Dermacol Aroma Time krém na ruce a nehty recenze a zkušenosti

Krémy na ruce Dermacol Aroma Time krém na ruce a nehty
Krémy na ruce Dermacol Aroma Time krém na ruce a nehty - obrázek 1
5 4 16
  • Průměrné hodnocení 4
  • 69% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 59 - 90 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol Aroma Time krém na ruce a nehty

věk
25-34

Další recenze od 18.4.2015 17:18:01

Zatiaľ asi môj najobľúbenejší krém na ruky. Nádherne hydratuje a ošetruje pokožku rúk, po pár použitiach je jemnejšia a zbavená suchších miest. Má veľmi príjemnú vôňu škorice a korenia, rýchlo sa vstrebáva. Vzhľadom na kvalita a množstvo krému, myslím, že stojí za vyskúšanie. Krém má vynikajúce hodnotenie aj v dTeste, dokonca lepšie ako jeho drahši kolegovia.

  • kvalita krému
  • žiadne


věk
25-34

Další recenze od 11.8.2014 16:31:59

Tento krém byl jednou z prvních věcí na tělo, které jsem si po dlouhé době od Dermacolu koupila. Byla jsem s ním moc spokojená a přivedl mě tak k dalším, které jsou rovněž skvělé. Krém celkem dobře hydratuje, ale ten nejtěžší kalibr na suché ruce to není. Hezky se vstřebává, ale zároveň zanechává pocit, že jsou ruce namazané, je takový kluzký. Pro mě ideální krém na mazání přes den. Vůně se mi moc líbí, připomíná mi Vánoce, je ale poměrně dost těžká a intenzivní, takže chápu, že někoho obtěžuje. Já si ho na zimu určitě koupím zas, i když se mi zdá celkem drahý.

  • vůně
  • hydratace
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 5.1.2014 15:18:35

Na tento krém jsem četla vcelku pozitivní recenze, tak jsem se rozhodla ho vyzkoušet. To jsem bohužel neměla dělat, těšila jsem se na krásnou vůni, ale opak se stal pravdou. Krém je alespoň pro mě šíleně přeplácaný vůněmi a vzniklá vůně je spíše smrad, který je bohužel z pokožky cítit neobvykle dlouho! Co se týče vsakování, tak se sice vsákne vcelku rychle, ovšem nějaké hydratační účinky se u něj čekat opravdu nedají. Po vsáknutí mám pocit jak kdybych se krémem vůbec nenamazala a mám potřebu si ruce namazat. Navíc mi přijde zbytečně předražený. Znám daleko větší, lepší a levnější krémy než je tento. Dermacol všeobecně moc pleťovou a tělovou kosmetiku neumí. Mám od něj ráda dekorativku a věci do sprchy, ale toto se vážně nepovedlo.

  • dostupnost
  • cena neodpovídá kvalitě
  • vůně
  • hydratace


věk
25-34

Nemám ráda krémy, které se špatně vstřebávají, nebo se nevstřebají vůbec. Tento krém se vstřebává velmi dobře, nemám pocit pnutí pokožky jako po jiných krémech na ruce, ale jeden zásadní problém s tímto krémem mám - a to s parfemací. Pro mě je to silné a nepříjemné rádoby-vánoční-nebo-co aroma, které mi nedovolí krém používat, protože mi vůně způsobuje bolest hlavy. Jediný, kdo tuto vůni bezvýhraně miluje, je náš kocour - ruce by mi olízal až do krve a krém by s chutí snědl i s tubou.

  • velmi dobře se vstřebává
  • krátkodobě hydratuje
  • parfemace - velmi silná, mně osobně velmi nepříjemná


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2013 23:39:37

Úžasný krém na ruce, který mi moc příjemně voní po skořici a připomíná tak vánoční čas. Lehce a rychle se vstřebává, a nezanechává na rukou pocit ulepenosti a mastnoty. Hydratace zase tak moc nevydrží, ale to jsem mu vzhledem ke krásnému desingu balení a té vůni ochotna odpustit. Taky je to pro mě příležitost mazat si ruce zas a znovu.

  • vůně
  • balení
  • dostupnost
  • vyšší cena


věk
25-34

Další recenze od 29.3.2013 17:40:37

Od Dermacolu mám hodně krému, tak jsem se před několika lety rozhodla vyzkoušet i tento na ruce. Určitě mě nezklamala vůně, jako vždy u téhle značky. Podle mne je hydratace tak průměrné, krém není dost hustý, takže jsem neočekávala žadné zázraky a bohužel se i špatně vstřebává. Ale ruce jsou po něm jemné

  • Vůně
  • Špatné vstřebávání


věk
25-34

Další recenze od 29.3.2013 13:28:44

U tohoto krému se mi hrozně líbí velmi výrazná skořicová vůně, která na rukách vydrží hodně dlouho. Samotný krém má bílou barvu a poměrně lehkou konzistenci, a tak se dobře roztírá a celkem i hydratuje, nicméně na rukách mi zůstává třeba i pět minut po aplikaci upatlaný nepříjemný pocit. Krém má krásný nápaditý zdobený obal, ale prostě mi nepřijde nijak exlusivní (jak na obalu stojí). Znova už si ho nekoupím, i když krásně voní. Za stejnou cenu seženu lepší krém.

