Avon Ochranný krém na ruce a nehty s glycerinem, kalciem a vitamínem E recenze a zkušenosti

Krémy na ruce Avon Ochranný krém na ruce a nehty s glycerinem, kalciem a vitamínem E
Krémy na ruce Avon Ochranný krém na ruce a nehty s glycerinem, kalciem a vitamínem E - obrázek 1
Krémy na ruce Avon Ochranný krém na ruce a nehty s glycerinem, kalciem a vitamínem E - obrázek 2
Krémy na ruce Avon Ochranný krém na ruce a nehty s glycerinem, kalciem a vitamínem E - obrázek 3
5 4.2 13
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 29 - 69 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Avon

Recenze produktu
Avon Ochranný krém na ruce a nehty s glycerinem, kalciem a vitamínem E

věk
35-44

Další recenze od 15.5.2012 19:51:14

Tento krém na ruce od Avonu s glycerinem jsem měla několikrát a byla jsem s ním spokojená.Ruce jsou po namazání hydratované a příjemné na dotek,krém se rychle vstřebává.Zdálo se mi,že jsem po něm měla i pevnější nehty.Vůně sice není nic moc,ale já si tento krém určitě někdy koupím znovu.Je cenově dostupný.

  • hydratace
  • rychle se vstřebává
  • vůně


věk
25-34

Další recenze od 16.5.2012 23:23:34

Tento krém jsem jednu dobu používala celkem často. Dobře se roztírá, poměrně slušně hydratuje a ruce po použití nejsou nijak ulepené. Bohužel hydratační účinek není nijak dlouhodobý, proto nyní raději upřednostňuji krémy jiných značek. Také vůně mi přiliš nevyhovovala.

  • Nezanechává pocit ulepenosti.
  • Rychle se vstřebává.
  • Hydratační účinek není dlouhodobější.
  • Nevyhovovala mi vůně.


věk
35-44

Tyhle glycerinové krémy na ruce jsou jedny z nejlepších, co jsem měla a nesmí u nás chybět. Jsou vhodné opravdu pro hodně namáhanou pokožku a to i rozpraskané a hodně hrubé ruce. Vynachválit si ho nemůže ani švagr, který má ruce z práce opravdu hodně zničené. Okamžitě pokožku krásně zjemní a nemáte pocit umaštěných ani lepkavých rukou. Vůně je příjemná a nevtíravá.

  • skvělý na hrubou a rozpraskanou pokožku
  • velké balení za dobrou cenu
  • nemastí a nelepká
  • horší dostupnost


věk
15-24

Další recenze od 10.3.2013 23:38:13

Tento krém na ruce mi příliš nevyhovuje. Když si ho namažu na ruce, mám po něm špatný a divný pocit. Přijde mi i řídký, mám radši hutnějši krěmy. Připadal mi, že se i špatně vpíjel do kůźe. Znovu už bych od Avonu nekoupila ani za akční cenu. Celkově mi Avon příliš nevyhovuje.

  • akční cena
  • nevpíjí se
  • Moc řídký


věk
25-34

Tento krém používam rada a často, mám už snáď aj šieste balenie. Vyhovuje mi jeho konzistencia, nie je hustý ani moc riedky a dobre sa vpíja do pokožky. Na suchú a namáhanú pokožku rúk ako stvorený, hydratuje a nezanecháva mastný film. Nedráždi a má moc príjemnú jemnú vôňu.

  • konzistencia
  • hydratácia
  • dobre sa vpíja
  • vôňa
  • cena
  • nemá


věk
35-44

Další recenze od 4.5.2013 01:10:54

Objektivně bych tento krém měla označit spíš za průměr, ale hodnotím ho trochu lépe, protože k němu mám jakýsi vztah :-) Měla jsem ho už mockrát a i když jsem poznala mnohem lepší krémy na ruce, k tomuto se jednou za čas ráda vrátím (vždy když je v limitované vánoční nebo jarní edici, v tom obyč obalu jsem ho snad ani nikdy neměla). Je to takový obyčejný krém na ruce, po kterém sáhnu třeba po mytí nádobí a pro tento účel ho mám ráda. Konzistence je příjemná, hustá tak akorát, dobře se roztírá, není hutný a mastný, ale není ani lehký, takový univerzální řekla bych. Ruce nezanechá mastné, naopak jsou příjemně hladké, ale v dlaních jakýsi film trochu cítit je. Suchým rukám uleví, i když hydratace to asi nebude nijak hloubková. Vůně nic zvláštního, mně je celkem příjemná. Víčko je šroubovací.

