Balea Deospray recenze a zkušenosti

Antiperspiranty, deodoranty Balea Deospray
Antiperspiranty, deodoranty Balea Deospray - obrázek 1
Antiperspiranty, deodoranty Balea Deospray - obrázek 2
Antiperspiranty, deodoranty Balea Deospray - obrázek 3
5 3.2 49
  • Průměrné hodnocení 3.2
  • 66% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 19 - 50 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 49 recenzí
  • Výrobce Balea

Recenze produktu
Balea Deospray

věk
25-34

Další recenze od 18.3.2016 15:09:49

Konkrétně jsem si z této řady v průběhu času pořídila vůni růžové pomelo, kokos s nektarinkou, kokos s květy tiaré a malina se zelenou trávou. V DMku mě zaujala vůně, množství a cena těchto výrobků, tak jsem si říkala, že je vyzkouším... Přijde mi, že nejhůř z těchto čtyř dopadlo to růžové pomelo - malá výdrž, nedokáže pořádně provonět a zamezit tělesnému pachu, dělá bílé fleky, a to celkem dost. Vůně mi pak časem přišla i taková chemická nebo co. Zvláštní, že u těch ostatních jsem nezpozorovala nějaký obří nedostatek, vydržely celkem obstojně, tělo provoněly, neflekatěly a žádný zpocený pach jsem necítila.. :)

  • cena
  • množství
  • u některých sprejů z této řady vůně a funkčnost!
  • růžové pomelo dělá dost fleky a jeho funkčnost je prakticky nulová


věk
15-24

Další recenze od 10.1.2016 13:14:39

Tento deodorant mě oslnil svou vůní - je jich na výběr opravdu mnoho - ale jeho funkce deodorantu už tak oslňující není. Sprej zanechává bílé fleky a nijak nepůsobí proti pocení a zápachu. Jeho vůně je ale sama o sobě příjemná a tak jsem pro něj nenašla jiné využití než jako osvěžovač vzduchu na toaletě, na což je teda perfektní.

  • výběr ze spousty vůní
  • příjemné vůně
  • zanechává bílé fleky
  • nepomáhá proti pocení


věk
25-34

Další recenze od 5.5.2015 18:31:16

No musím říct, že tohle byl pro velký přešlap. Vůně většiny těchto balea deodorantů jsou sice pěkné, takže nalákají ke koupi, ale jejich účinnost je mizerná. Možná bych je mohla používat v zimě, kdy mám tak nějak jistotu, že se stejně moc nezpotím. Ovšem na léto mě před pocením ani trošku neochrání. Vlastně to skoro vůbec nemá funkci deodorantu. Výsledek je asi tak stejný jako když se navoním tělovým sprejem - taky jenom voní a nic nevydrží.

  • hezké vůně
  • nefunguje jako ochrana proti pocení


věk
25-34

Další recenze od 23.2.2015 19:29:28

Tyto spreje jsou fajn, ale nic moc nedělají, neochrání před pocením a vonět taky nevydrží dlouho, přesto kupuji, protože je to lehké osvěžení, mají velký výběr vůní, balení je velké, takže to není na cestování, ale někdy prodávají i miniaturky, občas mi různé vůně voní hodně podobně, na tričku jsem nepozorovala skvrny, takže ok

  • nedělá fleky na oblečení
  • výběr z mnoha vůní
  • nevydrží dlouho


věk
25-34

Zkusila jsem verzi Dry, protože normálně používám antiperspirant Nivea Dry Comfort. Nevšimla jsem si ale, že je to deodorant, nějak jsem automaticky předpokládala, že když je to Dry, je to antiperspirant :(. Velké zklamání. Nezabraňuje pocení, potila jsem se už asi po dvou hodinách, nezabránil ani nepříjemnému pachu. Na léto se nehodí vůbec. Název Dry je také zavádějící, neměla jsem pocit sucha. Deodorant obsahuje mučenkový olej - byl mastný. Má docela příjemnou vůni. Ovocné a podobné varianty Balea Deo raději ani nezkouším, protože je to většinou odporný smrad.

