Avon Color Trend rtěnka Kiss'N'Go recenze a zkušenosti

Rtěnky Avon Color Trend rtěnka Kiss'N'Go
Rtěnky Avon Color Trend rtěnka Kiss'N'Go - obrázek 1
Rtěnky Avon Color Trend rtěnka Kiss'N'Go - obrázek 2
Rtěnky Avon Color Trend rtěnka Kiss'N'Go - obrázek 3
Avon (434)
3.4 z 5 5 3.4 24
Celkem 24 recenzí


5 hvězd
18%
4 hvězdy
41%
3 hvězdy
23%
2 hvězdy
14%
1 hvězda
5%

Koupilo by znovu
55 %

Recenze produktu
Avon Color Trend rtěnka Kiss'N'Go

věk
25-34

Rtěnku od Avonu bohužel nemůžu hodnotit dobře. Jako výhodu má sice nižší cenu a velký výběr barev, také se mi líbí její valentýnské edice, které měly v minulosti tvar srdce, pusinky, apod. Rtěnka se ale na puse rozmazává a nevydrží dlouho. Alespoň na mých rtech, které pravidelně natírám balzámkem, zvýrazňuje každou šupinku. Rtěnku už bych znovu nekoupila a nedoporučila bych ji.

  • Cena
  • Výrazné barvy
  • Rozmazává se
  • Málo vydrží


věk
25-34

Tyto rtěnky mám ráda, jsou velmi levné, mají hezké odstíny a i dobrou výdrž. Nejlepší zkušenost mám s matnými, tmavšími odstíny, ty vydrží fakt dlouho (Poppy Love, Red Glam). Líbí se mi, že mají i často různé limitované edice (z jedné takové mám hrozně hezký světle fialový odstín, nic podobného jsem u jiné značky neviděla :) )

  • výdrž
  • cena
  • spoustu odstínů
  • obal


věk
35-44

Tahle levná řada rtěnek a vůbec dekorativní kosmetiky je vhodná a cílená na teenagery, a tomu taky odpovídá jak barevná škála, tak i cenová relace, a popravdě i kvalita. Je to takový zlatý střed. Neurazí a nenadchne. Je to prostě barva na rty s průměrnou hydratací. Barvy jsou poměrně dobré a stálé, jak křiklavé , tak i nude a umírněné.

  • levné
  • pěkné odstíny
  • málo odstínů


věk
15-24

Jedna z mých prvních rtěnek. Rozhodně to není špatná koupě, ale spíš než jako rtěnku bych ji označila jako kvalitnější baby lips. Rty hezky hydratuje a jemně natónuje, barva ale nevydrží dlouho. Odstíny má rtěnka krásné, nositelné a ne žádné extravagantní hrůzy. Pokud ale chcete rtěnku, která vám rty pěkně nabarví a barva něco vydrží, musíte se poohlédnout jinde.

  • pěkné odstíny
  • hydratuje
  • na rtech nevydrží dlouho
  • hůře se shání


věk
15-24

Další recenze od 4.1.2016 13:04:00

Tato rtěnka byla pro mne docela zklamáním. Koupila jsem si hnědý odstín a čekala jsem, že po aplikaci budu mít krásně syté rty jako na obrázku v katalogu. Opak byl ale pravdou. Rtěnka zrovna moc nebarví a odstín ani neodpovídá barvě ze vzorníčku. Také zrovna nehydratuje a tak ji musím používat společně s balzámem. Musím ji ale připsat k dobru že příjemně voní a také je to dobrá alternativa za nízkou cenu

  • příjemná vůně
  • široká škála odtínů
  • nízká cena
  • krátká výdrž
  • dehydratace
  • odstín neodpovídá


věk
25-34

Další recenze od 8.5.2015 09:52:20

Pořídila jsem si dvě rtěnky a ani nevím proč jsem si tu druhou koupila, když už ta první byla hrozná. Na rtech nijak dlouho nevydrží, tak půl hodiny možná. Barvy nejsou tak okouzlující, jak vypadají v katalogu. A když náhodou koupíte rtěnku se třpytkama, tak to je největší peklo, protože ty třpytky jsou mega velký a drsný, takže to máte rovnou s peelingem. Myslím, že ani nemá cenu ty rtěnky zkoušet, budete zbytečně zklamaní.

  • žádné
  • velké třpytky
  • nevydrží na rtech
  • špatná pigmentace


věk
25-34

Další recenze od 12.5.2015 20:56:27

Mám odtieň Pink Holiday. Podla mňa je to pekná farba ktorá nemá trblietky(juhu!). Rúž je krémový tým pádom sa dobre nanáša,pekne vonia chuť má priemernú nič extra ale ani nijak zlú. Jeho problém je výdrž. Tá je nič moc. Povedala by som skôr nič ako moc. Rúž by mal byť hydratačný ale to nesplňuje. Nehydratuje vôbec ale zas na druhej strane ani nejak extra nevysušuje. Obal je biely s fialovým nápisom a veľmi oceňujem priesvitný prúžok vďaka ktorému vidíte farbu rúžu. Odtieň sa mi veľmi páči ale rúž je naozaj nič moc takže si ho znova nekúpim.

  • pekná farba bez trblietok
  • krémový rúž
  • vôňa
  • cena
  • obal s priesvitným prúžkom
  • výdrž


věk
25-34

Další recenze od 16.4.2013 22:57:11

Tyto rtěnky jsem si kupovala dřív, měla jsem asi 4 odstíny a musím říct, že co se kvality týká, je u všech odstínů stejná. Zprvu se konzistence zdá fajn, rtěnka je krásně krémová, ale to se mi u všech hodně rychle změnilo a hodně rychle ztuhly, špatně se nanášely a asi po půl roce začínaly zapáchat... Výdrž je podle mě klasická jako u všech levných rtěnek - jídlo a pití nevydrží nikdy, obecně výdrž tak 2 hodinky...

  • krásné odstíny
  • pigmentace
  • rtěnky brzy ztuhnou
  • po půl roce začly smrdět
  • výdrž


věk
15-24

Další recenze od 23.5.2014 15:59:18

Rtěnku jsem dostala od mamky, protože jí neseděl odstín (Passion-v katalogu vypadal úplně jinak). Mně se odstín moc líbí. Je to korálovo růžová, docela výrazná barvička. Balení se mi ale nelíbí vůbec, mohli ho udělat aspoň černé, bílé vypadá nehezky. Rtěnka voní sladce a kokosově, nevysušuje a hrudky mi nedělá. Výdrž je celkem slušná. Ve výsledku jsem tedy spokojená.

  • Cena
  • Vůně
  • Hezká barva, pigmentace
  • Výdrž
  • Ošklivé balení


věk
25-34

Další recenze od 20.1.2014 21:15:04

Tato rtěnka byla jednou z mých prvních rtěnek. Mám ji v křiklavě červeném odstínu Rich Ruby, který mi přišel ze všech nejhezčí. Na rtech není moc příjemná, přijde mi že docela vysušuje, takže určitě je potřeba k ní použít lesk. Barva na rtech se mi líbí, ale jakmile jí nanesete na rty víc může vytvářet drobné hrudky. Přitažlivá je na ní tak akorát cena. Za mě nedoporučuji.

  • cena
  • vysušuje
  • vytváří hrudky
  • není příjemná na rtech
  • nepěkné odstíny


věk
35-44

Další recenze od 4.10.2013 16:17:02

Avon Rtěnky Color Trend mě moc nenadchly. Barvy jsou v katalogu krásné, v realitě už je to ale trochu horší. Cena je sice nízká ale vzhledem ke kvalitě se ani nedivím, že je tak nízká. Rtěnka na rtech vůbec nedrží a je na rtech tak nějak celkově nepříjemná. Když ji přetřete ve více než jedné vrstvě, tak navíc vytváří hrudky. Z odstínu se mi také špatně vybíralo a nakonec jsem si ani správný nevybrala (v reálu vypadal úplně jinak). Takže já osobně nedoporučuji. Raději si připlatím a koupím kvalitnější rtěnku.

  • cena
  • nedrží na rtech
  • nelíbí se mi odstíny
  • ve více vrstvách hrudkuje


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2013 16:40:20

Pár těchto rtěnek vlastním a přijdou mi docela dobré. Už po několikáté mám odstín Iced Champing - je to taková světle růžová metalická barvička se třpytkami. Pigmentace je taková střední, mohlo by to být lepší, ale za tu cenu je to i tak dobrý. Výdrž je také průměrná, tak 2 hoďky, potom už na rtech moc barvy nezbývá, ale asi si ještě nějaké odstíny přikoupím :-)

  • cena
  • široká škála barev na výběr
  • pigmentace a výdrž by mohla být větší


věk
35-44

Další recenze od 4.7.2012 19:00:24

na základe ohlasov tu na omlazení som si kúpila pink sunrise. ale nejako mi nesadla. strešne mi vysušuje pery a zvýraznuje šupinky. a aj mi robí čiaru kde sa mi spája horná a dolná pera (hádam som to dobre napísala) farba je sice pekná, ale mne sa nepáči. dokonca mám ešte jeden zabalený ruž doma, no neviem čo s ním....

  • pekné farby
  • vysušuje
  • robí šupinky


věk
25-34

Další recenze od 24.5.2012 22:27:47

Je to moje stálice. Jak už tu bylo zmíněno - stále dokola si kupuji Pink Sunrise, je to takový krásně univerzální odstín do starorůžova, sluší mi a nosím tu rtěnku jako balzám každý každičký den. Proto jí také rychle ubývá, na rtech moc nevydrží a musím ji používat s leskem, jinak mi trochu rty vysušuje. Ale jinak je výborná!