  • vůně
  • upatlaný pocit


věk
25-34

Další recenze od 29.3.2013 12:53:07

Teto krem jsem si velmi oblíbila před několika lety. Ma docela dobre hydratacni schopnosti, vzhledem k moznostem se relativne rychle vstreba a co je na tomto kremu nejlepsi, nadherne voni:-) Citim z nej no jako skorici, je to pravdu prekrasna vune, krém urcite doporucuji:-)

  • Vune
  • Celkem rychle se vstreba
  • Hydratuje
  • Ani nevim


věk
25-34

Další recenze od 29.3.2013 10:15:50

Krém jsem dostala před několika lety od kamarádky k Vánům a je na prosto úžasný. Nádherně voní, skvěle hydratuje a hlavně se rychle vsákne, takže se mnou krém neustále cestoval v kabelce a vzhledem k rychlému vstřebávání jsem se nemusela bát ho používat i během dne v práci, ve škole apod... Určitě doporučuju

  • vůně
  • hydratace
  • rychle se vstřebává
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 11.3.2013 08:22:35

Dermacol Aroma Time je jeden z tých lepších krémov na ruky, ktorý sa dá zohnať v českých kamenných drogériách. Cena je v poriadku, obal má krásny design. Krém ruky krásne hydratuje, relatívne rýchlo sa vstrebáva. Proti tomu proste nemám výhrady. Najradšej mám jeho korenistú vôňu, ktorá z krémovania rúk robí "malý zážitok" a prevoní to celú kanceláriu. Avšak "to" negatívum, kvôli ktorému si krém asi už nekúpim je jeho baculatá tuba. Krém má bohužiaľ veľmi širokú tubu, vďaka ktorej sa veľmi skoro dostanem do štádia, keď prosté stlačenie tuby na vymyčkanie krému nestačí a je potreba tubu pri uzávere "zalamovať". Je to ten nepríjemný silový úkon, ktorý sa pri štíhlejších tubách vykonáva až pri záverečnom "domčakávaní" posledných zbytkov krému. Snáď chápete, čo tým myslím :)

  • Dlhotrvajúca vôňa
  • Účinok
  • Grafický design obalu
  • Dostupnosť v kamenných obchodoch
  • Macatá tuba
  • Spôsob vymačkávania krému


věk
25-34

Další recenze od 20.10.2012 08:47:02

Já jsem jeho specifickou vůni ihned zamilovala, protože kdykoliv jsem k rukám přivoněla, vybavila jsem si okamžitě Vánoce a celou tu atmosféru. Hodně dobře se roztírá a hydratuje a to bez zanechání mastného filmu na pokožce, takže se hodí do kanceláře, školy, či jen tak na cesty do kabelky. Dalším plusem je hezký obal, klasické stojací otevírací víčko. Byla jsem s ním naprosto spokojená a určitě si ho zase koupím znovu.

  • vůně
  • hydratace a rychlé vstřebání
  • nemastí
  • balení
  • neznám


věk
25-34

Další recenze od 22.9.2012 18:23:18

Krém na ruce a nehty od Demacolu je velmi dobrý, ostatně jako vše, co jsem od Dermacolu vyzkoušela, snad nic mě nezklamalo. Ruce příjemně hydratuje, ale rychle se vstřebává, takže na rukou nezůstane mastný film, což mi vyhovuje. Určitě koupím znovu.

  • plní funkci
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 2.4.2012 12:06:28

Krém hezky hydratuje, rychle se vstřebá. Má tekutější konzistenci. Nemám mu v podstatě co vytknout, až na silnou kořeněnou vůni, která mi opravdu vadí. Navíc je vůně celkem dlouho cítit z rukou. Určitě existují horší i lepší krémy a tento patří k těm lepším, až na tu vůni.

  • cena
  • rychle se vstřebá
  • vůně


věk
25-34

Tento krém není špatný, znám horší, ale i lepší. Dobře se roztírá, rychle se vstřebává a nezanechává mastný film, hezky hydratuje. Jeho vůně mi je ale docela nepříjemná, i když spoustě lidem se líbí. Má sice atraktivní balení, ale na můj vkus je moc malé a zbytečně předražené.

  • dobře se roztírá a rychle se vstřebává
  • hydratuje
  • nezanechává mastný film
  • nepříjemná vůně
  • malé balení mi příjde předražené


Další recenze od 13.3.2012 16:52:52

Jeden z nejlepších krémů na ruce. Doporučuji především na zimní období, vůně skočice ve vás navodí vánoční atmosféru. Rychle se vstřebává a zanechá pokožku krásné jemnou a hydratovanou.

  • hydratace
  • textura
  • rychlé vstřebávání
  • vůně
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Balea Krém na ruce oliva

4.1 77% 20 recenzí

Hůře hodnocené

Indulona Original

3.8 71% 12 recenzí