Avon Planet Spa Pleťová maska pro hloubkové čištění pleti s květem thajského lotosu recenze a zkušenosti

Masky Avon Planet Spa Pleťová maska pro hloubkové čištění pleti s květem thajského lotosu
Masky Avon Planet Spa Pleťová maska pro hloubkové čištění pleti s květem thajského lotosu  - obrázek 1
Masky Avon Planet Spa Pleťová maska pro hloubkové čištění pleti s květem thajského lotosu  - obrázek 2
Masky Avon Planet Spa Pleťová maska pro hloubkové čištění pleti s květem thajského lotosu  - obrázek 3
5 4.3 21
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 81% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 69 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 21 recenzí
  • Výrobce Avon

Recenze produktu
Avon Planet Spa Pleťová maska pro hloubkové čištění pleti s květem thajského lotosu

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Maska mě mile překvapila. Na pleť se dobře nanáší, postupně zasychá, krásně vytahuje mastnotu, zklidní, sjednotí a vyčistí pleť. Na mastný typ s tečkmi a póry je super! Po zaschnutí masky mám dokonce v T-zóně mastné tečky v místech pórů, je vidět, že vytahuje nečistoty odpravdu dobře. Já jsem s ní spokojená. Jo a pěkně voní :-)

  • dobře čistí
  • zklidňuje a sjednocuje pleť
  • dobře se nanáší i smývá
  • jemná vůně
  • pouze u AL nebo přes eshop


Další recenze od 20.4.2012 17:05:21

Mám doma první balení a jsem nadmíru spokojená. Jak už se píše v předchozí recenzi - pleť suprově vyčistí a u mě (mám hodně černých teček na nose, bradě a čele) je také vidět jak něčistoty vytahuje. Krásně voní, příjemně se nanáší a rychle zasychá... určitě si jí koupím znovu:)

  • dokonalé odstranění nečistot a černých teček
  • vůně
  • nic


Další recenze od 23.4.2012 17:48:09

Podla mňa je táto maska skvelá.Ak si nahodou rozrýpem tvár,pekne ju ukludní,vyčistí.Ja nemam rada zlupovacie masky ,ale skôr masky ktoré zaschnú na tvari ,takže aj toto je pre mna plus - pleť nieje po zotretí vysušená,ale jemná a ide velmi rychlo dolu.Vyhodou je aj pekná jemná vôňa.

  • Pekne vyčistí
  • zjednocuje ton pleti
  • žiadne


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 23.4.2012 19:50:29

Tuto masku jsem ani neměla doporučenou ale zkusila jsem ji. A nyní bych ji mohla doporučit i ostatním. Nevím zda tedy hloubkově vyčistí pleť, ale určitě se mi pokožka zdála hebčí, vypnutější a celkově prozářená. Má velmi příjemnou vůni. Určitě bych zakoupila znovu ale ráda experimentuji s maskami.

  • hebká pleť
  • prozáření
  • vypnutí
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
tmavý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.4.2012 14:26:17

Masky od Avonu z této řady mám ráda, proto jsem si koupila i tuhle. Bohužel je docela slabá. Žádný efekt jsem po používání nepozorovala, pokud jsem po sloupnutí nanesla krém, tak mě občas pálila pleť a to ji mám mastnou. Za mě vyhozené peníze, už znovu nekoupím.

  • žádné
  • žádný výrazný účinek


Super maska za super cenu. Nádherně voní, jako všechny masky od Avonu. Nevim jestli se mi to zdá, ale mám po ní pleť krásně hydratovanou, jemnou na dotek. Ale nemohu ji používat moc často, jsem pak už alergická na tu vůni, takže jich mám více a střídám je. Jsem s tímto výrobkem moc spokojená a určitě zase zakoupím.

  • cena
  • nedostupné v běžném obchodě


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 18.5.2012 19:09:35

Tuto masku mám ráda, i když k mým favoritům nepatří. Pleť po ní není podrážděná, jak se mi s mojí citlivou pletí u některých masek z Avonu stává. Hezky voní, dobře se nanáší, rychle schne a je cenově dostupná. Pleť mám po ní hezčí, vyčištěnou, ale čekala jsem větší zázrak.

  • vůně
  • má na pleť viditelné účinky
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.6.2012 17:32:38

Masky z této řady jsou skvělé. Perfektně sednou mé citlivé pleti. Ještě víc než na mě funguje na přiteli, který má černé tečky a efekt je tam opravdu viditelný. Na mé pleti pozoruji spíše rozjasnění a zjemnění pokožky. Navíc krásně voní, takže já jsem po masce z řady Planet Spa určitě nesáhla naposledy.

  • příjemná vůně
  • rozjasnění pleti
  • eliminace černých teček
  • nejsou


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Z této masky jsem mile překvapená, dokonce bych řekla, že je lepší než bahenní maska ze stejné řady Avon Spa. Stačí na pleť nanést tenkou vrstvu, rychle zasychá, ale její umytí je časově náročnější. Používám ji jen na T-zónu, kterou perfektně vyčistí, zbaví mastnoty, poradí si i s černými tečkami. Nemohu ji však používat i na tváře a zbytek obličeje, jinak se dostaví podráždění, zarudnutí a pocit pnutí.

  • čistí
  • odstraňuje mastnotu
  • pomáhá v boji proti černým tečkám
  • zmatňuje
  • vhodná jen na T-zónu


Další recenze od 6.9.2012 17:58:12

Pro mou pleť, která je mastnější a má sklon k tvorbě černých teček, je tato maska naprosto ideální. Krásně pleť vyčistí a zbaví dokonce i černých teček. Sice ne úplně všech, ale rozdíl je hodně znát. Pleť je po ní pěkně hladká a čistá. A jako bonus maska opravdu moc příjemně voní :). Zatím mám doma první balení, ale k téhle masce se budu určitě vracet.

  • viditelný účinek
  • odstraňuje i černé tečky
  • vůně
  • nic


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.9.2012 15:24:42

Tuto masku mám moc ráda už jen kvůli její úžasné vůni, takže je mi moc příjemná už při nanášení na obličej. Má jemnou krémovou konzistenci, příjemně se na pleť roztírá. Má světle fialkovou barvu, která po zaschnutí zbělá. Zasychá rychle, až začne vytvářet prasklinky. Na obale je uvedeno, že se má smýt po 5 minutách. Já nechávám klidně o něco déle, ale ne nijak výrazně. Smývá se dobře, na pleti nepálí. Nevím, na kolik je opravdu "hloubkově čisticí", jak slibuje její název, ale pocit čistší pleti po ní každopádně mám. Pleť je prozářená, hebká na dotek, působí barevně sjednoceněji. Spokojená jsem i s tím, že pleť nevysušuje. I když ji nanesu na celý obličej, nemám pocit vysušení ani na mých sušších tvářích. Doporučuji vyzkoušet, pro mě je to jedna z masek, která mi nikdy nesmí doma chybět :-)

  • pocit čistší a prozářené pleti
  • nevysušuje
  • hebká pleť na dotek
  • dobře se smývá
  • krásná vůně
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.10.2012 14:06:59

Tohle je jedna z nejlepších masek na oblečej, které jsem kdy vyzkoušela. Opravdu viditelně čistí póry! Samozřejmě nebudete mít pleť bez jediného ucpaného póru, ale tohle je věc, která na póry funguje. Navíc je po ní pleť krásně jemná a čistá. Mám celkově ráda produkty z řady Planet Spa, ale tohle je jednička. Vyhovuje mi i doba působení (5 minut) a kupodivu se i lehce smývá.

  • viditelně čistí póry
  • jemná a čistá pleť
  • lehce se smývá
  • asi žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.10.2012 11:32:27

Masku jsem zatím použila jen jednou, a musím říct, že i když Avon opravdu nemám ráda, tato maska je velmi příjemná. Po smytí jsem měla hezky stažené póry a maska krásně voní. Uvidíme, jestli na černé tečky pomůže alespoň něco po dlouhodobém použíání.

  • krásná vůně
  • stahuje póry


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.11.2012 17:09:43

Já musím souhlasit s holkama, kromě krásné vůně je po použití pleť opravdu hebká. Koupila jsem si od Avonu i tělový krém z této řady s thajským lotosem a jsem opravdu nadšená, oblíbila jsem si všechny masky z řady Planet Spa, akorát už jich mám tolik, že nevím, kam s nimi :-)

  • vůně
  • hebkost
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Super pleťová maska z Avonu. V akci se dá sehnat za velice pěknou cenu. Líbí se mi konzistence masky. Po použití této masky je má pleť hezky sjednocená, vyčištěná a póry jsou stažené. Bohužel účinky mi vydrží jen ten večer, kdy jsem si masku dávala.

  • konzistence
  • sjednocená pleť
  • stažené póry
  • velice krátkodobý účinek


Další recenze od 10.2.2013 15:19:45

Obal - obyčejná tubička, nic zvláštního. Líbí se mi jeho fialová barva. Balení je poměrně velké a vydrží dlouho. Tato maska slibuje hloubkové čistění - nic takového jsem bohužel nezpozorovala. Ano, je příjemná na pleti, pleť nepne a je hebká, hezky voní - to vše je ale krátkodobý účinek, po chvíli je pleť taková, jaká byla před použitím. Hloubkové čištění si také představuji trochu jinak - maska mi nepomohla zmírnit maštění pokožky ani s černými tečkami. Znovu si ji nepořídím.

  • velikost balení
  • vůně
  • nevysušuje
  • cena v akci
  • žádné hloubkové čištění se nekoná


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Je celkem příjemná, hezky voní a docela dobře vyčistí, ale oproti maskám od Freemana mi nepřijde nějak úžasná. Není na ní nic špatného, jen to není nějak úžasná maska. Pocit hebké a čisté pleti trvá jen krátkou dobu.. možná tak dvě hodiny. Ale na holčičí dýchánky je dobrá.

  • Vůně
  • Čistí
  • Pocit čisté a hebké pleti vydrží jen krátce


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.3.2013 23:25:06

Jedna z mých nejoblíbenějších pleťových masek - krásně čistí pleť, dobře se nanáší, rychle zasychá, po umytí mám pleť krásně čistou a sjednocenou, póry o hodně menší, nevysušuje pleť, krsáně voní. Podle mě je to jednička a určitě si ji pořídím znovu.

  • dobře se roztírá
  • čistí pleť do hloubky
  • stahuje póry
  • vůně
  • rychle zasychá
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.4.2013 15:14:45

Masky na obličej na mě příliš nefungují, resp. jsem zatím nenašla žádnou, co by dělala to, co slibuje na obalu. Tahle maska je na pleti příjemná, hezky voní, po umytí je pleť jemná, hebká, není vysušená, nepne. Hloubkově ale nevyčistí ani náhodou. V podstatě na ní není nic vyloženě špatného, ale nezaujala mě natolik, abych si ji znovu koupila.

  • vůně
  • nevysušuje
  • po umytí pleť hebká
  • nevyčistí pleť do hloubky


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Túto masku od Avonu mám ráda. Na pleti zaschne, dobre sa zmýva. Páči sa mi najmä jej vôňa, ktorá je jemná a velmi príjemna. Pleť zbaví nečistot, čierne bodky síce neodstráni,ale to asi žiadna, pleť je zmatnená a hebká. Takúto pleť mám po použití masky. Žial efekt je krátkodobí a žiadny trvalejší účinok som nezanamenala. Ale aj tak si ju niekedy kúpim znovu.

  • vôňa
  • pleť je po nej hebká
  • zmatní pleť
  • balenie
  • žiadny trvalejší efekt


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Maska je při nanášení nafialovělá, potom zaschne - zbělá a začne se trochu loupat - to už je potřeba ji smýt. Pleť do hloubky vyčistí a trochu i vybělí. Neštípe, nepálí, je jemná taková neutrální. Voní celkem hezky. Balení je vyhovující a obal je pěkný. Po častém používání pleť dost vysuší. Je spíš pro normální až mastnou pleť - zbavuje i přebytečného kožního mazu. Doporučuji vyzkoušet sice si jí už znovu nepořídím, ale na vyzkoušení je dobrá.

  • vyhladí pleť
  • nedráždí
  • neštípe
  • hezky voní
  • zbavuje přebytečného kožního mazu
  • balení a vzhled
  • až takový zázrak to není


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Cien Pure Cleansing Mask

4.4 86% 5 recenzí

Hůře hodnocené

Lush Banánmix

4.1 79% 8 recenzí