  • cena
  • barva
  • vysušuje rty
  • nevydrží
  • koupě přes objednávku


věk
35-44

Další recenze od 15.4.2012 18:08:49

Tuto rtěnku mám v odstínu Sequin a jsem maximálně spokojená. Na rtech je velice příjemná, krémová a jemná, rty zvláční a hydratuje. Výdrž je taky slušná. Není příliš výrazná, rty zkrášlí přirozeným způsobem, což mi vyhovuje. Mám ji ve větší oblibě než dražší rtěnky - poměr kvalita/cena je opravdu skvělý. Obal je takový obyčejný, to je pravda, ale mně osobně je to úplně jedno.

  • příjemná na rtech
  • zvláčňuje a hydratuje
  • pěkné odstíny
  • cena
  • žádné


věk
35-44

Tyhle rtěnky jsou za tu cenu opravdu výborné. Výběr odstínů sice není kdovíjak velký, ale zase jsou v nabídce docela obstojné a univerzální barvy. Sem tam se objeví i nové odstíny. Rtěnky krásně voní a co se mi na nich líbí nejvíc je výdrž. Nejsou totiž moc mastné a jsou takové tvrdší a krásně ke rtům přilnou a vytvoří na nich takový saténový efekt. Hydratace pro mě dobrá. Obal odpovídá ceně, je obyčejný, ale kvalitní, neničí se.

  • cena
  • pěkné odstíny
  • výdrž
  • horší dostupnost
  • neatraktivní obal


věk
25-34

Další recenze od 15.4.2012 10:01:00

Tuhle rtěnku jsem měla naposledy na základní škole v odstínu Iced Champink a musím říct, že se mi vůbec nelíbil. Na rtech byla příjemná, hezky hydratovala a krásně voněla. Nevydržela na rtech dlouho. Obal mi vždycky prasknul, i když jsem s rtěnkou nezacházela nijak surově.

  • cena
  • příjemná na rtech
  • vůně
  • není sehnatelná v drogeriích
  • nevydrží na rtech dlouho


Další recenze od 14.4.2012 13:37:15

Tyto rtěnky mám taky moc ráda. Barvy jsou syté a opravdu drží a zároveň nejsou suché. Používám nejčastěji tu růžovou. Za ty peníze se opravdu taková rtěnka vyplatí. Určitě si budu kupovat dál. Trochu mi vadí ten obal, takový obyč., často mi někde v kapse praskne.

  • pěkné barvy
  • drží a hydratuje
  • cena
  • trochu mi vadí obal


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2012 19:35:47

Za mě docela dobrá rtěnka. Nabízí hezké a hlavně matné odstíny. Barvy jsou syté. Výdrž na rtech je docela obstojná, ale mně bohužel trošku vysušuje, takže pod ní používám ještě balzám. Hezky voní. Jinak cena je super. Největší nevýhodou je to, že jí seženete pouze přes Avon Lady nebo přes net.

  • cena
  • vůně
  • syté matné barvy
  • docela dobrá výdrž
  • trošku vysušuje
  • pouze přes AL nebo přes net


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2012 19:06:05

Tyto rtěnky od Avonu mám moc ráda. Můj nejoblíbejší odstín je Pink Sunrise. Rtěnka je opravdu dobře pigmentovaná, na rtech dlouho vydrží, přijde mi spíše matná než lesklá, což hodnotím kladně. Nevysušuje. Nevýhoda je, že se dá objednat pouze z katalogu Avon nebo přes Avon Lady.

  • hezké odstíny
  • slušná výdrž
  • cena
  • nevysušuje
  • možnost objednání jen přes Avon lady nebo internet


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2012 18:02:53

Rtěnka je opravdu dobře pigmentovaná. Co může být nevýhoda je to že rtěnka se dá koupit buď přes internet nebo od Avon lady takže si člověk nemůže předem vyzkoušet daný odstín. Líbí se mi že rtěnka je i matná. Na rtech vydrží tak průměrně. Hydratační schopnost také není příliš velká ale není to nic hrozného.

  • pigmentace
  • cena
  • matné odstíny
  • koupě přes internet nebo avon lady
  • málo hydratuje



věk
25-34

Moje nejoblíbenější rtěnky od Avonu a i z ostatních značek. Rtěnky mají hezké odstíny a já osobně mám nejraději odstín Pins Sunrise. Rtěnka mi na rtech vydrží oproti jiným rtěnkám poměrně dlouho a nerozmazává se. Připadá mi, že rtěnka i docela hezky voní. Cena je také přijatelná.

  • nerozmazává se
  • delší výdrž
  • pěkné odstíny
  • cena
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

NYX Lip Lingerie

3 50% 6 recenzí