Lady Speed Stick 24/7 antiperspirant deodorant Gel recenze a zkušenosti

Antiperspiranty, deodoranty Lady Speed Stick 24/7 antiperspirant deodorant Gel
Antiperspiranty, deodoranty Lady Speed Stick 24/7 antiperspirant deodorant Gel  - obrázek 1
5 3.1 23
  • Průměrné hodnocení 3.1
  • 48% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 40 - 89 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 23 recenzí
  • Výrobce Lady Speed Stick

Recenze produktu
Lady Speed Stick 24/7 antiperspirant deodorant Gel

věk
15-24

Další recenze od 17.3.2012 19:33:58

Lady speed stick je deodorant/antiperspirant ve formě gelu, který krásně voní (alespoň tedy aloe) a dlouho vydrží. Při aplikaci ráno podpaží krásně voní až do večera. Nedostatkem však je, že občas v podpaží zůstávají malé gelové kuličky.

  • Vůně
  • Dlouhotrvající efekt
  • Cena
  • Dostupnost
  • Žmolkování
  • Při větším teple se roztéká


věk
35-44

Další recenze od 17.3.2012 19:45:47

Antiperspirant Lady Speed Stick znám už dlouho a stále si ho kupuju, protože hezky voní, mám vůni fruity splash a nejvíce mi vyhovuje jeho gelová průsvitná struktura, protože nedělá bílé fleky na oblečení. Gelových antiperspirantů je na trhu pro ženy málo. Co mi trochu vadí, že se gel záhadným způsobem dostává i dovnitř víčka.

  • neflekatí na oblečení
  • výdrž
  • cena
  • vůně
  • balení by mohlo být lepší


věk
25-34

Další recenze od 8.4.2012 17:59:11

Kupuju Fruity Splash a nemůžu si ho vynachválit. Nádherně voní, nezanechává stopy ani fleky na oblečení a je šetrný k pokožce. Ze začátku jsem ke gelu neměla důvěru, ale poté co jsem ho vyzkoušela už jiný deodorant nekupuju. Gel krásně zaschne a nelepí se. Problém nastává jen při větší teplotě a to takový, že se gel trochu roztéká a na pokožce lepí. Jinak nemám co vytknout.

  • Dlouhotrvající efekt
  • Nezanechává stopy ani fleky na oblečení
  • Vůně
  • Výdr
  • Při větší teplotě se gel roztéká


věk
25-34

Další recenze od 8.4.2012 19:35:37

Používala jsem ho hodně dlouhou dobu, protože mi hodně vyhovoval. Fleky na oblečení lehce dělal, ale jinak voněl krásně. Konzistence taky v pohodě. Přešla jsem pak na deodoranty Nivea, které mi přijdou ještě lepší, ale tyto také nejsou k zahození.

  • gelová konzistence
  • občas dělá fleky


Další recenze od 8.4.2012 19:44:45

Nedávno jsem si koupila kuličku od CK, nedá se s touto srovnat, vydrží dlouho, což se o CK nedalo říci vůbec, příjemně voní a fleky nedělá. Cena je oproti CK super. Dá se koupit téměř v každé drogerii. Určitě patří mezi top speed sticky, které znám.

  • výdrž
  • nevím


věk
25-34

Další recenze od 10.4.2012 21:46:26

Tento antiperspirant mám velmi ráda, protože úžasně voní a po použití nehrozí mokré podpaží nebo nepříjemný pach. Chrání před pocením celý den a cítím se svěží . Střídám ho s tuhou variantou, která je stejně účinná, ale u ní aspoň nemusím čekat na zaschnutí přípravku.

  • vůně
  • svěžest celý den
  • přípravek dlouho zasychá


Další recenze od 11.4.2012 08:33:56

Pro mě byl tohle hrozný přípravek. Celý obal jsem měla pořád zaťapkaný od toho gelu. Když se nanášel podpaží, tak mi vadilo, že když jsem dala ruku dolů, tak se akorát rozmazal. Vůbec se nevsáknul. Párkrát jsem použila a pak vyhodila. Za mě vůbec. Asi ho neumím používat.

  • nevím
  • nevsakuje se
  • tekutý
  • tekl po celém obalu


věk
35-44

Další recenze od 11.4.2012 09:53:25

Má své mouchy, např. když se potřebuju rychle po použití obléci, tak se mi občas stane, že mám na tričku mokré fleky... ale používám ho už několik let a ještě jsem neobjevila nic, co by tak dobře zabránilo pocení. Do té doby, než jsem vyzkoušela tento gel na mě nic nepomáhalo - po každém deodorantu jsem se okamžitě spotila. Tento u mě opravdu funguje.

  • dobře zabraňuje pocení
  • nezanechává na těle bílé fleky jako tuhé deodoranty
  • déle zasychá


věk
25-34

Další recenze od 5.5.2012 20:28:57

Zatím jediný gelový antiperspirant, který jsem vyzkoušela. Nemůžu říct, že by mi vyhovoval. Proti pocení chrání míň než průměrný tuhý antiperspirant. Navíc se v podpaží lepí a nějakou dobu zasychá, což mi vadí. Na oblečení nedělá téměř žádné stopy. Hezky voní.

  • vůně
  • nezanechává stopy na oblečení
  • málo chrání proti pocení
  • lepí
  • nějakou dobu zasychá


Další recenze od 6.5.2012 15:31:26

S tímto deodorantem jsem opravdu spokojená a určitě ho koupím zas. Dávám opravdu jen maličko, takže mě nic nelepí, přesto výborně účinkuje, nespotím se s ním a vydrží vonět celý den. Nedělá fleky na oblečení a neštípe ani na čerstvě oholenou pokožku.

  • vůně
  • opravdu zabrání pocení
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 6.5.2012 23:25:14

Pro me je tento antiperspirant takovym prumerem. Byl mi doporucen, ale spise me zklamal. Konzistence pruhledneho gelu mi vyhovuje. Nasla jsem si i oblibenou vuni (fruit splash). Nedela fleky na obleceni, coz je velike plus. Bohuzel ale nepusobi, tak jak ma. Me nevydrzi pusobit ani pul dne. Takze se opet vracim k oblibene Rexone.

  • konzistence gelu
  • vune
  • nedela fleky na obleceni
  • nevydrzi pusobit ani pul dne


věk
25-34

Slabší průměr. Sice krásně voní, ale vzniku a rozkladu potu dokonale nezabrání, vydrží cca půl dne, pak je třeba obnovit. Aplikace je nepříjemná - gel hodně lepí a poměrně dlouho zasychá, pokud se ihned obléknete, budete mít na oblečení mokré fleky. Balení je sice designově pěkné, ale kolikrát se mi stalo, že byl obal upatlaný od toho gelu. Takže za mě ne.

  • vůně
  • pěkný design
  • průměrná výdrž
  • lepí
  • dlouho zasychá
  • nepraktický obal


věk
25-34

Další recenze od 22.7.2012 19:40:31

Nevadí mi kuličky ani tuhé deo, ale tohle lepidlo ano. Moc dlouho schne a při spocení znovu lepí. Také se na něj nalepují žmolečky z oblečení, což nevypadá v případě nošení tílka moc hezky. Mokré lepivé podpaží mi moc nevyhovuje, i když hezky voní, nepořídím znovu a dám přednost tuhým verzím.

  • vůně
  • lepivý
  • dlouho schne


věk
25-34

Další recenze od 23.7.2012 09:25:51

Lepivý pocit mně také dost vadí. Kdyby alespoň gel schnul rychle, ale schne naopak poměrně pomalu, takže se pak tričko lepí na podpaží. Potu u mě bohužel nedokáže zabránit, alespoň příjemně velice jemně voní. Mám verzi s vůní Aloe. Rozhodně lepší mi přijde Lady Speed Stick v tuhé variantě.

  • příjemná vůně
  • lepí
  • nebrání pocení


věk
25-34

Další recenze od 20.1.2013 12:18:10

Lady Speed Stick už také nikdy nekoupím. Vyhozené peníze. Udělal mi pěkné mapy na oblečení a gel poměrně dlouho zasychá, jeho vůně taky není nic extra. Řekla bych, že na trhu jsou jistě o dost lepší přípravky, než je tento. Takže doporučuji se poohlédnout po jiném produktu

  • asi žádné
  • vyhozené peníze
  • nefunguje
  • dělá mapy


věk
25-34

Další recenze od 20.1.2013 12:21:36

Další moje nachytání v drogerii. Tak tento přípravek jsem opravdu po pár použitích vyhodila! Strašně lepí v podpaží, trvá to věčnost, než zaschne a ve výsledku stejně neochrání před potem a zápachem. A ještě dělá fleky na oblečení. Takže pro mě úplný propadák.

  • dostupnost
  • dlouho zasychá
  • hodně lepí v podpaží
  • nefunguje
  • zanechává fleky na oblečení


věk
25-34

Další recenze od 27.3.2013 19:14:24

Asi nejhorší antiperspirant, který jsem kdy vyzkoušela! Použila jsem ho tak 2x a pak letěl do koše..Gelová konzistence v podpaží lepí, neschne a ve výsledku ani nezabraňuje pocení. Navíc je mi "vůně" absolutně proti srsti a nemůžu ji ani cítit. Za mě absolutní propadák a nula. To si radši pořídím voňavý deodorant a ještě udělám lépe.

  • možná tak hezký obal
  • smrdí
  • lepí a neschne
  • nezabraňuje pocení


věk
25-34

Tento deodorant jsem měla jednou a stačilo. Jeho aplikace je mi nepříjemná, nelíbí se mi, že je takový napůl tekutý (všichni víme) a trvá to dlouho, než deodorant zaschne - nemám na to čas, ho nechat zasychat. Raději si kupuji ty tuhé nebo ve spreji, znovu již nekoupím.

  • nic
  • dlouho zasychá


věk
35-44

Další recenze od 10.9.2013 19:38:51

Poslední dobou používám hlavně tento antiperspirant od Lady Speed Stick a jsem maximálně spokojená. Díky jeho průhlednosti nemám viditelné fleky na obečení, tak jako se mi to stává u bílých antiperspirantů. Stačí si ho nanést ráno a celý den nemám s pocením problém. Nikdy se mi nestalo, že by mi z podpaží při vysokých teplotách venku tekl, jak tady některé holky píši v recenzích. Já jsem s ním naopak velmi spokojená. Jediné co mi vadí je, že mám občas od něj upatlané víčko a musím ho otírat.

  • stačí jedna aplikace
  • průhledné složení nedělá fleky na oblečení
  • často si při manipulaci s ním ušpiním i víčko


věk
15-24

Další recenze od 14.7.2014 13:00:45

Tento gelový antiperspirant jsem si velmi oblíbila. Dlouhá léta ho používala mamka a já si ho jednou půjčila, protože jsem si zapomněla svůj antiperspirant a byla jsem jeho účinky velmi mile překvapená. Jediné mínus co má je ten, že nezasychá ihned, ale je potřeba chvilku počkat, než zaschne. Antiperspirant moc hezky voní a vydrží opravdu celý den. Nanesu ho brzy ráno a ještě večer jeho účinky pociťuji. Mohu vřele doporučit každému.

  • cena
  • vůně
  • účinnost
  • nezasychá ihned


věk
25-34

Další recenze od 14.7.2014 15:21:35

Mně se vůně hodně líbí, výdrž je taky dobrá, zasychá sice dlouho, ale to i jiné gelové antiperspiranty/deodoranty. Občas se mi stane, že vyjede více gelu, než bych potřebovala, ale občas se k němu vracím. Rozhodně to není žádný velký přešlap. Velkou výhodou je, že opravdu dlouho vydrží a nedělá fleky a tak fajn vůně nenabízí žádná jiná značka.

  • cena - kvalita
  • vůně


věk
25-34

Další recenze od 19.9.2015 21:51:26

V podstate som spokojná. Mám invisible. Jeden z mála antiperspirantov, ktoré vydržia celý deň. Troška dlhšie zasychá, ale nevidím to ako veľkú vadu. Benefity prevyšujú. Dlho som hľadala antiperspirant, ktorý skutočne nebude špiniť oblečenie a nezanechá skvrny. Vadí mi, že vonia až príliž výrazne. Často sa bije s vôňou parfému.

  • reálna účinnosť proti poteniu
  • nezanecháva škvrny na oblečení
  • výrazna vôňa prebíjajúca parfém


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Balea Deospray

3.2 56% 49 recenzí

Hůře hodnocené

Adidas Deo Spray

2.9 49% 28 recenzí

Fa Glamorous deodorant

2.9 48% 12 recenzí