Balea Čisticí ubrousky 3v1 pro suchou a citlivou pleť recenze a zkušenosti

Čištění pleti Balea Čisticí ubrousky 3v1 pro suchou a citlivou pleť
Čištění pleti Balea Čisticí ubrousky 3v1 pro suchou a citlivou pleť - obrázek 1
Čištění pleti Balea Čisticí ubrousky 3v1 pro suchou a citlivou pleť - obrázek 2
Čištění pleti Balea Čisticí ubrousky 3v1 pro suchou a citlivou pleť - obrázek 3
5 3.8 11
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 64% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 22 - 40 Kč
  • Kvalita obalu 3.5
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Čisticí ubrousky 3v1 pro suchou a citlivou pleť

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.4.2012 15:37:14

Na cesty jsou dobré. Jinak mi přijdou nedostačující, používám je vždy ještě s odličovacím mlékem, samy by mě neodlíčily. Balení je v pohodě, ale jak ho jednou otevřu, tak se pomalu vysušují. Jinak jsou dobré, velmi jemné a nemají nitky, ale na úplné odlíčení bez jiných přípravku nejsou dost dobré.

  • jemné
  • levné
  • nejsou dost silné na odlíčení


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Používám je pouze na cesty, když s sebou nechci táhnout moc věcí. Doma je nepoužívám, protože mám pocit, že prostě dokonale neodlíčí, např. oči se jimi musí doslova drhnout, což není zrovna moc příjemné. Nejvíc mi ale asi vadí balení, když je jednou otevřu a pak zavřu, tak už to není ono, protože mají tendenci vysychat.

  • vhodné na cesty
  • cena
  • dokonale neodlíčí
  • nepraktické balení a jakmile se jednou otevřou a zavřou, tak mají tendenci vysychat


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.4.2012 10:10:20

Tyto ubrousky používám, když jsem na cestách nebo když přespávám někde u známých. Na dlouhodobé používání podle mě ani nejsou určené. Jejich čistící schopnosti jsou z dlouhodobého hlediska samozřejmě nedostačující, jednou za čas ale udělají skvělou službu - pleť odlíčí, trochu vyčistí a já se nemusím bát zbytků řasenky rozmazaných po celém obličeji.

  • praktické na cesty
  • cena
  • nevyčistí dokonale


věk
25-34

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Dobrá kvalita za přijatelnou cenu. Odličovací ubrousky značky Balea mám nejraději tyto - pro suchou a citlivou pleť, bez parfemace a bez alkoholu. Používám je spíš jako nouzovku, dorazím-li hodně pozdě domů a jsem buď unavená nebo "společensky unavená" (a neschopná se důkladně odlíčit). Ostatní ubrousky Balea jsou hodně parfémované a některé mi vyloženě smrdí. Pleť odlíčí, odlíčí i řasenku, tekuté linky, ale chce to chvilku drhnout, žádný zázrak na jedno přetření. Vysychání lze jednoduše předejít - občas mají v DM akci, kdy nabízí k těmto ubrouskům plastovou krabičku (jedná se většinou o 1 balení ubrousků v krabičce + druhé k tomu přidělané fólií za cenu 79 Kč). Díky plastové krabičce sice nevysychají tak rychle, ale ztrácí svou jednu užitečnou funkci - a to cestovní...

  • dermatologicky testované
  • bez parfemace, bez alkoholu
  • pro suchou a citlivou pleť
  • rychle vysychají (špatně uzavíratelné balení)


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.2.2013 17:31:19

Tyto ubrousky nejsou nic speciálního. Na pořádné odlíčení bych je tedy nepoužívala. Jsou dobré na cesty,když není možnost se pořádně umýt - třeba v přírodě při přenocování venku nebo případně na ruce nebo na osvěžení,ale na odstranění make-upu se mi neosvědčily. I když výrobce uvádí,že jsou bez parfemace tak lehkou vůni mají.

  • vhodné na cesty
  • nedostatečné odlíčení


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 26.3.2013 09:27:16

U těchto ubrousků cena odpovídá kvalitě. Ráda je používám, stejně tak i ty okurkové a grepové. Hezky a jemně voní a jsou jemné. Pleť nedřou a nedráždí. Jsou hezky mokré, ale časem bohužel dost rychle vysychají. Používám je tedy spíš na dočištění pleti. Ale za tu cenu jsou docela fajnové.

  • Cena
  • Vůně
  • Nedřou a nedráždí
  • Rychle vysychají
  • Neúplné odlíčení


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.2.2014 19:31:52

Tyhle ubrousky jsou super, kupuji je pravidelně když někam vyrážím na cesty. Nejen, že jejich výhodou je to, že opravdu dobře odlíčí a nevysušují, ale také jsou fajn, když si potřebujete otřít ruce, nebo se osvěžit při cestě. Jejich největší plus je dle mého to, že vůbec nedráždí pokožku a neštípou v očích. Vyzkoušela jsem i další odličovací ubrousky jiných značek a tyto u mě jednoznačně vedou. Prodávají se i v malém 10 balení po deseti kusech.

  • nedráždí pokožku ani oči
  • dobře odličuje
  • osvěžují
  • cena
  • balení
  • nevysušují
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.2.2014 00:56:18

Tieto obrúsky kupujem už niekoľko mesiacov,prípadne siahnem po Balea young,podľa toho,na akú vôňu mám náladu a rada to striedam :) Netreba sa riadiť pri young tým,čo je na obale,či pre normálnu,mastnú pleť,sama mám citlivú(niekedy až extrémne) a suchú a vyhovujú mi všetky :) Som na ne náhodou natrafila,keď som hľadala odličovač na citlivú pokožku okolo očí,keďže ma mnoho odličovačov(aj priamo na citlivé) strašne štípe a úprimne,s krémami,vodami,emulziami ma to nebaví :) Sú veľmi praktické,pleť prečistia,skvele mi odličujú aj vodeodolné riasenky,neštípu.Balenie je troška horšie a treba si dávať pozor,aby sa poriadne uzavrel tou páskou,inak rýchlo vyschnú.Inak som nadmieru spokojná

  • praktické-vhodné aj na osvieženie
  • skvelo odličujú aj vodeodolnú riasenku
  • nevysušujú pleť a neštípu v očiach
  • cena-úplne super
  • balenie je trocha horšie treba si dávať pozor a dobre uzatvárať inak rýchlo vyschnú


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 17.10.2014 12:53:25

Tyhle obrousky jsem měla jednou a vůbec nebyly špatné. Ovšem že jsem je používala jenom příležitostně - na cesty nebo když jsem přišla domů hodně pozdě a už jsem se nevládala důkladně odlíčit. Takhle jednou za čas jsou fajn, ale mám kamarádku, kteráse s nimi odličuje denně (jenom s obrousky, barbarství) a chválí si je. Znovu nekoupím, protože mám jiné oblíbence, ale každopádně doporučuju.

  • dobře odlíčí
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.2.2015 15:52:47

Tyto ubrousky a jinak baleu mám ráda, používám je na dočištění a jsou akorát, kupuju si malé balení na cesty a jinak mám velké doma v boxíku aby nevysychaly, nejsou ani moc mokré ani moc suché, akorát, nedráždí pleť a nevysušují, tyto konkrétně nevoní ani nesmrdí, jediné co bych uvítala, by bylo balení kde je místo izolepy na zavírání takové plastové víčko, protože přes tu pásku schnou rychleji

  • nedráždí
  • nevysušují
  • balení


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.12.2016 16:37:23

Toto jou moje zatím nejoblíbenější odličovací ubrousky. Již jsem jich vyzkoušela mnoho a vedou u mně tyto. Odličuji s nimi hlavně svoje citlivější oči a rty, pokud použiji rtěnku. Ale uvítala bych i balení po více kusech, třeba padesát kusů v balení. Myslím, že pokud s nimi chcete odlíčit nake-up, tím myslím makeup, pudr, tvářenku a tak, tak na to úplně vhodné zřejmě nejsou, neodlíčí dostatečně. Ale na to je stejně nepoužívám.

  • Dostupnost
  • Nedráždí oči
  • Cena
  • Neodlíčí makeup