Garnier Pure Samohřejivá pleťová maska recenze a zkušenosti

Masky Garnier Pure Samohřejivá pleťová maska
Masky Garnier Pure Samohřejivá pleťová maska - obrázek 1
Masky Garnier Pure Samohřejivá pleťová maska - obrázek 2
Masky Garnier Pure Samohřejivá pleťová maska - obrázek 3
5 4 39
  • Průměrné hodnocení 4
  • 83% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 29 - 50 Kč
  • Kvalita obalu 3.5
  • Celkem 39 recenzí
  • Výrobce Garnier

Recenze produktu
Garnier Pure Samohřejivá pleťová maska

věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 14.3.2012 15:54:49

Maska je příjemná, nevysušuje, nepřijde mi, že by nějak výrazněji čistila pleť, ale je po použití tak úžasně hladká, že ji používám znovu a znovu. Balení v pytlíčku mi nepřijde zrovna nejpraktičtější a 1 pytlíček dá určitě na víc než na jedno použití (u mě obvykle na 3x na celý obličej).

  • vyhlazuje pleť
  • nevysušuje
  • nepraktické balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 14.3.2012 16:05:43

Tuto masku mám velmi ráda. Je určena na problematickou pleť. Má samohřejivý efekt, který je po nanesení opravdu znát. Pleť je po masce hezky hladká a matná, příjemná na dotek. Není vysušená. Maska ovšem nemá čistící účinek, který by byl nějak viditelně znát.

  • příjemný samohřející efekt
  • matná pleť
  • hladká pleť
  • asi žádné


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.3.2012 17:44:47

Maska splehlivě stáhne póry na sedmi dní, tak jak skutečně slibuje, ovšem není moc vzhodná na ciítlivější pleť, proto bych ji doporučila používat maximálně jednou za měsíc. Také mi přišlo, že se mi po ní pleť více mastí a na masku si jako by "navyká" a stále ji potřebuje víc a víc. Není špatná, ale je dobré ji kombinovat s jinými produkty.

  • spolehlivě stahuje rozšířené póry
  • špatný obal


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.3.2012 13:32:38

Mám jí vyzkoušenou, hodně podobná ale levnjěší je tuším od baley, která udělá tu samou služnu. Učinnky zase nejsou úplně vidět, ale nedráždí a lehce čistí. Čekala jsem trochu více.

  • vůně
  • cena
  • kvalita srovnatelná s levnějšími značkami


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.3.2012 16:58:39

Nemyslím si, že by maska měla nějaký velký účinek i když samohřejivá je na 100%. Každopádně opravdu stáhne rozšířené póry i když ne na dlouho a pleť je hladká a matná, ale taky ne na dlouho. Určitě bych se bez ní obešla, ale jednou za měsíc ji používám pro lepší pocit a pro to, že nic jiného mi zatím takhle póry nikdy nestáhlo. Obal je bez nůžek obsolutně nedobytný :D

  • Stahuje póry
  • Nevysušuje
  • Hřeje
  • Pleť rozzáří
  • Velice krátkodobý účinek
  • Obal


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.3.2012 17:06:12

Je to taková maska, kterou si dávm jenom proto, že je příjemná. Že by měla nějaké extra účinky, co by zatahovala póry a vyčistila mi pleť do aleluja, to nemá. Pleť mi ale nevysušuje. Samohřejivý efekt to má a je na obličeji moc příjemná, proto jí kupuji. V balení je po dvou, já používám dvakrát jedno balení, takže vydrží tak 2,3 týdny.

  • krásně hřeje
  • nevysušuje
  • nevím


Další recenze od 29.3.2012 18:14:08

Tuto masku doporučuju! Nejen, že mám po ní nádherně hebkou a zklidněnou pleť, ale také mi pomáhá od akné. Díky tomu, že obsahuje zinek mám po ní několik dní o dost lepší pleť - mám mastnou pokožku a dost trpím na akné. Bonus, který si při této masce užívám je ten, že vážně hřeje a je prostě příjemná.

  • hřeje
  • cena
  • příjemná
  • zklidňuje
  • pomáhá od akné
  • nemá žádné nedostatky


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tuto masku mám moc ráda, výborně prohřeje, pleť pak vypadá mnohem lépe a stáhnou se mi lehce póry. Má zajímavé složení. Vydrží na 2 použití. Takže za tuto cenu se vyplatí. Nejlepší na ní je, že prohřeje, v zimě je to něco úžasného. Kupuji si ji pravidelně.

  • prohřeje
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 16.4.2012 14:42:36

Nejlepší maska na mastnou plet s akné. Já jsem měla v pubertě akné a dost mi tato maska pomohla, cena je dostupná a maska se dá sehnat v každé drogérii, určitě bych doporučila těm, co neví co dál, se svou pletí, tahle maska určitě pomůže! Super samohřejivý učinek. Krásně voní po okurkách.

  • Cena
  • Vůně
  • Hřeje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 14.6.2012 21:35:06

Opravdu výborná pleťová maska. Vystačí na dvě použití. Obsahuje zinek, který je pleti velmi prospěšný. Samohřejivý efekt je opravdu znát. Maska pěkně vyčistí pleť a je vhodné masku pravidelně aplikovat 2x týdně. Ale i pro jednorázové použití je vhodná. Cena je příznivá a je dostupná skoro všude.

  • dostupnost v drogériích
  • cena
  • samohřejivý efekt
  • vyčistí pleť
  • nepraktický obal


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Samohřejivá maska Garnier Pure je výrobek, který pěkně vyčistí pleť, osvěží ji, zanechá ji hladkou. Nanáší se dobře, pěkně jde dolů, přisychá do "krusty", ale mám to u masek ráda. Jen je potřeba nehýbat se svaly obličeje. Díky přítomnosti zinku pěkně hojí pleť, sušší typy může vysušovat.

  • příjemná na pleti
  • dobře se nanáší a smývá se
  • čistí pěkně pleť
  • vhodná spíš jen na mastnou pleť


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.8.2012 19:48:07

4asto si tuhle masku kupuju, protože perfektně prohřívá pleť už při prvním kontaktu s pokožkou, takže není třeba čekat ještě nějakou chvilku. Balení je rozděleno na dvě použití, jedno použití vystačí na celý obličej + dekolt. Hrozně zvláštně voní, nedokážu tu vůni ale popsat, tak nějak hřejivě prostě. Z masky mám sice dojem, že je těžká na pleti, ale to je asi tou hodně hustou texturou (připomíná mi modelovací gumu na vlasy). Pleť je po odstranění masky krásně čistá, pory vyčištěné, ale T-zona se mi potom lehce leskne (jak se kůže brání tomu vysušení a otevření porů).

  • vůně
  • hřeje a otevírá pory
  • balení


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.8.2012 12:58:04

Samohřejivá maska skutečně hřeje (zvlášť když na ni ještě foukáte :) a tak uvolňuje ucpané póry, ale podlě mě je moc nevyčistí. Masku používám spíš místo nápařky před samotným hloubkovým čištěním a tak se mi docela osvědčuje. Nicméně i po aplikaci samotné masky jsou póry na chvíli méně výrazné.

  • hřeje - uvolňuje póry
  • příjemná konzistence
  • ani při dlouhodobém používání sama o sobě mě komedonů nezbavila


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Moje nejoblíbenější maska. Naučila jsem na tuto masku i přítele a společně jí používáme, i potají bez sebe. Maska zabraňuje vzniku akné a zmatňuje pleť. Docela mi vadí cena a balení je jen na dvě použití, brala bych kdyby byla klidně o trošku dražší, ale v normální kelímku na více použití. Já ten jeden sáček si schovám a použiji ho další den klidně znovu. Takže já mám místo na dvě použití třeba na 4.

  • Matná pleť
  • Zabraňuje vzniku akné
  • obal
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.2.2013 16:31:39

Tato maska mě osobně moc nenadchla. Po nanesení je opravdu cítit mírné zahřátí, ale to je asi tak všechno. Nevšimla jsem si, že by mi nějak zvlášť vyčistila póry. Spíše jsem po umytí měla zarudlejší a podrážděnější pokožku. Nanášela jsem pouze na T-zonu, tváře mám moc suché a citlivé. Už bych si ji asi znova nekoupila. Výhodou je však nízká cena, takže vám není až zas tak líto vyhozených peněz v případě, že vám produkt nevyhovuje.

  • nízka cena
  • není moc účinná
  • může dráždit citlivou pleť


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.2.2013 19:37:27

Tahle maska je opravdu dobrá. Nanáší se příjemně a opravdu hezky prohřeje. Po umytí, které je taky poměrně snadné, je pleť hladká a čistší. Bohužel takto vydrží jen pár hodin a pak je efekt minimální. Vzhledem k ceně jsem přešla k jiné masce v nepytlíčkovém balení.

  • příjemně se nanáší
  • prohřeje
  • snadné smytí
  • hladká a čistší pleť
  • cena
  • efekt vydrží pouze pár hodin


Další recenze od 17.2.2013 17:50:40

Jedno balení je rozděleno a určeno na dvě použití, mně tedy vystačilo na více použití a to jsem s maskou vážně nešetřila. Hned po nanesení maska příjemně hřála, takže samohřejivý efekt je skutečně znát, pleť mi docela vyčistila a byla na dotek hladší. Mám citlivou pleť a nijak mi ji nepodráždila, takže je vhodná i pro ženy s citlivou pletí. Sice má stejný účinek jako o něco levnější produkty a připlatíte si spíše za značku, ale znova bych si ji určitě koupila.

  • hřeje
  • nedráždí
  • obal
  • cena


Další recenze od 23.2.2013 20:05:12

Při návštěvě drogerie mě nadchly pleťové masky Garnier, rozhodla jsem se vyzkoušet tuto hřející, byla jsem zvědavá, jaký bude výsledný efekt. Musím říci, že pleťová maska byla velice příjemná, hezky hřála a voněla, je pravda, že dávkování tedy obal je hloupý (vystačí více než na dvakrát), po smytí byla pleť krásně jemná a taková vyživená, takže mé očekávání maska splnila a vřele doporučuji. Je to takový nadstandard pro pleť. :)

  • Hřejivý efekt
  • Pleť je krásně jemná
  • Cena
  • Dostupnost skoro v každé drogerii
  • Nevysušuje a nedráždí pleť
  • Balení (více než na dvě použití)


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 26.2.2013 10:20:26

Spolu s maskami od Freemana moje nejmilejší. Klasické balení o dvou sáčcích s touto maskou. Maska je po nanesení na pleť příjemná a samozahřívací efekt se po chvilce opravdu dostaví. Musím uznat, že po umytí obličeje je pleť hezky čistá, jemná a hladká. Co ale oceňuji nejvíce je, že maska pronikne hluboko do pórů a opravdu je hezky vyčistí.

  • Čistí a sjednocuje
  • Samozahřívací efekt
  • Balení
  • Nic


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 28.4.2013 16:45:48

Garnier Pure Samohřejivá pleťová maska - tuhle masku si nemohu vynachválit. Vyhovuje mi, že její konzistence je velmi hustá, tím pádem na obličeje vytvoří takový obal. Póry stahuje dokonale, cítím to pnutí i po několika hodinách po použití. Pleť vyčistí dokonale(hlavně při dlouhodobém používání) a co si nemůžu vynachváůlit, že pleť je po ní méně mastná.

  • Stahuje
  • Čistí
  • Jemná vůně
  • Cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Velmi příjemná maska. Sice nemám pocit, že by mi s pletí něco dělala, ale jelikož na mě nefunguje žádná maska, tak masky používám spíš pro svůj vlastní dobrý pocit. Hřejivý efekt na pleti je super, po umytí je pleť hladká, jemná, mám pocit dobře vyčištěné pleti. S problematickou pletí bohužel nehne, ale stav pleti nijak nezhoršuje. Nevysušuje.

  • hřeje
  • nevysušuje
  • žádný účinek


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Balení v pytlíčku na 2 použití. Samohřejivý efekt je parádní a velice příjemný. Takže maska je dobrá v zimě na prohřátí pokožky obličeje. Bohužel jiné účinky masky jsem nezpozorovala. Ale účinky u pleťových masek vidím fakt jen minimální, takže jsem to ani nečekala. Neurazí ani nenadchne. Průměr z drogerie.

  • dostupnost
  • balení na 2 použití
  • samohřejivý efekt - ideální v zimě
  • žádné účinky na pleť kromě toho prohřátí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tak tato maska jednoznačně ano!!Nejsem zastánkyně drogistických masek na obličej,ale tato mě opravdu příjemně překvapila. Musím říct, že nejen, že je opravdu na pleti příjemná a hřeje, ale také splňuje to, co jsem od ní očekávala. Moje pleť je po této masce vyčištěná, neleskne se,vyčistí póry a pro mě je to opravdový zázrak. Navíc obsahuje zmíněný zinek, který je velmi dobrý pro pleť :-) Jediný, co bych ji vytkla, je kvalita obalu, která je pro mě trošku nepraktická :-) Balení mi vydrží na více než jen dvě použití :-)

  • opravdový zázrak
  • balení vydrží více než dvě použití
  • pleť se neleskne
  • příjemně hřeje
  • vyčistí póry
  • obsahuje zinek
  • stačí ji mít na pleti jen 3 minutky
  • kvalita obalu - nepraktický


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Samohřejivý efekt je příjemný. Maska je tuhá ale roztírá se snadno. Nechávám působit déle pro větší efekt. Po umytí pleť vypadá čistější i když bych si představovala lepší účinek :) a taky jemnější a vyhlazená. Masku kupuji v akci a vydrží opravdu na 4-6 použití takže poměr cena/kvalita super. Přesto bych uvítala klasické balení v tubě nebo kelímku.

  • samohřejivý efekt
  • čistí, zjemňuje a zmatňuje (ne dokonale)
  • kvalita/cena
  • na 4-6 použití
  • balení


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 2.8.2013 13:39:28

Masku som používala raz týždenne, po nanesení máte skutočne príjemný hrejivý pocit na tvári, po umytí je pleť pekne čistá a zmatnená. Čakala som však, že ma zbaví čiernych bodiek, no nestalo sa. Ako čistiaca maska na mastnú pleť je celkom fajn. Balenie považujem za dosť nepraktické, ocenila by som skôr kelímok alebo balenie v tube. Vôňa je celkom príjemná.

  • zmatňuje pleť
  • dobre sa nanáša
  • neodstraňuje čierne bodky
  • nepraktické balenie


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.10.2013 19:05:33

Tato hřející maska je skvělým pomocníkem hlavně v chladných a deštivých dnech, kdy je na pleti velice příjemná. Maska obsahuje zinek a je určena především na problematickou pleť. Tu sice nemám, ale přesto masku jednou za čas používám na T-zónu. Póry jsou viditelně stažené, hřející efekt je velice příjemný, ale není to žádný extrém, který by dosahoval až pálení. Pleť není vysušená, ale krásně vypnutá a svěží. Jen je škoda, že se maska prodává pouze v pytlíčku a ne třeba v tubě.

  • hřející efekt
  • čistí pleť
  • nevysušuje
  • stahuje póry
  • balení bych ocenila v tubě


Další recenze od 19.10.2013 22:04:10

Tuto masku zatím používám jen krátce, ale naprosto jsem si jí zamilovala. Mám velké problémy s ucpanými póry a již po prvním použití této masky jsem viděla zlepšení. Sice teda samohřejivý účinek pociťuji pouze při prvním dotyku masky s pletí a pak už ne, ale i tak je velmi příjemná. Mínus vidím v balení- pytlík mám celý opatlaný, když se mi ho podaří blbě roztrhnout, což není tak těžký. Jinak určitě koupím znovu.

  • cena
  • hřeje
  • příjemně voní
  • balení


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.10.2013 20:59:53

Tato maska je příjemná hezky hřeje. Co mi vadi je baleni protože by mi vyšla přesně na 3 použití. Maska hezky voní. Jinak nevysušuje zbaví plet mastnoty a vyčistí i pory ale rozhodně to neni žádný zázrak. Zcela jistě si koupím další baleni je to jedna z těch lepších masek. Určitě stoji za vyzkoušení. A kdyz se mi dostala poprvé do pusy tak musím říci ze i dobře chutná :D jako žvýkačky.

  • Hřeje
  • Voní
  • Zbaví pleť mastnoty
  • Baleni


věk
55-64

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.1.2014 13:53:11

maska je poměrně tuhé konzistence, mírně hřeje a pozorovala jsem po použití i stažení pórů. Myslím, že není vhodná a suchou pleť, trochu vysušuje. Pleť byla čistá, jemná, ale sušší. Obal nic moc, špatně se otvírá. Množství v jednom balení by určitě stačilo na 2 použití. Nějaký extra účinek jsem ale nepozorovala. Překvapila mě krátká doba působení- výrobce doporučuje pouze 3 minuty. Tato maska mě nijak neoslovila- myslím, že by bylo vhodné označení, že není vhodná pro sušší pleť

  • celkem čistí pleť
  • hřejivost je příjemná
  • obal-špatně se otevírá
  • vysušuje


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tato pleťová maska má skvělou konzistenci, skvěle se nanáší. Ihned po nanesení na pleť příjemně hřeje. Pokud ji nanesete na tvořící se pupínek včas, je dost velká šance, že ho zastaví. Nanáší se na pouhé tři minuty, takže když spěcháte, není lepší volba. Slibuje vyčištění pórů na 7 dní, ale že by je to skutečně hloubkově vyčistilo, bych netvrdila. Pleť je po použití příjemně hydratovaná. Doporučuji tedy proti čerstvým pupínkům a pro relaxaci.

  • krémová konzistence
  • zastaví čerstvé pupínky
  • nevysušuje pleť
  • působí 3 minuty
  • nevyčistí póry do hloubky


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 14.4.2014 19:57:33

Kúpila som si túto masku pár krát. Dobre sa nanáša, vôňa je celkom príjemná, trošku aj hreje. Vyrážky zredukuje, neodstráni ich všetky ,ale je ich menej. Lenže to mi vždy vydržalo iba 2-3 dni, potom sa moja pleť vrátila k stavu aká bola predtým, takže táto maska vyrážky nevylieči. Ale keď som potrebovala ich zredukovať, lebo som niekde šla ,tak deň pred tým som si ju dala a na druhý deň som mala pleť aspoň o 50% krajšiu. Ale je to skôr len také krátkodobé riešenie. Maska dosť vysušuje ,takže na suchú pleť ju neodporúčam.

  • obsahuje zinok
  • dobre sa nanáša
  • hreje
  • nevylieči vyrážky, len ich zredukuje ,ale za 2-3 dni sa všetko vráti do pôvodného stavu
  • vysušuje


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Maska je na pleti příjemná, krásně voní a hřeje. Má se opláchnout po třech minutách, ale to mi přijde jako, moc krátká doba. Hřejivý efekt, je vážně fajn a potom co vyprchá, když po masce přejedete prsty, tak hřeje znovu. Pleť je po ní hebká, nevysušená. Póry vyčistí, ale né dokonale, proto jedna hvězdička dolu. Ale možná kdyby se používala jednou týdně, jak se má, tak by byl efekt lepší. Jeden balíček obsahuje dvě masky, ale vystačilo by to i na čtyřikrát. Bylo by fajn kdyby se ta maska prodávala v tubičce a každý by si mohl vymáčknout požadované množství.

  • Hřeje
  • Čistí
  • Voní
  • Hydratuje
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.11.2014 23:19:56

Balení obsahuje 2 pytlíčky, každý pytlíček se dá využít i na dvě použití. Maska má opravdu znatelný samohřejivý efekt, nicméně póry mi nepřijdou menší ani nic jiného. Ale tak pro ten pocit, že uděláte něco pro sebe :) Výhodou je, že nevysušuje, jako některé jiné masky. Mezi moje oblíbence, ale určitě patřit nebude. Nic méně, žádné nevýhody jsme nezaznamenala, ale to ani výhody :)

  • znatelný samohřejivý efekt
  • nevysušuje
  • žádná viditelná změna
  • cena (ale to asi za všechny"pytlíkové"masky)


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.9.2015 23:03:22

Na maskách na pleť jsem doslova závislá, takže jich mám vyzkoušeno již opravdu hodně, od levných drogerkových, po ty drahé značkové. A tato maska, ikdyž patří k těm levnějším, se zařadila mezi ty, které mi v kosmetické taštičce nemůžou chybět! Díky ní jsem přišla na to, že dobrá maska nemusí stát tisíce. Většinou ji kupuji za 30 kč a prodává se v balení na dvě použití, což mi u masek vyhovuje daleko víc, než tuba. Co se týče účinku, splňuje vše co slibuje. Póry jsou vyčištěné, pleť je krásně matná, hladká a jemná. Navíc maska neštípe do očí, ať si ji nanesu těsně pod oční okolí, což velice oceňuji, po zkušenosti, kdy jsem si koupila masku za tisíc korun, která mě pálila do očí tak, že její používání bylo utrpení. Což se u této masky naštěstí nestalo, takže ji můžu s klidem doporučit. Při nanesení na pleť opravdu hřeje, z čehož sice nevím, co mám usuzovat, ale aspoň skutečně splňuje to, co slibuje na obalu :D

  • jemná, matná pleť
  • balení
  • Cena
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Nejlepší maska z drogerie jakou jsem kdy měla! Koupila jsem na doporučení na youtube a nelituju. Koupila jsem ji hlavně kvůli tomu, aby mi vyčistila pleť. Rozhodně jsem neočekávala, že budu mít pleť vyčištěnou 7 dní, jak píšou na obalu. Pleť je hezky vyčištěná tak na dva dny. Když jsem masku otevřela, trochu mě zarazila její barva a konzistence. Maska je modrošedá a hooodně hustá, což se při nanášení nakonec ukázalo jako velká výhoda. Co oceňuji je parfemace, není to žádný chemický driják jako u jiných masek. Maska opravdu hřeje a je to velice přijmné. Veliké plus je pro mě to, že nedráždí pleť.

  • čistí
  • hřeje
  • není příliš chemicky cítit
  • hustá konzistence
  • nedráždí pleť
  • obal


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

je uplně strašně příjemný, jak maska zahřeje při kontaktu s pletí a hřeje i po celou dobu, co ji na pleti máte... jde snadno z pleti dolů, což je pro mě dost důležité, protože nemam ráda, když se s tim pak dlouho patlam.. ale nemůžu říct že bych si všimla nějakého rozdílu, po omytí je pleť krásně hladká a příjemná na dotek, matná a neni potřeba jí nějak více opečovávat, ale póry zůstaly stejné, škoda

  • příjemná vůně
  • hřejivý efekt
  • příjemná a hebká pleť
  • bez účinku


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.9.2016 17:50:03

Produkt, ktorý som označila slovkom "fíha". Vôbec som nečítala recenzie, ani som nevedela o jej existencii a len mi tak padla v drogerke do oka. Hlavne slovo zinok (vieme, že zinok je veľmi prospešný kamoš), tak som hodila do košíka. A teda ako ma prekvapila. Hreje, pleť mám vyčistenú, krásne matnú a hebučkú. Nad vôňou som trochu rozmýšľala, že čo mi pripomína ale neprišla som na nič, hlavne že mi je príjemná a tuhá konzistencia je tiež super. Obal akurát jemne klame keď tvrdí, že je pleť vyčistená až na 7 dní. Akurát čo neznášam je to balenie no ale budiž. Kúpim aj nabudúce.

  • prehreje pleť
  • vyčistí
  • matná a hebká pleť
  • cena a dostupnosť
  • balenie


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.1.2017 17:12:19

Masku mám ráda pro samohřejivý efekt, který je jedním slovem BOŽÍ. Pleť vyčistí a naštěstí moc nevysušuje. Častějším používáním se prvotní efekt stažených pórů nějak vytratil, ale pořád a ráda se k ní vracím, takže bych uvítala větší balení, třeba v tubě. Mě balení vystačí na dvakrát, jak je i koncipované a nedovedu si představit, jak ho někdo může mít navíckrát. :-D

  • samohřejivý efekt
  • dobře čistí
  • na začátku stahujue póry
  • malé balení


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.7.2017 14:58:22

Výborná! :) pleť je jemnejšia, čistejšia, zanecháva príjemný pocit. Určite si ju kúpim znova. Cenu takisto hodnotím pozitívne, keďže sa skladá z dvoch balíčkov a jeden balíček zvyknem použiť na 3 použitia :D Na pleti naozaj príjemne hreje a som si istá, že ju napustí aj výživnými látkami. Je naozaj super, odporúčam!

  • cena
  • účinnosť
  • žiadne