  • cena
  • vůně?
  • nebrání pocení
  • obsahuje mučenkový olej
  • je mastný


věk
25-34

Další recenze od 17.10.2014 13:05:06

Jeden z nejlevnějších drogérkových deosprayů, bohužel kvalita odpovídá ceně. Já sama bych si ho nekoupila, za takové věci si raděj připlatím. Byl součástí kosmetického balíčku, který mi udělala kamarádka k svátku. Už přesně nepamatuju, jaká to byla vůně, ale ty co jsem čichala v drogérce všechny tak levně smrděly. Výdrž taky děsná, nebo spíš žádná. Nedoporučuju.

  • nic
  • smrdí
  • výdrž


věk
25-34

Další recenze od 21.9.2014 17:08:03

Mám toto deo vo verzii pitaya a sensitiv(neviem,či to patrí do tejto rady,ale je to deo sprej :D ) Spreje sú fajn,mne vonia pekne,čisto,jemne.Nijak nedráždia ani citlivú pokožku.Výdrž je už naozaj slabšia a fakt robí biele fľaky,inak by bol tento deo skvelý.Bohužiaľ,tá vydrž mi vadí a hlavne,mám väčšinu čierneho oblečenia,takže ani biele fľaky nie sú zrovna plus.Cenu majú ale dobrú.

  • vôňa
  • nijak nedráždi ani citlivejšiu pokožku
  • cena
  • výdrž
  • biele fľaky


věk
25-34

Další recenze od 21.9.2014 15:15:58

Vybrala jsem si variantu "sensitive" a jsem spokojená. Obecně nemám ráda deodoranty s vůněmi ovoce, přeslazené, atp. Mám radši klasické "mýdlové" svěží vůně. Vůni používám do fitka a jsem spokojená, vydrží i dvě hodiny intezivního tréninku a spinningu :). Co mi vadí, že zanechává bílé stopy na oblečení, proto pozor při aplikaci :). Cena je super

  • Cena
  • Dostupnost
  • Vůně
  • Výdrž
  • Zanechává bílé stopy


věk
25-34

Koupila jsem si deodorant z limitky mango mambo. Tento deodorant sice slouho vydrží ale při aplikaci v uzavřené místnosti se člověk div neudusí, jak je deodorant agresivní - toto se týká všech deodorantů od baley pokud vím. U tohoto konkrétního mi ale přijde i samotná vůně dost nepříjemná, jakoby zkažená a umělá. Znovu bych si ho nekoupila, i když výdrž je dobrá a neobsahuje hliník. Oproti tomu ostatní balea deodoranty mi celkem voní.

  • cena
  • výdrž vůně
  • ovocné vůně
  • neobsahuje hliník
  • agresivita při aplikaci
  • dostupnost


věk
25-34

Další recenze od 20.6.2014 20:37:12

Koupit si tento deospray v domnění, že vás uchrání od potu je holé šílenství :D. Na pár hodin (mimo letní sezonu) vás ochrání, ale ač jsou vůně vesměs lákavé (naposled jsem měla limetu s aloe vera), aspoň v obchodech, po nastříkání se na vás vůně dlouho "neohřeje". Je to prostě taková levná a voňavá sranda v přitažlivém balení. Jelikož jsem takových "srand" měla už bezpočet, příště dám přednost něčemu jinému.

  • obal
  • vůně
  • cena
  • neochrání před potem
  • vůně dlouho nevydrží


věk
15-24

Další recenze od 17.4.2014 20:40:09

Deodoranty od Baley mám velmi ráda. Na mě působí docela i jako antiperspirant. Občas se s ním trochu zpotím ale většinou na mě opravdu působí spíše jako antiperspirant. Skvěle funguje i při tělocviku. Mají velký váběr vůní. Ovšem jen v drogerii kde to nemají věčně vyvrakovné :-) Nejradší mám ten jejich s třešněmi (150ml). Taky jsem měla pár balení jak má modrý obal s peříčky a jedno malinové balení. Plánuji si koupit ještě limetku a kokos. Za tu cenu určitě skvělá investice! :-)

  • velký výběr vůní
  • cena
  • působí trochu i jako antiperspirant
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 13.4.2014 16:54:37

Ačkoli nezabraňuje pocení, což beru jako veliké mínus, tak skvěle voní, není drahý a má výhodné 200 ml balení. Podle mě je vhodný spíše na chladnější období, kdy se člověk tolik nepotí. Určitě však někdy zakoupím znovu. Nyní mám doma sensitive s aloe vera a je skvělý např. na oholené podpaží - nijak nedráždí a neštípe.

  • Cena
  • Vůně
  • Nezabraňuje pocení


věk
25-34

Další recenze od 11.4.2014 21:16:00

Koupila jsem si kvůli vůni, ale překvapil mě i svou výdrží...téměř celý den "nezatuchnout" a krásně voní opravdu několik dní ještě na oblečení. Problém je, že vůně je až příliš silná. Bílé fleky zanechává asi tak průměrně. Co mi vadí je silný "proud" při nanášení, což může být nepříjemné. A opět ta silná vůně. Po nastříkání ráno voní celý byt.

  • vůně
  • cena
  • výdrž
  • hezký obal
  • silná vůně
  • vůně jsou si napříč variantami velice podobné
  • nepříjemné nanášení


věk
25-34

Mama zakúpila jeden mne a sestre. Ja som mala s vôňou malín. Voňa pekná ale neviem si predstaviť, že by som si ho zakúpila opakovane. Určite by som ju musela zmeniť, pretože druhé balenie by mi už vadilo. A teraz k výdrži. Tá je naozaj slabučká. Je to ako tu slečny píšu skôr len taký osviežujúci sprej ako nejaký deodorant. Avšak, mojej sestre celkom vyhovuje mno mne vôbec. Potím sa dosť aj v zime a v lete zo mňa len tak leje. Viem je to deosprej, ale ani na ten zápach nepomáha viac ako 4 -5 hodín.

  • cena
  • vôňa
  • pekné balenie
  • výdrž teda nič moc


věk
25-34

Další recenze od 19.11.2013 18:45:15

Toto mi přijde jako špatný vtip. S deodorantem či antiperspirantem to nemá absolutně nic společného. Je to spíše vůně ve spreji, ale ani to ne. Výdrž je průměrná. Jediné využití je ho používat jako osvěžovač vzduchu, ale to také moc dlouho nevydrží vonět. Sice stojí nějakých 30 kč, ale absolutně neplní to co má. Určitě si ho podruhé kupovat nebudu.

  • žádné
  • výdrž vůně
  • není to deodorant/antiperspirant
  • dělá bílé fleky


Mám tento deodorant s vůní čokolády a fíků z limitované edice a když jsem si ho koupila,tak mi nádherně voněl ačkoli je vůně dost silná a pak mě docela omrzela,ale holky okolo mě říkají,že krásně voní vždy,když se s ním sprejuji :D samozřejmě je to jenom deodorant,takže žádné účinky proti pocení ani očekávat nemůžeme ;)

  • Cena
  • Zajímavé vůně
  • Hezké balení
  • Dobrá výdrž v poměru k ceně
  • Někdy až moc silná vůně


věk
25-34

Dlouho jsem odolávala deodorantům od značky Balea, ale vlna šílenství mi nedala spát a tak i já podlehla. :) Na deodoranty osobně nemám vysoké nároky. Jsem sice člověk, který se potí dost, ale taky na druhou stranu si říká, že je to v pořádku, protože to špatné má jít z těla pryč, ať už je to jakoukoli cestou. To co však nemilosrdně vyžaduji je vůně a její výdrž. Z tohoto hlediska považuji Baleu za průměrnou. Vůně je naprosto božská a u mně vydrží zhruba 3 hodiny, poté musím proces vykoupání se v tomto spreji opakovat.

