Avon Naturals Denní pleťový krém recenze a zkušenosti

Hydratace Avon Naturals Denní pleťový krém
Hydratace Avon Naturals Denní pleťový krém - obrázek 1
Hydratace Avon Naturals Denní pleťový krém - obrázek 2
Hydratace Avon Naturals Denní pleťový krém - obrázek 3
5 3.2 14
  • Průměrné hodnocení 3.2
  • 43% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 149 Kč
  • Kvalita obalu 3.6
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Avon

Recenze produktu
Avon Naturals Denní pleťový krém

věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Krém s broskví a mandlovým mlékem: Krásně voní a dobře hydratuje. Hezky se roztírá a rychle se vstřebává, zanechává pleť hebkou, ale také občas zanechává trošku mastný film, když se to s ním přežene. Bohužel stejně jako většina krémů od Avonu, i tento mě po nějaké době začal na obličeji štípat a pálit. V akci se dá sehnat za velmi příznivou cenu.

  • hezky se roztírá a rychle se vstřebává
  • hydratuje
  • krásná vůně
  • cena v akci
  • nevhodný pro citlivou pleť - možnost alergické reakce


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Krém s broskví a mandlovým mlékem: Tento krém mám velmi ráda a ráda se k němu vracím. Pleť hydratuje, dobře se roztírá a navíc hezky voní. Jak je již výše uvedeno, tak může pálit po něm pleť, mě se to avšak stalo asi jen 2x. Moje pleť byla po nanešení hebká a vláčná. Tento krém mám ráda a klidně ho doporučím dál, akorát mi vadí hodně cena, která je vůči kvalitě docela vysoká.

  • hebká pleť
  • dobře se roztírá
  • vůně
  • vyšší cena
  • může pálit obličej


věk
25-34

pleť
smíšená
tmavý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.4.2012 19:40:15

Krém s broskví a mandlovým mlékem: Tento krém jsem dostala, sama bych si ho nekoupila. Bohužel mám mastnou pleť a po krému jsem se leskla ještě více, takže jsem ho používala jen "na doma". Hezky voní, ale to je z mého subjektivního pohledu jediná výhoda :(

  • vůně
  • mastnota


Další recenze od 29.8.2012 16:10:46

Krém s broskví a mandlovým mlékem: Koupila jsem si tento krém, protože mě zaujalo jeho složení - broskev a mandlové mléko. V katalogu psali, že je pro všechny typy pleti. Já mám pleť mastnou a po tomto krému se mi pleť nehorázně zhoršila. Vzadu na obalu píšou, že je tento krém vyživující, podle mě by toto měli uvést i v katalogu.

  • lehký krém
  • krásná vůně
  • chybně uváděný typ pleti


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.10.2012 23:44:25

Krém s broskví a mandlovým mlékem: Tento krém som dostala, inak by ma asi nezaujal a neobjednávala by som si ho. Je síce hydratačný, ale nemala som príjemný pocit na pleti a po dlhšom čase som ho musela prestať používať úplne, pretože mi nerobil dobre na pleť (bolo mi ho ľúto zahodiť, tak som ho používala na telo - žiadny problém). Určite si ho nekúpim a neodporúčam pre "citlivky" (ja citlivú pleť nemám a pálil).

  • vôňa
  • hydratácia
  • štípanie a pálenie
  • zhoršenie stavu pleti


Další recenze od 8.11.2012 16:37:44

Krém s broskví a mandlovým mlékem: Krém s broskví a mandlovým mlékem: Krém nádherně voní a po zaschnutí mi dělá neuvěřitelně hebkou pleť. Vadí mi ale, že mi ani maličko pleť nehydratuje. Každopádně se ale roztírá dobře. Dostupnost je také poměrně problematická, vzhledem k tomu, že jde o výrobek z Avonu. Znovu už si jej nekoupím.

  • hebká pleť těsně po uschnutí
  • vůně
  • chybí mi hydratace


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Krém s granátovým jablkem: Příjemný voňavý krémík, mám ale jinou vůni-granátové jablko. Používám ho i jako podklad pod make up, na mojí suchou pleť se na to hodí skvěle. Do pleti se vcelku rychle vsákne, hezky hydratuje, a ta vůně... mimochodem mám citlivější pleť a tento krém mi ji nijak nedráždí... je mi prostě příjemný, cena je taky dobrá a je ho docela hodně.

