • cena
  • tvoření lupů
  • nepomáhá na suché vlasy


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 23.9.2016 18:51:15

Šampon nádherně voní, tu žvýkačkovou vůni, která mi připomíná dětství miluju. Bohužel jsem od tohoto šamponu očekávala víc, když byl kolem této značky takový boom, ale bohužel poměr cena a výkon pro mě je velmi nevyhovující. Šampon mi cuchá a vysušuje vlasy, mám je takové elektrizující a mají divnou strukturu.

  • úžasná žvýkačková vůně
  • vysušuje vlasy
  • cuchá je