Balea Colorglanz Shampoo Cocos + Tiaréblüte recenze a zkušenosti

Šampony Balea Colorglanz Shampoo Cocos + Tiaréblüte
Šampony Balea Colorglanz Shampoo Cocos + Tiaréblüte  - obrázek 1
5 4 24
  • Průměrné hodnocení 4
  • 67% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 29 - 40 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 24 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Colorglanz Shampoo Cocos + Tiaréblüte

věk
15-24

vlasy
kudrnaté
normální
zrzavé

Další recenze od 4.1.2013 21:40:18

Tenhle kokosový šampon s vanilkou z D&M je za svou cenu perfektní. Hrozně krásně voní a svůj účel normálně plní. Nicméně bych ho spíše porovnala se šampóny typu bříza, kopřiva. Je to taková klasika, se kterým si vlasy umyjete, ale více nemůžete čekat. Ale ta vůně je opravdu dokonalá a šampon na obyčejné každodenní použití absolutně stačí. Doporučuji.

  • VŮNĚ!
  • Cena
  • Dostupnost
  • Víčko se špatně zacvakává
  • Žádný zázrak pro vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 5.1.2013 11:47:47

Oba kokosové šampony Balea jsou za 29Kč téměř zázrak. Dobře vlasy umyjí a pečují o ně, přeliv se mi ani nehne (to je ale asi kvalitou barvení) a je srovnatelný se šampony v kategorii 10x dražší. Ty tedy od poznání šamponů Balea ani nepoužívám, protože nemám důvod. Podotýkám, že mám vlasy normální, zdravé, jednou - dvakrát do roka přeliv v salonu a bezproblémové. Nemastí je, nezatěžuje a jsou hebké.

  • cena
  • krásně voní
  • pečuje o vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 5.1.2013 12:31:53

Souhlasím v tom, že jde o bezkonkurenčně jeden z nejlepších drogérkových a hodně levných šamponů. Jediné, na co si pořád zvykám je ta tekutější konzistence šamponu, ale nevadí mi to nijak moc. Nádherně voní po kokosu, velmi dobře pění, nevysušuje pokožku hlavy a ani ji nemastí a za ty peníze hodně dobrá muzika. Dobrá dostupnost a velké balení za směšnou cenu. S víčkem jsem problém neměla, drží dobře a jde mi lehce otevřít.

  • cena a dostupnost a velikost balení
  • krásně voní
  • nevysušuje ani nemastí vlasy
  • pečuje o vlasy a hydratuje je
  • konzistence by nemuse být tak řídká


Další recenze od 10.2.2013 18:31:02

I já jsem si pořídila tento všemi vychvalovaný šampon a musím říct, že je to opravdu zázrak. Poměr ceny a kvality mě vážně překvapil. Tento šampon se vyrovná i mnohonásobně dražším kouskům. Nádherně voní a ve vlasech se vůně drží i po umytí. Vlasy jsou po použití krásně lesklé. Mám vlasy zdravé, nebarvené, myju si je každý den. Šampon je nijak zvlášť nemastí.

  • vůně
  • lesklé vlasy


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 15.2.2013 09:18:30

Jelikož je Balea celkově má oblíbená značka, rozhodla jsem se vyzkoušet tento šampon. Konzistence je krémová, poměrně dobře na vlasech pění. Po umytí jsou vlasy nezatížené, hebké, voňavé a hydratované. Za 29 Kč je tohle dokonalý šampon, celá ta kokosová řada je velmi povedená. Tento šampon nedám z ruky a určitě si jej ještě pořídím.

  • nezatíží vlasy
  • hydratuje
  • hebké vlasy
  • cena!!
  • nádherná vůně
  • nemá


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od 18.2.2013 20:20:08

Šampon jsem si koupila na základě kladných recenzí a rozhodně mě nezklamal. Dobře pění, vlasy jsou po něm nadýchané, objemné a hebké na dotek. Navíc se mi tak rychle nemastí. Za ty peníze je to skutečně zázrak, jsem s ním spokojenější než s některými šampony kadeřnických značek. Jediné mínus vidím ve vůni, je malinko chemická, řekla bych, že je to tou květinou Tiaréblute, čistý kokos by určitě voněl líp. I přesto ale šampon chválím do nebes a určitě si ho budu kupovat opakovaně.

  • nadýchané a hebké vlasy
  • nemastí se mi tak rychle
  • nízká cena
  • malinko chemická vůně


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 24.3.2013 19:03:07

Šampon jsem si koupila na základě kladných recenzí zde na omlázku. Za mě musím říct, že tedy opravdu NE! Šampon mým barveným a místy trochu sušším vlasům spíše uškodil než přilepšil. Vlasy byly jako chemlon, rozlítane, vysušené a na dotek takové ulepené. Jedine plus byla vůně, ale ta to nezachrání

  • vůně
  • ulepené a vysušené vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 25.3.2013 16:45:27

Tento šampón jsem se rozhodla si koupit díky kladným recenzím tady na Omlazení :-) To jsem ale neměla dělat. Samotné mytí vlasů a smývání je ok, ale jakmila jsem na to dala masku (Gestil Wonder), přišlo mi, že ji vlasy po použití tohoto samponu, jakoby požírají a vůbec nefungovala. Vlasy byly vysušené a bez života. Po druhé si ho již nekoupím.

  • cena
  • vcelku příjemná vůně
  • vysušuje vlasy


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 13.4.2013 20:07:32

No samozřejmě jsem musela tenhle zázrak vyzkoušet. A už mám třetí lahev. Tenhle šampon mě moc příjemně překvapil. Přiznám se, že s šampony bez silikonů jsem měla otřesné zkušenosti, proto jsem k němu byla hodně skeptická, silikony mi v něm ale vůbec nechybí. Vlasy hezky umyje, nechá je hebké, velmi lesklé a provoněné (vůni kokosu nemusím, ale tahle mi nějak nevadí). Vlasy nijak necuchá ani nevysušuje jako jiné bezsilikoňáky a to mám vlasy a pokožku hlavy opravdu suché dost. Občas mi přijde, že po něm vlasy plihnou, ale to může být i kondicionérem. Nemyslím si, že s poškozenými nebo barvenými vlasy by dokázal zázraky, ale na celkem zdravé přírodní vlasy se mi osvědčil na jedničku. Cena je perfektní, myju vlasy obden a vždycky šamponuju 2x takže spotřebu mám celkem velkou, za 30Kč za 300ml mi to nevadí.

  • hebké, lesklé vlasy
  • necuchá ani nevysušuje
  • bez silikonů
  • velmi nízká cena
  • pro mě žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
černé

Další recenze od 13.4.2013 22:21:36

Na šampony nejsem vůbec náročná, stačí mi opravdu málo - aby vlasy a vlasovou pokožku dobře umyl a aby vlasy nezmastil a nezatížil. Oba tyto požadavky šampon splňuje, tudíž je to u mě za plný počet hvězdiček. Hrozně hezky voní po kokosu, vůně po umytí zůstává celkem dlouho ve vlasech, s Kallos Latté maskou tvoří super dvojku.

  • cena
  • vůně
  • vlasy nezatíží
  • žádné


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
zrzavé

Další recenze od 11.5.2013 13:34:54

Tenhle šampon jsem si koupila na základě kladných recenzí.Vlasy po umytí voněly asi půl dne.Krásně pěnil.Po smývání byly vlasy hebké a lehce rozčesatelné.Po uschnutí měly vlasy lehký objem.Když jsem šampon měla z větší části vypoužívaný začala mi jeho vůně lést na nervy, takže z lásky ve vůni se stala nenávist. Jinak třeba na prostřídání doporučuju.

  • cena
  • pění
  • objem
  • není nutnost používat kondicioner
  • po čase vůně


věk
25-34

Další recenze od 6.6.2013 21:27:26

Dlho som hľadala šampón na farbené vlasy, ktorý by ich zároveň nezaťažoval a konečne som ho našla. Tento šampón krásne vonia, dobre pení a vlasy skutočne nezaťažuje. Naviac je dosť lacný. Vonia podobne ako kúra z tejto rady. Konzistencia je asi jeho jediným nedostatkom, je taká vcelku riedka, na šampón dosť nezvyčajná. Farbu vlasov síce nezvýrazňuje, ale myslím, že zabraňuje jej príliš rýchlemu vymývaniu.

  • cena
  • pekne vonia
  • dobre pení
  • nezaťažuje vlasy
  • riedšia konzistencia


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 7.6.2013 12:50:24

Tak už jenom pro tu parádní vůni kokosu tento šampon používám docela často, obměňuji i s jinými, ale delší zkušenosti s ním už mám.. :) Jinak je pro vlasy fajn, příjemná vůně - sice nevydrží nějak extra dlouho, ale to mi zas tak nevadí, konzistence je taky bez problému. Občas mi sice přišlo, že vlasy trochu vysouší, ale nevím, možná je to jen problém mých vlasů :D..jinak taková jediná věc, která je trošku na nic, je to víčko, z kterýho občas vyteče víc, než by si člověk přál. Ale jinak suprr!

  • vůně
  • cena
  • konzistence šampónu
  • přišlo mi že vlasy občas trochu vysouší


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 9.6.2013 14:39:51

Pro mne velký objev. Zpočátku jsem tomuto šamponu příliš nedůvěřovala po negativní zkušenosti se šamponem Syoss, taktéž bez silikonů, o to více mě překvapil! Výborně vlasy umyje, dostatečně pění, krásně voní a vlasy nezatěžuje. První tři použití byly tři dny po sobě, protože se mi vlasy rychleji mastily, ale teď mi vydrží 3 dny úplně v pohodě bez mytí. Takže za mě palec nahoru!

  • kokosová vůně
  • cena
  • funkčnost


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 7.7.2013 22:26:35

Po chválách na tento šampon jsem čekala zázrak a běžela si ho koupit do DM drogerie. Pak ale přišlo zklamání... tedy ne snad uplně zklamání, ale mě připadá jako uplně obyčejný šampon, který vlasy umyje a nezatíží. V žádném případě mi ale nepřijde něčím vyjímečný. Je pravda, že má krásnou kokosovou vůni a cena je více než příznivá. Znovu už ale nekoupím.

  • cena
  • vůně
  • bez silikonů
  • žádný zázrak


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
hnědé

Tento šampon jsem si koupila na základě kladných recenzí.Bohužel já z něj až tak úplně nadšená nejsem.První den po umytí vlasy super,dodá objem,ale druhý den vlasy vypadají celkem hrozně,zdá se,že se mi po něm rychleji mastí.Šampon tedy používám jen na občasné prostřídání.Vůně se mi líbí.Cena je více než příznivá.Hodnotím jako takový průměr,žádný zázrak.

  • vůně
  • cena
  • dodá objem
  • vlasy se rychleji mastí


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 11.7.2013 15:34:25

Kokosová vůně... aaaach! Ta vuně je naprosto dokonalá! Pokud milujete vůni kokosu,běžte do něj. Neřešte ,že je na barvené vlasy.Já mámvlasy nebarvená a po používání tohodle šamponu mi nevypadaly.Jinak bych řekla,že balea šampony se liší pouze ve vuni a nikoliv v om, k čemu slouží.Vlasy umyl a šly pěkně rozčesat.Jelikož šampony velmi ráda střídám,znovu si již nekoupím

  • cena
  • vůně
  • vlasy umyl
  • chtěla bych průsvitný obal,abych viděla kolik mi zvývá


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
blond

Další recenze od 28.7.2013 09:23:46

Pořád jsem se šamponům od Baley vyhýbala, možná kvůli podezřele nízké ceně, ačkoli všechno ostatní od Baley mi vždycky vyhovovalo. Jen těch šamponů jsem se pořád nějak "bála" :-) Teď nechápu proč. Díky Omlazení jsem se tento kokosový rozhodla vyzkoušet a musím říct, že je fakt výborný! Naprosto úžasně voní, dobře pění. Vlasy mám po něm hebké a jdou dobře rozčesat. Mám i kondicioner, ale dobře rozčesat jsou i bez něj. Vlasy jsou po něm nadýchané a lehké, nezatěžuje vlasy jako ostatní šampony. A navíc je bez silikonů, další plus. Mám už několikáté balení a určitě koupím zas.

  • úžasně voní
  • vlasy jsou po něm hebké a nadýchané
  • nezatěžuje vlasy
  • směšná cena
  • neobsahuje silikony
  • dobře pění
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 11.5.2014 00:01:19

Miluji kokosové výrobky,ale tento výrobek mě bohužel dost zklamal. Sice krásně voní,cena také úžasná,ale bohužel to je všechno. Po umytí jsem měla vlasy,jak pochcanou slámu, splihlé a mastné. Takže za mě určitě nedoporučuji. Výrobky od Balei mám moc ráda,ale tento výrobek už vícekrát ne,nechala jsem se zlákat cenou a vůní a to byla chyba.

  • cena
  • vůně
  • vlasy po umytí nešly rozčesat
  • rychle se mastily


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 21.7.2014 11:21:12

Nádherně voňavý šampon od Baley, který při mytí vlasů provoní celou koupelnu a vlásky ještě dlouho voní. Používala jsem ho i s kondicionérem a vlasy se perfektně rozčesávaly, byly jemné, hebké, lesklé a vypadaly zdravě. Vlasy se nemastí, šampon dobře pění. Nemám co vytknout, s přehledem se vyrovná dražším značkám.

  • vůně
  • cena
  • kvalita


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Timotei šampon Čistota

3.8 71% 12 recenzí

Kiss Kopřivový šampón

3.8 71% 6 recenzí