Ryor Aknestop Čisticí pěna s mořskými řasami recenze a zkušenosti

Čištění pleti Ryor Aknestop Čisticí pěna s mořskými řasami
Čištění pleti Ryor Aknestop Čisticí pěna s mořskými řasami - obrázek 1
Čištění pleti Ryor Aknestop Čisticí pěna s mořskými řasami - obrázek 2
Čištění pleti Ryor Aknestop Čisticí pěna s mořskými řasami - obrázek 3
5 3.8 26
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 50% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 90 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 26 recenzí
  • Výrobce Ryor

Recenze produktu
Ryor Aknestop Čisticí pěna s mořskými řasami

věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.2.2012 14:33:32

Čistící pěna napomáhá proti akné a reguluje mastnotu. Příjemně voní, nevysušuje pokožku a opravdu důkladně čistí.

  • čístící schopnost
  • dávkování pumpičkou
  • při pravidelném používání regulace mastnoty
  • při prudší manipulaci, např. cestování, se mi zdá, že trochu teče


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 12.3.2012 23:58:40

Tato čistící pěna je opravdu na pleti moc příjemná. Ovšem přestože je určena na problematickou pleť, nemá bohužel na tu moji žádné pozitivní účinky. Odličuje opravdu velmi lehce, takže je vhodná spíš na dočištění než na kompletní odlíčení obličeje. Lze ji použít i na krk a dekolt. Má moc příjemnou nevtíravou vůni. Spotřebovala jsem několik balení, byla mi na obličeji příjemná, nevysušovala. Nicméně vzhledem k tomu, že účinky jsem žádné nevypozorovala a vzhledem k tomu, že ani pořádně neodlíčí, už si ji nekoupím.

  • hezké balení
  • nevysušuje pleť
  • příjemná vůně
  • cena
  • nezlepšuje stav problematické pleti
  • horší dostupnost
  • neodličuje


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.3.2012 19:52:29

Tahle pěna není špatná, makeup odstraní dobře, ale čekala jsem od ní víc. Mám mastnou pleť, sem tam pupínek ale hlavně ucpané póry. Ty opravdu nevyčistí. Dávkování je praktické, na jedno pumpnutí vyleze dostatek pěny, jenže ta po nanesení na obličej mizí. Dost rychle. Vyčistit pleť stihnete, ale pro dlouhé čištění pleti to není, už vám pak nezbyde čím čistit. Taky jsem čekala že mi pleť zlepší o maliličkato, alespoň nepatrně. Nestalo se. Taky jsem měla trochu pocit sušší pleti, ale hned na to dávám krém, takže to nebylo tak hrozné. Používala jsem ráno i večer, pěna vydržela zhruba dva měsíce a kousek. Příště už si jí ale nekoupím, potřebuju opravdu pořádně vyčistit pleť a i v drogerce najdu lepší přípravky,

  • odstraní nečistoty a mastnotu
  • praktické a rychlé dávkování
  • trošku vysušuje
  • neporadí si s póry
  • při čištění pěna na obličeje dost mizí
  • na akné nepomůže vůbec, ani na zlepšení stavu pleti
  • s ucpanými póry si neporadí ani omylem


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 15.3.2012 20:40:33

tak trochu nic proti ničemu. pozitivum vidím v tom, že pěna nedráždí a nevysušuje. ale ani zvlášť nečistí - k odstranění make upu (žádná omítkovitá vrstva) jsem musela obličej umýt dvakrát po sobě. ale na ranní čištění popř. pro toho, kdo nepoužívá make up (najdou se i takoví šťastlivci:)), může vyhovovat.

  • cena
  • balení s pumpičkou
  • nevysušuje, nedráždí
  • neodličuje


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.3.2012 23:09:07

Mám ho moc ráda, je s ním příjemná manipulace, je to rychlé, než kdybych to musela různě namydlit. Takhle mi do ruky hned nateče hustá pěna. Používám ho tedy až po normálním odlíšení na dočištění pleti.

  • Hustá pěna
  • Make-up neodstraní dokonale


věk
25-34

pleť
smíšená
tmavý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.3.2012 14:26:18

Možná trochu moc vysušuje a to je co říct v mém případě - já se lesknu na hony daleko celý den :-D Ale hezky voní a po aplikaci krému je zase všechno ok, cena je taky super, takže proč ne :-)

  • cena
  • vysušuje


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 21.3.2012 19:43:01

Tahle pěna na mě neudělala příliš dojem, na akné nijak nepomohla a navíc mi pléť opravdu hodně vysušila, ( doporučila mi jí doktorka i přes atopický ekzém- což dnes nemohu pochopit).

  • aplikace pumpičkou
  • vysušuje


Další recenze od 22.3.2012 07:29:36

Ráda bych si ji koupila znovu, ale netuším, kde ji sehnat kromě netu, poštovné platit nechci. Na obličeji je moc příjemná, lehký makeup odstraní, pleť byla po ní hladká a jemná. Na akné ale nepomáhá, ani na ucpané póry.

  • příjemná na pleti
  • balení
  • nesehnatelná v ostravských drogeriích


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.4.2012 15:16:27

Pěnu jsem si koupila na problémy s akné, ale žadné účinky v boji proti akné - jako je hloubkové vyčištění jsem nezaznamenala. Změny jsem pozorovala pouze na stáhnutí pleti a regulaci mastnoty. Na odlíčení nedoporučiji, spíše až na konečné dočištění a stažení. Příjemná je vůně, přípravek udělá pěnu již po jednom vytlačení. Určitě balení dopoužívám, ale další balení nekoupím.

  • Cena
  • Vůně
  • Reguluje mastnotu
  • Nepomáhá na problematickou pleť


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 16.4.2012 09:34:34

Pěna je určená na akné, ovšem na akné vůbec nezabírá a to jsem měla všechny produkty z řady Aknestop. Make up neodlíčí skoro vůbec, ale na to není určená. Pěna mě trochu vysušovala a to jsem jí smývala dlouho a pečlivě. Celkem příjemně voní, ale hodně rychle ubývá.

  • příjemná vůně
  • cena
  • nezabírá na akné
  • trochu vysušuje
  • rychle se spotřebuje


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.8.2012 21:44:48

Tuto čistící pěnu jsem si koupila jako první čistící péči o pleť. Četla jsem na ni dobré názory a tak jsem dlouho neváhala. V té době jsem měla pupínky na čele, které mi po tomto čištění spolu s dalšími přípravky rychle zmizely. Příjemná mi je i vůně této pěny. Když jsem se k ní ale nedávno vrátila, pleť se mi zhoršila, takže mi leží ve skříni. Ještě ji ale dám šanci.

  • vůně
  • dávkování
  • jemná
  • mírně může pleť vysušovat


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Pěna je velice příjemná, krásně voní a pleť je po ní hlaďoučká a mám po ní pocit čistoty. Jestli má nějaké výrazné účinky na akné zatím nemohu potvrdit - používám ji krátce. Někdy se mi zdá, že účinky má, někdy zase že ne. Ale zatím mi příjde jako velice příjemná, dokonalá na dočištění pleti. Určitě koupím znovu.

  • krásně voní
  • pleť je po ní jemná
  • mám po ní pocit čistoty
  • žádné


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 9.8.2013 16:11:11

Pěna pleť vyčistí, jakoby probudí, zmatuje a malinko vysuší. Ale to je jenom dobře, nerada si natírám krém na už pocitově hydratovanou pleť. Ale asi je docela silná, po měsíčním užívání mi na nose zůstávají šupinky, prostě ho vysušuje až příliš. Doporučila bych tedy spíše na mastnou pleť nebo na smíšenou, ale umývat předeším T-zónu, zbytek obličeje brát jen vodou. Určitě si ji ale zase koupím, po ráno probudí a krásně zmatuje během dne.

  • praktická pumpička
  • pleť zmatuje a malinko vysuší (ideální na mastné části)
  • žádné


věk
15-24


dehydratace
nízká

Další recenze od 12.12.2013 17:32:48

Velmi příjemná pěna na obličej, jemně voní a pleť čistí. Obličej po ní mám sametový, nepřipadá mi, že by nijak vysušovala. Ovšem moc si neporadí s ucpanými póry a s akné. Je to prostě přípravek spíše pro neaknozní pleť. Když jsem si pěnu chtěla vzít na dovolenou, vytekla mi i přes zaklapnuté víčko. K sehnání v drogeriích Teta.

  • vůně
  • dobře se nanáší
  • jemně čistí mastnotu a nečistoty
  • sametová pleť po použití
  • cena
  • výdrž
  • neporadí si s akné a ucpanými póry
  • při cestování vytéká z obalu


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.7.2014 16:40:50

Nejdřív bych zmínila, že Ryor je podle mě velice dobrá česká značka poměr cena kvalita, si myslím že si není nač si stěžovat. Začnu vůní→ příjemná a osvěžující spíš mě voní po bylinkách. Balení→ Šikovné, nepřijde mi že by to z toho nějak teklo, možná po té pěně zbytky pod víčkem. Použití→ Není uvedeno, ale myslím že je to jasné. podle mě odstraňuje makeup jak píše pokud máte nános makeupu tak určitě použít pěny více a déle omývat, na oční partie se používat nemá. Podle mě splňuje co píše. Složení→ pěnidla, voda, čistidla a látky přírodního původu. Tedy nic špatného tam nevidím. Za mě tuto pěnu můžu jedině doporučit.

  • vůně
  • balení
  • příjemná pěna
  • poměr cena vs. kvalita
  • žádné


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.7.2014 14:14:30

Toto je moje nejoblíbenější čistící pěna, mám již několikátý kus a určitě si ji zase koupím. Používám ji ráno - krásně probudí, vyčistí a zmatní pokožku. Sice trochu vysušuje, ale nevadí mi to, není to nijak extrémní a také tak ideálně připraví pokožku na použití krému. Proti akné působí určitě, pleť ozdravuje.

  • pleť zbaví přebytečného mazu
  • praktická pumpička
  • působí proti akné
  • možná vysušuje až příliš


Další recenze od 12.8.2014 22:33:45

Tahle pěna mě vůbec nenadchla. Nejsem si vůbec jistá, jestli čistí. Možná pokud bych měla jen mastnou pleť a pupínky, tak by mi to sedělo. Ale bohužel mám rozšířené póry a černé tečky a ty to určitě nevyčistí. Myslím, že tuhle pěnu by mohl ocenit i člověk s normální nebo smíšenou pletí. Pěna hezky voní. Na jedno umytí spotřebuju tak dvě pumpnutí.

  • nedráždí pleť
  • dostatečně nečistí


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.8.2014 09:58:11

Není to zrovna žádný zázrak, neodličuje make-up a je tedy spíš dobrá na dočištění pleti po předchozím odlíčení.Pěna je na obličeji při použití příjemná, musíte ale do dlaně pumpnout min 3x ,aby jste ji měli dostatek a nešudlali se jen nějakou troškou.Bohužel tím pádem taky dost rychle mizí obsah .Etiketa je pro českou značku Ryor naprosto klasická, balení není vhodné na převážení, má tendenci vytékat!

  • dostupnost
  • cena
  • neodličuje make-up


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Tuto pěnu používám ráno pro čištění pleti před líčením. Mám smíšenou/mastnější pleť a pěna mi vyhovuje. Na akné nezabírá, pouze čistí od mastnoty a nečistot. Díky dávkovací pumpičce je používání velmi snadné. Má celkem příjemnou vůni. Někdy mi může pleť vysušovat, ale to řeším hydratačním krémem. Taky by mohla být levnější.

  • čistí pleť
  • vůně
  • pěna - praktické
  • může vysušovat
  • cena?


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.7.2015 01:20:07

Pěna samotná vůbec nečistí pleť špatně - právě naopak, bezvadně. Odlíčí i makeup a poradí si se všemi nečistotami, které se nahromadily během dne na obličeji. Ze začátku jsem ji používala ráno i večer, poté už jen večer, protože v používání ráno jsem neviděla žádný význam. Velké mínus téhle pěny je, že celkem dost vysušuje a s mým akné si bohužel vůbec neporadila. Jen připomínám, že pleť jsem čistila s touto pěnou pomocí kartáčku na obličej.

  • perfektně vyčistí pleť od nečistot
  • odlíčí makeup
  • vysušuje
  • neporadí si s akné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.12.2015 12:55:00

Pěna podle mě není vhodná k celkovému odlíčení, protože na to je příliš jemná, díky tomu je ale podle mě tak šetrná k pleti. Podobné produkty od jiných značek mě vždy hodně vysušovaly, tahle pěna to ale vůbec nedělá. Používám jí po ránu nebo večer k dočištění po použití dvoufázového odličovače taktéž od Ryoru. Na to je podle mě dokonalá. Kombinace těchto dvou produktů mi vůbec hodně vyhovuje. Již mám asi třetí balení.

  • vůně
  • nevysušuje
  • ideální k dolíčení
  • k pleti šetrná
  • nevhodná ke kompletnímu odlíčení


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Jako vždy musím konstatovat, že ryorácké produkty krásně voní a tento není výjimka. To je asi ale tak vše, co můžu říct pozitivního k tomuto produktu. Pumpička je sice super nápad, je to lepší než vytlačování z tuby, v každém případě mám pocit, že netěsní dobře a pokud máte lahvičku v jiné poloze než na stojáka, tak vám z ní produkt teče ven. Co musím říct je , že samotný produkt vysušuje, takže ho bohužel nemohu používat. Zklamání.

  • vůně
  • pumpička teče
  • vysušuje


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 22.6.2016 10:51:49

Tato čistící pěna má snadné a pohodlné dávkování a příjemně voní. Mám atopickou pleť, které nesedne každý přípravek na čištění a tahle je super, nijak nedráždí ani neštípe, dokonce mi po ní zmizela některá ložiska na obličeji se kterými jsem u dlouho bojovala. Dokáže bez problému odlíčit make-up i řasenku.

  • Dávkování
  • Vůně
  • Odlíčí
  • Neštípe a nedráždí
  • Dostupnost


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.7.2016 15:35:17

Na kosmetice Ryor me zaujalo, že se jedna o českou a navíc přírodní kosmetiku. Chvili jsem používala celou řadu Aknestop, bohužel nemam pocit, že by mi to nějak pomohlo. Samotná pěna byla na obličeji ale moc příjemná, vyhovovala mi taky aplikace. Pleť vyčistila, ale na dolíčení byla ještě potřeba pleťová voda.

  • Příjemná na obličeji
  • Bohužel na pupínky vubec nepomohla
  • Neodlíčila make-up


Další recenze od 16.8.2016 07:48:13

Tuto čistící pěnu již používám několik let. Osvědčila se mi jak ve sprše, kdy ji vmasíruji prsty, tak na čistícím kartáčku na pleť. Pleť znatelně čistí, odstraňuje černé tečky a zanechává ji hladkou. Jediné, co nedokáže, je pleť zcela vyčistit. I po použití této pěny dočistím pleť vatovým tamponem a jsou na něm znatelné zbytky líčení.

  • Šetrnost k pleti
  • Neodličuje.