  • úleva suchým rukám
  • není příliš hutný ani lehký
  • pocit hladkých rukou
  • hezké obaly v limitovaných edicích
  • možná nezajímavá vůně
  • průměrná hydratace
  • šroubovací víčko


věk
15-24

Další recenze od 26.12.2013 15:16:17

Mě tento krém na ruce od Avonu moc nevyhovoval. přišel mi hutnějši. Celkem rychle se vsakoval do rukou. Když jsem si ho namazala tak mi ze začátku zanechával divný pocit na rukou než se vsákl. Hydratace průměrná, moc dlouho nevydržel na rukou takže jsem musela mazat často. Vůně taky nic moc. Taková nijaká. Mě se moc nelíbila.

  • rychlá hydratace
  • vsákl se rychle do rukou
  • vůně
  • divný pocit na rukou
  • vydrž - hydratace


věk
15-24

Další recenze od 12.5.2014 19:40:11

Doslova kouzelný krém. Dobře hydratuje. Není extra mastný, takže dobře zasychá. Je s růžovou magnólií, takže má příjemnou vůni. Snad největší plus je, že tam je vitamín E a glycerin, což posilňuje nehty. Není předražený. Má 100 ml. Dobře se nanáší. Je hypoalergenní. Můžu jenom doporučit. Žádné problémy jsem s ním zatím neměla. :)

  • vyživuje i nehty
  • dobře hydratuje
  • vůně
  • --


věk
25-34

Má stálice v krémech na ruce. Krém kupuji pravidelně už minimálně 10 let a vyhovuje mi jeho příjemná vůně, hydratuje a velmi rychle se vstřebává, má dobrou konzistenci, není tekutý, balení je tak akorát (100 ml), je levný, má dobrý obal. Nenašla jsem na něm asi žádné negativa, sehnat lze přes internet za výbornou cenu. Zkouším samozřejmě i krémy od jiných značek, ale k tomuto se vždy vracím.

  • cena
  • hydratace
  • balení
  • rychlá vstřebatelnost
  • vůně
  • nic


Stálice v krémech na ruce. Kupuji celý rok kromě léta, to preferuji ultra lehké krémy. Krém je velmi výživný protože obsahuje glicerin, opravdu ruce vyživý. Používám ráno a večer a opravdu to stačí. Pěkně voní a rychle se vsákne. Nezanechává lepivý pocit. Je často v akci 100 ml za 39 Kč je směšná cena v dnešní době :D. Nemám co vytknout. V zimě, na Valentýna a na jaře jsou k dostání i limitky, které se liší pěkným obalem a jsou tématicky parfemované.

  • cena
  • vyživuje
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 17.4.2015 15:42:05

Tento krém je nejlepší z této řady krémů. Dobře se roztírá a vůbec nelepí. Zanechává na rukou příjemný finish. Má příjemnou nevtíravou univerzální vůni, která snad nemůže nikomu vadit. Jako spousta dalších produktů Avonu má i tento krém příšerné nepraktické šroubovací balení. Chtělo by to praktičtější obal, jinak je krém super pro každodenní použití.

  • nelepí
  • jemně voní
  • perfektní konzistence
  • obal


věk
15-24

Další recenze od 30.8.2015 17:25:19

Moc příjemný krém na ruce od avonu. Rychle se vstřebává, což je pro mě největší výhoda, protože nesnáším pocit mastných rukou. Dobře i hydratuje, po pravidelném používání mám ruce méně suché a méně se mi i tvoří záděrky. Obal je klasický, praktický, není mu co vytknout. Určitě zase někdy koupím a můžu jen doporučit.

  • rychle se vstřebá
  • slušná hydratace
  • nevím


věk
25-34

Další recenze od 12.1.2016 21:10:15

Krém je trochu hutnější, udelá glycerinový film na pokožce, takže je pak chráněná proti vnějším vlivům, ale nevpije se úplně. Každopádně krémy z této řady Avonu kdy se snaží o alternativu asi k Nivee si nekoupím, jelikož mi nesedí jak parfemace, tak jejich hutnost. Znám i výživjěnší krémy a nemusí nechávat film.

  • cena
  • balení
  • parfemace
  • lepkavý film