  • božská vůně
  • krásný obal
  • cena
  • vůně nevydrží tak dlouho jak bych si představovala
  • při nastříkání musíte nejdříve přežít místnost zamořenou v bílé mlze


věk
25-34

Další recenze od 18.7.2013 16:26:01

Deodoranty Balea patří mezi mé stále používané produkty. Výhodou je rozhodně rozsáhlá nabídka vůní, takže každý má šanci najít si ten svůj. Z těch, které jsem doposud vyzkoušela mi voněly tyto (seřazeno od nejlepšího): White Diamond, Mango, Pitaya, Dark Glamour a Kokos. Určitě vyzkouším ještě další, za tu cenu určitě stojí.

  • výběr vůní
  • výdrž
  • cena
  • pěkné obaly
  • žádné


věk
25-34

Beru v potaz, že to není antiperspirant, tudíž to nebude zabraňovat pocení. Ale tohle nefunguje ani jako deodorant. Vůně jsou sice intenzivní (některé až štiplavé a nepříjemné), ale pach potu eliminovat nedokážou. Nevím, jak varianta sensitive, ale ostatní vůně určitě nebudou nic pro citlivou pokožku. Na čerstvě oholeném podpaží pálí.

  • žádné
  • nepříjemné vůně
  • neeliminují pach potu


věk
25-34

Další recenze od 5.7.2013 13:21:56

Koupila jsem si sprej s vůní Manga, voní naprosto božsky stejně jako sprcháč ze stejné řady. Je to DODORANT, takže ani nemá zabraňovat pocení, ale použe zabránit zápachu, takže nehodnotím funkci proti potu, jako spíše vůni a svěží pocit. Stříkám si ho během dne (klidně 2-3x) pro osvěžení. Vůně v podpaží vydrží i nekolik hodin. Aplikuji ho až přes antiperspirant (ten si dám vždy ráno nebo před spaním) a sprej si dám přes den pro dobrý pocit :) Využiji ho ale jen přes léto, kdy nepoužívám žádný nebo slabý parfém, nebo na doma. S parfémem by se asi třískal.

  • výběr vůní
  • cena
  • krásné obaly
  • svěží pocit
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 4.7.2013 11:32:39

Ačkoli se vás rozjásané a krásné obaly snaží přesvědčit ke koupi, raději sáhněte vedle mezi o trochu dražší, ale kvalitnější. V podpaží pálí, nedejbože si to stříknout i pár hodin po holení. Vůně nevůně, často to je překombinovaný smrad. O výdrži a nebo snad antiperspiračním či deodoračním účinku se snad ani nemusíme zmiňovat,je totiž nulový. Navíc jsou ty "vůně" hrozně křiklavé, tudíž překřičí i parfém.

  • hezký obal
  • cena
  • pálí v podpaží
  • přebije parfém
  • často spíš zápach než vůně


věk
15-24

Brazil Mango (limited edition): tak tento deodorant si mě po prvním přivonění okamžitě získal :), je to svěží letní vůně, ideální na pláž, obal je moc pěkný a ta cena? No nekupte to! Jako velké plus beru především, že neobsahuje hliníkové soli, takže se sice člověk stále potí, ale zato si neucpává hliníkem uzliny v podpaží, ale i přesto je výdrž velice slušná i při momentálních vedrech, ráno jsem se nastříkala, teď je sedm večer a vůbec nejsem cítit potem :). Takže za sebe můžu jen doporučit.