  • jako báze pod make up
  • hydratace
  • vůně
  • cena
  • ani nevím


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.10.2013 11:28:59

Krém s broskví a mandlovým mlékem: Tento krém mě opravdu mile překvapil svou krásnou vůní, kterou jsem si hned zamilovala. Ale byla jsem trochu zklamaná, protože jsem od krému očekávala poněkud více. Po nanesení na pleť se krém celkem vsákne, ale pleť je taková lesklá, mastná a ulepená. Na jednu stranu krém určitě trochu hydratuje, ale pleť vypadá prostě hrozně na pohled. Konzistence je taková lehoučká a dobře se nanáší. Vzhledem k ceně krému a jeho kvalitě bych si ho už znovu nekoupila.

  • vůně
  • lehké složení
  • hydratuje
  • mastná a lesklá pleť
  • ulepený pocit
  • cena vs kvalita


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Krém bol pre mňa veľkým sklamaním. Po prvé balenie pôsobí veľmi lacno. Nevyhovuje mi zatváranie, krém sa dostal do tých drážok a potom ste to mali celé zabrblané. Balenie je zbytočne veľké. Na mojej zmiešanej pleti robil neplechu. Upchával mi póry a nevedel sa mi dobre vsiaknuť, čiže som mala stále mastný film na pleti. Určite neodporúčam ani za tú cenu.

  • vôňa
  • balenie
  • zanecháva ulepený pocit
  • upcháva póry


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.2.2015 16:49:33

Tento krém byl moc příjemný, lehký, takže na zimu bych si ho nepořídila, měla jsem vůni broskve a pak ještě okurku, obě moc hezky voní, nijak mi pleť nedráždily, moc sice nevyživovaly, ale za to se hned vsákly do pleti a nebyla jsem umaštěná, vůně na obličeji vydržela dost dlouho, někomu to může být nepříjemné, ale mě to nevadilo, uvítala bych spíš balení s pumpičkou

  • vůně
  • lehká konzistence
  • nevyživují tolik


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.5.2015 10:40:07

Pro mě je to průměrný krém, který jakžtakž hydratuje pleť. Žádná sláva ani žádná hrůza. Rozhodně se bez něj obejdete, ale když už si ho koupíte, tak to nebudou vyloženě vyhozené peníze. Vůně je příjemná, konzistence taky, ale obal je tradičně hrozný. Krému je podle mě potřeba nanášet menší množství, jinak budete mít mastný pocit a budete se lesknout. Ve větším množství se totiž hůř vstřebává, takže zanechává mastný film.

  • vůně
  • neurazí nenadchne


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Miluji tento krém i přes to, že je z těch obyčejnějších a nejlevnějších z Avonu. Jako jeden z mála mě neštípe na obličeji, ani nemám pocit nepříjemného pnutí. Používám spíš dražší krémy a kvalitnější dražší značky, ale u tohoto krému nemohu odolat jeho velice bezkonkurenčí příjemné vůni broskví a meruněk, lehkému roztírání a rychlému vstřebávání. Krémy ráda střídám i s luxusními značkami a tento nejvíc jej používám i místo nočního krému. Pod make-up jej nemusím, je dost mastný a výživný. Kupuji pravidelně.

  • nádherná vůně
  • dobrá vstřebatelnost
  • perfektně výživný
  • nelíbí se mi moc obal


věk
15-24

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.6.2016 11:56:32

Krém už se nedělá v tak velkém balení jako dříve, což je fajn, protože ráda měním vůně. Voní mi snad všechny a používám je jak pro hydrataci tak i na odličování celého obličeje. Nejsou sice nějak extra hydratační nebo vyživující, ale pro tu jejich vůni je naprosto zbožňuji a stále si objednávám nové a nové vůně.

  • vůně
  • sortiment
  • nejsou nejlepším plěťovým krémem


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 5.11.2016 21:37:33

Klasický denní pleťový krém. Nedělá zázraky, ale ani neurazí a neuškodí. Pleť provoní a zhydratuje, není mastná, protože se krém rychle vsákne. Používám i s peelingem ze stejné řady a jsem spokojená. Před spaním mi uklidní smysly a cítím se příjemně na dotek i vůní. Mám jej již několik měsíců, ne-li rok a stále je v něm polovina. Stačí opravdu trošička a krásně se rozetře po celém obličeji.

  • konzistence
  • vůně
  • vsákne se rychle
  • nic


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené