The Body Shop Body Butter recenze a zkušenosti

Hydratační tělové krémy The Body Shop Body Butter
Hydratační tělové krémy The Body Shop Body Butter - obrázek 1
Hydratační tělové krémy The Body Shop Body Butter - obrázek 2
Hydratační tělové krémy The Body Shop Body Butter - obrázek 3
5 4.5 13
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 170 - 500 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce The Body Shop

Recenze produktu
The Body Shop Body Butter

věk
25-34

Další recenze od 9.4.2012 15:08:31

Brazil Nut: Tělová másla od The Body Shop miluji! Měla jsem spoustu vůní, ale tato mě zaujala asi nejvíce. Je to intenzivní oříšková vůně, která vydrží hodně dlouho, cítím ji ještě druhý den než se jdu znovu osprchovat. Máslo pokožku dokonale hydratuje, ta je pak hebká a krásně provoněná. Jediné co bych vytkla je cena, másla se pohybují ve vysoké relaci, proto kupuji jen občas, nebo když jsou v akci za poloviční ceny. Je ale vidět, že jsou másla kvalitní, takže se jednou za čas určitě vyplatí do másel investovat. :)

  • obal
  • konzistence
  • vůně
  • hydratace
  • horší dostupnost
  • cena


věk
25-34

Chocomania: Čokoládu miluji a tak, když jsem poprvé spatřila v Body shopu novou "verzi" jejich skvělého tělového másla, nemohla jsem odolat tomuto pokušení. Začala jsem malým balením a skončila u velkého 200 ml. Tohle tělové máslo je doslova k nakousnutí, má příjemnou kakaovou vůni. Přijde mi ale, že není tolik hydratační, jako ostatní másla, proto bych ho doporučila spíše pro normální pokožku, já mám bohužel suchou. Důvod proč si ho ale kupuji znovu a znovu je jeho vůně, prostě ji miluji :)

  • Zanechává příjemný pocit na pokožce
  • Kakaová vůně
  • Rychle se vstřebává
  • Není tolik hydratační a hodí se tedy spíše pro normální pokožku


Další recenze od 21.4.2012 21:43:04

Chocomania: Souhlasím s předešlou recenzí v tom, že moc nehydratuje. Zatím nemám zkušenost s jinými másly, ale toto je hned vsáknuté a pokožka po něm není moc promaštěná. Jsem atopik a mám kůži hodně suchou, takže to mi hodně vadilo. Jinak voní naprosto nádherně, ale chuťově nic moc :-D.

  • vůně
  • málo promastí


věk
25-34

Další recenze od 19.6.2012 11:53:26

Dříve jsem se nemazala ničím jiným (třeba 3 roky v kuse), ale s přechodem na kvalitní kosmetické suroviny jsem TBS másla přestala kupovat, jelikož jsou na to, že se jedná o obyčejné krémy z obyčejných "drogerkových" surovin dost předražené. Dobře hydratují (liší se hutností podle druhu), ale není to zas takový zázrak a druhý den se můžete mazat zase. I já, která se normálně mažu třeba 1x týdně a suchou kůži rozhodně nemám. Vůně a jejich kvalita se liší, např. malinové a borůvkové máslo skoro není cítit, jahoda je pronikavá a drží, ale je chemická a "ořechová" másla splývají a na kůži se některá rozloží skoro až do smradu. Pro mě osobně nejhorší umělotina byla verze Chocomania. Nebo kokos a bambucké máslo, které voní po plastu (a neměla jsem jen 1 kus). Naopak mangové máslo mi celkem chybí, to nemělo chybu. Závěrem tedy asi toto - pokud vás chytí některá parfemace a nevadí vám dát tolik peněz za obyčejné tělové máslo, tak ho vezměte. Pokud chcete kvalitní suroviny, kupte si máslo Alverde nebo třeba krém Bione bez silikonů za čtvrtinovou cenu. Ámen.

  • velký výběr paremací (i textur)
  • cena
  • složení
  • některé vůně opravdu nic moc


Další recenze od 27.6.2012 21:04:28

Raspberry: Miluju všechno co je malinové, tím jsem maličko předpojatá. Jediné jeho mínus je dostupnost v Česku. Ale stojí za to si ho koupit. Skvělá konzistence, nádherná a přitom jemná a nevtíravá vůně, schopnost hydratace. Plus všechny produkty The bodyshop jsou atraktivní a krásné.

  • hydratační schopnost
  • pocit pokožky po použití
  • konzistence
  • vůně
  • nedostupnost produktu


věk
25-34

Moringa: Myslím, že toto tělové máslo jen tak něco nepřekoná. Přivezla jsem si ho z UK a po prvním použití jsem se do něj zamilovala. Kromě behenového oleje obsahuje bambucké a kakaové máslo. Vůně bílých květů je intenzivní, ale příjemná. Konzistence hutná, máslo je lesklé a hedvábné. Roztírá se lehce a pokožka je hebká, krásná, není mastná a nelepí. Když se namažu večer po koupeli, vláčnost cítím celý následující den. Mám pocit, že pokožka překypuje hydratací :-D Až mi dojde, určitě si koupím to samé a ještě další vůně

  • vnodné i na velmi suché ruce nebo chodidla
  • je velmi šetrné i po opalování
  • nádherně voní
  • nezanechává mastný pocit
  • dobře se roztírá
  • hydratace
  • vážně nemá:-)


věk
25-34

Další recenze od 24.10.2012 12:15:28

Momentálně mám doma 5 druhů těchto másel. :-) Jiné druhy jsem zatím nevyzkoušela. Jsou to i limitované edice, např. Vánoční, ani nevím, zda byly zde k sehnání, já povětšinou nakoupila na ebay za super cenu, 380,- bych za ně nedala.................. Spiced Vanilla: Je dost hutné a voní mi ze všech asi nejvíc. Vůně mě překvapila, dle názvu jsem očekávala něco jiného. Roztírá se celkem dobře a jsem po něm trochu mastná, ale ne nijak hrozně, že bych se bála lehnout do postele či si vzít pyžamo...................................... Candied Ginger: Konzistencí je stejné jako předchozí, také hutnější a mastné. Obě hydratují dobře. Vůně je zajímavá, cítím hlavně skořici a Coca Colu, zázvor moc ne :-)................................ Cranberry Joy: Brusinkové máslo je méně hutné než předchozí dvě, ale pořád dost, prostě drží v kelímku tvar a neteče. Lépe se i vsakuje a nádherně sladce voní. Hydratace taky super. Tato tři másla byla nejspíš z nějaké Vánoční edice, ale píšu o nich, protože jsem před měsícem navštívila The Body Shop v Bratislavě a měli "nové" Vánoční výrobky, a dle vůně jsem poznala, že jsou úplně stejné, jen změnili obal. :-)................................ Jolly Orange: Konzistence stejná jako Cranberry Joy, jen ta vůně mě zklamala, pomerančové vůně miluji, ale musí to být šťavnaté a výrazné, tato vůně je dost mdlá a voní spíš jako lehce vyschlé slupky z vnitřní strany :-)............................... Wild Cherry: toto jsem koupila v létě ve výprodeji v Praze za 190,-, tak ani nevím, jestli se ještě prodává. Je z nich nejtekutější, vhodné na léto. Vůně v kelímku příjemná, ale po rozetření se změní a něco mi tam vadí.

  • Velký výběr druhů
  • Krásné obaly
  • Dají se vybrat hutnější i lehčí druhy
  • Hydratace
  • Vůně
  • Výběr TBS na ebay
  • V ČR jen jeden obchod
  • Ceny v obchodech


věk
25-34

Další recenze od 23.2.2013 23:15:18

Máslo je opravdu hutné konzistence. Je to snad první výrobek u kterého cítím, že je pokožka hydratovaná opravdu dlouhou dobu (když se namažu večer, druhý den odpoledne je stále pokožka krásně vláčná). A vůně je úplně omamná až návyková, mám vůni broskev a opravdu jsem nadšená. Možná jsem si musela zvykat na to, jak je opravdu hutné a tím pádem se hůř roztírá, než obyčejné tělové mléko. Ale určitě ho koupím znovu a budu chtít vyzkoušet i další ovocné vůně.

  • hydratace na dlouhou dobu
  • omamná vůně
  • hutná konzistence
  • nemá


věk
25-34

Další recenze od 24.6.2013 08:14:37

Moje nejoblíbenější tělová másla! Pomineme-li složení, tak kvalitativně jsou srovnatelná s másly od Alverde, nicméně co se týče vůní, tak to je bez debat. Nejenže nabízí The Body Shop širokou škálu vůní, kde se vybere každý, ale vůně jsou autentické, nejsou to žádné chemické umělotiny. Másla jsou hutnější konzistence, ale dobře se roztírají i vsakují. Pokožka zůstává dlouho hydratovaná. Jediné, ale pro mě dost podstatné mínus je vysoká cena v ČR.

  • nádherné vůně
  • hydratace
  • rychle se vstřebá
  • cena v ČR


věk
25-34

Další recenze od 2.10.2014 23:23:44

Jelikož miluji vanilku, tak jsem si pořídila vanilkové tělové máslo. Vůně je fajn, i když z toho samotnou vanilku moc necítím, spíš mi to evokuje něco neurčitého, sladkého a umělého. Konzistence je příjemná, je to hezky našlehané a na to, že je hutný, tak se dobře roztírá a vsakuje. Nedá se říct, že by to byla špatná věc, ale mám raději přírodnější výrobky a proto se k tomuto už asi nevrátím. Každopádně koupě nelituji. :)

  • Konzistence
  • Design
  • Výběr vůní
  • Vanilka se mi zdá chemická
  • Cena


věk
35-44

Body Shop - Mandlová řada. Nejlepší ze všech másel, voní celý den, výborně se nanáší - je to prostě rituál. Když se večer po koupeli namažu, druhý den přijdu domů z práce a cítím ten krém všude, v peřinách, v pyžamu. Mám suchou pleťa tento krém užasně hydratuje. Škoda jen, že ta mandlová řada v ČR není téměř nikdy dostupná. Musím si ji objednávat v UK a nechat vozit sem. Navíc mě to vyjde poměrně dost levněji, protože na stránkách mívají často slevy, kdežto v obchodě v Praze je to poměrně drahé a slevy malé, navíc nemají celý sortiment. Nicméně, i za tu cenu v ČR stále stojí, tenhle krém nemá absolutně konkurenci.

  • vůně
  • hydratace
  • snadné nanášení
  • fair trade
  • horší dostupnost
  • poměrně vysoká cena


Další recenze od 7.2.2015 11:52:02

Jsem nadšencem do tělových másel. Aktuálně mám doma limitovanou edici Chocolate deluxe. Koupeno v sadě - velké balení másla, sprchový gel, peeling a mýdlo (kostka). U mne vše na 1. Hydratační vlastnosti másel jsou naprosto famózní, lepší už může být jen potřít se olejem :). Vůně u této čokosrandy excelentní. Zkušenost mám i s řadou Moringa. Mám ohledně vůně své favority :).

  • hydratace
  • vůně
  • výdrž
  • fair trade
  • cena
  • dostupnost


věk
15-24

Ačkoli je v Česku dostupnost poměrně špatná, podařilo se mi jedno ukořistit. Na tyhle másla jsem byla docela zvědavá. Mám to mangové a musím říct, že voní fakt krásně. Zdá se mi ale, že vůně brzy z těla vyprchává. Teď ale k věci: hydratuje dobře, konzistence je hutná, spíše mastná. Na kůži však mastné není, rychle se vsakuje, nelepí, kůže je po něm jemná a vláčná. Bohužel je srovnatelný s daleko levnějšími másly, které mají i přírodnější složení.

  • vůně (mango)
  • vstřebávání
  • konzistence
  • hydratace
  • špatná dostupnost
  • cena
  • složení


Lépe hodnocené

Fennel Body Butter

5 100% 8 recenzí

Podobně hodnocené

NIP+FAB Tělové máslo

4.6 89% 9 recenzí

Hůře hodnocené