  • cena/kvalita
  • příjemná vůně
  • neobsahuje hliníkové soli
  • ochrání před potem
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 18.2.2013 15:42:42

Koupila jsem si Pitayu a musím říct, že to byla láska na první přivonění. Ta vůně je opravdu úžasná - nic pro ty, co nemají rády sladké vůně. Hlavně vydrží vonět opravdu dlouho, což jsem rozhodně za tu nízkou cenu vůbec nečekala. Rozhodně všem doporučuji. :)

  • cena
  • úžasná vůně
  • dlouho vydží
  • nic


věk
15-24

Další recenze od 17.2.2013 13:34:42

Tenhle sprej jsem si koupila náhodou. Kupuji si spíše dražší typu Rexona atd. Překvapila mě jejich cena a výběr vůní. Koupila jsem si nějaký modrý (na obalu měl krystaly). Nevím jeslti je to u všech vůní, ale tenhle když se nastříkám dělá trochu dusivý oblak mlhy, která ale za chvilku zmizí. Vůně vydrží dlouho na těle i oblečení. Používám ho spíše na doma o prázdninách, nebo víkendu, protože si nejsem jistá, jestli by mi na černém oblečení nezanechal bílé fleky. Příští týden jedu na nákupy, a myslím že určitě si zase jeden pořídím.

  • cena
  • vůně


věk
25-34

Deosprej jsem si koupila s tím, že zkusím něco jiného než oblíbenou Rexonu - a u Balei jsem zůstala. Mají krásný výběr vůní, po nastříkání jsou vůně dost pronikavé, ale to je jenom plus. Výdrž je průměrná, ale zase vzhledem k ceně se člověk může přestříkat kolikrát chce bez pocitu, že zbytečně plýtvá. Ještě nikdy jsem si nekoupila 2 stejné vůně po sobě, protože jsou tak pronikavé, že se mi vůně vždy do dopotřebování omrzí.

  • cena
  • vůně
  • výdž
  • nechrání od potu


Další recenze od 30.12.2012 01:36:48

Vyzkoušela jsem už asi čtyři různé deodoranty od Baley (z kategorie těch voňavých a "limitky" - co si vybavuju, tak vanilka, tropické ovoce, kokos a ještě min. jeden, co si nevybavím), ale hlavně proto, že vždycky zapomenu, že už jsem si je nechtěla kupovat :D Jsou "suché", práší a vůně je strašně agresivně sladká a nepříjemná. Nejvíc je ovšem nesnáší přítel a pes, jelikož místo "nástřiku" v místnosti oba identifikují i desítku minut po aplikaci s negativním komentářem (přítel) či kýcháním (pes). Ještě mám v plánu vyzkoušet deodorant pro citlivou pokožku a ten "po holení", ale zatím hodnotím spíše záporně.

  • cena
  • konzistence


věk
25-34

Ikdyž mám přípravky Balea moc ráda, tomuto spreji jsem na chuť nepřišla. Používala jsem vanilkovou vůni, ale po chvíli se mi tato specifická vůně tak znechutila, že se mi zvedal žaludek, jen jsem ji cítila. Navíc mi nepřijde, že by nějak chránil proti pocení.

  • žádné
  • hnusná vůně
  • nechrání proti pocení


věk
25-34

Další recenze od 16.9.2012 19:57:27

Raub Katze (divoká kočka): Bohužel v blízkosti mého bydliště DM drogerii nemáme, takže když jsem byla na nákupech, vzala jsem si za tu cenu (29Kč) rovnou dva spreje. Píší tam, že je to antiperspirant s výdrží 48 hodin. Toto ale opravdu nemůžu potvrdit. Vůně se mi po chvíli velmi zhnusila a docela se mi z ní natahuje. A před potem neochrání ani pár hodin, natož pak 48. Navíc po chvíli není ani cítit.

  • cena
  • příšerná vůně
  • výdrž
  • ochrana před potem
  • docela agresivní


věk
25-34

Další recenze od 22.8.2012 13:45:44

Tento deospray nijak nezabrání pocení, ale to jsem od něj ani neočekávala, protože se potím málo. Koupila jsem si ho jen tak na doma, když se chci něčím navonět. Jinak moc hezky voní melounový a pomerančový. Ani nijak moc nebarví oblečení. Výrobce má různé limitované edice, to také chválím. Cena super.

  • cena
  • některé moc hezky voní
  • nebrání pocení


věk
25-34

Další recenze od 21.8.2012 20:17:46

Za 19Kč si teď mladší sestra kupovala pomerančovou a ještě nějakou ovocnou vůni a musím říct, že si po všech těch x-krát dražších výrobcích půjdu koupit také jednu Baleu. :-D Voní moc příjemně a pokud nemáte problémy s pocením, nebude ani vadit, že mu nijak nezabraňuje.

  • cena
  • žádné


Další recenze od 21.8.2012 08:55:08

Tento Deo-spray jsem si koupila, kvůli úžasné vůni. Nízká cena je samozřejmě vítaná ;) Bohužel neochrání příliš od potu, na druhou stranu vůně vydrží docela dlouho. Když se špatně nastříká, vznikají bílé skvrny. I přesto, že má několik nedostatků asi si ho ještě někdy koupím.

  • vůně a její výdrž
  • neochrání od potu
  • bílé skvrny


věk
35-44

Další recenze od 5.8.2012 20:02:27

Koupila jsem si tento deo spray hlavně kvůli vůni. Na klasické voňavky mám alergii a tenhle má spoustu ovocných vůní na výběr. Antiperspirant používám kvalitní tuhý a tak jsem opravdu hledala jen něco na vůni ve sprayi. A to Balea naprosto splňuje, nastříkám ráno a ještě k večeru to voní. A hlavně pokud chcete něco proti pocení, koukejte na popis, hledejte antiperspirant a ne deo spray, deo je většinou jen na vůni

  • výběr vůní
  • výdrž
  • velmi nízká cena
  • zatím nic


věk
25-34

Tyhle ovocné rozprašovače jsou pouze voňavé spreje. Výrobce sice uvádí pouze deodorant (nezabraňují tedy pocení),ale hned po aplikaci je vůně extra výrazná, silná, po chvilce velmi rychle vyprchává. O anti-potícím nebo zápachu zabraňujíím účinku se nedá mluvit. Nekoupím znovu

  • nic
  • vše


věk
25-34

Zrovna nedávno jsem si z nouze koupila cestovní balení, protože jsem si svůj deodorant zapomněla doma. Zvolila jsem variantu sensitive. Co se vůně týče - příjde mi docela dost silná, taková pudrová a chvílema mi byla dost protivná. Co se aplikace týče - ok, i když jsem ho stříkla z kratší vzdálenosti, tak se mi na kůži nevytvořily bílé skvrny a žmolky. Ochrana před pocením - no, je to deodorant, takže vzniku potu nezabrání, ale s tím jsem počítala. Celkové shrnutí - na cesty ok, ten týden se to s ním dá přežít, ale na normální denní používání pro mě není. Varianta sensitive neobsahuje alkohol.

  • možnost koupení mini cestovního balení
  • cena
  • nezanechává na kůži bílé skvrny a žmolky
  • neobsahuje alkohol
  • neochrání před potem
  • silná až vtíravá a nepříjemná vůně


věk
25-34

Další recenze od 23.6.2012 12:41:10

Za mě jsou tyto deospraye spíše špatný vtip, zkusila jsem několik vůní a pár jich bylo opravdu na zvracení (tuším, že "hrdličky"). O jakémkoliv deodoračním účinku tedy lze jen polemizovat a pocení nezabraňují vůbec. Navíc pro i ne nijak citlivé podpaží to byl pálivý šok, takže nevím, kam jinam je použít. Cena je fajn, 29Kč, ale výsledek nulový.

  • nic
  • nepříjemné vůně
  • nefungují jako deodorant ani antiperspirant
  • obal


věk
25-34

Další recenze od 18.6.2012 13:30:42

Potu rozhodně nezabrání - taky je to deo. Ale rozhodně moc příjemně voní - teda jak které, některé jsou příšerně umělé, přeslazené či prostě příliš silné. Po stříknutí vyjde oblak vůně, který je dost intenzivní, ale za chvíli opadne - výdrž nic moc. Hodí se pro ty, které se moc nepotí a chtějí se prostě "ostříknout" něčím voňavým. Za tu cenu, do kabelky, na cesty proč ne :-)

  • výběr vůní
  • cena
  • občas je vůně dost intenzivní
  • výdrž


věk
25-34

Další recenze od 17.6.2012 21:27:42

Vyzkoušela už jsem několik vůní tohoto deodorantu a vždycky jsem byla spokojená. Moc se nepotím, takže mi stačí, do večera zůstanu OK. Vůně jsou většinou příjemné a je jich široká škála, na těle ale po chvíli cítit nejsou (aspoň se netlučou s parfémem). Cena odpovídá kvalitě. Do velkých veder nebo pro někoho, kdo má tendenci se více potit doporučuji něco silnějšího.

  • cena
  • široký výběr vůní
  • nedostatečná ochrana před silnějším pocením


věk
15-24

Další recenze od 16.6.2012 22:38:23

Já se tedy moc nepotím, a tyhle deodoranty si kupuji jen kvůli vůni, oni totiž na nic jiného nezabírají :D. Popravdě je ani moc necítím v průběhu dne, ale vůně mají nádherné takže alespoň při aplikaci si jí užívám :D. Takže doporučuji těm, které se moc nepotí, protože méně se potit nebudete, a ta vůně, tu cítím jen při použití, i když je možné že kdybych neměla parfém tak ji cítí i ostatní. Ale budu si je kupovat stejně furt, protože ty vůně! :)

  • vůně
  • nesplňuje co slibuje prostě jen voní když se s ním stříkám


věk
15-24

Další recenze od 16.6.2012 09:34:19

Tyhle deodoranty miluji.Mají nádherné vůně, jsou příjemné a účinné jsou jakko všechny deodoranty a antiperspiranty.NIkdy mi žádný deodorant/antiperspirant nefungoval na 100 % což je celkem samozřejmé, tak jsem si ekla proč nezkusit, a to jsem zkoušela i dražší z lékárny.A jsem nadšená.Stříkám, už jen kvůli vůni ;) Doporučuji ( mým novým favoritem je Mademoiselle Chic ) voní mi všechny ;)

  • Příjmené
  • nádherné vůně
  • účinnost je stejná jako u všech
  • cena
  • dostupnost
  • pro mě nemá ;)


věk
25-34

Další recenze od 13.6.2012 17:57:36

Tyto výrobky si koupím pokaždé co mi dojdou :)) jsem maximálně spokojená a nejvíc s deosprejem Patayou :) Za tu cenu se opravdu vyplatí koupit. Já bych si ho koupila klidně i kdyby stál víc, protože ta vůně je prostě báječná. Ale jsem ráda, že něco co mi sedne a jsem s tím spokojená je levné :)))

  • vůně
  • cena
  • dostupnost
  • není to antiperspirant


Další recenze od 11.5.2012 08:59:07

Používám variantu "sensitive", a jsem naprosto spokojená, konečně deodorant, který doopravdy neštípe, a je za rozumnou cenu. Hlavně to ocením těsně po oholení. Vůně je unisex, takže u nás ho používá vlastně celá rodina, vždycky kupuju tak 3 balení. Opravdu se méně potím, takže na léto si dělám zálusk na další příchutě.

  • cena
  • výběr vůní
  • nedráždí pokožku
  • nevím


věk
25-34

Další recenze od 10.5.2012 17:54:58

Deospreje od Balea kupuji již dlouho - mojí stálicí je Pitaya a nově i Pure Minerals (tmavě modré víčko). V předchozích recenzích se několikrát objevuje kritika, že nezabrańují proti pocení, ale od toho podle mě deodoranty nejsou - jejich cílem je převonět tento pot :) a to tyto deospreje plni na 100%...Pitaya sice přebíjí vůni parfému, ale Pure Minerals má jemnou nevtíravou vůni a opravdu vydrží vonět celý den. Za sebe tedy proti pocení Driclor (nebo jiný antiperspirant) a na provonění tyto deo. Budu kupovat i nadále.

  • cena, vůně, výdrž
  • nejsou


věk
35-44

Další recenze od 3.5.2012 08:17:25

Kúpila som si svetlo ružový, tuším je to soft and pearls. na obale je pierko. Potím sa dosť a bohužial tento sprey nezabráni poteniu. Ale čo je velké plus krásne vonia a vôna vydrží dlho. U iných sprejov ked sa spotím tie aromy sa zmiešajú a je to strašný smrad. ale táto balea aj po cvičení vonia pekne. určite si kúpim znova a rada vyskúšam aj iné parfemácie

  • výber vôní
  • cena
  • pekná vôna aj po celodennom nosení
  • neuchráni od potu


věk
25-34

Další recenze od 26.4.2012 13:05:17

Od Balea jsem měla již několik příchutí těchto deodorantů.Vítězí u mě asi vanilka a kokos.Vůně vydrží opravdu dlouho a nikdy jsem se po něm nezpotila.Navíc se mi líbí i obal který je originální.Určitě doporučuji,já si koupím znovu novou příchuť :))))))

  • Vůně cena obal
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 15.4.2012 14:38:29

Na tomto deodorantu mě dostala cena, za kterou jsme ho musela mít, vůně je opravdu velká a příjemný vydrží vonět celý den na tričkách vám podpaží nesmrdí potem ale cítíte jen tu vůni, ale převoní i parfém či voňavku což mi vadí. Obal mi nevyhovuje jednou vystříkl a zasekl se po zafoukání do trubičky opět stříkal po pár dnech se zase zasekl a musela jsem zase foukat no děs.

  • vůně
  • cena
  • obal


věk
25-34

tento deodoranty miluji, strasne mi voni jejich spreje sensitive. Jsou v zelenem obalu. Sice od poceni nijak nepomohou, ale od toho mam driclor. Kupuji spise kvuly vuni tohoto produktu. Mela jsem i vanilku, ale ta nebyla nic moc, ani kokos mi nevonel.

  • cena vune
  • nepomuze od poceni


věk
25-34

Další recenze od 27.3.2012 00:40:28

Miluji kokos a proto kokosová vůně tohoto deospraye byla pro mě v obchodě jasnou volbou. Po navonění doma jsem zjistila, že kokosová vůně je strašně "umělá" a na mě taková až moc voňavá. Proti potu na mém těle nepůsobil vůbec. Po navonění vytváří takový zvláštní šíleně vonící oblak, který všichni kolem mě hned ucítili, ale po pěti minutách už ho necítil nikdo. Nenadchl mě, vyzkoušela jsem, ale příště už si ho určitě nekoupím.

  • Fajn balení
  • Cena
  • Umělá nepříjemná vůně
  • Nepůsobí proti potu
  • Vůně nevydrží


věk
25-34

Další recenze od 21.3.2012 08:49:26

Za tu cenu přiměřeně účinkující deodorant. Zakoupila jsem vanilku v domění, že bude vonět hezky vanilkově a takhle divnou syntetickou vanilku jsem ještě necítila :(. Dokonce i kokos nic moc. Když už chci vybrat levnější deodorant (i antiperspirant), tak raději volím Cien z Lidlu, tam jsem spokojenější.

  • cena
  • výdrž


věk
25-34

Další recenze od 14.3.2012 16:16:20

Koupila jsem si tento deo spray s vůní vanilky. Mají i mnoho jiných druhů. Vůně je to opravdu krásná a je cítit docela dlouho. Co se týče účinnosti nevidím rozdíl mezi ním a například Rexonou, ale já se moc nepotím, takže za mě doporučuji.

  • mnoho druhů vůní
  • voní dlouho
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené