Essence balzám na ruce a nehty 2v1 recenze a zkušenosti

Krémy na ruce Essence balzám na ruce a nehty 2v1
Krémy na ruce Essence balzám na ruce a nehty 2v1 - obrázek 1
Essence (201)
4.2 z 5 5 4.2 13
Celkem 13 recenzí


5 hvězd
50%
4 hvězdy
25%
3 hvězdy
17%
2 hvězdy
8%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
77 %

Recenze produktu
Essence balzám na ruce a nehty 2v1

věk
25-34

Další recenze od 24.10.2014 21:59:14

krém mě překvapil, hezky se vsakuje, není mastný, ruce jsou hezky hydratované, stačí ho málo, vydrží dlouho, balení mi vyhovuje, není ani malé ani velké, nosím ho i v kabelce, je praktický, určitě si koupím znovu, zkusím i zelenou verzi, čeká ve skříni až dodělám toto balení, doufám, že bude stejně dobré, cena víc než příznivá

  • cena
  • hydratace
  • balení akorát
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 27.2.2014 16:07:12

Bohužel, nejsem s ním tak spokojená, jako recenzentky přede mnou. Tak zaprvé, ta vůně... Moc mi to nevoní, přijde mi to jako vůně zkvašeného ovoce, dá se to sice přežít, ale ocenila bych jinou parfemaci. A za druhé, přijde mi, že ruce moc nehydratuje. Jasně, je to krém od Essence za 30,-, ale i tak jsem od něj čekala více. Sice se docela dobře vstřebává, pak nelepí, ale já si ho víckrát nekoupím, znám lepší krémy.

  • praktické balení v tubě
  • nevoní mi
  • nedostatečná hydratace


věk
25-34

Další recenze od 21.11.2013 07:54:22

Velmi povedený krém na ruce. Má jemnou, celkem nevtíravou vůni, líbí se mi. Není ani moc hutný, ani řídký, konzistence je akorát a krém se velmi dobře a rychle vstřebává, rozhodně nenechává ulepené ruce, přesto jsou celkem vyživené. Nevýhodou je horší dostupnost, nemají ho všude. Za tu cenu určitě doporučuji a klidně koupím znovu.

  • cena
  • rychle se vstřebává
  • nezanechává mastný film
  • jemná vůně
  • horší dostupnost


věk
25-34

Další recenze od 15.10.2013 21:01:34

S krémom som spokojná. Je to krém určený na starostlivosť tak o ruky, ako aj o samotné nechty. Vstrebáva sa veľmi rýchlo, čo oceníte hlavne v práci alebo keď sa niekam ponáhľate. Hydratuje dobre, pri pravidelnom používaní aj tie nechty sú lesklejšie a vyživenejšie. Páči sa mi aj jeho vôňa a oceňujem aj estetiku obalu. Je aj dosť lacný a zmestí sa bez problémov do kabelky. Túto essence edíciu krémov na ruky som už dávno chcela vyskúšať, teraz sa mi konečne naskytla príležitosť a som úplne spokojná.

  • pekne vonia
  • veľmi rýchlo sa vstrebáva
  • vyživuje nechty
  • nezanecháva mastný pocit
  • praktické balenie
  • pekný obal
  • žiadne


věk
25-34

Veľmi výborný krém , ktorý si budem kupovať opakovane. Vďaka obsahu jogurtu a vápnika sú moje ruky dostatočne hydratované a posilnené. Krém sa riadne vstrebe, nelepí a nezanecháva mastný film na rukách. Obsah je 75 ml. Vôňa sa mi veľmi páči , je nevtieravá . Cena je super a kupovala som v Dm. Nevýhodou je , že som ho nevidela v každej Dm, ktorú navštevujem.

  • hydratuje
  • posilňuje
  • dostupnosť


věk
25-34

Další recenze od 15.2.2013 17:33:27

Za tu cenu jsem si řekla, že ho zkusím. Obsahuje jogurový extract a calcuim. Malé praktické balení do kabelky a na cesty. Hezky voní a hydratuje ruce, tím ale pozitiva končí, protože po namazání rukou se dlouho vsakuje a měla jsem pocit ulepených rukou. Kupovala jsem na e-shopu, proto tak hezká cena.

  • Vůně
  • Příznivá cena
  • Lepivost
  • Dlouho se vsakuje


věk
25-34

Další recenze od 18.12.2012 09:51:56

Vyzkoušela jsem všechny 3 - Care, Repair, Moisture a se všemi jsem byla spokojená. Dobře se roztírají, nelepí, nenechávají mastný film na pokožce, takže je ideální do kabelky či kanceláře. Nejradši používám u televize večer, kdy si natři ruce a krouživými pohyby vmasírovávám do nehtů a nehtové kůžičky a přináší to svoje ovoce. Nehty se mi mnohem méně lámou a netřepí se už tolik. Cena je úžasná.

  • roztíratelnost a vstřebání se
  • hydratují
  • nenechávají mastný film
  • balení do kabelky
  • cena
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 13.6.2012 07:42:15

Za tu cenu celkem povedený krémik na packy. Nemám ráda pocit suchých rukou a tenhle krém je okamžitě zvláční. Rychle se vsakuje, což je plus. A navíc docela příjemě voní, ani nevím k čemu bych tu vůni přirovnala. Tenhle krém mě přesvědčil a mám zálusk na další od této značky.

  • cena
  • zvláčňuje
  • hydratuje
  • voní
  • praktické balení do kabelky
  • dlouhodobě pokožku nezlepší


věk
35-44

Další recenze od 15.4.2012 20:58:52

Průměrný krém na ruce, nemám pocit, že by hydratoval ruce, nemám je nijak extrémně vysušené. Vadí mi i takový divný povlak co zanechává na rukou i celou hodinu po nanesení. Co chválím je příjemná vůně. Ale za cenu 35,- je v pohodě. Ale podruhé si ho již nekoupím.

  • cena
  • nehydratuje


věk
15-24

Další recenze od 25.3.2012 11:07:09

Jeden z mých oblíbených krémů. Hydratuje, rychle se vsakuje, je lehký, nechává pokožku jemnou a voňavou. Ale pro ruce suché (popř. se zatvrdlými místy) moc dobře asi neposlouží, zas takové hydratační a regenerační účinky nemá...

  • cena
  • vůně
  • hydratuje
  • není mastný
  • rychle se vsakuje
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 24.3.2012 22:47:24

Tenhle krém se Essence velmi povedl - opravdu hydratuje, změkčuje pokožku, pokud dáte přiměřenou vrstvu, rychle se vstřebává a nelepí. Já si dám vždycky na noc silnou vrstvu, ruce do rukavic a ráno je mám pěkně hladké. Jediné, co mi trochu vadí, že se mi u dvou krémů rozbilo víčko a nedovírá se.

  • cena
  • design obalu
  • nelepí se
  • horší dostupnost
  • kvalita obalu



věk
25-34

Další recenze od 24.3.2012 18:31:08

Skvělý krém! Velmi dobře hydratuje ruce a nehty jsou po pravidelném používání taky o trochu pevnější (ovšem na extrémně suchou, poničenou kůži to asi nebude, protože je velmi lehký). Nezanechává vůbec pocit mastnosti, dobře se vsakuje a opravdu nádherně voní.

  • velmi lehký
  • cena
  • krásně voní
  • rychle se vsakuje
  • nezanechává pocit mastnoty
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Indulona dezinfekční

4.2 81% 9 recenzí

Hůře hodnocené