Ziaja Kakaové máslo Pleťový krém recenze a zkušenosti

Hydratace Ziaja Kakaové máslo Pleťový krém
Hydratace Ziaja Kakaové máslo Pleťový krém - obrázek 1
Hydratace Ziaja Kakaové máslo Pleťový krém - obrázek 2
5 3.2 20
  • Průměrné hodnocení 3.2
  • 50% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 32 - 80 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 20 recenzí
  • Výrobce Ziaja

Recenze produktu
Ziaja Kakaové máslo Pleťový krém

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.3.2012 10:06:03

Popis je pro normální až suchou pleť. Konzistence tomu napovídá. Krém je hutnější a mastnější, když dám větší množství a rozetírám, barví do běla. Mám ráda i jeho vůni, proto jsem si ho i koupila, nevadí mi,že je možná trošku silnější. Pro mě to je dobrý krém, ale ne zas tak dobrý, abych ho s jinými nestřídala.

  • levný
  • voní
  • hydratuje
  • při delším užívání vypadá pleť lépe
  • větší množství barví do běla
  • trošku mastný


Další recenze od 29.3.2012 01:14:46

Krém jsem několikrát vyzkoušela, byla jsem spokojená, super cena, příjemná konzistence a kakaovou vůni já miluju. Plet byla hezky vláčná, nicméně krémy i tak střídám a nezůstavám jen u tohoto. Přesto myslím dobrý poměr cena/kvalita. Pro někoho neurazí nenadchne.

  • cena
  • vůně
  • dobrá konzistence
  • žádný


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Krém jsem si koupila čistě kvůli vůni. Jelikož mám přes zimu pleť hodně suchou, potřebuji po odlíčení ošetřit hodně mastným, hutným krémem, co Ziaja splňuje. Po vsáknutí je pleť vláčná. Jeho nevýhodou je extrémně dlouhá doba vstřebávání. Proto ho nyní používám jako zábal na ruce (krém není primárně jen pleťový, nýbrž na pleť a tělo) a na ty je perfektní.

  • dobře hydratuje
  • krásná vůně
  • velice příznivá cena
  • dlouhá doba vstřebávání
  • velice mastný


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.4.2012 21:21:02

Občas si tento krém kupuju, hlavně v zimě, kdy mám sušší pleť. Skvěle hydratuje, ale zanechává mastný film, proto ho používám jen na noc. Miluju jeho kakaovou vůni a můj přítel taky. V porovnání ceny a kvality je tento krém vážně skvělý. Určitě si ho zase koupím.

  • hydratace
  • vůně
  • cena
  • pro mě příliš mastný jako denní krém


Další recenze od 29.4.2012 11:45:30

Značku Ziaja mám ráda :) ..když v rossmanu vyprodávali výrobku značky ziaja tak jsem si pořídila tento kakaový pleťový krém (s 50% slevou) abych řekla pravdu, tak jsem od tohoto výrobku čekala víc.. vůně je příjemná, hydratace průměrná, ale konzistence je hutná, takže se hůře roztírá a při nanesení většího množství zanechává na pleti mastný film..

  • příjemná vůně
  • hydratace
  • hutná konzistence
  • hůře se roztírá
  • při nanesení většího množství zanechává mastný film
  • nezlepšuje barvu pleti(jak je na obalu uvedeno)


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 29.4.2012 12:13:26

Tak na tento krém jsem se vyloženě těšila, a přišlo velké zklamání. Po nanesení má pleť byla ulepená, upatlaná, krém se ne a ne vsáknout. Po delší době se sice vsákl, ale ráno má pleť vypadala, jako bych se ničím nemazala. Nehydratoval vůbec, ráno mě pleť pnula, byly vidět i šupinky, prostě hrůza. Krém letěl okamžitě do koše, ani jsem se neodvážila jej někomu dát. Rozhodně nesplňoval to, co sliboval.

  • nemá
  • pleť byla jen ulepená
  • vůbec nehydratoval


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 10.6.2012 16:46:10

Moje stálice mezi krémy a to především pro svoji vůni. Jedná se o hodně mastný a hutný krém, což nemusí někomu vyhovovat. Já ho v létě používám především na noc, kdy mi mastnota nevadí a ránou mám pleť krásně jemnou jako dětskou prdelku. V zimě pak používám jak jako denní tak i jako noční krém. Opravdu jsem se zamilovala do jeho vůně, která se mi zatím neomrzela...:)

  • vůně, cena
  • je hodně mastný a hutný což nemusí každému vyhovovat


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.7.2012 07:26:06

Koupila jsem si tohle kakaové máslo hlavně kvůli vůni a jelikož mám s pleťovými másly dobré zkušenosti díky jejich dobré vstřebatelnosti a hydrataci. Tohle máslo je velké zklamání, jelikož se vůbec do pokožky nevstakovalo a teda není možné si s ním natřít třeba nohy a obléci užší džíny. Produkt si již nekoupím.

