Avon Naturals lehké tělové mléko Shakes recenze a zkušenosti

Hydratační tělové krémy Avon Naturals lehké tělové mléko Shakes
Hydratační tělové krémy Avon Naturals lehké tělové mléko Shakes - obrázek 1
Hydratační tělové krémy Avon Naturals lehké tělové mléko Shakes - obrázek 2
Avon (434)
4.5 z 5 5 4.5 13
Celkem 13 recenzí


5 hvězd
69%
4 hvězdy
15%
3 hvězdy
15%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
85 %

Recenze produktu
Avon Naturals lehké tělové mléko Shakes

věk
25-34

Další recenze od 23.2.2015 13:41:58

Jestli toto mléko někdy budou mít v avonu ve vanilkové variantě tak si ho pořídím znovu, bylo moc fajn, nebylo mastné takže na léto akorát, na zimu by bylo slabší, hydratovalo méně, ale za tu krásnou vůni a za to že se hned vstřebal je mu to odpuštěno, moc se mi líbilo balení, hezky stálo i na víčku když už jsem byla u konce, spokojenost

  • hned se vstřebal
  • krásná vůně
  • cena
  • menší hydratace


věk
25-34

Další recenze od 28.4.2014 20:22:07

jahoda&guava, granátové jablko&mango: krásně se roztírá, skvěle hydratuje, krásně voní, rychle se vsakuje, pokožka vydrží hebká po delší dobu. Celkem dobré balení, oceňuji velikost - dobré i na cesty, krémy dlouho vydrží. Pomůžou i při kožní vyrážcce, kopřivce, tělové mléko zklidňuje svědění. Dají se koupit za fajn cenu. Doporučuji.

  • cena - kvalita
  • vůně
  • zmírnění svědění


věk
35-44

Další recenze od 27.11.2013 15:33:16

Tato tělová mléka mě zaujala hlavně díky roztomilému obalu. Vybrala jsem si to vanilkové, protože mám moc ráda vůni vanilky. Má lehkou texturu, takže se super roztírá a poměrně rychle se do pokožky i vsákne. Vůně je sice taková chemická ale mě osobně to až tolik nevadí. Vzhledem k jejich nízké ceně jsou myslím více než skvělá.

  • nízká cena
  • dobře se roztírá
  • rychle se vstřebá
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 8.11.2013 14:54:05

Mám normální pokožku a zejména v létě je rychlevstřebávající se mléko potřebné, proto jsem šáhla po tomto výrobku. Opravdu se velmi rychle vstřebává. Vůně je krásná, ovocná, dlouho vydrží a přesto není příliš silná, že by přebíjela všechno okolo. Krásně se roztírá, připomíná mi to trochu jogurt. Po použití mám příjemný pocit a nepřipadám si umaštěná jako s jinými mléky. Zatím mám zkušenost pouze s mlékem ve variantě granátové jablko&mango, ale krásně voní.

  • příjemná vůně
  • lehké - rychlé vstřebání
  • snadné roztírání
  • nejspíš příliš malá hydratace pro suchou pokožku
  • občas jsou problémy s obalem


věk
25-34

Jahoda & guava. Mám velmi rada jahody a ich vôňu, preto som chcela skúsiť toto telové mlieko. Nie je iba jahodové, ale je aj spolu s guavou, preto tá vôňa nebola čisto jahodová, ale to mi až tak nevadilo. Celkovo sa mi vôňa páčila. Pokožku nemám suchú, takže mna hydratovalo dobre. Balenie je pekné, ale horšie sa mlieko dávkuje. Mlieko je peknej ružovkastej farby, dobre sa rozotiera.

  • konzistencia
  • pekná farba mlieka
  • dobre sa rozotiera
  • hydratuje
  • vôňa
  • balenie z ktorého sa niekedy mlieko ťažko dostáva


věk
35-44

Další recenze od 23.6.2013 16:05:57

Lehké tělové mléko s melounem je skvělé pro hydrataci a provonění pokožky po koupeli či během dne, kdy se chcete cítit svěží. Miluji přesně tuto krásně sladlou vůni melounu, která není přebíjena jinou složkou v krému. Navíc má mléko roztomilý obal, který se mi také moc líbí. Konzistence je vodovější, dobře se roztírá a rychle vstřebává.

  • svěží vůně melounu
  • vůbec nic


věk
35-44

Vyzkoušela jsem jahodu. Mléko je jemné, dobře se nanáší, hezky vstřebá, ale hydratace není nic moc, brzy bych potřebovala natřít znovu. Občas mě po něm trošku svědí kůže (jsem ekzematik). Vůně je docela dost chemická. Balení se mě moc líbí, je vtipné. Za ty peníze jsou daleko kvalitnější mléka.

  • Balení
  • Vstřebá se rychle a nelepí
  • Moc nehydratuje
  • Za tu cenu najdu lepší přípravky
  • Chemická vůně


Další recenze od 31.1.2013 11:40:32

Mala som jahodovy, bol fajn, pekne vonal a nevyzeral ani ako krem,ale skor ako jogurt. Teraz mam vanilkovy, ktory sa uz nevyraba v tej flasticke, ale v klasickej nadobe na krem, co je mozno vyhoda, lebo sa lepsie nanasa. Ale ta vona- to je nieco nadherne. Neviem sa jej nabazit. Jahodovy bol dobry, ale pre mna je lepsi tento vanilkovy, uz len pre tu vonu, ktoru je citit dost dlho. A pekne pokozku hydratuje. este mi treba vyskusat ten mangovy a bude to komplet. :)

  • vôňa
  • vydrz vone
  • konzistencia
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 10.5.2012 16:41:05

Krém používám chvíli, ale z jeho konzistence jsem nadšená je tak nadýchaný a jemný. Mám jahodový a to jak je jemně růžový je sladký a moc se mi to líbí. Příjemně hydratuje a krásně voní. Bohužel mi nevyhovuje to jak krém dostat z balení ven a někdy se mu opravdu nechce :/

  • vůně
  • nadýchanost
  • barva
  • špatně se dostává ven


věk
25-34

Toto tělové mléko má hrozne dobrou konzistenci a také příjemnou vůni. Vyzkoušela jsem pouze vanilku ale voněla kouzelně. Lehce se roztírá a kůži jsem potom měla krásně hebkou. Za mě jedině doporučuji. Jedno mínus je pro malé a nepraktické balení ve kterém mléko koupíme.

  • dobrá konzistence
  • Nepraktické malé balení


věk
25-34

Tyto tělová mléka od Avonu mám docela ráda, vyzkoušela jsem jak vanilku, tak jahodu a musím říct, že jahoda byla na můj vkus moc chemická a nevoněla mi snad ani jako jahoda, zatímco vanilka voněla krásně. Mléko se dobře roztírá a rychle se vsakuje, je ale opravdu jen na normální kůži, protože na suchou moc nepomáhá.

  • vanilka hezky voní
  • dobře se roztírá a vsakuje
  • jahoda má chemickou vůni


věk
25-34

Tato tělová mléka jsou vhodná tak maximálně na normální pokožku, se suchou si moc neporadí, protože jsou skutečně velmi lehká. Téměř okamžitě se vsáknou, takže nezanechávají mastný film. Co se vůně týče - měla jsem sice jen jahodu a co si budeme povídat, tu chemii z ní prostě cítím, ale tak dá se to. Balení je ok.

  • cena
  • lehký - snadno se roztírá a rychle vstřebává
  • nezanechává mastný film
  • vhodný na jaro a léto
  • nedostatečná hydratace suché pokožky
  • chemická vůně



věk
35-44

Další recenze od 8.5.2012 15:33:37

Tato tělová mléka mám vyzkoušená ve všech třech variantách - jahoda&guava, granátové jablko&mango, vanilka. Vůně tělových mlék z řady Naturals od Avonu jsou často označované jako přiliš umělé, ale konkrétně tyto jsou mi všechny příjemné. Kupodivu i vanilka, kterou v kosmetice jinak moc nemusím, se mi v této verzi líbí. Na pokožce vydrží vonět celý den. Konzistencí jsou jiná než klasická tělová mléka, taková nadýchaná, což je při roztírání moc příjemné. Jsou určena na normální pokožku - jsou lehčí, ale hydratují slušně, hezky se roztírají, rychle se vstřebají, nezanechají pokožku ulepenou. Kromě toho jsou v roztomilém balení, které se mi moc líbí. Obsah 200 ml, vhodné na letní dovolenou :-)

  • roztomilé balení
  • dlouhá výdrž vůně
  • příjemné ovocné vůně
  • lehká nadýchaná konzistence
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Fennel Body Butter

5 100% 8 recenzí

Podobně hodnocené

NIP+FAB tělové máslo

4.6 89% 9 recenzí

Hůře hodnocené