  • vůně
  • nevstřebábá se do pokožky


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.9.2012 09:39:30

Tento výrobek mne zaujal svou cenou a pěkným balením. Slibuje tónování pleti, což nemůžu bohužel potvrdit - ničeho jsem si nevšimla. Krém voní hezky, ale bohužel mě zklamala konzistence, která je dost hutná a dlouho trvá, než se vstřebá. Navíc se pak pleť dost leskne, takže na denní použití ho nedoporučuji.

  • cena
  • vůně
  • dlouho se vstřebává
  • mastný - pleť se leskne
  • netónuje


Další recenze od 20.9.2012 08:22:09

Mám hodně citlivou pleť, takže když jsem si tento krém namazala na obličej poprvé šíleně mě to pálilo, obličej jsem měla celý červený. Byla jsem zklamaná, ale rozhodla jsem se dát krému ještě šanci. Druhý den jsem se namazala znovu a po pálení nebyli ani stopy. Krém používám dlouho době a jsem s ním moc spokojená. Nejen že krásně voní, ale pokožku hydratuje a po delším používání mi příjde hebčí.

  • cena
  • vůně
  • hydratace
  • po delším používání pokožku zjemní
  • roztomilé balení
  • nepříjde mi že by pravidelné používání změnilo barvu pleti
  • první použití je pro citlivou pokožku horor


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Výrobky Ziaja mi celkem sedí, ale to se nedá říct o tomto krému. Několikrát jsem měla pocit, že se ne úplně vstřebává do kůže, i když ho dávám malé množství. Když jsem pak viděla svoje fotky, na kterých se můj obličej leskne jak psí kulky, musela jsem ho dát pryč.

  • vůně
  • cena
  • i při malém množství se obličej leskne


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 12.6.2013 00:18:34

Light formula: Tento krém má lehkou konzistenci. Velmi snadno se roztírá, pleť je po něm vláčná a hebká. Nanáším ho na noc a poměrně rychle se vstřebává, nic nelepí a navíc mou pleť hydratuje. Co ale musím zdůraznit, je jeho vůně a obal. Obal - velmi jednoduchý, tím mě zaujal a vůně - balzám pro čich :) Tento krém mé pleti vyhovuje.

  • vůně
  • design
  • cena
  • rychle se vstřebává
  • hydratuje
  • konzistence
  • nic mě nenapadá


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.6.2013 10:19:16

Krém je příšerný. Po nanesení je pleť ulepená, upatlaná a i po delším čase se krém ne a ne vstřebat. Rozhodla jsem se ho tedy používat na noc, kdy rychlé vsakování krému nepotřebuji. Po pár dnech jsem ale vysadila, neboť mi hrozně ucpával póry. Nešlo ho ani vypotřebit jako krém na ruce, neboť nemám ráda mastné ruce, tudíž letěl do koše. Vůně mi přijde umělá a velice rychle omrzí.

  • žádné
  • ucpává póry
  • nevsakuje se


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Musím říct, že po jeho používání se mi opravdu zlepšila barva pleti. Samozřejmě ne nijak výrazně, ale přece jen viditelně, takže já jsem z tohoto krému byla nadšená. Navíc můžu potvrdit, že hydratuje moc hezky. Krém je hutnější a mastnější, takže doporučuju používat spíš na noc, aby se mohl vstřebat. Navíc byste se asi přes den pěkně leskly. Pro mastnou pokožku bych ale krém určitě nedoporučila. Kromě hydratace a zlepšení stavu pleti musím ještě pochválit vůni krému. Voní po čokoládě, ale vůně není nijak chemická nebo vtíravá, takže si krém mažu na obličej moc ráda. A ještě radši k němu čichám :D Líbí se mi i obal. Přesně takhle hnědou barvu mám ráda. Ale to je samozřejmě jen můj osobní názor. Přece jen je ale jedna věc, kterou bych krému vytkla. Nemá žádný SPF, je pravda, že já ho používám na noc, takže mi to nevadí, ale ani krémy s lehkou texturou od Ziaji nemají žádné SPF, což je vážně škoda.

  • hydratace
  • vůně
  • cena
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.11.2013 14:02:51

Klasický "ziajácký" pleťový krém. Měl by dodávat živiny, hydratovat a zklidňovat podráždění. Krém je hutný, což mám ráda, ale má až přespřílíš čokoládou vůni. Tato silná parfemace je pro mě dost obtěžující a proto si tento krém znovu nekoupím. Pokud má však někdo rád silnou vůni čokolády a hutnější krémy, bude určitě spokojen.

  • cena
  • příliš čokoládová vůně


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.2.2015 19:09:02

Ziaja som dostala,dlho som ju chcela kúpiť na vyskúšanie,ale vždy som zabudla a u nás v meste sa nedá dobre zohnať.Tento krém má nádhernú kakaovú vôňu a vôňu kakaa ja jednoducho milujem.Krém je hutnejší,ale moja suchá pokožka to oceňuje.Síce sa troška lesknem zo začiatku,ale bežne mám pleť skôr matnú,takže toto je "príjemné,zdravé lesknutie".Mne sa dobre vstrebáva a rozotiera, treba ho naozaj len málinko,tak aj vydrží dlho.Pleť mám jemnejšiu,príjemne hydratovanú,pekne voní,ukľudňuje a vypadá zdravšia.Nevšimla som si troška zmenu farbu pleti,ale to mi veľmi nevadí.Dokonca ani nedráždi citlivú pokožku a to ja ju mám.Za tú cenu skvelý krém,ktorý by som ale odporúčila naozaj suchej pleti

  • vôňa-milujem ju
  • dobre sa rozotiera
  • nedráždil mi citlivú pokožku
  • príjemná hydratácia
  • cena
  • bez SPF


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 27.2.2015 12:51:34

Asi nejhorší krém, co jsem kdy vyzkoušela. Je docela hutný, při rozetíráni jakoby zvodnatí a na pleti zanechá mastný povlak, který se ani po několika hodinách nevstřebe a pleť je jenom umaštěná, o nějaké výživě či hydrataci nemůže být řeč. Vůně se mi taky nelíbí, je strašně těžká a chemická. Na obličej jsem použila jen prárkrát, zbytek jsem dopatlala na nohy, ale i tam byl nanic.

  • nic
  • konzistence
  • nevstřebává se
  • nehydratuje
  • vůně


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.4.2016 18:50:19

Achjo, zklamání... tato kosmetika je mi velice sympatická, ale přímo tento pleťový krém je teda průšvih. Vlastně budu asi už jen opakovat, co už tu bylo několikrát řečeno, ale i tak musím říct svůj názor - krém je velice hutný a mastný, což by mi ani nevadilo, poněvadž mám suchou pleť, ale tato hutnost pleť nepříjemně zaplácne, ucpe, ihned po nanesení se po něm ošklivě lesknu, vyskákalo mi po něm docela dost pupínků, zanechává hodně takový ten upatlaný film, straaašně dlouho se vstřebává a ve finále mi přijde, že se kloudně vstřebat ani neumí, jen tak po pokožce klouže a při nanášení jakoby zvodnatí, jak už to tu podotkla slečna nade mnou. Zlepšení barvy pleti jsem si taky nevšimla... Jediné, co se mi na něm líbí je hezké balení a vůně - jak jemný vanilkový pudink nebo něco na ten způsob :) Ale jinak hrůza, dopoužívám na nohy nebo ruce a pořizovat už určitě nebudu.

  • vůně
  • hezké balení
  • velice hutný a mastný
  • vyskákalo mi po něm akné
  • neumí se vstřebat
  • pleť nepříjemně zmastí
  • zanechává film
  • divná konzistence
  • paraffinum liquidum


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Zdravím všechny. Tento pleťový krém od Ziaji jsem si koupila na doporučení kamarádky, která si ho strašně pochvalovala. Byla jsem mile překvapená, když jsem krém poprvé vyzkoušela. Krásně se vstřebává do pokožky, jeho jemná kakaová parfemace je velice příjemná, nedráždí pokožku ani oční okolí, pleť je po jeho použití vyhlazená a hebká na dotek. Po namazání tímto krémem nemám pocit mastné pleti, což je pro mě velice důležité. Jsem velice ráda, že jsem tento krém od značky Ziaja vyzkoušela a určitě si objednám další balení. Pokud by jste někdo měl zájem na mém blogu je celá recenze o tomto krému, ale i o ostatních produktech, které jsem od této značky zkoušela.

  • Příjemná parfemace
  • Přijatelná cena
  • Krásně hydratuje
  • Nedráždí pokožku
  • Žádný


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené